0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok valaki tudna segíteni abban hogy miért nem látja a telo a micro sd kártyát,
Root explorer es total commander latja. Ez volt az en bajom is. Valtottam is romot egybol...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Nekem látja rendesen, szóval nem a rom hibája.
Az új nightly saját kernelével nálam eddig nagyon gyors. Bővebben a dori topikban írtam róla, nem ismétlem.
Nem tudom, hogy lattad e hogy a kovetkezo nightly-ben mennyi javitas van. Biztos finom lesz ha kiadjak.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Na, tényleg? Nem néztem még. Várom kíváncsian! Szerk.Cserélik a gtalkot a hangoutra Ménincs itt hányós szmájli?
A talkot en is szerettem a maga egyszerűsege miatt. De muszaj fejlodni, ujitani. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
most nézem, hogy megint kijött egy új rc kiadás rengeteg készülékre, de az s2-esre még nem, mi az oka, hogy mi kimaradunk és csak nightly-k vannak? már ez az 5. rc és nálunk egy sincs még!You are not allowed to view links. Register or Login
Ezt én sem értem. Viszont érdekes hogy az I9100G-re kijött.
Sziasztok.Tud valaki linkelni egy tw5 mukodo launchert cm10.1re?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Hali!Napokban érdekes dolgot tapasztaltam, érdekelne, hogy tudtok-e rá megoldást javasolni:CM 10.1 aktuális nighty van a telefonon, és nincs vele gondom, azonban, mikor határon túlra mentem vele, nem volt hajlandó felcsatlakozni a külföldi (Szerb) toronyra. Tipp?Köszi,Péter
Manuálisan? Hogy?Netezni nem is akarok velke, data roaming ne is legyen, csak sima gsm.
Ha felrakod „gyárilag„ rootolva lesz.Az első HSZben ott van hogyan tedd fel. Biztosan nem lesz galiba, ha követed a leírást.Bárhonnan, bármikor. Tapatalk
Rendben köszönöm.Még annyit hogy a 4 kernel közül melyiket töltsem le?Üdv:Mazsiba
azt azért tudnod kell hogy ez a rom egy elég régi nightlyből készült, jó régen nem frissült. Ha friss cm-et akarsz akkor le kell szedned a leg frissebbet. És azzal frissíteni.vagy csak azt feltenni.igaz akkor kell hozzá a gapps is és nem lesznek benne ezek az appok amit anno spitya belefőzött.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről