Peti, vagy valamelyik guru mondja már meg nekem, hogy mit tud ez a rom amit egy alap aokp nem.
Ne értsetek férre. Nem akarom fikázni, hiszen szívem kicsi csücske ez a rom, de mégis. Nézegetem a changelogot és nem értem. Egy ideje akop-van fent és minden szép, minden jó. Megkockáztatom, hogy aksiidőben(nekem )jobb is. Leszámítva az ota-t nem tapasztalok lényegi különbséget. Csak elgondolkodtam, hogy számomra nyújt-e bármit lényegeset a Tsuna amit az alap aokp nem. Nem találtam ilyet. Csicsásab? Úgyis témázok.Ott az ota?Kiabáljon aki naponta használja.Kernel? Úgy is mindenki azt tesz fel amit akar. Én is azt ami a legjobban bejött.Modem dettó. Appok? A rajta lévők legalább felét gyomlálom. Csak azért nem a cm-et használom, mert imádom az aokp féle kapcsolókat.(amikor egymás alatt vannak). 1 szó mint 100 magam sem értem miért várom annyira. Valaki mondjon olyat ami tényleg attól van mert tsuna és nem mert aokp, lényeges és észrevehető különbség.
Somag barátom! Ez egy igazán jó kérdés amire egy pontos és kifejtett választ csak egy rom készítő tudná elmondani...
De megpróbálkozok néhány érvvel előállni így kutyafuttában amik beugranak...
-Tapsztalataim alapján az AOKP base romjait kevesebben használják szemben az egyéb erre épülő romokkal. Megkockáztatom talán többen is használják az utóbbit. Igen a kérdés az, hogy miért?
Egyrészt a cicoma miatt amit te is írtál Somag...maga a körítés sem mindegy hogy, hogy "tálalják" az ember elé. De ez a világban sem megy másként. Biztos, hogy te is tapasztaltad már. Igen bevallom nekem is sokat számít ez a topikoknál is...furcsa de szerintem ez már a 21.sz. egyik rossz szokása, hogy a Like vagy Not like.
-Másrészt azért tegyük hozzá hogy nem könnyű ró mernek lenni! Egyedi bootanimáció, kinézet, számtalan egyedi ikonok...s a legapróbb részletek módosítgatásai, CWM zippekké alakításai igazán nagy szakértelmet igényelnek! A Tsunami már lett valamit az asztalra a 4.0.4-es változatban is! Igen így van ezzel az AOKP is! Persze csak azt nem tudjuk, hogy a legtöbb rommer kapcsolatba vannak a nagyokkal-(AOKP fejek)-akik a tapasztalataik segítségével fejlesztenek...
Vagyis vehetjük úgy is ezt az egészet mint egy piramis. Mi alul sokasodunk üzengetünk a különféle rommereknek míg onnan a legfőbb fejlesztési irányvonalak eljutnak az AOKP-hoz. Így előnynek betudható talán az, hogy könnyebb egy hasznos észrevételt eljuttatni egy hozzánk közelebb álló személynek...
-Harmadrészt sok modding, tweak kerül ezekbe az egyedi romokba! Van amikor bejön van amikor nem...
De mindenféleképpen jó dolog pl egy wheather ikonpakk csere vagy egy kis kapcsoló vagy egyéb FIXEK cwmmel történő telepítése is. A patchelt romról, s az importált inverted Google appsról ne is beszéljünk...
Apróságok de nem elhanyagolható dolgok!
Végezetül:
Az emberi gondolkodásmód. Szeretném ha egy kicsit eltöprengenétek:(bocsánat a személyeskedésért csak Általános értelemben értelmezzétek!)
Ha választanotok KELLENE a saját anyukátok vagy a gyereketek között melyiket választanátok???
-Ugye ti is az utóbbit inkább...érdekes.
ÉN IS FELETTÉBB VÁROM A 2.5-ÖT MÁR..
A csöppnyi kis esélyünk a Tsunami korszak után talán az lesz, hogy megkapjuk a Földrengést ami cm és aokp fésület lesz majd.........
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről