2024, 12 18, 17:15:30

Szerző Téma: AutomateIt PRO  (Megtekintve 108247 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
Re: Re: AutomateIt PRO
« Reply #150 Dátum: 2012, 11 02, 21:29:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok.
Szerintem nagyon hasznos progi.
Azt szeretném kérdezni,hogy a telefont tudja-e egy beállított időpontban újraindítani?
Előre is köszi.
Igen, tudja.

Tapatalk2

Nem elérhető yager01

• PDA: HUAWEI P6
  • PDA ROM: Aktuális gyári ROM - csak Root
Re: AutomateIt PRO
« Reply #151 Dátum: 2012, 11 04, 21:55:57 »
Barátkozom a programmal...

Beállítottam egy egyszerű szabályt.  A mostani Cella infó alapján kapcsolja be a wifimet. Ez azt jelenti hogy a kikapcsolt wifit ha hazaérek akkor on?  De mi van akkor ha elmegyek az adott helyről?  Ki is kell kapcsolni valahogy, vagy a cellát elhagyva visszatér off helyzetbe?  Ha nem akkor hogyan lehet beállítani, hogy a cellából kilépve Wifi off? 

Az is érdekes hogy egy helyben ülök és többször is feldobta hogy ... szabály aktiválva. . Mintha mozognék... éz mitől van?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #152 Dátum: 2012, 11 04, 22:18:56 »
Barátkozom a programmal...

Beállítottam egy egyszerű szabályt.  A mostani Cella infó alapján kapcsolja be a wifimet. Ez azt jelenti hogy a kikapcsolt wifit ha hazaérek akkor on?  De mi van akkor ha elmegyek az adott helyről?  Ki is kell kapcsolni valahogy, vagy a cellát elhagyva visszatér off helyzetbe?  Ha nem akkor hogyan lehet beállítani, hogy a cellából kilépve Wifi off? 

Az is érdekes hogy egy helyben ülök és többször is feldobta hogy ... szabály aktiválva. . Mintha mozognék... éz mitől van?

Valszeg váltogat  a tornyok között. Nekem itthon pl 4 torony  látszik, szóval mindet add hozzá egy otthoni néven mondjuk...

Olvastad az 1.hszt???

Sent from SGS III GT-I9300

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető yager01

« Reply #153 Dátum: 2012, 11 05, 08:14:25 »
Valszeg váltogat  a tornyok között. Nekem itthon pl 4 torony  látszik, szóval mindet add hozzá egy otthoni néven mondjuk...

Olvastad az 1.hszt???

Biztosan erre gondolsz:

Wi-Fi OFF when leaving home
T: Helymeghatározás hálózattal (kívül, vagy távozóban a lakásom 1000 méteres körzetétől) 30 percenként ellenőrzi, GPS-t nem használ
M: Wi-Fi KI
Halasztás 5 másodperc, és a szabály végrehajtását bármilyen Wi-Fi hálózathoz csatlakozás megakadályozza.

Olvastam, de egyelőre még nem tiszta, hogy ezt pontosan hogy is állítom be. Megpróbálom ma nyomkodni a programot...

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #154 Dátum: 2012, 11 05, 09:52:16 »
Biztosan erre gondolsz:

Wi-Fi OFF when leaving home
T: Helymeghatározás hálózattal (kívül, vagy távozóban a lakásom 1000 méteres körzetétől) 30 percenként ellenőrzi, GPS-t nem használ
M: Wi-Fi KI
Halasztás 5 másodperc, és a szabály végrehajtását bármilyen Wi-Fi hálózathoz csatlakozás megakadályozza.

Olvastam, de egyelőre még nem tiszta, hogy ezt pontosan hogy is állítom be. Megpróbálom ma nyomkodni a programot...
igen, erre gondolok, csak kicsit máshogy, méghozzá a cella triggerrel.

Ha minden igaz, már mentetted az otthoni celláidat, ha nem, akkor elejétől a végéig itt vannak a lépések egy ilyen szabályhoz.

I. Cellák mentése

1. Új szabály létrehozása
2. Trigger: Cella trigger
Lent látod a cellát, amihez kapcsolódva vagy, de lehet több is, ezért a "Saját helyek" melletti nyílra kattints, és ott nyomj a "cellák keresése" feliratra.

