0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Nem jó a link.Valaki adna egy jó linket?
Touchwiz-szerű launcher van/letölthető hozzá?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Persze!
Péter, ha feltöltődött a szerverre, lécci oszd meg velünk, mert már 2 órája ülök a gép előtt a letöltés után sóvárogva!
Első dolgom az lesz! Xda prohardver pdafanclubbon osztom is meg! Még jó hogy este letöltöttem! Mellesleg nagyon jó az akksifogyasztása eddig! Jah most 60% körül jár a feltöltés...
Tsunami X 1.1Saját up! You are not allowed to view links. Register or LoginSok sikert hozzá mindenkinek!!Az első hozzászólást majd késöbb frissítem...SGS/Tsunami X V1.1 Jelly Bean
Hálás köszönetem a Tsunami JB felhasználók nevében! Már csurog is lefelé a nedű...
Ha van rá igény adok torrentes letöltési lehetőséget.
Ahogy neked jobban tetszik!:ok:Megköszönjük azt is!SGS/Tsunami X V1.1 Jelly Bean
Töltsétek, seedeljétek.You are not allowed to view links. Register or Login
laci1117app-törlő nagymesternek ajánlomHa a WiFi-t bekapcsolod és Beállítások/Tsunami OTA/Installed apps-ok közül is lehet törölni a felesleges appokat!Ma pl. a DSPManagert-töröltem vele mert felesleges mert ott van a MusicFX.apk amivel ugyan ugy lehet az equvalizert állítani!Arról nem is beszélve ha elindítottam egy zeneszámot a DSPManeger 20mb ramot evett és ha kikapcsoltam a zenét akkor is futott a háttérben!
system/app CarHome,CarHomelauncher,ChromeBookmarksSyncAdapter,Flipboard,Launcher2,Nobloat,Talk,VoiceDialer,VoiceSearchStub,YouTube,email,gmaildata/app mappából az összes esetleg a digitális óra marad!Ezeket töröltem!
Sziasztok!Olyan fura problémám van, hogy nem tudom tölteni a telefonom... feltettem rá a legfrisebbet és azóta nem tölt, ha ki van, ha be van kapcsolva... :S és teljesen lemerült már... ha valaki tud valami megoldást, az légyszi szóljon köszi
Peti már a dropbox os letöltés sem megy!Beálltam seed-be az extra torrenthez!
Nem tölt? Akkor az csak valami piszok lehet...nem rom hiba...Próbáld meg kitisztítani valami finom ronggyal a csatikat. Hátha megoldja.Tudok róla... túl kapósra sikeredett!De itt van még egy mirror ha nem szerettek torrentezni:You are not allowed to view links. Register or Login
Lakótársam Sonny töltöjére úgy reagál hogy elindul a telefon, de csak a Samsung és Semaphore feliratok váltogatják egymást... :S
De itt van még egy mirror ha nem szerettek torrentezni:You are not allowed to view links. Register or Login
Ez fizetős oldal, legalábbis azt írja angolul: a fájlt csak prémium felhasználók tölthetik.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Szedd le torrentből. Párral feljebb linkelve. Jelenleg 21 seed és 19 peer osztja meg. Lent van pikk-pakk.