Sziasztok!
Én is leírnám egy két meglátásomat (tapasztalatomat), amit hátha segít.
Wifi szabály:
Én is használok, ráadásul több hely is be van állítva hogy ott kapcsoljon be. A területtel az a gubanc, hogy nekem megy GPS nélkül is csak nem zökkenő mentesen. Tehát, nagy nehezen néha ráérez arra, hogy pontosan hol is vagyok, de ezt csak több torony által tudja, tehát ahol egy két toronyhoz kapcsolódik a készülék, ott ne várjunk csodát. Én úgy oldottam meg, hogy és szabályt csináltam elsőként (cellához csatlakozás és terület figyelés GPS nélkül). Ettől hamarabb ráérzett a dologra, de még így is nagyon pontatlan volt. Úgyhogy most már GPS-t is beállítom, mert egy két nap tesztelés után megnéztem az akkumulátor használatát és még mindig elenyésző egy kijelzőhöz, vagy akár a zenelejátszómhoz képest (1 %-nyi fogyasztásért volt felelő nálam). Úgyhogy a sulis szabályom az kb úgy néz ki, hogy amikor egy cellához kapcsolódok, akkor elindítja a GPS alapú keresést (GPS be, Terület keresés), amint rátalált akkor lelövi a szabályt, de beíindít egy másik szintén GPS alapú terület figyelést, amit amint elhagytam (tehát kimentem a területről), akkor egyből kilövi magát és ismét csak a cellákat figyeli. Nekem elég energia takarékos még ilyen beállítások mellett is. Amúgy a fórum elején van egy kis rajz, ami bemutatja, hogy mi a gáz a GPS nélüli használatra, és miért kell nagyobb kört beírni, de szintén mondanám, hogy 1 torony által nem tud meghatározni poziciót, úgy ahogy a GPS-nak is 4 műhold kell ahhoz, hogy biztos pontot adjon.
A progi király amúgy már csak a sokszor említett 3G és a multitasking tökéletesítése kellene, és akkor kötelezően ajánlott lenne a progi minősítése...