2024, 12 01, 05:42:28
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem  (Megtekintve 116888 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető prebuds

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem
« Reply #350 Dátum: 2012, 11 06, 16:25:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Megjöttem a szervizből, a garancia valódi és élő.
Vagyis a SuperPhone-tól vásárolt Note 2-k valóban 2 év gyári Samsung garanciás készülékek.

A Tied milyen nyelven indult és CSC -ből megnézve magyar a készülék, vagy külföldi? A szervizben csak ránéztek a papírra, vagy megnézték az IMEI-t az adatbázisban?

Mert mint megtudtam, minden dobozban 2 matrica van, ami az IMEI-t tartalmazza. Az egyiket ráragasztják a garipapírra, a másikat elvileg az eladó teszi el és regisztrálja a Samsung felé, így tudják majd a szervizben megnézni, hogy magyar-e a teló, IMEI alapján látják. Tehát még akár a papír is lehet valódi (akár más, 10-20 ezres készülékhez adták a samsung garipapírt, amit aztán felhasználtak a note2 mellé), de a garancia bukó lehet. Szerintem ez történhetett akkor, amikor előző héten iráni készülékhez adtak 2 év gyári, magyar garit. De ha most eljutott hozzájuk a ténylegesen magyar készülék, akkor végülis ahogy számolgatom, már lehet, hogy 0% áfával ennyiért adják.

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #351 Dátum: 2012, 11 06, 16:27:52 »
147ezerért?

Igen.

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #352 Dátum: 2012, 11 06, 16:28:30 »
Ha cégnevekkel állítasz, akkor nyilvánosan "hitelrontasz" és rágalmazol mindaddig, amíg bizonyítékot nem mutatsz fel az állításaidra... ez ebben az esetben az lenne, hogy valaki, vagy te magad tanusítod, hogy az általad említett cégeknél vásárolt ilyen körülmények között és bukta a garanciát!!
Értem én a vehemenciádat, de azért figyelj, hogy mibe mászhatsz így bele... :hmm:

Ott a pont!

Ezért kértem én is a moderálást.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #353 Dátum: 2012, 11 06, 16:29:09 »
A Tied milyen nyelven indult és CSC -ből megnézve magyar a készülék, vagy külföldi? A szervizben csak ránéztek a papírra, vagy megnézték az IMEI-t az adatbázisban?

Mert mint megtudtam, minden dobozban 2 matrica van, ami az IMEI-t tartalmazza. Az egyiket ráragasztják a garipapírra, a másikat elvileg az eladó teszi el és regisztrálja a Samsung felé, így tudják majd a szervizben megnézni, hogy magyar-e a teló, IMEI alapján látják. Tehát még akár a papír is lehet valódi (akár más, 10-20 ezres készülékhez adták a samsung garipapírt, amit aztán felhasználtak a note2 mellé), de a garancia bukó lehet. Szerintem ez történt akkor, amikor előző héten iráni készülékhez adtak 2 év gyári, magyar garit.

XEH-es a CSC, magyar nyelvvel indul és a dobozban magyar nyelvűek a papírok is.
Megnézték.
A matricára nincs szükség, a szervizes szerint sokszor elfelejtik ráragasztani, az nem lényeges.

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
« Reply #354 Dátum: 2012, 11 06, 16:29:34 »
T-Mobile facebook oldalán most jelent meg egy poszt a Note2-ről. :-)
Szerintem csütörtökön jön. :-)

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #355 Dátum: 2012, 11 06, 16:31:02 »
XEH-es a CSC, magyar nyelvvel indul és a dobozban magyar nyelvűek a papírok is.
Megnézték.

Ez jól hangzik, köszi az infót!!!

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #356 Dátum: 2012, 11 06, 16:33:11 »
Akkor elvileg a héttől van "hivatalosan"? Csak be kell várni a szállítmányt? :)
Ma felhívtam egy boltot, Ujgsm néven fut, azt állította a garanciáról, hogy 1+1 év, tehát 1 év teljeskörű, 1 év szoftver, és ez rajtuk keresztül megy a samsungba, de minden EU-s szervizbe bevihetem...ez hogy is van? :D

Az biztosan nem magyar készülék, amit hozzájuk kell vinni, az bolti garancia, függetlenül attól, hogy 1,2,3 évet vállalnak rá.