3. Ekkor elkezd keresgélni, ha nem talál már többet, akkor a back gombbal leállíthatod.
4.ezek után megint a nyílra kattintasz, és a "Hely mentése" feliratra kattintasz.
5. megadod a nevét (munkahely, suli, otthon, bármi)

6. Ha esetleg azt veszed észre, hogy nem aktiválódik mégsem magától a szabály a későbbiekben, akkor valszeg van másik cella is, ezt hozzá tudod adni ugyanígy, vagy a cella előzményekből, és a felülírást engedélyezed, amikor visszakérdez.

II. Trigger pontosítása
1. Kiválasztod a Saját Helyek legördülő menüből azt a mentett helyet, amit szeretnél.
2. Megadod, hogy akkor legyen aktív, ha kapcsolódik a cellához, vagy akkor, ha nem kapcsolódik.

III. Megadod a műveletet, amit szeretnél

IV. Fontos, hogy ha "wifi kikapcsolás a művelet, akkor a szabály fel legyen függesztve, ha nem otthon wifizel. Az ugyebár tiszta, hogy ha nem otthon vagy, akkor kikapcsolja a wifi modult. Viszont ha nem függeszted fel, akkor máshol nem fogod tudni használni a wifit, mert mindig ki fog kapcsolni, hiszen nem otthon vagy. Ezért adjuk meg a szabály halasztott indítását felfüggesztéssel.

1. Halasztott indítás 10 másodperc mondjuk
2. Halasztott végrehajtás felfüggesztése triggerrel, és ott a mappa ikonra kattintva megadod "Wi-Fi hálózati csatlakozás" triggert és ott a "csatlakoztatva" állapotot.

Fontos még, hogy mindezeket teljesen össze lehet kombinálni, tehát egyrészt a szabályt is lehet összetetté tenni, hogy például nem csak a Cella trigger a trigger az alapszabályban, hanem mondjuk Összetett ÉS (cella+időpont trigger), és a felfüggesztésnél is lehet megadni több dolgot.

Itt van mondjuk egy nagyon összetett (mármint a Szabály működésében összetett) szabály, hogy lásd, mi minden lehet még ebben.

T: Cella Trigger
    Nem kapcsolódva az "Otthoni" helyhez
A: W-Fi állapotának beállítása (Wi-Fi letiltva)
Sz: Halasztott indítás (10 mp)
      Halasztott végrehajtás felfüggesztése triggerrel
              Trigger: Összetett VAGY trigger
                                     Wi-Fi hálózati csatlakozás (Bármely hálózat, Csatlakoztatva)
                                     Wi-Fi hálózati csatlakozás (Bármely hálózat, Csatlakozik)
                                     Wi-Fi hálózati csatlakozás (Bármely hálózat, Várakozás)
                                     Wi-Fi hálózati csatlakozás (Bármely hálózat, IP cím lekérése)

"Mindig aktív" mellől kivett pipa
       "Minden nap" mellől kivett pipa
       Aktív napok (H, K, Sz, Cs, P)
      "Egész nap aktív" mellől kivett pipa
        Kezdés 07:00
        Befejezés 16:00

Ez a szabály így munkanapokon 7-16 -ig lekapcsolja a wifi modult, ha nem vagy otthon, és nem használod a wifit éppen valahol.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető yager01

« Reply #155 Dátum: 2012, 11 05, 11:06:47 »
Nagyon hasznos leírás! Köszönöm / köszönjük a munkádat !!!  :taps:

IV. Fontos, hogy ha "wifi kikapcsolás a művelet, akkor a szabály fel legyen függesztve, ha nem otthon wifizel. Az ugyebár tiszta, hogy ha nem otthon vagy, akkor kikapcsolja a wifi modult. Viszont ha nem függeszted fel, akkor máshol nem fogod tudni használni a wifit, mert mindig ki fog kapcsolni, hiszen nem otthon vagy. Ezért adjuk meg a szabály halasztott indítását felfüggesztéssel.

Mi van abban az esetben, ha két "cellában" (inkább két helyszínen - mert ugye lehet több cella is ahogy írtad) a munkahelyemen és otthon akarom csak, hogy aktív legyen a wifi. Ha jól gondolom ekkor nem kell két szabályt gyártanom, elég ha a WIFI ON nevű szabályomba elmentem a cellákat otthon is és a munkahelyemen is. Ekkor ha belépek az adott elmentett cellák egyikébe akkor bekapcsolja a Wifit, ami már automatikusan csatlakozni fog, ha megtalálja a cél hálózatokat.

A köztes időben, tehát mikor nem otthon vagy a munkahelyen vagyok akkor nem kell a Wifi, csak ha célzottan valahol fel akarok menni egy hálózatra. Ekkor csinálom meg a WIFI OFF szabályt amiben gyakorlatilag ugyanazt állítom be mint az előbb, csak kiveszem a pipát a Trigger résznél a megfelelő helyről, amivel azt érem el, hogy
"akkor aktiválódik a szabály ha nincs kapcsolódva a célzott cellákhoz a telefon" . Magyarul ha elmegyek otthonról akkor vagy a melóhelyről és kilépek a celláimból akkor WIFI lekapcsol.

A halasztás rész nem igazán tiszta. Mivel ez a szabály egész nap aktív így ha manuálisan bekapcsolom a wifit és csatlakozni akarok a haveromnál a hálózathoz akkor ki fogja lőni? Ezért kell, hogy megadjam neki a mondjuk 1 perces intervallumot, hogy aktiválás előtt várjon és ha azt érzékeli, hogy csatlakoztatva vagyok akkor békén hagyja.

Ha viszont lelépek a havertól és megszűnik a jel akkor sem kell kikapcsolgatni, mert magától lekapcsolja a wifit?

(ha jó a hangos gondolkodásom akkor kezdem felfogni  :taps:)

Felül tudom e bírálni a fent említett WIFI ON szabályt azzal egy mondjuk este 11-kor aktiválódó másik szabállyal? Beállítom, hogy éjszaka vegye le az összes hangerőt és kapcsolja ki a wifit is függetlenül attól, hogy otthon vagyok. Ha jól látom akkor összetett feltétel rendszert nem tudok csinálni és prioritást sem tudok beállítani.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #156 Dátum: 2012, 11 05, 11:27:34 »
Nagyon hasznos leírás! Köszönöm / köszönjük a munkádat !!!  :taps:

Mi van abban az esetben, ha két "cellában" (inkább két helyszínen - mert ugye lehet több cella is ahogy írtad) a munkahelyemen és otthon akarom csak, hogy aktív legyen a wifi. Ha jól gondolom ekkor nem kell két szabályt gyártanom, elég ha a WIFI ON nevű szabályomba elmentem a cellákat otthon is és a munkahelyemen is.

Ekkor ha belépek az adott elmentett cellák egyikébe akkor bekapcsolja a Wifit, ami már automatikusan csatlakozni fog, ha megtalálja a cél hálózatokat.
Az teljesen mindegy a Cella triggernél, hogy pozíció szerint hol vagy, mert a progi a cellaazonosító szerint tárolja, lényegtelen, hogy "helyileg" hol van a torony.

A köztes időben, tehát mikor nem otthon vagy a munkahelyen vagyok akkor nem kell a Wifi, csak ha célzottan valahol fel akarok menni egy hálózatra. Ekkor csinálom meg a WIFI OFF szabályt amiben gyakorlatilag ugyanazt állítom be mint az előbb, csak kiveszem a pipát a Trigger résznél a megfelelő helyről, amivel azt érem el, hogy
"akkor aktiválódik a szabály ha nincs kapcsolódva a célzott cellákhoz a telefon" . Magyarul ha elmegyek otthonról akkor vagy a melóhelyről és kilépek a celláimból akkor WIFI lekapcsol.

jól érted, így van.

A halasztás rész nem igazán tiszta. Mivel ez a szabály egész nap aktív így ha manuálisan bekapcsolom a wifit és csatlakozni akarok a haveromnál a hálózathoz akkor ki fogja lőni? Ezért kell, hogy megadjam neki a mondjuk 1 perces intervallumot, hogy aktiválás előtt várjon és ha azt érzékeli, hogy csatlakoztatva vagyok akkor békén hagyja.
Pontosan felfogtad, így működik.

Ha viszont lelépek a havertól és megszűnik a jel akkor sem kell kikapcsolgatni, mert magától lekapcsolja a wifit?

(ha jó a hangos gondolkodásom akkor kezdem felfogni  :taps: )
Igen, le fogja kapcsolni, ha elmész tőle, és nem csatlakozik a hálózathoz.

Felül tudom e bírálni a fent említett WIFI ON szabályt azzal egy mondjuk este 11-kor aktiválódó másik szabállyal? Beállítom, hogy éjszaka vegye le az összes hangerőt és kapcsolja ki a wifit is függetlenül attól, hogy otthon vagyok. Ha jól látom akkor összetett feltétel rendszert nem tudok csinálni és prioritást sem tudok beállítani.

természetesen ki tudod lőni a szabályt, csak ne felejtsd, hogy utána vissza is kell kapcsolni, hogy menjen., bár nekem ezt a reggel induló szabályok megteszik  :D

Egy adott szabály felfüggesztése egyszerű, csak (magában, vagy összetett ÉS művelet keretében) használd a "Szabály Be/Ki kapcsolása" műveletet.

példa:
T: Időpont (23:00)
A: Összetett művelet
          GPS Be/Ki kapcsolása (Ki)
          Mobil adatforgalom beállítása (Ki)
          Wi-Fi állapotának beállítása (Ki)
          Szabály Be/Ki kapcsolása (Vedd ki a pipát a tiltáshoz; "Otthoni Wi-Fi ON" szabály tiltása)

Tényleg csak arra kell figyelni, hogy legyen egy szabály ami reggel majd újra engedélyezi ezeket a dolgokat....mármint a "Otthoni Wi-Fi ON" szabályt.

Nem elérhető yager01

« Reply #157 Dátum: 2012, 11 05, 13:19:25 »
Tetszik !  :ok:

Csináltam egy RESTART szabályt is amiben egyelőre csak annyi van, hogy adott időpontban minden nap indítsa újra a készüléket. Lehet e olyat csinálni, hogy bekerüljön ebbe a folyamatba egy "wipe cache és egy wipe davilk cache" is? Azt hiszem ez hasznos lenne a napi működés szempontjából.

Vagy a sima restart már eleve üríti amit kell?

MÁSIK - valahol olvastam, hogy azt is be lehet állítani, hogy mikor eltávolítom a fülemtől hívás közben a készüléket akkor automatikusan bekapcsolja a kihangosítást...ez is tetszene, de elég bonyolult első ránézésre a szenzorok beállítása.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #158 Dátum: 2012, 11 05, 13:46:56 »
Tetszik !  :ok:

Csináltam egy RESTART szabályt is amiben egyelőre csak annyi van, hogy adott időpontban minden nap indítsa újra a készüléket. Lehet e olyat csinálni, hogy bekerüljön ebbe a folyamatba egy "wipe cache és egy wipe davilk cache" is? Azt hiszem ez hasznos lenne a napi működés szempontjából.

Vagy a sima restart már eleve üríti amit kell?
Nem, a wipe cache és wipe dalvik cache műveleteket nem tudja és szerintem nem is fogja tudni.

MÁSIK - valahol olvastam, hogy azt is be lehet állítani, hogy mikor eltávolítom a fülemtől hívás közben a készüléket akkor automatikusan bekapcsolja a kihangosítást...ez is tetszene, de elég bonyolult első ránézésre a szenzorok beállítása.
T: Összetett ÉS Trigger
          - Összetett VAGY Trigger
                        Hívás állapot (Bejövő hívás)
                        Kimenő hívás (Minden)
          - Érzékelő figyelése (CM36651 Proximity Sensor ; állapota: Távol)

M: Kihangosítás beállítása
SZ: Halasztott 2mp.

Fontos, hogy a halasztás hosszabb legyen, mint a szenzor mintavételi gyakorisága.

Értelemszerűen egy szemközti szabály is kell, ami kikapcsolja a kihangosítást, ha Közel-re van állítva a szenzor, valamint fel kell függeszteni a szabályt, ha pl. bluetooth füles kapcsolódik hozzá.

Nem elérhető yager01

« Reply #159 Dátum: 2012, 11 05, 15:24:08 »
Nem, a wipe cache és wipe dalvik cache műveleteket nem tudja és szerintem nem is fogja tudni.
          - Összetett VAGY Trigger
                        Kimenő hívás (Minden)

Fontos, hogy a halasztás hosszabb legyen, mint a szenzor mintavételi gyakorisága.

Értelemszerűen egy szemközti szabály is kell, ami kikapcsolja a kihangosítást, ha Közel-re van állítva a szenzor, valamint fel kell függeszteni a szabályt, ha pl. bluetooth füles kapcsolódik hozzá.

Huu..ez nagyon nem működik. Először fordítva ment mint ahogy kéne. Végig kihangosított..amikor a fülemhez emeltem sem történt semmi....
Másodjára meg olyan hangok jöttek a telefonból, hogy újra kellett indítani!  :'(

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #160 Dátum: 2012, 11 05, 15:31:03 »
Huu..ez nagyon nem működik. Először fordítva ment mint ahogy kéne. Végig kihangosított..amikor a fülemhez emeltem sem történt semmi....
Másodjára meg olyan hangok jöttek a telefonból, hogy újra kellett indítani!  :'(
Másodjára elfelejtetted a késleltetést, korábban már írtam, hogy nekem is ez volt...

Biztosan úgy megy, ahogy leírtam, mivel én mindent kipróbálok, mielőtt javaslom, ahogy ezt is... :D
Valszeg valamit félrenyomtál...
Ha ne boldogulsz, megcsinálom neked, aztán felrakom a Piacrérre, vagy elküldöm valahogy. De először szenvedj, nekem se ment minden elsőre :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #161 Dátum: 2012, 11 05, 16:58:56 »
Másodjára elfelejtetted a késleltetést, korábban már írtam, hogy nekem is ez volt...

Biztosan úgy megy, ahogy leírtam, mivel én mindent kipróbálok, mielőtt javaslom, ahogy ezt is... :D
Ha ne boldogulsz, megcsinálom neked, aztán felrakom a Piacrérre, vagy elküldöm valahogy. De először szenvedj, nekem se ment minden elsőre :D

Ha kapcsolatban vagy a program fejlesztőjével, megtennéd, hogy felveted a power gomb figyelését? Azaz jó lenne olyan trigger, ami annyit figyel, hogy a power gomb le van-e nyomva.

Nem elérhető yager01

« Reply #162 Dátum: 2012, 11 05, 17:46:40 »

Megpróbálom még 1szer, hátha ügyesebb leszek!  ;)

MÁS - a cella infós wifi a munkahelyemen tökéletesen működött. Ott csak 1 cellát használtam! Hazajöttem, és a lakásban három cellát talált a telefon! Elmentettem mindet, a Wifi ON és a Wifi OFF szabály alá is. Viszont azt vettem észre, hogy fél óra alatt 3 szor aktiválódott a Wifi ON szabály pedig nem mozogtam sehová. A telefon az asztalon hevert. Lehet, hogy a wifi off lépett életbe mert cellát váltott a készülék, de a késleltetés miatt azonnal vissza is kapcsolta a wifit?

Huu...remélem érthető vagyok  :p

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #163 Dátum: 2012, 11 05, 17:55:13 »
Megpróbálom még 1szer, hátha ügyesebb leszek!  ;)

MÁS - a cella infós wifi a munkahelyemen tökéletesen működött. Ott csak 1 cellát használtam! Hazajöttem, és a lakásban három cellát talált a telefon! Elmentettem mindet, a Wifi ON és a Wifi OFF szabály alá is. Viszont azt vettem észre, hogy fél óra alatt 3 szor aktiválódott a Wifi ON szabály pedig nem mozogtam sehová. A telefon az asztalon hevert. Lehet, hogy a wifi off lépett életbe mert cellát váltott a készülék, de a késleltetés miatt azonnal vissza is kapcsolta a wifit?

Huu...remélem érthető vagyok  :p

Nem váltott az off-ra, csak mivel másik elmentett cellára lépett a készülék, tehát változás történt, ezért újra végrehajtotta az on-t. :)

Nem elérhető yager01

« Reply #164 Dátum: 2012, 11 05, 18:07:46 »
          - Összetett VAGY Trigger
                        Kimenő hívás (Minden)

Ha feltöltöm a piactérre megnézed mit rontok el? Nem működik :(
Ha igen akkor milyen néven mentsem, hogy megtaláld?

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #165 Dátum: 2012, 11 05, 18:14:30 »
Ha feltöltöm a piactérre megnézed mit rontok el? Nem működik :(
Ha igen akkor milyen néven mentsem, hogy megtaláld?
Mindegy, adj neki magyar nevet, aztán írd ide be, mi az.

Nem elérhető yager01

« Reply #166 Dátum: 2012, 11 05, 18:36:09 »
Mindegy, adj neki magyar nevet, aztán írd ide be, mi az.

marcedli yager01

:p

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: AutomateIt PRO
« Reply #167 Dátum: 2012, 11 05, 20:05:13 »
marcedli yager01

:p
Ok, egyelőre hanyagoljuk, mert más gond van, bár nekem sem ment rendesen.

Mindegy hogy milyen konstellációban szerepel a proximity szenzor, folyamatosan megy a figyelése, és nem csak olyankor, amikor szükség lenne rá.... azaz csúnyán szívni fogja az akksit. Sötétben nézd meg, ha van olyan szabály, amiben triggerként szerepel a proximity, az infra érzékelő folyamatosan megy.

Szóval írok egyet a fejlesztőnek.

Nem elérhető yager01

Re: Re: Re: Re: AutomateIt PRO
« Reply #168 Dátum: 2012, 11 05, 20:27:33 »

Mindegy hogy milyen konstellációban szerepel a proximity szenzor, folyamatosan megy a figyelése, és nem csak olyankor, amikor szükség lenne rá.... azaz csúnyán szívni fogja az akksit. Sötétben nézd meg, ha van olyan szabály, amiben triggerként szerepel a proximity, az infra érzékelő folyamatosan megy.

Megértettem.  Nekem is feltűnt hogy a telefon elején mindig pirosan világít valami. köszi az eddigieket.  Szólj kèrlek ha válaszolt.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Re: Re: AutomateIt PRO
« Reply #169 Dátum: 2012, 11 05, 21:12:08 »

Ezért nem használom a korábbi bt-s konfigot és ezért lenne jó, ha tudná figyelni a power gombot.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P6800-ről

Nem elérhető yager01

« Reply #170 Dátum: 2012, 11 06, 07:31:28 »
Működött a hajnali restartom! De 5:31-kor újraindítás után azonnal bekapcsolt a wifi, mert a Wifi On szabály aktiválódott. Hiába kapcsolt be este 10kor az éjszakai profil, amiben a wifi off is benne van. Az érdekes az egészben az, hogy az éjszakai profil hangjai megmaradtak csak a wifi kapcsolt be!

Mi lehet az oka?

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #171 Dátum: 2012, 11 06, 09:03:37 »
Működött a hajnali restartom! De 5:31-kor újraindítás után azonnal bekapcsolt a wifi, mert a Wifi On szabály aktiválódott. Hiába kapcsolt be este 10kor az éjszakai profil, amiben a wifi off is benne van. Az érdekes az egészben az, hogy az éjszakai profil hangjai megmaradtak csak a wifi kapcsolt be!

Mi lehet az oka?
Gondold végig, amit leírtál, és rájössz. De segítek pontba szedve, amit írtál:
-1 bekapcsolt este 10kor az éjszakai profil
0. Működött a hajnali restartom
1. a Wifi On szabály aktiválódott
2. az éjszakai profil hangjai megmaradtak

Látsz ebben a listában olyat, hogy a hangokat kapcsolja be valami? Na ezért maradt csendben.

Adj meg aktív időszakot az otthoni wifi on szabálynak, mondjuk reggel 6-tól éjfélig, akkor 0-6 között ne fog aktiválódni.

Nem elérhető yager01

« Reply #172 Dátum: 2012, 11 06, 10:13:27 »
Gondold végig, amit leírtál, és rájössz. De segítek pontba szedve, amit írtál:
-1 bekapcsolt este 10kor az éjszakai profil
0. Működött a hajnali restartom
1. a Wifi On szabály aktiválódott
2. az éjszakai profil hangjai megmaradtak

Látsz ebben a listában olyat, hogy a hangokat kapcsolja be valami? Na ezért maradt csendben.

Nem látok, de olyat sem, hogy kapcsolja be a wifit. Azért gondoltam, hogy mivel a hang beállításokkal egy "lapon" kezelem, ezért nem kéne, hogy kavarjon...

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #173 Dátum: 2012, 11 06, 10:25:32 »
Nem látok, de olyat sem, hogy kapcsolja be a wifit. Azért gondoltam, hogy mivel a hang beállításokkal egy "lapon" kezelem, ezért nem kéne, hogy kavarjon...
Nem.
A wifi on szabályod kapcsolja otthon a wifit.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #174 Dátum: 2012, 11 06, 10:43:23 »
Nem.
A wifi on szabályod kapcsolja otthon a wifit.

Bocs, hogy bele, de szerintem elbeszéltek egymás mellett. :)
Ha jól értem, pont az a gond, hogy bekapcsolt a wifi, és nem az, hogy maradtak a hangok. Utóbbinak kellett is, előbbinek nem. Szerintem.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"