Hát mégsem... így meg manuálisan nem tudom állítani... meg beáll a leggyengébb fényerőre, és nem mozdul. Valaki találkozott hasonló problémával?
Na először is.:
1.) A megjelenésben be van kapcsolva az automatikus fényerő?
2.) Sema appbanban is be van kapcsolva? Jónak kell lennie! Ha nem próbálj így egy rebootot!
Másodszor:
Hello!ik
Számomra ez a rom szó szerint egy ROM"halmaz"
Minden szépen ment elsőre és nagyon boldog voltam, mert ez volt az első rom ahol a TB mindent hibátlanul visszapakolt és nagyon gyorsan be bootol. Kb ennyi volt a pozitívum és innentől csak negatívum van.... Nem is bírom tovább, megyek vissza tsuna 2.2. Nekem az vált be a legjobban.
Hibák, de nem emlékszem mindere:
-Valami mindig Fc-ik
-Több lagg nagyobb teljesítmény igényű progiknál
-néha elfelejt dolgokat
-számomra zavaró kezelőfelület
-Eddigi legkisebb aku idő (Ha használom akkor 1-2 óra max)
-Valamelyik progi állandóan beakad és van ami kb ki is nyírja a telót :/ (újraindításig)
-És még nagyon sok minden
-De a legidegesítőbb, hogy a tárhelyeket is nagyon összekutyulta.
Ezalatt értem, hogy a belső 2GB tárhelybe telepítette a romot amihez nyúlni már nem lehet és ami eredetileg lenne ROM tárhely az maradt nekem belső memóriának. 400mb meg nem valami sok 2Gb-hoz képest...
Belső SD jó, de külsőt sehogyan sem érem el.
Számomra ez felejtős.
Na úgy raktad fel ahogy a leírásban is szerepel?
Titanium Backup-ez egy fontos rész!
Én személy szerint csak a játékaim adatait szoktam vele visszatenni. Megpróbálom minél kevesebbszer használni a bonyodalmak miatt!
Sajnos nálad is összezörrent valami a visszállítás után...ennek tudható be a lagg az fc stb.
Ilyenkor ajánlatos egy fix permission a cwm-en belül elvégezni. Így látatlanba erre tudok gyanakodni nálad...
Nem fényezés képen mondom de nálam az alap óra alkalmazásán kívül nem volt fc-m eddig! De azt töröltem is le!
Akksim átlagos napi használat kb 30 perc zene+ mobilinternet, netezés--2 h kijelzőhasználat...ezeket 17h-ra elosztva most 46%-on vagyok. Gyári 2 éves akksival. Mindenki levonhatja azt amit akar de én nekem megfelel!
Partíció kiosztás meg CM alapú az összes jb romunkban szinte!! Ez ius az...sajna csak így tudták ezt egyelőre megoldani...nekem ez is megfelel. De egyetértek azokkal is akik kicsinlik egy picit...