0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Azt hiszem ahoz kell az ecid progi. Simán a mariska svox páros nem mondja be.[/quoteÉrtem.köszi.
"Ner Tsunami X2.5 (4.1.2) is online.... download it from You are not allowed to view links. Register or Login"Valaki felrakta már? vélemények?
Honnan lehetne letölteni mert Ota-ból sem jön le és a letöltő linkek sem jók
Felraktam ezt a rom-ot, de felettébb bosszant, hogy ebben sem megy a villogófény, mikor üzenet érkezikA CM10-ben már működőképes volt!!
most próbáltam a google-s linket...Működik!!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Naná, mert az a saját tárhelyem.
Hova utaljam a zsét érte! köszönet a nép nevében!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
nekem telepítésnél azt írja ki hogy Installation aborted............... mindent úgy csináltam ahogy le van írva mindent formáztam.......... cm7.2 volt akkor se indúlt és mikor fel tettem a cm10-et akkor is ugyan ez volt a problem................ vmi ötlet hogy mt basztam el ?
Sziasztok !Nálam pedig kiírja sokszor , hogy rendszeralkalmazás Ui leállt.Ötlet ?
Sziasztok!Szuper a rom!De van 1 problémám,a telefon miért nem látja az sd kártyát,ha rákapcsolom usb-n a számítógápre,láss csodát,ott van az sd kártya és lehet vele dolgozni.A telefon miért nem látja hogy mi van rajta?
Hali.Nekem annyi a gondom h valamiért a PowerAMP zenelejátszót nem akarja sehogy sem telepíteni...Se markertből nem megy, se úgy ha az .apk-t próbálom fájlkezelőből. Csak megy a vonal h telepíti de semmi. (vártam 10 percet.) Ezek után ha újraindítóm a telót kiírja h "Android frissítése folyamatban... Alkalmazás optimalizálása: 1/1" na és itt meg is hal. Csak akkor lesz jó ha újra húzóm a ROM-ot. Ez mitől lehet?
hol találom meg?Lécci segíts!Köszi
Nálam csak akkor van ez mikor frissíteném a beépített időjárás részét...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Király vagy!Csak azt nem tudom hogy ezt a képet melyik programmmal produkáltad.Próbálom de nem jövök rá,én ilyen emmc mappát nem találok.Ne haragudj az okvetetlenkedésemért,de nem tudom,szájbarágósbban,ha van türelmed hozzám.Köszi!