2024, 11 28, 04:35:21
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem  (Megtekintve 116681 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem
« Reply #525 Dátum: 2012, 12 10, 17:25:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
De még olcsóbban is hozzájuthatsz: You are not allowed to view links. Register or Login üzletben. Ott csak 140 és állítólag a garancia is rendes, gyári. De őket én nem ismerem, csak olvastam másoktól.
Tőlük vettem, és maximálisan elégedett vagyok. Beregisztráltam a samsung oldalán és kaptam +2 hónap garanciát a gyári 24 mellé. A következő telefonom is tőlük fogom venni.  :ok:

nedudgi1

• Vendég
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem
« Reply #526 Dátum: 2012, 12 10, 19:06:03 »
Tőlük vettem, és maximálisan elégedett vagyok. Beregisztráltam a samsung oldalán és kaptam +2 hónap garanciát a gyári 24 mellé. A következő telefonom is tőlük fogom venni.  :ok:

Köszi

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

Nem elérhető Petaj

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: SM-P900 / SM-N910F / SM-N960F/DS 512 gb
  • PDA ROM: 6.01 / 6.0.1 / 8.1
« Reply #527 Dátum: 2012, 12 11, 00:48:48 »
Én is belépek a klubba. 15-én veszem át az új Note 2 LTE-t. Nem bírok már magammal. Nagyon várom.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7000-ről

Nem elérhető TpS

« Reply #528 Dátum: 2012, 12 11, 09:00:41 »
Én is belépek a klubba. 15-én veszem át az új Note 2 LTE-t. Nem bírok már magammal. Nagyon várom.

Piszkosul fogod élvezni, mert egy csoda ez a készülék!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #529 Dátum: 2012, 12 11, 19:25:53 »

Akkor üdv a klubban! :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #530 Dátum: 2012, 12 11, 19:26:09 »
Piszkosul fogod élvezni, mert egy csoda ez a készülék!

Mi-csoda?? :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #531 Dátum: 2012, 12 11, 19:38:53 »

Viszont akkor kell nyitni minimum egy altopikot, mert az LTE változat N7105-ös Note II.... és ehhez más romok kellenek...
Csak azért mondom, nehogy elkezdj felpakolni rá olyanokat, amiket az N7100-hoz adnak ki!!

Nem elérhető Biggeorge

• Kattanj Rá!
  • PDA: Note 3 N9005
  • PDA ROM: AP: N9005XXUENC3 CP:N9005XXUENC2 CSC: N9005TMHENC1
« Reply #532 Dátum: 2012, 12 12, 00:22:31 »
Üdv!

Én is belépnék a klubba, ma lettem boldog tulaja egy LTE-s változatnak. Illetve tegnap, csak úgy röpül az idő ezzel a vassal :)

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #533 Dátum: 2012, 12 13, 05:50:20 »
Újabb taggal bővült a család.  Tegnap én is le cseréltem a kedves S2-t N2-re.
Tényleg más "dimenzió", de tetszik.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #534 Dátum: 2012, 12 13, 09:09:40 »
ÜDV!  :)
Üdv!

Én is belépnék a klubba, ma lettem boldog tulaja egy LTE-s változatnak. Illetve tegnap, csak úgy röpül az idő ezzel a vassal :)
Neked nem hianyzik az FM radio? Vki egyböl kicsereltette az alap N7100-ra.
A romokkal, egyeb alkalmazasokkal csak ovatosan, mivel mas vonatkozik a Te keszülekedre(N7105) !  :)

Újabb taggal bővült a család.  Tegnap én is le cseréltem a kedves S2-t N2-re.
Tényleg más "dimenzió", de tetszik.
Neked is!  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Biggeorge

• Kattanj Rá!
  • PDA: Note 3 N9005
  • PDA ROM: AP: N9005XXUENC3 CP:N9005XXUENC2 CSC: N9005TMHENC1
« Reply #535 Dátum: 2012, 12 13, 22:00:22 »
ÜDV!  :)Neked nem hianyzik az FM radio? Vki egyböl kicsereltette az alap N7100-ra.
A romokkal, egyeb alkalmazasokkal csak ovatosan, mivel mas vonatkozik a Te keszülekedre(N7105) !  :)
Neked is!  :ok:

Nem igazán szoktam rádiót hallgatni, így csak elméleti síkon bosszant :)
Rommal egyelőre elvagyok, root azért már megvolt ;) Előtte s3 volt, de ennek tényleg tovább bírja az akksija, nem akartam elhinni. Egész nap nyúztam és 45%-on vagyok.