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #357 Dátum: 2012, 11 06, 16:36:22 »
T-Mobile facebook oldalán most jelent meg egy poszt a Note2-ről. :-)
Szerintem csütörtökön jön. :-)

Jöhetne már a többi gsm boltba is, nagyon kéne szürkében, a fehér annyira nem jön be, plusz optikailag is nagyítja a készüléket még :)

Valaki nem tudja: valamelyik Samsung márkaboltban megnézhető már a szürke változat is?

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #358 Dátum: 2012, 11 06, 16:58:30 »
Jöhetne már a többi gsm boltba is, nagyon kéne szürkében, a fehér annyira nem jön be, plusz optikailag is nagyítja a készüléket még :)

Valaki nem tudja: valamelyik Samsung márkaboltban megnézhető már a szürke változat is?

Samsung boltot nem tudok, viszont egy GSM boltba, megkérdeztem, van-e, és hogy meg lehet-e nézni, mondta meg. Kibontotta, és szürke volt, ám ez olyan szürke, nem tudom tényleg ilyen-e, aminek a hátulja olyan volt, mint a régi iphone 3g-nek, vizszintesen szálhúzott, és ezüst, eleje volt szürke csak.

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #359 Dátum: 2012, 11 06, 17:11:24 »
Heeelp :'(
Segítsetek dönteni....minden álmom volt a N2,de itt a t-nél való megjelenés kapujában megtorpantam. :(
Megéri e az 1 és a 2 között a nem kicsi különbség(árban)?Tehát a az elődöt az egyik csomagban 99,a másikban 68-ért megkapnám.A 2 es ára szerintem nem lesz 140-160 alatt.A nagy kérdés ,hogy me ér e ennyit az egész.
A 2es volt betervezve,de melóhelyen is gyűlnek a problémák.....hát nem tudom  :'( Vélemény?
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
« Reply #360 Dátum: 2012, 11 06, 17:18:32 »
Segítsetek dönteni....minden álmom volt a N2,de itt a t-nél való megjelenés kapujában megtorpantam. :(
Megéri e az 1 és a 2 között a nem kicsi különbség(árban)?Tehát a az elődöt az egyik csomagban 99,a másikban 68-ért megkapnám.A 2 es ára szerintem nem lesz 140-160 alatt.A nagy kérdés ,hogy me ér e ennyit az egész.
A 2es volt betervezve,de melóhelyen is gyűlnek a problémák.....hát nem tudom  :'( Vélemény?

Nekem volt 1 is, most 2 van. Nem kérdés, hogy a Note2-t érdemes megvenni. :-)
Én nem bántam meg a cserét.

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #361 Dátum: 2012, 11 06, 17:19:53 »

Hááát, ha problémák vannak, akkor én nem hajszolnálak bele dolgokba, de én nagyon elégedett vagyok vele és idő hiányában még mindig nem is laktam be, ismerkedési szakban vagyunk.

Én az 1-est kihagytam, mert túl hamar jött az S2-re és ott akkora különbség nem is volt, mint a 2-es esetén, ami bivalyerős. Ha most újat veszel, ne hagyd ki a 2-est.

