Sziasztok,
Először is azt szeretném mondani, hogy iszonyat jó szerintem ez a rom!!! De!! Miután 3 hétig szuperül működött 2 nappal ezelőtt arra ébredtem hogy a teló recovery módban van és én nem így hagytam csak simán töltőre dugtam bekapcsolt állapotban lefekvés előtt. Gondoltam semmi gond fogom újraindítom. Hát nem sikerült.. a bootanimáció beragadt. Aksi ki-be 3 gombos szösszenet gondoltam újra rakom a romot recovery-ből. Szóval az úgy csinált mintha soha nem is lett volna!! Viszont download mód az sikerült. Gondoltam most már mi bajom lehet hát visszarakok odinnal egy gyári romot... Sikerült, újra volt recovery, wipe-oltam egy sort újraindít és egy nagy büdös nothing történt, megint beragadt a boot... Megint odin, megint fel a gyári, aztán fel a sema kernel, megint semmi, de mivel hogy recovery müxik install from sd card megy is fel a 3.3... error... gondoltam még egy utsó próba, még 1x install a 3.3 és láss csodát ez már bejött és azóta megint szárnyal és megint bitang jó minden :-)
Szóval csak azért írtam le ezt hátha valaki rájön hogy mi is történt valójában csak úgy kiváncsiságból :-)