Tapatalk 2-vel küldve GT-N7105-ről

Nem elérhető milán19

• Navigáció / Navigation: Wayteq N770
  • PDA: LG G2 HTC One M9
  • PDA ROM: Viper
« Reply #536 Dátum: 2012, 12 18, 21:57:18 »
Sziasztok

A jézuska nekem is hoz egyet az 5miliobol..
Azt szeretném kérdezni hogy hol tudok uána olvasni  Ha lehet magyarul a rootolásnak ill annak hogyan kell feltenni főzött romokat ,esetleg visszaállitani a számlálot , visszaállitani eredeti állapotra ??
üdv

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #537 Dátum: 2012, 12 18, 22:19:21 »
Sziasztok

A jézuska nekem is hoz egyet az 5miliobol..
Azt szeretném kérdezni hogy hol tudok uána olvasni  Ha lehet magyarul a rootolásnak ill annak hogyan kell feltenni főzött romokat ,esetleg visszaállitani a számlálot , visszaállitani eredeti állapotra ??
üdv
Díjazom, hogy így előre gondolkodsz!! :ok: (Sokan példát vehetnének rólad)
Ajánlom a Nagy Samsung GYIK-ot...
Azon belül is a fogalmak tisztázása és az alapok miatt a Galaxy SII, SIII és Note ott linkelt részeit!!
Hasonlóak a készülékek, de mindegyikben van pár kisebb eltérés... olvass és kérdezz, ha nem értesz valamit!
Sok sikert!... :)

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
« Reply #538 Dátum: 2012, 12 19, 13:03:33 »
Üdv mindenkinek!

Hozzászólásaitokat olvasva, nagyon gondolkodom, hogy veszek én is egy Note 2-őt.
A Nextelnél 149.900 2 év gyári garanciával (a honlapjuk szerint). Vásárolt valaki náluk? Megbízható a cég?
Mire kell "figyelni" vásárláskor?

Köszönettel: nedudgi1

Ehhez az árhoz képest a Part Nero-s magyar garis ár sokkal vékonyabb. 133k bolti garival, 142k gyári garival, de ha rám hivatkozol (Mátyás) és mondod, hogy PFC, akkor kapsz mind a két árból 2k kedvezményt, tehát 133k a bolti, és 140k a gyári. Szerintem ennél jobb ár sehol sincs.
A bolt nagyon korrekt, jó a bolti garijuk is, tehát egyik lehetőséggel se fogsz rosszul járni.

Part Nero tel:  06-70-316-8478
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TpS

« Reply #539 Dátum: 2012, 12 19, 13:36:57 »
Ehhez az árhoz képest a Part Nero-s magyar garis ár sokkal vékonyabb. 133k bolti garival, 142k gyári garival, de ha rám hivatkozol (Mátyás) és mondod, hogy PFC, akkor kapsz mind a két árból 2k kedvezményt, tehát 133k a bolti, és 140k a gyári. Szerintem ennél jobb ár sehol sincs.
A bolt nagyon korrekt, jó a bolti garijuk is, tehát egyik lehetőséggel se fogsz rosszul járni.

Part Nero tel:  06-70-316-8478
You are not allowed to view links. Register or Login  :D

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #540 Dátum: 2012, 12 19, 15:16:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login  :D
Én is itt vettem (SuperPhone mammut 2. (139900)
Két év samu gari, független és teljesen magyat, még a dobozban lévő leírások is. regisztráltam is a samu.hu-n és most már 24+2 hónapos a garim.
Kedvesek, korrektek, ajánlom.
Üdv.

