Sziasztok!
24-én délelőtt én is tulaja leszek ennek az "őrületnek"
!
Most még egy Samsung Galaxy Spica-m van, de már nagyon eljárt felette az idő, ideje volt váltani ... Sok romot cseréltem rajta és próbálgattam melyik a jobb, de már már tényleg kevés a telefon (sajnos)!
Természetesen elsőnek nem kezdek bele az új kis (nagy) jövevény rottolásába ... mert már ahogy eddig is olvasgattam azért vannak különbségek és nem szeretnék egy spica-s beidegződés miatt szakadékba rohanni
!
Egy kérdésem van azért, hogy a telefon vajon 4.1.1-es rendszerrel érkezik (nem LTE, tehát valószínű) és ha igen akkor a KIES-el fel tudom nyomni hivatalos 4.1.2-s frissítést, vagy az még nem érkezett meg
De ha mégis akkor az áramszüneten kívül vannak-e veszélyei az ilyen frissítésnek, vagy egész nyugodtan belemehetek? Azért ez a túlzott óvatosság mert kollégám most frissítette hivatalosan a HTC One X-t és be is halt a telefon, nem szeretnék szenteste ezzel foglalkozni, vagyis szenvedni, ki szeretném élvezni a pillanatot
, meg persze másnap szolgálat tehát nyugodtan és kipihenten szeretnék szolgálatba lépnem és nem mint egy idegroncs
!
Bocs a sok rinyálásért és a túlzó óvatosságomért, ha meglesz és megismerkedünk egymással akkor már nem fogok ennyi hülyeséget kérdezni tőletek
Sziasztok és előre is mindenkinek Kellemes és Boldog Karácsonyt Kívánok!