Akkor néhány dolgot a saját tapasztalataimból. Az első ami szerintem a legfontosabb, és nem olvastam sehol, hogy összességében nagyon jó lett a készülék. Ez egy enyhe kifejezés, de maradjunk a földön. (Mert, ha közöttünk marad, akkor elárulom, hogy igazából szuper.)
A második, hogy aki egykezes használatot tervez, vagy azt állítja, hogy ezt lehet egy kézzel is, az vegyen másik, kisebb készüléket, mert ez hazugság. Nekem elég nagy (11) kezem van, de nem megy eggyel. És olyan finom, szinte selymes a felülete, hogy félek, hogy le fogom ejteni ha nem vigyázok, vagy bénázok egy kézzel.
A Samsung remekül kitalálta, hogy bármit amit először csinálok, arról egy felugró ablakban tájékoztatást kapok annak, a legjobb használatáról.
A progik gyönyörűen ki lettek dogozva, színvilág, használhatóság, stb. Minden, régebben általam használt alkalmazást töröltem, mert a Samsung-é klasszisokkal jobb.
Tokot mindenképpen venni kell hozzá, nem lehet megúszni.
A ceruza briliáns...
A füles amit adtak hozzá, az, az én igényeimet kielégíti maximálisan.
Ennyit az első nap után. Munkanap volt, szóval sok időm nem volt, csak a telepítgetéssel és beállításokkal foglalkoztam.
Üdv. Ferenc