2024, 11 28, 04:39:08

Szerző Téma: TSUNAMI X 5.2 Galaxy S GT-I9000  (Megtekintve 98048 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
You are not allowed to view links. Register or Login
Sajna csak 1 fájlos,vszinű ext4 re volt átkonvertálva az rfs,hol találok 3 fájlos romot?
Legfrissebb 3 fájlos gyári rom EU-s csc-vel:

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

szilvasi

• Vendég
Legfrissebb 3 fájlos gyári rom EU-s csc-vel:

és ebben van 512 PIT is?

Nem elérhető formatc

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy i9000
  • PDA ROM: tsunami 2.1
Igen maradhat!;)

Sajnos abba most nem tudok mert jelenleg cm10-en vagyok. De holnap ha kijön az új X 2.5 akkor kipróbálom! :ok:

Köszi

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
és ebben van 512 PIT is?

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
Sajna csak 1 fájlos,vszinű ext4 re volt átkonvertálva az rfs,hol találok 3 fájlos romot?
ez kell néked

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
ez kell néked

Szia!!
JW8-at próbálta már?:P Mert jvt Hmmm már régen volt...:)
Nem is tudtam hogy te is itt vagy!!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
Szia!!
JW8-at próbálta már?:P Mert jvt Hmmm már régen volt...:)
Nem is tudtam hogy te is itt vagy!!

véletlen néztem be,de ez mindent rendberak,és minden mehet rá :D univerzális.

Nem elérhető Lizzard

• PDA: GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
Sema 2.4.4s-t érdemes felrakni?

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Sema 2.4.4s-t érdemes felrakni?

Hát nem veszel észre semmit...de biztos nem hiába adták ki. Nekem nincs rá panaszom...

Nem elérhető laslie

• Kínai Telefonok Fóruma
  • PDA: Nexus 4
Valami fejlemény?
Látogasd meg honlapom a You are not allowed to view links. Register or Login

Kínai telefonok szervizelését vállalom!

szilvasi

• Vendég
Köszönöm a segítségeket helyre jött a telefon!!!

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Valami fejlemény?
Még egyet aludni kell hozzá!:)

Köszönöm a segítségeket helyre jött a telefon!!!
:taps:

Nem elérhető laslie

• Kínai Telefonok Fóruma
  • PDA: Nexus 4
Na ennek nem ör7lök
Látogasd meg honlapom a You are not allowed to view links. Register or Login

Kínai telefonok szervizelését vállalom!

Nem elérhető somag

• PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: mikor mi
Peti, vagy valamelyik guru mondja már meg nekem, hogy mit tud ez a rom amit egy alap aokp nem.
Ne értsetek férre. Nem akarom fikázni, hiszen szívem kicsi csücske ez a rom, de mégis. Nézegetem a changelogot és nem értem. Egy ideje akop-van fent és minden szép, minden jó. Megkockáztatom, hogy aksiidőben(nekem )jobb is. Leszámítva az ota-t nem tapasztalok lényegi különbséget. Csak elgondolkodtam, hogy számomra nyújt-e bármit lényegeset a Tsuna amit az alap aokp nem. Nem találtam ilyet. Csicsásab? Úgyis témázok.Ott az ota?Kiabáljon aki naponta használja.Kernel? Úgy is mindenki azt tesz fel amit akar. Én is azt ami a legjobban bejött.Modem dettó. Appok? A rajta lévők legalább felét gyomlálom. Csak azért nem a cm-et használom, mert imádom az aokp féle kapcsolókat.(amikor egymás alatt vannak). 1 szó mint 100 magam sem értem miért várom annyira. Valaki mondjon olyat ami tényleg attól van mert tsuna és nem mert aokp, lényeges és észrevehető különbség.  :oops:

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
  • PDA: Samsung Galaxy SIII gt-i9300
  • PDA ROM: Stock 4.3 (NA2)
Hello!

már harmadszor fagyott ki (SOD) a telefon, mióta a 2.1 van fent.
Gondolom, kernelcsere a megoldás.
Azt a Devilt érdemes feltenni, ami megjelenik az OTÁban? Melyik az aktuális jól működő Devil-verzió?

Köszi!
"Dude, sucking at something is the first step towards being sorta good at something."
“Nobody important? Blimey, that’s amazing. You know, nine hundred years of time and space and I’ve never met anybody who wasn’t important before.”

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Peti, vagy valamelyik guru mondja már meg nekem, hogy mit tud ez a rom amit egy alap aokp nem.
Ne értsetek férre. Nem akarom fikázni, hiszen szívem kicsi csücske ez a rom, de mégis. Nézegetem a changelogot és nem értem. Egy ideje akop-van fent és minden szép, minden jó. Megkockáztatom, hogy aksiidőben(nekem )jobb is. Leszámítva az ota-t nem tapasztalok lényegi különbséget. Csak elgondolkodtam, hogy számomra nyújt-e bármit lényegeset a Tsuna amit az alap aokp nem. Nem találtam ilyet. Csicsásab? Úgyis témázok.Ott az ota?Kiabáljon aki naponta használja.Kernel? Úgy is mindenki azt tesz fel amit akar. Én is azt ami a legjobban bejött.Modem dettó. Appok? A rajta lévők legalább felét gyomlálom. Csak azért nem a cm-et használom, mert imádom az aokp féle kapcsolókat.(amikor egymás alatt vannak). 1 szó mint 100 magam sem értem miért várom annyira. Valaki mondjon olyat ami tényleg attól van mert tsuna és nem mert aokp, lényeges és észrevehető különbség.  :oops:
Somag barátom! Ez egy igazán jó kérdés amire egy pontos és kifejtett választ csak egy rom készítő tudná elmondani...
De megpróbálkozok néhány érvvel előállni így kutyafuttában amik beugranak...
-Tapsztalataim alapján az AOKP base romjait kevesebben használják szemben az egyéb erre épülő romokkal. Megkockáztatom talán többen is használják az utóbbit. Igen a kérdés az, hogy miért?
Egyrészt a cicoma miatt amit te is írtál Somag...maga a körítés sem mindegy hogy, hogy "tálalják" az ember elé. De ez a világban sem megy másként. Biztos, hogy te is tapasztaltad már. Igen bevallom nekem is sokat számít ez a topikoknál is...furcsa de szerintem ez már a 21.sz. egyik rossz szokása, hogy a Like vagy Not like.
-Másrészt azért tegyük hozzá hogy nem könnyű ró mernek lenni! Egyedi bootanimáció, kinézet, számtalan egyedi ikonok...s a legapróbb részletek módosítgatásai, CWM zippekké alakításai igazán nagy szakértelmet igényelnek! A Tsunami már lett valamit az asztalra a 4.0.4-es változatban is! Igen így van ezzel az AOKP is! Persze csak azt nem tudjuk, hogy a legtöbb rommer kapcsolatba vannak a nagyokkal-(AOKP fejek)-akik a tapasztalataik segítségével fejlesztenek...
Vagyis vehetjük úgy is ezt az egészet mint egy piramis. Mi alul sokasodunk üzengetünk a különféle rommereknek míg onnan a legfőbb fejlesztési irányvonalak eljutnak az AOKP-hoz. Így előnynek betudható talán az, hogy könnyebb egy hasznos észrevételt eljuttatni egy hozzánk közelebb álló személynek...
-Harmadrészt sok modding, tweak kerül ezekbe az egyedi romokba! Van amikor bejön van amikor nem...
De mindenféleképpen jó dolog pl egy wheather ikonpakk csere vagy egy kis kapcsoló vagy egyéb FIXEK cwmmel történő telepítése is. A patchelt romról, s az importált inverted Google appsról ne is beszéljünk...
Apróságok de nem elhanyagolható dolgok!

Végezetül:
Az emberi gondolkodásmód. Szeretném ha egy kicsit eltöprengenétek:(bocsánat a személyeskedésért csak Általános értelemben értelmezzétek!)
Ha választanotok KELLENE a saját anyukátok vagy a gyereketek között melyiket választanátok???
-Ugye ti is az utóbbit inkább...érdekes.

ÉN IS FELETTÉBB VÁROM A 2.5-ÖT MÁR..;)
A csöppnyi kis esélyünk a Tsunami korszak után talán az lesz, hogy megkapjuk a Földrengést ami cm és aokp fésület lesz majd.........

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Hello!

már harmadszor fagyott ki (SOD) a telefon, mióta a 2.1 van fent.
Gondolom, kernelcsere a megoldás.
Azt a Devilt érdemes feltenni, ami megjelenik az OTÁban? Melyik az aktuális jól működő Devil-verzió?

Köszi!

Nem elérhető pax

• PDA: SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8
Somag barátom! Ez egy igazán jó kérdés amire egy pontos és kifejtett választ csak egy rom készítő tudná elmondani...
De megpróbálkozok néhány érvvel előállni így kutyafuttában amik beugranak...
-Tapsztalataim alapján az AOKP base romjait kevesebben használják szemben az egyéb erre épülő romokkal. Megkockáztatom talán többen is használják az utóbbit. Igen a kérdés az, hogy miért?
Egyrészt a cicoma miatt amit te is írtál Somag...maga a körítés sem mindegy hogy, hogy "tálalják" az ember elé. De ez a világban sem megy másként. Biztos, hogy te is tapasztaltad már. Igen bevallom nekem is sokat számít ez a topikoknál is...furcsa de szerintem ez már a 21.sz. egyik rossz szokása, hogy a Like vagy Not like.
-Másrészt azért tegyük hozzá hogy nem könnyű ró mernek lenni! Egyedi bootanimáció, kinézet, számtalan egyedi ikonok...s a legapróbb részletek módosítgatásai, CWM zippekké alakításai igazán nagy szakértelmet igényelnek! A Tsunami már lett valamit az asztalra a 4.0.4-es változatban is! Igen így van ezzel az AOKP is! Persze csak azt nem tudjuk, hogy a legtöbb rommer kapcsolatba vannak a nagyokkal-(AOKP fejek)-akik a tapasztalataik segítségével fejlesztenek...
Vagyis vehetjük úgy is ezt az egészet mint egy piramis. Mi alul sokasodunk üzengetünk a különféle rommereknek míg onnan a legfőbb fejlesztési irányvonalak eljutnak az AOKP-hoz. Így előnynek betudható talán az, hogy könnyebb egy hasznos észrevételt eljuttatni egy hozzánk közelebb álló személynek...
-Harmadrészt sok modding, tweak kerül ezekbe az egyedi romokba! Van amikor bejön van amikor nem...
De mindenféleképpen jó dolog pl egy wheather ikonpakk csere vagy egy kis kapcsoló vagy egyéb FIXEK cwmmel történő telepítése is. A patchelt romról, s az importált inverted Google appsról ne is beszéljünk...
Apróságok de nem elhanyagolható dolgok!

Végezetül:
Az emberi gondolkodásmód. Szeretném ha egy kicsit eltöprengenétek:(bocsánat a személyeskedésért csak Általános értelemben értelmezzétek!)
Ha választanotok KELLENE a saját anyukátok vagy a gyereketek között melyiket választanátok???
-Ugye ti is az utóbbit inkább...érdekes.

ÉN IS FELETTÉBB VÁROM A 2.5-ÖT MÁR..;)
A csöppnyi kis esélyünk a Tsunami korszak után talán az lesz, hogy megkapjuk a Földrengést ami cm és aokp fésület lesz majd.........

Bravo!! :ok:  :ok: :ok:
SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8

Nem elérhető somag

..........
Szép aprócska monológ. Köszi ::)

Tapatalk 2-vel küldve az én galaxysmtd-ről

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Na megszületett a 2.5!! :)  :taps:
Új letöltési helye is van már...hivatalos oldala van a romunknak gyerekek!!
Mindent az első oldalon találtok. Felhívom a figyelmeteket a changelog elejére is! A fenti kérdésre hivatkozólag...:ok:

Nem elérhető hori-zoli

• Navigáció / Navigation: iGO PRIMO
Hali.
Ez a verza az előzők frissítése, vagy közvetlenül felrakható bármelyik rom helyett??

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Hali.
Ez a verza az előzők frissítése, vagy közvetlenül felrakható bármelyik rom helyett??
Felrakható bármi helyett...:ok:
Nagyon szépen megy.
Egy hibàt találtam csak. Az időjàrás fc-zik a statusbaron amikor rátapizok. Szóval azt nem érdemes most bekapcsolni.

Nem elérhető makistvan

Wipe-ok+ resetek kellenek?

Nem elérhető somag

Na megszületett a 2.5!! :)  :taps:
Új letöltési helye is van már...hivatalos oldala van a romunknak gyerekek!!
Mindent az első oldalon találtok. Felhívom a figyelmeteket a changelog elejére is! A fenti kérdésre hivatkozólag...:ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető miselin

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunami X 2.5
Igen azt hiszem az 1.5-ön volt egy kis gubanc az alap ébresztővel...
De a 2.0;2.1-en nem tapasztaltam már ilyet. A fő kérdés az hogy, hogy raktad fel?
Úgy ahogy le van írva?
Az intelligens ébresztő 5 perccel hamarabb ébresztet ugye? Hát nem tudok mit mondani...az alap Tsunami alarm nekem jobban bejön mint a TouchWizes..mert az előbbiben akár lefordítással is elhallgattatható az ébresztés...
bocsi de többet nem tudok segíteni ez ügyben...
Köszi, közben rájöttem, hogy nem csak a Deskclock_stock.zip-et kell felrakni, hanem a Deskclock_s3.zip-et is, ugyanis az utóbbiban vannak a hangok. Így már működik. Azóta Tsunami X 2.5-ön is  :)