összes tiszteletem ismeretlenül is ktheoriginal úrnak (láttam már a nevét korábban feltűnni egy egy xda posztnál, ami azért is érdekes, mert mondjuk összesen sincs neki sok), meg neked is (már tisztelet, nem poszt), de modinak, gondolom ez alatt a moderátorok értendők, nem topikgazdák szoktak hívogatni, hanem felsőbb admin hatalmasságok amúgy kíváncsian várom, mit hozott össze. a changelogot látom persze. ja, és még egy dolog, az xda szabályzata szerint csak angolul megy a kommunikázás
közben kicsit utánajártam a dolognak, mert olyan ismerősek voltak nekem a képek....
naszóval, ha jól tévedek, a ktheoriginal = kevin, akinek Te, kedves Péter, héhány hónapja már nyitottál első szóra egy ics topokot, ami itt nálunk három hetet ért meg, és 41 hozzászólást, és ez nyilván nem nem teljesen független attól a kellemetlen ténytől, hogy az xda-n is bezárták a topikot (lehet,hogy saját kérésére). ha jól emlékszem egyszerűen lopással vádolták (erős Tsunami hasonlóság miatt?). nyilván ezért nem kevinként tért vissza.
amúgy teszteld csak, és írd meg a tapasztalatodat, de kérlek ne nyiss neki azonnal külön topikot, és maximum sörözni hívd meg, ne modinak
Sent from my Transformer Prime TF201
ui: mire utalsz azzal,hogy megcsalatkoztál?
köszönöm szépen...
Oké csak xda-n csak angolul. Betartom!
Igen annó nyitottam neki. És igen korrektül viselkedett velem privátban is... Akkor most várunk egy kicsit, hogy milyen jövője is lesz az xda-n aztán e szerint lesz itt topikja...
Tapasztalások:
Letöltöttem a romot-rá 5 percre már nem élt a link xda-n így kiváltságosként tesztelgethetem most...
Akksi idő az még folyamatban van de mintha nem lennének ébren tartó szakaszai mikor a telefon nem világít! Ilyet már rég láttam!!
Gyors, smooth!
Lockscreen programokkal módosítható!
Nagyon kidolgozott téma jellemzi-időjárás, menüikkonok, névjegy minták stb. LÁTSZIK A MUNKA RAJTA!
ÉS A BOOTANIMÁCIÓ!;) DAGAD A MELLEM A MAGYARSÁGTUDATTÓL...