Ezen felül, amíg függetlenül kapsz 147-ért, akkor elgondolkodtató, hogy 99-ért egy erős tarifacsomagot a nyakadba vegyél, persze, ha kihasználod, az más. Én nem telefonálok szinte.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #362 Dátum: 2012, 11 06, 17:29:52 »
Samsung boltot nem tudok, viszont egy GSM boltba, megkérdeztem, van-e, és hogy meg lehet-e nézni, mondta meg. Kibontotta, és szürke volt, ám ez olyan szürke, nem tudom tényleg ilyen-e, aminek a hátulja olyan volt, mint a régi iphone 3g-nek, vizszintesen szálhúzott, és ezüst, eleje volt szürke csak.
A szürke ilyen, ezért tetszik! Melyik boltban volt? Nekem magyar kéne, nem külföldi :(

Nem elérhető k5.20

« Reply #363 Dátum: 2012, 11 06, 17:38:44 »

Ha a melóhelyen problémák vannak, akkor én egy dolgot semmiképp nem vállalnék: magas tarifacsomagot törlesztőrészletekkel, esetleg évekre elkötelezetten... - mert gondolom, valami ilyesmiről van szó a Note1 esetében.
A 2-es valóban jobb készülék, mint az 1. Nekem olyan, mintha letisztult volna az 1-es.
De az 1 egy nagyon jó készülék még ettől. Ha nem jön a kettes, eszembe sem jutott volna lecserélni.
Most, hogy arra is megjött a JB, szerintem még mindig nem rossz választás.
Felnyomtam rá, hibátlanul működik.(Chrack féle főzöttről van szó)

A dolgot azonban a pénztárcád fogja eldönteni szerintem.

LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető mviktor

« Reply #364 Dátum: 2012, 11 06, 18:00:05 »
Ha a melóhelyen problémák vannak, akkor én egy dolgot semmiképp nem vállalnék: magas tarifacsomagot törlesztőrészletekkel, esetleg évekre elkötelezetten... - mert gondolom, valami ilyesmiről van szó a Note1 esetében.
A 2-es valóban jobb készülék, mint az 1. Nekem olyan, mintha letisztult volna az 1-es.
De az 1 egy nagyon jó készülék még ettől. Ha nem jön a kettes, eszembe sem jutott volna lecserélni.
Most, hogy arra is megjött a JB, szerintem még mindig nem rossz választás.
Felnyomtam rá, hibátlanul működik.(Chrack féle főzöttről van szó)

A dolgot azonban a pénztárcád fogja eldönteni szerintem.

A melóhelyi gond,nem olyan veszélyes,de érezhető.Az előfizum több mint tíz éves,csak most jár le újra.
Azt hiszem megvárom a hétvégét,míg kiderül mennyi lesz a 2-es  :D Életemben most elösször bizonytalanodtam el ilyen döntésben. :(

Atttis,Le_vente  köszönöm nektek is  :ok:

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #365 Dátum: 2012, 11 06, 18:02:16 »
A melóhelyi gond,nem olyan veszélyes,de érezhető.Az előfizum több mint tíz éves,csak most jár le újra.
Azt hiszem megvárom a hétvégét,míg kiderül mennyi lesz a 2-es  :D Életemben most elösször bizonytalanodtam el ilyen döntésben. :(

Atttis,Le_vente  köszönöm nektek is  :ok:

Mindig lesz újabb és jobb telefon, 1 év múlva felteheted a kérdést, hogy eladod használtan a note2-t, 60 ezret még hozzádobsz és megveszed a note3-at, ami sokkal jobb... Én azt mondom, hogy ha problémák lehetnek, nem éri meg, a Note 1 is baromi jó cucc. A kamerája szinte ugyanolyan, JB van arra is, rá lehet rakni és frissítve is lesz tudtommal.

Nem elérhető mviktor

« Reply #366 Dátum: 2012, 11 06, 18:10:20 »
Mindig lesz újabb és jobb telefon, 1 év múlva felteheted a kérdést, hogy eladod használtan a note2-t, 60 ezret még hozzádobsz és megveszed a note3-at, ami sokkal jobb... Én azt mondom, hogy ha problémák lehetnek, nem éri meg, a Note 1 is baromi jó cucc. A kamerája szinte ugyanolyan, JB van arra is, rá lehet rakni és frissítve is lesz tudtommal.

