0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
elvileg otaban van már fix is a power amp-hez...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
lécci szedd már le nekem az ora-ból a wp8 és n4 launcher-eket.plsplspls Sent from a GALAXY far far away
Hova küldjem?
Bárhová, ahonnan tölthető. Köszi!
Data.hu-ra múltkor beregisztráltam, tudom oda tölteni? Az az igazság, hogy nem ismerem még ezeket a dolgokat...
Persze.De ott a dropbox, a box, stb. is.Tapatalk 2 & SGS & JB
Hagyjátok.Itt van.You are not allowed to view links. Register or Login
Nem jó a link. Azt mondja, jelentkezzek be.
CWM-ből istall zip s megkeresed.
valami aksikijelzéssel próbáltam,de azt nem modosította CWM-ből. Kipróbálok egy launchert. De köszi a választ!azt hittem ezeket is oda kell másolni ahova a romokat teszem. A helyükön megkeresve tényleg működik a dolog. Még egyszer köszi.
valami aksikijelzéssel próbáltam,de azt nem modosította CWM-ből. Kipróbálok egy launchert. De köszi a választ!
módosította azt csak állítsd át circle módra.. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
feltéve, ha előtte telepítette a "bat_perc_SlimBean_2.8_MOD_i9000" csomagot, már ha jól tévedek
Már megoldotta...de a tsunamira nem hiszem hogy Slimes modot kellene rakni...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
TSUNAMI X 3.2 Aokp MILESTONEakit érdekel:You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi!!Jó már a power amp rajta?Jó kis changelog!! Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Jó bizony.
az XDA-n nincs nagy örömködés, sok fc-re, és hívás-fogadás problémákra panaszkodnak. neked rendben van?