2024, 12 18, 20:17:36

Szerző Téma: AutomateIt PRO  (Megtekintve 108259 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető sjo72

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Motorola XT910
  • PDA ROM: 4.0.4
Re: Re: Re: AutomateIt PRO
« Reply #200 Dátum: 2012, 11 09, 11:38:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
1. szabály
T: Összetett VAGY trigger
               Hívás állapot (bejövő hívás)
               Kimenő hívás
M: Szabály Be/Ki kapcsolása (2. szabály Bekapcsolás)

2. szabály
T: szenzor trigger (távolságérzékelő távol állapotban 1mp)
M: kihangosító bekapcsolása
halasztott indítás 2 mp.

3. szabály
T: Hívás állapot (hívás vége)
M: Szabály Be/Ki kapcsolása (2. szabály kikapcsolás)

De ide nem kell akkor egy olyan szabály, amivel lelövi a kihangosítót, mikor a füledhez emeled?

Van egy másik dolog is. Eddig egyszer sem (! ez fontos lehet) fordult elő, hogy hívás közben a fülem segítségével elkezdtem barangolni a menüben, vagy valahol. Amióta ezt a progit használom, azóta ez már majdhogynem rendszeres. Ti tapasztaltatok ilyet? Kicsit olyan, mintha a telefonom lassabban lőné le a kijelzőt, hogy ne nyomkodjon a fülem gombokat...

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #201 Dátum: 2012, 11 09, 11:54:42 »
De ide nem kell akkor egy olyan szabály, amivel lelövi a kihangosítót, mikor a füledhez emeled?
de, persze, csak az elv miatt írtam le...
ha az a 4-es szabály, akkor az 1,3 szabályban azt is engedélyezni/tiltani kell

a 4-es meg a szenzor közeli állapotban lekapcsolja a kihangosítást....itt érdemes rövidebb figyelési idő  (0,1 sec) és rövid késleltetés, hogy ne süketülj meg...
Van egy másik dolog is. Eddig egyszer sem (! ez fontos lehet) fordult elő, hogy hívás közben a fülem segítségével elkezdtem barangolni a menüben, vagy valahol. Amióta ezt a progit használom, azóta ez már majdhogynem rendszeres. Ti tapasztaltatok ilyet? Kicsit olyan, mintha a telefonom lassabban lőné le a kijelzőt, hogy ne nyomkodjon a fülem gombokat...
nálam nem volt ilyen, de nem is használom ezt a triggert

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
Re: AutomateIt PRO
« Reply #202 Dátum: 2012, 11 09, 21:51:13 »
az ingyenes verzió teljes mértékben használható, vagy miben korlátozott?

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: AutomateIt PRO
« Reply #203 Dátum: 2012, 11 09, 22:30:15 »
az ingyenes verzió teljes mértékben használható, vagy miben korlátozott?
összetett szabályok, meg néhány trigger (pl naptár) nem használható, de kipróbálhatod vele, hogy mit tud.

bár a fizetős is csak két gombóc fagyi....

Sent from SGS III GT-I9300

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nababika

• PDA: Note 2
  • PDA ROM: DN3 Ditto Note 3.1
« Reply #204 Dátum: 2012, 11 10, 00:28:36 »
Helló.
Azt hogyan tudom megoldani, hogy a hangot levegye bizonyos naptár bejegyzés estén, de ha a tevékenység véget ér kapcsolja vissza a hangot alap helyzetbe? Bekapcsolás megy, de valamiért nem kapcsolja vissza ha vége.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7000-ről

Nem elérhető nababika

• PDA: Note 2
  • PDA ROM: DN3 Ditto Note 3.1
« Reply #205 Dátum: 2012, 11 10, 01:02:53 »
Helló.
Azt hogyan tudom megoldani, hogy a hangot levegye bizonyos naptár bejegyzés estén, de ha a tevékenység véget ér kapcsolja vissza a hangot alap helyzetbe? Bekapcsolás megy, de valamiért nem kapcsolja vissza ha vége.

Közben megtaláltam. Csak vak vagyok.

Nem elérhető sjo72

• PFC Fan
« Reply #206 Dátum: 2012, 11 10, 14:09:42 »
Hát a kihangosítós szabályt kikapcsoltam, mert nem engedte meg a telefonnak (vagy valahogyan gátolta), hogy kikapcsaolja a kijelzőt hívás közben. Kevés plusz, egy kis minusz úgyhogy ment a levesbe.
Marcedli: azt nem tudod hogy ez a pozició figyelése (nálam sem gps alapú) mennyire merítheti az aksit? Gondolom a cellák figyelése lényegesen kevesebb enerrgiába kerül. Vagy nem?

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #207 Dátum: 2012, 11 10, 14:14:57 »
Hát a kihangosítós szabályt kikapcsoltam, mert nem engedte meg a telefonnak (vagy valahogyan gátolta), hogy kikapcsaolja a kijelzőt hívás közben. Kevés plusz, egy kis minusz úgyhogy ment a levesbe.
Marcedli: azt nem tudod hogy ez a pozició figyelése (nálam sem gps alapú) mennyire merítheti az aksit? Gondolom a cellák figyelése lényegesen kevesebb enerrgiába kerül. Vagy nem?
a cella ID  trigger szinte semmibe, de igazából egyik sem. én használok 16 szabályt, jó része összetett, és egyáltalán nem tapasztaltam nagyobb fogyasztást.

Nem elérhető sjo72

• PFC Fan
« Reply #208 Dátum: 2012, 11 10, 15:57:54 »
Gondoltam hogy nem a szabályok fognak sokat fogyasztani :)
Arról beszélek, hogy ha 10 percenként (vagy az alap beállítás szerint 30 percenként) megpróbálja kinyomozni a net segítségével (mivel a GPS le van tiltva) hogy hol vagyok, akkor az sokkal többet eszik, mint a cellák figyelése...
Mostanában egy kicsit elszaladt a ló a net forgalmamban (nem kb-ban, hanem túl sűrűn használja a telefon) és már 1 nap vagy kevesebb (este már mindenféleképpen enni kér) a telefonom készenléti ideje.
Azt írtad, hogy vannak jó ötletek a weblapjukon. Azt pontosan hol találtad, mert én vagy a piacot látom, vagy azt, hogy egy trigger mellé van egy ötlet írva. Nos?

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #209 Dátum: 2012, 11 10, 19:19:31 »
Gondoltam hogy nem a szabályok fognak sokat fogyasztani :)
Arról beszélek, hogy ha 10 percenként (vagy az alap beállítás szerint 30 percenként) megpróbálja kinyomozni a net segítségével (mivel a GPS le van tiltva) hogy hol vagyok, akkor az sokkal többet eszik, mint a cellák figyelése...
Mostanában egy kicsit elszaladt a ló a net forgalmamban (nem kb-ban, hanem túl sűrűn használja a telefon) és már 1 nap vagy kevesebb (este már mindenféleképpen enni kér) a telefonom készenléti ideje.
Azt írtad, hogy vannak jó ötletek a weblapjukon. Azt pontosan hol találtad, mert én vagy a piacot látom, vagy azt, hogy egy trigger mellé van egy ötlet írva. Nos?
az automateitapp.com oldalon ott a location trigger tips and tricks, vagy a useful rules link

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #210 Dátum: 2012, 11 11, 16:12:46 »
Van az, hogy ha hazaérek, kapcsolja be a GPS-t. Meg lenne egy olyan szabály, hogy este 10 és reggel 7 között kapcsolja ki a GPS-t. De hogyan lehet szabályokat egymás fölé rendelni, mert ez a kettő ellentétes, melyik fog érvényesülni?

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #211 Dátum: 2012, 11 11, 16:35:05 »
Van az, hogy ha hazaérek, kapcsolja be a GPS-t. Meg lenne egy olyan szabály, hogy este 10 és reggel 7 között kapcsolja ki a GPS-t. De hogyan lehet szabályokat egymás fölé rendelni, mert ez a kettő ellentétes, melyik fog érvényesülni?

nincs prioritás, mindkettő megy. ezt úgy tudod megoldani, hogy a hazaérős gps bekapcsolós szabály csak reggel 7 és este 10 között aktív

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #212 Dátum: 2012, 11 11, 16:39:05 »
És ezt hol lehet megadni? Fizetős változatban sem lehet megadni egy szabalyban egyszerre több triggert? Fura így....

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető sjo72

• PFC Fan
« Reply #213 Dátum: 2012, 11 12, 08:53:47 »
És ezt hol lehet megadni? Fizetős változatban sem lehet megadni egy szabalyban egyszerre több triggert? Fura így....

Hogyne lehetne megadni?
Ott van hogy VAGY trigger vagy ÉS trigger. Attól függ, hogy azt akarod-e hogy a szabályok mindegyike teljesüljön vagy bármely teljesülésnél működjön...