Na igen....ezek zsonganak az én fejemben is.De ha csak az anyagi részét nézem akkor egyik sem jó választás, hisz mindegyiken bukik az ember.Ha az 1-est nézem, akkor igazából nem sok különbség van a mostani készülékem közt.Picivel magasabb órajel+a kijelző mérete és a s-pen(igazából ezért szeretném).A kettes viszont brutális lett ahogy látom....itt a dillemma. :( No hétvégéig megálmodom.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem
« Reply #367 Dátum: 2012, 11 06, 18:38:59 »

A Note 2 kamerája, illetve annak szoftvere sokkal jobb, mint az elődben. Maga az egész készülék sokkal jobb.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem
« Reply #368 Dátum: 2012, 11 06, 19:10:55 »
A Note 2 kamerája, illetve annak szoftvere sokkal jobb, mint az elődben. Maga az egész készülék sokkal jobb.

Tesztfotókon látható, hogy gyakorlatilag ugyanolyan képet lő mindkettő.

Nem elérhető Berger

• PDA: Galaxy s4 (i9505)
  • PDA ROM: Robotos
« Reply #369 Dátum: 2012, 11 06, 19:11:39 »
MViktor talán egy picit közelebb visz a döntésben :-) ez a hazai bemutató tesztecske

Gyanítom hamar itt lesz a tnél is, mert ma megkaptam a választ a mikorra és mennyiért.
Persze pontosat nem írt az ügyfélszolgálat de megkért figyeljem az oldalt, mert hamarosan megjelenik. :)
Cél mindig valaminek a vége de soha nem lehet a vég a cél!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem
« Reply #370 Dátum: 2012, 11 06, 19:30:46 »
Tesztfotókon látható, hogy gyakorlatilag ugyanolyan képet lő mindkettő.

Nem a képek minősége a jobb, nem is arról írtam, hanem a kamera szoftverről. Lényegesen gyorsabb és okosabb.

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #371 Dátum: 2012, 11 06, 20:09:13 »
Na igen....ezek zsonganak az én fejemben is.De ha csak az anyagi részét nézem akkor egyik sem jó választás, hisz mindegyiken bukik az ember.Ha az 1-est nézem, akkor igazából nem sok különbség van a mostani készülékem közt.Picivel magasabb órajel+a kijelző mérete és a s-pen(igazából ezért szeretném).A kettes viszont brutális lett ahogy látom....itt a dillemma. :( No hétvégéig megálmodom.

ja most látom, hogy nem gyenge telód van azért, hanem S2... Hát akkor egyszerű a képlet: a ha van pénzed a luxusra, vegyél n2-t, ha meg nincs, maradj az s2-nél.

Nem elérhető mviktor

« Reply #372 Dátum: 2012, 11 06, 20:51:19 »
MViktor talán egy picit közelebb visz a döntésben :-) ez a hazai bemutató tesztecske

Gyanítom hamar itt lesz a tnél is, mert ma megkaptam a választ a mikorra és mennyiért.
Persze pontosat nem írt az ügyfélszolgálat de megkért figyeljem az oldalt, mert hamarosan megjelenik. :)

Köszönöm  :ok: A t-sek nekem még nem is válaszoltak....

Prebuds
Én is efelé hajlok.....vagy mittudomén  :D :D

Nem elérhető Berger

• PDA: Galaxy s4 (i9505)
  • PDA ROM: Robotos
« Reply #373 Dátum: 2012, 11 06, 21:53:44 »
Olyan határozatlan vagy ...... vagy még sem?  :)
Ilyen ez, engem már csak az ellenérték ami motivál, hisz a hajlott korú veterán HTC HD2 után bizonyára nem lenne csalódás.  :D
Cél mindig valaminek a vége de soha nem lehet a vég a cél!

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #374 Dátum: 2012, 11 06, 21:59:20 »
Olyan határozatlan vagy ...... vagy még sem?  :)
Ilyen ez, engem már csak az ellenérték ami motivál, hisz a hajlott korú veterán HTC HD2 után bizonyára nem lenne csalódás.  :D

Kérem nevezze meg azt a készüléket a pda-k világában, melyen a legtöbb operációs rendszer futtatható a mai napig......ding-ding-ding talált :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login