2024, 11 30, 21:29:54

Szerző Téma: TSUNAMI X 5.2 Galaxy S GT-I9000  (Megtekintve 98091 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok én csak azt szeretném kérdezni, hogy a tárcsázót meg lehet e külön változtatni vagy lecserélni ?
Nem valami frankó az ezelőtti romokon be tudtam állítani hogy a megjelenítési beállításoknál a névjegyeket hogy melyiket mutassa(sim, telefon vagy gmail) itt meg csak a gmail -osat mutatja. Meg telefonálni is úgy tudok vele hogy kiválasztom a névjegyet megnyomom meg megint megnyomom, a réginél megy csak el kellett húzni(swypolni) így oldalra  mit lehet ezzel csinálni? Amúgy minden oké csak még az all share  menüpontot vagy alkalmazást hiányolom kicsit van helyette valami jobb ami nem fizetős? Segítségeteket előre is köszönöm !
Keress rá a Play-ben úgy, hogy dialer, és kidob egy vagonnal, amiből válogathatsz.
Mármint tárcsázót. Allshare alternatíva is van, de arra majd valaki biztosan ír, nekem nem jut eszembe a neve.

Tapatalk2

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
Sziasztok én csak azt szeretném kérdezni, hogy a tárcsázót meg lehet e külön változtatni vagy lecserélni ?
Nem valami frankó az ezelőtti romokon be tudtam állítani hogy a megjelenítési beállításoknál a névjegyeket hogy melyiket mutassa(sim, telefon vagy gmail) itt meg csak a gmail -osat mutatja. Meg telefonálni is úgy tudok vele hogy kiválasztom a névjegyet megnyomom meg megint megnyomom, a réginél megy csak el kellett húzni(swypolni) így oldalra  mit lehet ezzel csinálni? Amúgy minden oké csak még az all share  menüpontot vagy alkalmazást hiányolom kicsit van helyette valami jobb ami nem fizetős? Segítségeteket előre is köszönöm !
Tárcsázó:
Fizetős,de nagyon jó:

Ingyenes :
You are not allowed to view links. Register or Login..

AllShare:

Nem elérhető zsozsoka74

• PFC Fan
  • PDA: Lg G2 D802
  • PDA ROM: Gyári 4.2.2
Nem kell neked csinàlnod semmit..bár a kérdésed elég kesze-kusza.
Igen bizton állíthatom a legkiválóbb amit eddig kaptunk!

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

Bocsi a rossz fogalmazásért ..tehát ..gondolom akkor az FW elkülönít a teló sd -jében egy particiót és azon tárolódik a letöltött alkalmazások ...mert ugye amíg volt az külső sd -n partició addig arra a kb 500 mb helyre tettem át az app-kat.
Fontos az is megjegyeznem , hogy pár óra zenehallgatás után próbáltam volna telefonálni és nem halottam semmit a telóban és a hívott fél mindent hallott.
Kikapcsoltam a telót aztán ismét be és utána már tudtam  rendesen hívást indítani.
Mi történhetett mert már másodjára csinált ilyet...de alapvetően sikerülnek a kimenő hívásaim.
"Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban "

Nem elérhető hempica

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9000
  • PDA ROM: CM10.1
Allshare alternatíva is van, de arra majd valaki biztosan ír, nekem nem jut eszembe a neve.

Pl a Skifta egy egész komoly DLNA controller és lejátszó: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
Bocsi a rossz fogalmazásért ..tehát ..gondolom akkor az FW elkülönít a teló sd -jében egy particiót és azon tárolódik a letöltött alkalmazások ...mert ugye amíg volt az külső sd -n partició addig arra a kb 500 mb helyre tettem át az app-kat.
Fontos az is megjegyeznem , hogy pár óra zenehallgatás után próbáltam volna telefonálni és nem halottam semmit a telóban és a hívott fél mindent hallott.
Kikapcsoltam a telót aztán ismét be és utána már tudtam  rendesen hívást indítani.
Mi történhetett mert már másodjára csinált ilyet...de alapvetően sikerülnek a kimenő hívásaim.
Milyen modemet használsz? Favorit a jvu,az xwjw1, próbálj cserélni lehet hogy megoldja...nekem JB óta nincsenek hívás gondjaim...ics-en voltak nem tagadom.

Más: átszerkesztve az egész telepítési útmutató! Hát ennél érthetőbben tényleg nem megy már...
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zsozsoka74

• PFC Fan
Milyen modemet használsz? Favorit a jvu,az xwjw1, próbálj cserélni lehet hogy megoldja...nekem JB óta nincsenek hívás gondjaim...ics-en voltak nem tagadom.

Más: átszerkesztve az egész telepítési útmutató! Hát ennél érthetőbben tényleg nem megy már...
Már lenézést a tudatlanságomért de nem értem a kérdésedet...mi az , hogy milyen modemet..mit értesz ezalatt? Kedvenc a jvu...
nem értem bocsi...
2.0 van fent semahphor-al. :hmm:

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Már lenézést a tudatlanságomért de nem értem a kérdésedet...mi az , hogy milyen modemet..mit értesz ezalatt? Kedvenc a jvu...
nem értem bocsi...
2.0 van fent semahphor-al. :hmm:
Az a kernel!...ah este van már ehhez!
A modem az ez:

Más!! MEGJELENT A 2.3-AS SEMAPHORE JB!! WORKS VERY WELL!!

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hempica

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9000
  • PDA ROM: CM10.1
Soha nem volt még repülő módba a telefonom :D mindig van hálózatom...
gyári aksi van benne :) eddig max 1 napot bírt.... de ez a rom nagyon durva :O
Azt jól sejtem viszont, hogy 3G kikapcsolva? Mert azzal aztán már tényleg a sci-fi kategória lenne.
Ezen kívül gondolom a telefon nem vándorolt, azaz nem kellett cellaváltásokkal foglalkoznia.
Wifin WPA2 AES titkosítás volt vagy esetleg nyitott hálózaton lógott csak?

Pár kérdés még: milyen modemet, milyen kernelt és milyen perf beállításokat (max cpu freq, governor, io scheduler) használsz?

Nem elérhető zsozsoka74

• PFC Fan
Az a kernel!...ah este van már ehhez!
A modem az ez:

Más!! MEGJELENT A 2.3-AS SEMAPHORE JB!! WORKS VERY WELL!!

Bocsi ..nekem az alapsáv verziója : i9000 XXJVT

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Bocsi ..nekem az alapsáv verziója : i9000 XXJVT
Azt cseréld le...otaval letöltöd a modemet pl a xdjw1-et majd cwm alól felrakod.. :ok:

Nem elérhető zsozsoka74

• PFC Fan
Azt cseréld le...otaval letöltöd a modemet pl a xdjw1-et majd cwm alól felrakod.. :ok:

Hálás köszönetem ..sikerült...remélem így nem fog a hívás "benémulni" ... :taps: :ok:

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
Van màr s3-re is tsuna

In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető Attika82

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 mini, samsung tab2, samsung tab4
  • PDA ROM: 4.4.2
Sziasztok. Nekem csengőhang problêmàm van. Névjegyhez hozzàrendelek egy mp3-at akkor hívásnál nem az szólal meg. Amúgy jó a ROM de ez bosszantó számomra. Megoldásra van szüksègem. :'(

Nem elérhető Kulicsga

• PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: C-Rom 4.3.1 V9.0
Nekem pedig van ékezet...
Próbáld meg újrarakni...vagy esetleg playről más billentyűzetet letölteni.
Ha nagyon bejön a gyári megpróbálhatok egy TB feltöltés adni neked...te döntesz!:)

Köszi a gyors választ! Kezdő vagyok Androidon és nem ismertem ezt a dolgot, hogy hosszan kell nyomni a billentyűt és újabb betűk jelennek meg. Természetesen így már megtaláltam. Omnián simán megjelentek az ékezetes betűk. :ok:

Nem elérhető kissattila

• PDA: 1+3
  • PDA ROM: gyári
Sziasztok. Nekem csengőhang problêmàm van. Névjegyhez hozzàrendelek egy mp3-at akkor hívásnál nem az szólal meg. Amúgy jó a ROM de ez bosszantó számomra. Megoldásra van szüksègem. :'(
Próbáld meg, hogy nem a külső kártyán van az mp3.