Ez ha jól láttam csak a fizetős verzióban van

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #214 Dátum: 2012, 11 12, 09:12:50 »

a szabály aktivitási idejét úgy tudod megadni, hogy a szabályt szerkeszted, és ott a szabály fülön megadod, hogy minden nap/bizonyos napokon/*mettől/meddig legyen aktív a szabály. ld screenshot

A pro verzióban tetszőleges VAGY/ÉS trigger kombinációkat és művelet kombinációkat adhatsz meg.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #215 Dátum: 2012, 11 12, 14:01:30 »
Köszi neked is, ez a mindig aktív rész is csak a pro verzióban van.

Sent from my iPhone 8

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #216 Dátum: 2012, 11 12, 14:58:31 »
Köszi neked is, ez a mindig aktív rész is csak a pro verzióban van.

Sent from my iPhone 8

az könnyen meglehet, de legalább olcsó az app ;)

Nem elérhető sjo72

• PFC Fan
« Reply #217 Dátum: 2012, 11 15, 22:07:00 »
Hát azért még van hova fejlődnie a proginak mert a multitasking-ot nagyon mostohán kezeli. Az Endomondo sport progit hasznélom, és beállítottam, hogy amint elindítom, akkor indítsa a GPS-t amikor meg leállítom akkor meg állítsa le. Igenám, de ahogy kikapcsol a képernyő, vagy átváltok a zenelejátszóra egyből úgy veszi, hogy kilépett a progiból és lelövi a GPS-t, így a mai futásom eredménye ment a levesbe (ami annyira nem bosszant, csak jó lett volna tudni mit produkálok). Az sajnos nem megoldás, hogy amíg megy a progi addig nem kapcsol ki a kijelző, mert a GPS miatt így is eléggé fogyaszt...

Szóval azért is írok, hogy ne járjon más is így, illetve ha lehet akkor ezt is jelezzd már Marcedli  a csapatnak, mert biztos hogy más proginál is gondot okozat. Azt úgy nem tudják megoldani, hogy a futó alkalmazásokat figyeli? Mert ott egy esetleges váltás nem mutatkozik meg úgy, hogy egyből lekapcsolja a GPS-t. Ha ezt meg a 3G be-ki kapcsolását megoldják akkor két szintet lép a progi...

Amúgy félre ne érts, Egy másodpercig nem bánom, hogy megvettem a progit, mert nagyon tettszik, csak szeretnék a programozóknak ötleteket adni, hogy mire lenne még szükség.

Nem elérhető yager01

• PDA: HUAWEI P6
  • PDA ROM: Aktuális gyári ROM - csak Root
« Reply #218 Dátum: 2012, 11 17, 08:10:56 »
Meg lehet azt csinálni, hogy adott naptár esemény esetén ébresszen a telefon?  A naptár rész ok, de az ébresztésre vonatkozó beállítást nem találtam. Az lenne a cél hogy azokon a szombatokon ébresszen mikor a naptárban az van hogy "szombat munka"

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #219 Dátum: 2012, 11 17, 09:52:53 »
Meg lehet azt csinálni, hogy adott naptár esemény esetén ébresszen a telefon?  A naptár rész ok, de az ébresztésre vonatkozó beállítást nem találtam. Az lenne a cél hogy azokon a szombatokon ébresszen mikor a naptárban az van hogy "szombat munka"

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
persze, műveletnek válaszd a hang lejátszását, és add meg a hang fájlt

Nem elérhető yager01

• PDA: HUAWEI P6
  • PDA ROM: Aktuális gyári ROM - csak Root
« Reply #220 Dátum: 2012, 11 17, 20:54:52 »
persze, műveletnek válaszd a hang lejátszását, és add meg a hang fájlt

Működik!! DE..nem tudom leállítani!  :p
Meg lehet oldani azt, hogy képernyő bekapcsolásakor leálljon a szabály? Vagy az már egy teljesen új szabály lenne?

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #221 Dátum: 2012, 11 17, 21:16:44 »
Működik!! DE..nem tudom leállítani!  :p
Meg lehet oldani azt, hogy képernyő bekapcsolásakor leálljon a szabály? Vagy az már egy teljesen új szabály lenne?
igen, az egy új szabály

Nem elérhető leeds11

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy s3 Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy s3
  • PDA ROM: I9300XXDLID 4.1.1
« Reply #222 Dátum: 2012, 11 24, 22:02:26 »
Megvettem a pro változatot, de most nem találom, hol van a restart beállítás?

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #223 Dátum: 2012, 11 24, 22:44:21 »
Megvettem a pro változatot, de most nem találom, hol van a restart beállítás?
itt

Nem elérhető leeds11

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy s3 Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy s3
  • PDA ROM: I9300XXDLID 4.1.1
« Reply #224 Dátum: 2012, 11 24, 22:57:06 »
itt

Érdekes, de nekem nincs ott. Az alatta és a felette levő beállítás ott van ez nincs :hmm: