Nem igazán megy nekem ez a dolog - természetes az, hogy a -tól - ig időpont az 2 kapcsoló?
Pl. azt szeretném, hogy amikor a bank hajnalban sms-t küld, ne ugorjak ki az ágyból, csak az sms hangot 22-06 között vegye halkra. Ezt én 2-vel tudom megoldani.
Arra sem jöttem rá, hogy ha navi programot kapcsolok a GPS az ok., de a gyors jelfogás érdekében kb. 5 percre kapcsolja be a mobil netet.
Biztos van mindennek egyszerűbb módja, de nem jöttem rá - az időm meg kevés... egyébként nagyon jó program, nem bánom, hogy a korábbi üzemmódkapcsolóst' leváltottam vele...
igen, jelenleg még nincs benne időintervallumra történő beállítás, de ha belegondolsz, nem is olyan egyszerű az, mert itt általában nem fekete és fehér áll szemben egymással egy rollback-hez
Példa: szerinted mi a szembenálló szabály a -ha be van kapcsolva a BT és A füles csatlakozott hozzá, akkor indítsd el a B programot és a C programot, a hangot vedd maxra a média esetében és a figyelmeztetéseket pedig némítsd-szabályhoz képest?
Ez nem csak egy kapcsoló, hanem összetett rendszer.
Ami azért segíthet, hogy létrehozod az alap szabályt, aztán ha a szabály jobb szélén lenyitod, ott van a Copy rule (jelenleg a "Szabály" szöveg magyarul, már javítottam, hogy kiférjen, a Fel-Jobbra nyíl az ikonja), és ott egyszerűbb ellentétesre beállítani.