Ma neztem az sphonenal. 1 ev gyari garival 146.900. Rakerdeztem,kivette a dobozbol a gyari samus garipapirt...szoval nem tudom,hogy van ez
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
...elmondom, hogy van...
Aki eddig már kibírta, az bírjon még egy kicsit.
Szerintem most már tényleg csak pár hét, vagy nap és eljut kis hazánkba is az eredetileg ideszánt csomag.
Ennek az ára lesz az egyik árulkodó jele. Biztos, hogy nem fogják 180.000.-alatt árulni. De tiszta lesz gari szempontjából.
Másik árulkodó jel az lesz, hogy megjelenik a Samsung márkaboltokban is a készülék.
Addig minden itthon elérhető készülék stiklis gari-ügyileg valahol. Vagy rájössz, vagy nem.
De olcsóbb.
Kivétel ez alól az expansys-os vásárlások, de ott tudjuk, mi a hazai álláspont, meg le is van írva kertelés nélkül.
Vannak, akik minden boltot agyonkérdezgetnek, majd a samu ügyfélszolgálatot is, mert úgy vélik, hogy 145-ért fognak 2 év hivatalos, legális magyar garisat kapni.
De most szerintem csak így lehet hozzájutni. Vagy bevállalod, vagy továbbra is várni kell.
Most ha saját tapasztalatot kellene mondanom, akkor azt mondanám:
Ha a nextel-nél megjelenik 2 év garival, akkor már itt van, legálisan.
Note1-et náluk vettem, kameráját javíttattam Budaőrsön - nem volt probléma egy szál se a jeggyel.
Note2 náluk is csak 1 év saját garival van egyelőre.