Nem elérhető TpS

« Reply #541 Dátum: 2012, 12 19, 15:44:22 »
Én is itt vettem (SuperPhone mammut 2. (139900)
Két év samu gari, független és teljesen magyat, még a dobozban lévő leírások is. regisztráltam is a samu.hu-n és most már 24+2 hónapos a garim.
Kedvesek, korrektek, ajánlom.
Üdv.
Dettó, csak én a Corvinból rendeltem futárral.  :ok:

nedudgi1

• Vendég
« Reply #542 Dátum: 2012, 12 20, 13:47:10 »
Na,csatlakoztam én is.
Tegnap óta boldog tulaja vagyok egy szürke kicsikének. A partnerotól vettem két év garival, amit már meg is hosszabbítottam a regisztrációval.
Viszont csak most eszméltem,hogy nem kaptam blokkot, csak gari jegyet. Lehet ebből később bajom?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #543 Dátum: 2012, 12 20, 14:13:56 »
Na,csatlakoztam én is.
Tegnap óta boldog tulaja vagyok egy szürke kicsikének. A partnerotól vettem két év garival, amit már meg is hosszabbítottam a regisztrációval.
Viszont csak most eszméltem,hogy nem kaptam blokkot, csak gari jegyet. Lehet ebből később bajom?

Nekem a veszprémi hivatalos Samu márkabolt,-és szervizben azt mondták, hogy kell hozzá a blokk is. Mikor megkaptam azonnal bevittem mindent, hogy véleményezzék, mert küldtem volna vissza a boltnak ha valami nem ok. vele. Internetes vásárlásnál 8 napig el állhatsz a vásárlási szándéktól.

szerk.: most olvasom, hogy kitolódhat 14 napra :

"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
« Reply #544 Dátum: 2012, 12 22, 05:39:37 »
Na,csatlakoztam én is.

Szerintem nem. Én sem kaptam. A garanciához lényegében semmi köze.
Törvényben van leírva, hogy nem kötelező a számla a garancia érvényesítéséhez, aki ezt követeli, ill. megtagadja a javítást, azt be lehet perelni. Majd bemásolom ide, ha megtalálom róla a törvényi rendelkezést.

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
4. § (1) A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.
(2) A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét.

Erre kell hivatkozni, ahol kérik mellé a számlát. ;)

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

nedudgi1

• Vendég
« Reply #545 Dátum: 2012, 12 22, 07:22:22 »
Törvényben van leírva, hogy nem kötelező a számla a garancia érvényesítéséhez, aki ezt követeli, ill. megtagadja a javítást, azt be lehet perelni. Majd bemásolom ide, ha megtalálom róla a törvényi rendelkezést.

(2) A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét.

Köszi a megnyugtató választ! :-)
Amúgy tegnap elmentem a Westendben lévő Samsung szervizpontba. Ott modta egy manusz, hogy minden rendben van a pdaval, nem szükséges a számla, csak a gari papír.

