Na kicsit megcsalatkoztam!
Fel raktam a Tiger fokot. Magyar fejlesztésű...majd ide is meghívom modinak. Annyit az egészről hogy AOKP 10.17-ei nightly az alapja s nagyon megy!!! Szóval ha kiadják az AOKP milenstone jb-t jövő héten akkor nagyot fog robbanni az biztos!!
Még teszt elem ezt a romot de egyelőre hibátlan!
összes tiszteletem ismeretlenül is ktheoriginal úrnak (láttam már a nevét korábban feltűnni egy egy xda posztnál, ami azért is érdekes, mert mondjuk összesen sincs neki sok), meg neked is (már tisztelet, nem poszt), de modinak, gondolom ez alatt a moderátorok értendők, nem topikgazdák szoktak hívogatni, hanem felsőbb admin hatalmasságok
amúgy kíváncsian várom, mit hozott össze. a changelogot látom persze. ja, és még egy dolog, az xda szabályzata szerint csak angolul megy a kommunikázás
közben kicsit utánajártam a dolognak, mert olyan ismerősek voltak nekem a képek....
naszóval, ha jól tévedek, a ktheoriginal = kevin, akinek Te, kedves Péter, héhány hónapja már nyitottál első szóra egy ics topokot, ami itt nálunk három hetet ért meg, és 41 hozzászólást, és ez nyilván nem nem teljesen független attól a kellemetlen ténytől, hogy az xda-n is bezárták a topikot (lehet,hogy saját kérésére). ha jól emlékszem egyszerűen lopással vádolták (erős Tsunami hasonlóság miatt?). nyilván ezért nem kevinként tért vissza.
amúgy teszteld csak, és írd meg a tapasztalatodat, de kérlek ne nyiss neki azonnal külön topikot, és maximum sörözni hívd meg, ne modinak
Sent from my Transformer Prime TF201
ui: mire utalsz azzal,hogy megcsalatkoztál?