2024, 11 27, 23:55:58

Szerző Téma: TSUNAMI X 5.2 Galaxy S GT-I9000  (Megtekintve 98040 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
You are not allowed to view links. Register or Login
óóó ha ezt előbb tudom... :D Már elkezdtem az Odinnal sőt már vagy a 3-nál tartok mert eddig a cwm-et nem sikerült behozni, de most remélem menni fog. :D

MINDENKI A 4.1-ES TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ SZERINT RAKJA FEL...LE VAN ÍRVA HOGY BOOTLOOPOS TELEPÍTÉSNÉL AKKSI KIBE MAJD ÚJRARAK...NEM KELL ODIN ISTENSÉG...:)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szax

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
óóó ha ezt előbb tudom... :D Már elkezdtem az Odinnal sőt már vagy a 3-nál tartok mert eddig a cwm-et nem sikerült behozni, de most remélem menni fog. :D
Köszi mindenkinek, SIKERÜLT!!!!!! :) :)

Nem elérhető seismic

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: DTP 4.7
Melyik kombóval tudok képernyőképet fényképezni?
Shoot me app a legviccesebb erre a célra... telo megrázásával készít screenshot-ot... :D

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
Köszi mindenkinek, SIKERÜLT!!!!!! :) :)
:ok:
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető laci1117

• Navigáció / Navigation: Vodafone Navi
  • PDA: iPhone 4S/16Gb
  • PDA ROM: iOS 6.1.3
Shoot me app a legviccesebb erre a célra... telo megrázásával készít screenshot-ot... :D
Köszi ezért nem rakok fel appot :D ha már benne van alapból is a funkció :D
Két szót ismerek mindig és soha, Fradista mindig Újpesti soha!

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
Sziasztok.
Most tolom fel gingerre. A zöld robot és alatta a semaphore felirat a bootlop? Most kellene kikapni az aksit?
Gondolom igen.

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Sziasztok.
Most tolom fel gingerre. A zöld robot és alatta a semaphore felirat a bootlop? Most kellene kikapni az aksit?
Gondolom igen.
Igen!  ;)
Majd reflash!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
Igen!  ;)
Majd reflash!
Persze,elolvastam figyelmesen. Csak a zöld robotnál nem voltam biztos,hogy ott kell kitépnem az aksit.
Köszönöm a részletes leírást!
Már fent van. :ok:

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Persze,elolvastam figyelmesen. Csak a zöld robotnál nem voltam biztos,hogy ott kell kitépnem az aksit.
Köszönöm a részletes leírást!
Már fent van. :ok:
Ennek örülök! Köszi a visszajelzést!

Nem elérhető Next0415

• PDA: Samsung galaxy s gt i9000
  • PDA ROM: I9000xwjs7
Sziasztok! Valaki elárulná nekem hogy mi a f*szom az a bootloop? ? ? ? ? ?  már vagy az ezredik rom-ot rakom fel de hihetetlen hogy mindig van valami kis szarság amin el tudok akadni -.-.  miui romról szerettem volna át térni, (4.1 alapú) Tehát meg csináltam minden szokásos lépést az elején, jött az install zip from sd card, akkor neki állt aztán ki írta hogy install aborted..... oké ujra install zip, bejön a sempahore-s robotocska aminél fogtam ki téptem az akksit, mert mindenki valami zöld robotról beszélt hogy akkor kell ki szedni. (bár nem tudom ezt miért nem lehet le írni hogy konkrétan hol és mikor kell ki szedni, mert az ilyen hülyéknek mint én is el kell magyarázni akik nem tudják hogy mi a f*szom az a bootloop) tehát akksi ki-be 3 gombos recovery amit már nem tudok elő hozni, mert folyamat a kis zöld robot fogad. Na akkor ezt oldaja meg valaki odin nélkül! Köszi!

Nem elérhető Next0415

• PDA: Samsung galaxy s gt i9000
  • PDA ROM: I9000xwjs7
Kössz a semmit, inkább visszatérek cm10-hez amíg nem kapok egy extrán lebutított le írást ennek a felrakásához. Bár nem vagyok extrán hülye, egyedül a bootloop-os résznél csúsztam meg, meg az akksi kivevősnél, ha valaki azt le írja meg köszönöm. Üdv

Nem elérhető laci1117

Kössz a semmit, inkább visszatérek cm10-hez amíg nem kapok egy extrán lebutított le írást ennek a felrakásához. Bár nem vagyok extrán hülye, egyedül a bootloop-os résznél csúsztam meg, meg az akksi kivevősnél, ha valaki azt le írja meg köszönöm. Üdv
Ne kezdj bele ilyen dolgokba ha nem vagy tisztában a fogalmakkal, vagy előtte kérdezz.....
FAQ :)  :olvass: vagy  :google2:

Nem elérhető laci1117

Sziasztok! Valaki elárulná nekem hogy mi a f*szom az a bootloop? ? ? ? ? ?  már vagy az ezredik rom-ot rakom fel de hihetetlen hogy mindig van valami kis szarság amin el tudok akadni -.-.  miui romról szerettem volna át térni, (4.1 alapú) Tehát meg csináltam minden szokásos lépést az elején, jött az install zip from sd card, akkor neki állt aztán ki írta hogy install aborted..... oké ujra install zip, bejön a sempahore-s robotocska aminél fogtam ki téptem az akksit, mert mindenki valami zöld robotról beszélt hogy akkor kell ki szedni. (bár nem tudom ezt miért nem lehet le írni hogy konkrétan hol és mikor kell ki szedni, mert az ilyen hülyéknek mint én is el kell magyarázni akik nem tudják hogy mi a f*szom az a bootloop) tehát akksi ki-be 3 gombos recovery amit már nem tudok elő hozni, mert folyamat a kis zöld robot fogad. Na akkor ezt oldaja meg valaki odin nélkül! Köszi!
Ennél egyértelműbben Péter nem tudta volna leírni az 1. HSZ-ben.... minden ugyan úgy történik a képernyődön mint ahogy le van írva...
bootlop: az nem f.sz, az egy bootolási hiba amikor bootolna (indulna) a telefon akkor újra indul és újra és újra.. na ez a bootlop

Nem elérhető zsozsoka74

• PFC Fan
  • PDA: Lg G2 D802
  • PDA ROM: Gyári 4.2.2
ICs óta nem kell ext4  censored olás.!
Fejlesztői mód-animáció KI!

Köszönöm szépen és az a kérdésem , hogy akkor csináljak valamit a kártyámra , hogy elkülönüljenek az alkalmazások..vagy létre van netán hozva a teló sd -ben valami tárhely neki?
Ez a Tsunami 2.0 stabilabb illetve kiforottabb mint a 4.1 ?
"Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban "

Nem elérhető Kulicsga

• PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: C-Rom 4.3.1 V9.0
Hello! Nekem csak az a kerdesem volna ekezetes betukeszletet hogy lehet elovarozsolni? 0.1-re pakoltam a 2.0-at ,de en abban sem talaltam.

Koszi

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
Hello! Nekem csak az a kerdesem volna ekezetes betukeszletet hogy lehet elovarozsolni? 0.1-re pakoltam a 2.0-at ,de en abban sem talaltam.

Koszi

Tegyél fel másik billentyűzetet, amin alapból kinn van :-)
Egyébként a billentyű hosszú nyomásával elő kéne jönni az ékezetes betűknek.

Tapatalk2

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks

Koszi

Nekem pedig van ékezet...
Próbáld meg újrarakni...vagy esetleg playről más billentyűzetet letölteni.
Ha nagyon bejön a gyári megpróbálhatok egy TB feltöltés adni neked...te döntesz!:)

Nem elérhető levi0126

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: samsung galaxy s4 i9506

Koszi

Any soft keyboard,ingyé van meg magyar is.Ennél jobbat nehezen találsz!

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Köszönöm szépen és az a kérdésem , hogy akkor csináljak valamit a kártyámra , hogy elkülönüljenek az alkalmazások..vagy létre van netán hozva a teló sd -ben valami tárhely neki?
Ez a Tsunami 2.0 stabilabb illetve kiforottabb mint a 4.1 ?
Nem kell neked csinàlnod semmit..bár a kérdésed elég kesze-kusza.
Igen bizton állíthatom a legkiválóbb amit eddig kaptunk!

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Ennél egyértelműbben Péter nem tudta volna leírni az 1. HSZ-ben.... minden ugyan úgy történik a képernyődön mint ahogy le van írva...
bootlop: az nem f.sz, az egy bootolási hiba amikor bootolna (indulna) a telefon akkor újra indul és újra és újra.. na ez a bootlop
Na ilyenkor mindig rosszul érzem magam, hogy másnak okozok csalódást, plusz munkát stb...
Bocsánat ha ez történt!
Megpróbálok egy teljesen érthetőt összedobni!

Köszönöm a kis csapatom segítő szándékait! Meg persze a megerősítő mondatokat! Próbálok mindent megtenni!

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
Any soft keyboard,ingyé van meg magyar is.Ennél jobbat nehezen találsz!
swype 2 beta
Egyébként hosszű nyomásnál nekem is van ékezet ebben is.
Más.
Ebben a romban javult a GPS pontossága,jelvesztése? Vagy ez SGS1 sajátosság és egy rom sem oldja meg.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
Na ilyenkor mindig rosszul érzem magam, hogy másnak okozok csalódást, plusz munkát stb...
Bocsánat ha ez történt!

Köszönöm a kis csapatom segítő szándékait! Meg persze a megerősítő mondatokat! Próbálok mindent megtenni!

Szerintem semmit nem kell változtatni,mert nagyon jól le van írva. MAx egy képet bedobni a bootlop képernyőről, mert ott én sem voltam biztos, hogy ez az. (Gondolkodtam,hogy lefényképezem,de elmaradt)

Nem elérhető laci1117

Bocsánat ha ez történt!

Nem telt semmibe! :)

Ennél részletesebben már nem lehet leírni, max tényleg képpel.. de akinek ilyen alap fogalmak gondot okoznak azok maradjanak GB-n a telefonnal ne variáljanak szerintem :/ mert abból csak tégla sül ki...

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
....  tehát akksi ki-be 3 gombos recovery amit már nem tudok elő hozni, mert folyamat a kis zöld robot fogad. Na akkor ezt oldaja meg valaki odin nélkül! Köszi!
Figyu, mester. Vártál legalább 15-20 mp-ig? Mert ilyenkor is először zöld robot jön be, aztán ugrik a CWM-be.

Nem elérhető csiszy85

• PDA: Samsung Galaxy s
  • PDA ROM: Tsunami_X_1_5_AOKP
Sziasztok én csak azt szeretném kérdezni, hogy a tárcsázót meg lehet e külön változtatni vagy lecserélni ?
Nem valami frankó az ezelőtti romokon be tudtam állítani hogy a megjelenítési beállításoknál a névjegyeket hogy melyiket mutassa(sim, telefon vagy gmail) itt meg csak a gmail -osat mutatja. Meg telefonálni is úgy tudok vele hogy kiválasztom a névjegyet megnyomom meg megint megnyomom, a réginél megy csak el kellett húzni(swypolni) így oldalra  mit lehet ezzel csinálni? Amúgy minden oké csak még az all share  menüpontot vagy alkalmazást hiányolom kicsit van helyette valami jobb ami nem fizetős? Segítségeteket előre is köszönöm !