Nem elérhető gootibi

• PFC Fan
  • PDA: -
  • PDA ROM: -
« Reply #546 Dátum: 2012, 12 22, 20:55:43 »
Sziasztok!
24-én délelőtt én is tulaja leszek ennek az "őrületnek"  ;)!
Most még egy Samsung Galaxy Spica-m van, de már nagyon eljárt felette az idő, ideje volt váltani ... Sok romot cseréltem rajta és próbálgattam melyik a jobb, de már már tényleg kevés a telefon (sajnos)!
Természetesen elsőnek nem kezdek bele az új kis (nagy) jövevény rottolásába ... mert már ahogy eddig is olvasgattam azért vannak különbségek és nem szeretnék egy spica-s beidegződés miatt szakadékba rohanni :)!
Egy kérdésem van azért, hogy a telefon vajon 4.1.1-es rendszerrel érkezik (nem LTE, tehát valószínű) és ha igen akkor a KIES-el fel tudom nyomni hivatalos 4.1.2-s frissítést, vagy az még nem érkezett meg  :) De ha mégis akkor az áramszüneten kívül vannak-e veszélyei az ilyen frissítésnek, vagy egész nyugodtan belemehetek? Azért ez a túlzott óvatosság mert kollégám most frissítette hivatalosan a HTC One X-t és be is halt a telefon, nem szeretnék szenteste ezzel foglalkozni, vagyis szenvedni, ki szeretném élvezni a pillanatot  :D, meg persze másnap szolgálat tehát nyugodtan és kipihenten szeretnék szolgálatba lépnem és nem mint egy idegroncs :D!
Bocs a sok rinyálásért és a túlzó óvatosságomért, ha meglesz és megismerkedünk egymással akkor már nem fogok ennyi hülyeséget kérdezni tőletek :D
Sziasztok és előre is mindenkinek Kellemes és Boldog Karácsonyt Kívánok!

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #547 Dátum: 2012, 12 22, 21:17:16 »

Ez lényegében igaz. DE ha valaki olyan cégtől vette, amelyik nem közvetlen partnere a Samsungnak (a gyártó oldalán a garanciánál nem lehet kiválasztani, csak kézzel beírni), akkor a plusz két hónap garancia kizárólag a számla és a garanciapapír együttes felmutatásával érvényes. Erre fel is hívják a figyelmet, mikor regisztrálsz.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Itt már nem érvényes a törvényi előírás, mivel ezt a két hónapot a normál garancián felül a gyártó garantálja és a feltételeit is ő szabja meg.

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #548 Dátum: 2012, 12 23, 07:36:54 »
Sziasztok!
24-én délelőtt én is tulaja leszek ennek az "őrületnek"  ;)!
Most még egy Samsung Galaxy Spica-m van, de már nagyon eljárt felette az idő, ideje volt váltani ... Sok romot cseréltem rajta és próbálgattam melyik a jobb, de már már tényleg kevés a telefon (sajnos)!
Természetesen elsőnek nem kezdek bele az új kis (nagy) jövevény rottolásába ... mert már ahogy eddig is olvasgattam azért vannak különbségek és nem szeretnék egy spica-s beidegződés miatt szakadékba rohanni :)!
Egy kérdésem van azért, hogy a telefon vajon 4.1.1-es rendszerrel érkezik (nem LTE, tehát valószínű) és ha igen akkor a KIES-el fel tudom nyomni hivatalos 4.1.2-s frissítést, vagy az még nem érkezett meg  :) De ha mégis akkor az áramszüneten kívül vannak-e veszélyei az ilyen frissítésnek, vagy egész nyugodtan belemehetek? Azért ez a túlzott óvatosság mert kollégám most frissítette hivatalosan a HTC One X-t és be is halt a telefon, nem szeretnék szenteste ezzel foglalkozni, vagyis szenvedni, ki szeretném élvezni a pillanatot  :D, meg persze másnap szolgálat tehát nyugodtan és kipihenten szeretnék szolgálatba lépnem és nem mint egy idegroncs :D!
Bocs a sok rinyálásért és a túlzó óvatosságomért, ha meglesz és megismerkedünk egymással akkor már nem fogok ennyi hülyeséget kérdezni tőletek :D
Sziasztok és előre is mindenkinek Kellemes és Boldog Karácsonyt Kívánok!
Szia. Valószínűleg a 4.1.1 el fog jönni.Én 1 órán belül rootoltam. Kell az efs mentéshez. Frissíteni meg ott a mobil odin.Annál nem jöhet közbe áramszünet. ;) De rootolhatsz is vele. 1000 ft nem pénz.Kellemes és Boldog Karácsonyt Kívánok neked is!

rstwingo

• Vendég
« Reply #549 Dátum: 2013, 01 01, 19:17:56 »
BUÉK mindenkinek

Holnaputántól én is átköltözök a Note 1-s topikból Ide.
Már alig várom, hogy a kezemben legyen :D