2024, 11 28, 07:43:20

Szerző Téma: TSUNAMI X 5.2 Galaxy S GT-I9000  (Megtekintve 98052 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
Én most a Conservative smooth+sio kombót használom és én nem szoktam bepipálni a deepidlet stb ezel fontosak vagy csak kényelmi funkciók?
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
Annyi sok jót írtatok erről a romról, és annyira dicsértétek, hogy nem bírtam ki, és feltettem.
Minden wipe megvolt, még a battery stats is törölve lett, de egyelőre azon kívül, hogy nagyon gyors, inkább azt veszem észre, hogy iszonyatosan szívja az akksit. Lehet, hogy 2-3 töltési ciklus után jobb lesz, de egyelőre nagyon nem gyerebe  :(
5 óra alatt teljes töltéstől 30% alá ment, így nem igazán használható.
Remélem hamarosan beáll a fogyasztás, és akkor maradhat.
Volt egy random reboot is, ami nekem a mumusom, de szinte a rom felrakása után, így azt még betudom annak, hogy az elején még nyomkodtam vadul, lehet, hogy valamit elállítottam.
Előzőleg az X-Bean 2.0 volt fenn, azzal nem volt semmi bajom, majdnem tökéletes volt.
Kérdezhetnétek, hogy akkor mi a gyíknak raktam ezt fel, miért nem maradtam a jól bevált romnál.
Viszont a választ is tudjátok: a kíváncsiság  :D :taps:
Szóval egy darabig marad. Ha nem tapasztalok nagyobb hibákat, akkor meg is tartom, mert egyébként meg szép :)

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
You are not allowed to view links. Register or Login
Én most a Conservative smooth+sio kombót használom és én nem szoktam bepipálni a deepidlet stb ezel fontosak vagy csak kényelmi funkciók?
A deepidle akkor hasznos amikor zenét hallgatsz kikapcsolt kijelző esetében...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rabby

• újPC
  • Navigáció / Navigation: iGO My Way 8.4.2.139242
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunami X 2.1
Sziasztok,
Van már valami megoldás a GPS jelvesztésre? Nekem GB óta tulajdonképpen minden ROM-mal csak gondom volt, hiába tettem rá ilyen, meg olyan fixeket, állítottam át az egész gps.conf-ot. (már HW-esen is fixáltam az antennát)
Jelenleg 2.1 Tsuna van fenn és nagy örömömre hamar talál jelet és szépen tartja is..., kb 10 percig aztán eldobja és keresgéli újra! Néha GPS ki-be kapcsra újra helyreáll, de egy idő után az összes imám sem hozza helyre...  :'(

Tegnap viszont arra figyeltem fel, hogy a google navi nem talált jelet és elindítottam dühömben a GPS Test Plus-t, ami továbbra is minimum 7 talált és befogott satelit-et mutatott!!! (persze nem biztos, hogy mindig ezt teszi, de ez is egy jelenség volt)

Ötlet, orvosság az esetre?

Nem elérhető somag

• PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: mikor mi
Sziasztok,
Van már valami megoldás a GPS jelvesztésre? Nekem GB óta tulajdonképpen minden ROM-mal csak gondom volt, hiába tettem rá ilyen, meg olyan fixeket, állítottam át az egész gps.conf-ot. (már HW-esen is fixáltam az antennát)
Jelenleg 2.1 Tsuna van fenn és nagy örömömre hamar talál jelet és szépen tartja is..., kb 10 percig aztán eldobja és keresgéli újra! Néha GPS ki-be kapcsra újra helyreáll, de egy idő után az összes imám sem hozza helyre...  :'(

Tegnap viszont arra figyeltem fel, hogy a google navi nem talált jelet és elindítottam dühömben a GPS Test Plus-t, ami továbbra is minimum 7 talált és befogott satelit-et mutatott!!! (persze nem biztos, hogy mindig ezt teszi, de ez is egy jelenség volt)

Ötlet, orvosság az esetre?
Szerintem valami egyedi dolog lehet a gps-eddel, vagy az enyémmel. :D
GB óta nem volt gondom egyetlen navival sem mindíg talált jelet hamar bármelyik rommal és appal. Soha nem dobálta el. Napi használatban van az IGO és az Endomondo mind2 perfekt.

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
Ennyi volt. :'(
Újabb random reboot, megy vissza az X-Bean, pláne, hogy közben kijött a 3.0

Tapatalk2

Nem elérhető zsozsoka74

• PFC Fan
  • PDA: Lg G2 D802
  • PDA ROM: Gyári 4.2.2
Gingerbread gyárira tettem fel..amin lagfix és ext4 -et is használtam.
Teletettem 3 napja a mem.karimat (16 GB) és beadta az unalmast..újra kellett particionáljam és nem tettem fel rá semmilyen partició kiosztást .
Viszont ahogy bezárom a zene alk-t (n7 player) és hívni szeretnék nem csörög ki és tök süket de a másik fél hall engem.
Reboot és utána tudok hívni...