Nem elérhető laci1117

• Navigáció / Navigation: Vodafone Navi
  • PDA: iPhone 4S/16Gb
  • PDA ROM: iOS 6.1.3

Nekem JV1 van és meg vagyok vele elégedve :D
Két szót ismerek mindig és soha, Fradista mindig Újpesti soha!

Nem elérhető Kulicsga

Én most toltam fel a JVU-t,de érdekes hogy az OTA-ban a JW1 nekem nem jelent meg lehetőségként.

Nem elérhető Kulicsga

Érdekes jelenségre lettem figyelmes : hívnak telefonon, felveszem a hívást, egy pillanatra kihagy a csengőhang majd folytatja kb. 1 másodpercig. Nem hiszem , hogy ennek így kellene működjön! Nincs vele problémám csak szokatlan a dolog.

Nem elérhető Yarner

• PFC Fan
    • androlib.blog.hu
  • PDA: Samsung Galaxy SIII gt-i9300
  • PDA ROM: Stock 4.3 (NA2)
Ja, igen, és megpecsételődött a sorsom - Jelly Bean alá többet nem megyek  :D
Így ha valaha lesz is pénzem új telefonra, nagyon meg kell válogatnom, hogy milyet vegyek  :hmm:

ja, az USSB sebezhetőség is úgy tűnik, kipipálva, a tesztoldalakról nem jelenik meg az imei, csak a tárcsázó jön elő.  :ok:

Viszont érdekes, hogy három zenelejátszó is került a csomagba, ezt nem vettem észre előre...  :hmm:
"Dude, sucking at something is the first step towards being sorta good at something."
“Nobody important? Blimey, that’s amazing. You know, nine hundred years of time and space and I’ve never met anybody who wasn’t important before.”

Nem elérhető Norbi90

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: I9000
  • PDA ROM: 2.3.6
Sziasztok!

Annyi lenne a kérdésem h üzenethez hol tudom beállítani h rezegjen. Mert valószínűleg vak vagyok de sehol nem találom...  :)
Köszi.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Sziasztok!

Annyi lenne a kérdésem h üzenethez hol tudom beállítani h rezegjen. Mert valószínűleg vak vagyok de sehol nem találom...  :)
Köszi.

Üzenetek -> beállítások
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Órák kérdése és kijön a 2.1-es tusnami!!! No wipe lesz!!
Vagyis aki 2.0-ra rakja az így telepítse:
1.tsunami letöltése
2.wipe dalvik/cache
3. Install tsunami!!

Nem elérhető pax

• PDA: SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8
Peti! Köszönöm a háttérképeket,de ezek nekem is meg vannak. A Tsuna 2.0 alap hátterét szeretném(fekete méhsejt+átlósan futó kék-fekete minta) . Ezt szeretném nagyonC:-)

SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Peti! Köszönöm a háttérképeket,de ezek nekem is meg vannak. A Tsuna 2.0 alap hátterét szeretném(fekete méhsejt+átlósan futó kék-fekete minta) . Ezt szeretném nagyonC:-)

Az az a baj nekem sincs meg...de az a háttérképem épp nekem is mivel a systemnek mint témának az a háttere...tehát csak állítsd be mégegyszer az alap témát és neked is "meglesz":)

Nem elérhető pax

• PDA: SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8
Az az a baj nekem sincs meg...de az a háttérképem épp nekem is mivel a systemnek mint témának az a háttere...tehát csak állítsd be mégegyszer az alap témát és neked is "meglesz":)

Ez világos, az is van most, csak szeretném valahogy kimenteni, hogy meg legyen, ha más rom-ra megyek át ezt szeretném használni! Próbáltam a system-be keresni, de nem találok rá, hátha te ügyesebb vagy :ima:
SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8