Szia RadicsPéter...tegnap feltett kérdésedre a válaszom itt fentebb. Ma is csinálta...még nem tettem fel az új 2.1 mert úgy látom kevés az aksiideje ....esetleg próbáljam meg az x bean legújabb verz....csak tudod már belaktam ezt a 2.0-t ..le tudom menteni valamivel a z app-jaimat? ( Esetleg van más mint a titánium Backup?) :(
"Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban "

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Ajánlom az appmonster nevű progit, a telepített alkalmazásokat elmenti, de  játèk mentèseket,program adatokat nem ment. Utána, ha újra telepíted vissza is lehet rakni őket, de csak egyenkènt. Root se kell hozzá.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kulicsga

• PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: C-Rom 4.3.1 V9.0
Nekem nagyon jó a fogyasztás. 10%ot esett 8 óra alatt, mondjuk nem nyomkodtam csak 2-3 hívás volt. Peti által javasolt beállításokkal megy a rendszer.

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Szia RadicsPéter...tegnap feltett kérdésedre a válaszom itt fentebb. Ma is csinálta...még nem tettem fel az új 2.1 mert úgy látom kevés az aksiideje ....esetleg próbáljam meg az x bean legújabb verz....csak tudod már belaktam ezt a 2.0-t ..le tudom menteni valamivel a z app-jaimat? ( Esetleg van más mint a titánium Backup?) :(
Sztem is jó az akksi idő...
De várd meg a következő verziót. Így megspórolsz egy "felesleges" kört, mivel a kövi verza már android 4.1.2 lesz!

Más:

Ajánlom mindenkinek!:)
Itt gyorsan tölthető is...system/app-ba kell rakni.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető seismic

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: DTP 4.7
Kipróbáltam a legutóbb Peti által ajánlott beállitásokat... szerintem a képek elárulnak mindent.. Annyit fűznék hozzá, hogy ott ahol sokat esett az akksi, elfelejtettem kikapcsolni az adatforgalmat, meg kilőni a shoot me appot, ami valószinűleg ketyegett a háttérben egy darabig

Nem elérhető zolee1974

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: SGS2 I9100
  • PDA ROM: SlimRom
Én szinte csak telefonálásra használom és tessék:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Alap AOKP és első töltés utánn!

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Én szinte csak telefonálásra használom és tessék:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Alap AOKP és első töltés utánn!

Úgy senkinek nem merül, ha nem használja...
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető zolee1974

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: SGS2 I9100
  • PDA ROM: SlimRom
Úgy senkinek nem merül, ha nem használja...

A munkám olyan hogy nagyon is használom!Napi min.10 hívás és ha a központot hívom ingyenes számon akkor 3-5perces beszélgetések!Itthon WiFit bekapcsolom és Playen nézelődöm!
Telefont arra találták ki hogy telefonáljunk!Én 90% erre használom!
Nagyon meg vagyok elégedve a JB vel!
Örülök hogy van ez a fórum mert lehet még a gyári 2.3.6-ot használnám! :taps:

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
A munkám olyan hogy nagyon is használom!Napi min.10 hívás és ha a központot hívom ingyenes számon akkor 3-5perces beszélgetések!Itthon WiFit bekapcsolom és Playen nézelődöm!
Telefont arra találták ki hogy telefonáljunk!Én 90% erre használom!
Nagyon meg vagyok elégedve a JB vel!
Örülök hogy van ez a fórum mert lehet még a gyári 2.3.6-ot használnám! :taps:

Kár. hogy ez nem telefon. :)
Egyébként én óránként beszélek annyit, amit te naponta  ;)
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
A telefont telefonálásra találták ki...az okostelefont? :P vszínű nem csak okostelefonálásra...

De összességében elmondható hogy a mostani kiadású JB-kben eltaláltak valamit a fogyasztás terén!

Mind a két használati módban pozitívnak mondható az akksihasználat...

Nem elérhető somag

• PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: mikor mi
" mostani kiadású JB-kben eltaláltak valamit a fogyasztás terén"

Igaz ami igaz. Viszont az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nem mindegyik egyformán jó.
Én pl. van mikor naponta cserélek romot, van mikor hetente. Saját tapasztalat alapján az alap AOKB b4 jobb az aksi terén mint a Tsuna2.0 vagy 2.1. Kíváncsiságból tettem fel pár napja. fura, de nem akartam leszedni. Jelenleg saját felhasználási szokásaimhoz képest is kb 30%-al kevesebbet eszik mint a Tsuna. Máshoz nem lehet hasonlítani, mert mindenki máshogy használja.Nekem általában nap végére lemerült minden ics és a jb is.Kivétel a Tsunamics, az bírt átlagosan 37-38 órát. Tsunami X 2.0 átlag 35-37 órát, a 2.1 már jobb lett. Azzal kibírt 38-at 40-et stabilan. Most az alap AOKP b4 van és a 3-ik töltés után vagyok. 26 óra és 62%-on. Ez jó. Nekem nagyon jó. Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy a kernel mindíg devil ugyanolyan beállításokkal és az aksim 1800-as.

Mindenkinek azt javaslom ne máshoz hasonlítgasson, hanem magához. Az a leginkább releváns, bár mindenki tudja, hogy még abban is több a változó mint  a stabil pont.
Én minden romot full töltéssel és törlésekkel teszek fel beleértve az sd-t is. Mindent újra telepítek, semmit nem teszek vissza backupokból. Ha az első lemerülés 24-órát nem haladja meg akkor az a rom szépen le is ugrik.

Egy biztos, az új AOKP és a belőle készült romok tényleg nagyon jók Az én kis privát első lemerüléses  mércém is szépen felkúszott 30 órára.

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Somag! +1!:)

Nem elérhető bsptya

• PFC Fan
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ARHD 90.1
ICS-ről jöttem ott is Tsuna volt. Egyelőre úgy tűnik megy minden frankón, azonban az alábbi dolgokat nagyon nagyon hiányolom / kicsit  censored  a csőröm :)

- névjegyek/személyek (nevezzük ahogy akarjuk :D) résznél nem lehet (vagy nagyon nem találom) már úgy szűrni, hogy csak telefonszámmal rendelkező kontaktokat mutasson. televan e-mailcímmel :\

- lockscreen-en nem lehet már beállítani, hogy milyen programokkal induljon? ergó nem feloldom hanem rámegyek, h pl egyből gmail nyíljon meg

- a led notif sem működik rendesen, BLN-t töltöttem le azzal megy, viszont a ICS-nél be tudtam állítani azt, hogy pár percig villogjon a LED ha jött valami. itt ez szintén hiányzik :\

az a fura, hogy ugyan arról a romról beszélünk, csak más android rendszerre van.. akkor miért kerültek ki ezek a szolgáltatások? vagy én vagyok ennyire vak ? :)

Nem elérhető Lizzard

• PDA: GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
ICS-ről jöttem ott is Tsuna volt. Egyelőre úgy tűnik megy minden frankón, azonban az alábbi dolgokat nagyon nagyon hiányolom / kicsit  censored  a csőröm :)

- névjegyek/személyek (nevezzük ahogy akarjuk :D) résznél nem lehet (vagy nagyon nem találom) már úgy szűrni, hogy csak telefonszámmal rendelkező kontaktokat mutasson. televan e-mailcímmel :\

- lockscreen-en nem lehet már beállítani, hogy milyen programokkal induljon? ergó nem feloldom hanem rámegyek, h pl egyből gmail nyíljon meg

- a led notif sem működik rendesen, BLN-t töltöttem le azzal megy, viszont a ICS-nél be tudtam állítani azt, hogy pár percig villogjon a LED ha jött valami. itt ez szintén hiányzik :\

az a fura, hogy ugyan arról a romról beszélünk, csak más android rendszerre van.. akkor miért kerültek ki ezek a szolgáltatások? vagy én vagyok ennyire vak ? :)

ICS-en Devil kernel volt az alap, azokban benne van alapból a BLN-es cucc, rakj Devilt és ugyan úgy jó lesz. Vagy pedig a BLN-ből a PRO-t abban is tudod állítani h villogjon.

Nem elérhető bsptya

• PFC Fan
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ARHD 90.1
ICS-en Devil kernel volt az alap, azokban benne van alapból a BLN-es cucc, rakj Devilt és ugyan úgy jó lesz. Vagy pedig a BLN-ből a PRO-t abban is tudod állítani h villogjon.

oh köszi! akkor lesz belőle pro :) mondjuk a 3 dolog közül ez volt az inkább kényelmi megszokás :) a többi kettőre azóta sem találtam megoldást sajnos :\

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
AOKP-ban sajna nincs benne az a lockscreen variálhatóság...sajna. többen jelezték már a teamnek de ők még nem rakták bele....így a Tsunamiban sincs benne. Jó elismerem ez egy kis KÉNYELMI hiba.

A névjegyek. Passz. Nekem nincsenek emailes kontaktjaim... ha kitörlöd azokat akkor neked sem lesznek:P

Nem elérhető zsozsoka74

• PFC Fan
  • PDA: Lg G2 D802
  • PDA ROM: Gyári 4.2.2
Sztem is jó az akksi idő...
De várd meg a következő verziót. Így megspórolsz egy "felesleges" kört, mivel a kövi verza már android 4.1.2 lesz!

Köszönöm a válaszodat és megvárom a 4.1.2 ... bár nem tudom, hogy mikor jön ki...
Addig is tudsz valamit ajánlani helyette aminek jó az akksi ideje és ugyanilyen szép és variálható a laucher benne.
Hátha azon működik a hívásindításom is ... ;)
"Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban "

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks

Xbean 3.0...de tanulj meg idézni!:P
Mellesleg holnapra tehető az AOKP build 5 megjelenése...utána 2-3 nap s kijőn a cunásított is...:)

Nem elérhető szabi83

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: Változó CM10.1/Vortex 0.4/SlimBean
Sziasztok!

Nektek működik rendesen a 2.1-es verzió?
Nekem tegnap este óta kb 30-50 percenként tuti vagy újraindul és a Recoverybe lép be vagy egyszerűen csak kikapcsol a telefon. Eddig teljesen jó volt, de ma már használhatatlan. 2.0-ra tettem fel Wipe Cache és Dalvik után, ahogy le is volt írva...