2024, 12 01, 03:34:12
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem  (Megtekintve 116879 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem
« Reply #300 Dátum: 2012, 11 03, 19:23:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha rendelsz egyet nekem is rendelj légyszi 20dolcsit akkor is megér ha nem veszek ilyen telot  :ok:
Ugyan tetszik, de nem fogok ilyet rendelni...
Én arra várok, hogy ilyen is legyen hozzá... mert ezt használom a Note-hoz most is és nagyon rendben van...
És ez azért jó, mert ez egész belefér ebbe, amikor motorra szálok és a karomra teszem...
Amíg ez nem lesz addig jó lesz ez is... átmenetileg... :)

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem
« Reply #301 Dátum: 2012, 11 03, 19:23:31 »
Tőlem is szeretnek telot venni ,mert 2 évesen is úgy néz ki mint az új  :)
Lerakni meg mindig valamire rakom ,sose közvetlenül rakom le pl.asztal lapra ,ha szar úton megyek kiveszem a teló tartóból és zsebre teszem ,hogy szegény ne kapjon agyrázkódást  :D

Na, erről beszélek, az enyémek gyönyörűek szintén.  :ok:

Az NFC-t egyelőre tényleg csak egymással bohóckodni lehet alkalmazni itt, bár szerintem rövidesen többre is.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem
« Reply #302 Dátum: 2012, 11 03, 19:52:53 »
Pont ezt akartam kérdezni én is ,hogy akkora tragédia ha nincs benne !? :shock:

Ha nem használod az NFC-t, akkor szerintem lényegtelen az antenna...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P6800-ről

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #303 Dátum: 2012, 11 03, 20:09:37 »
Ha nem használod az NFC-t, akkor szerintem lényegtelen az antenna...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P6800-ről
De az a bőrhatású hátlap nem rossz . Szerinted ?
Te szoktál ilyeneket rendelni?
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #304 Dátum: 2012, 11 03, 20:44:21 »
De az a bőrhatású hátlap nem rossz . Szerinted ?
Te szoktál ilyeneket rendelni?

Jól néz ki.
Egyébként nem szoktam ilyeneket rendelni, nekem eddig bevált az Invisible Shiled Maximum Coverage és az övtok és mivel az övtokhoz ragaszkodok, mert kényelmesebb és biztonságosabb, mint zsebben , ezért más tok nem jöhet szóba, mert akkor már nem férne be a készülék az övtokba. Persze a hátlap más, arra még lehet, hogy benevezek. Viszont az NFC antennát a gyári hátlapról nem lehet levenni, olyan mintha rá lenne olvasztva és egyébként is nagyon vékony.
Ebay-ről még egyáltalán nem vásároltam...

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem
« Reply #305 Dátum: 2012, 11 04, 14:20:21 »
Nekem is meg van. :-)
146900, 2 év magyar Smsung garival. Tökéletes!
XEH a CSC. Recoveryből. :-)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #306 Dátum: 2012, 11 04, 14:41:43 »
Részemről gratula!... és irigység... :)

Nem elérhető waltz

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S3
« Reply #307 Dátum: 2012, 11 04, 14:55:14 »

Üdv, szabad tudni honnan lehet ennyiért megvenni?

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
« Reply #308 Dátum: 2012, 11 04, 15:33:24 »
Üdv, szabad tudni honnan lehet ennyiért megvenni?
Superphone Mammut 2. A Westendben ma nem volt nekik, Ök küldtek át a Mammutba.

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
« Reply #309 Dátum: 2012, 11 04, 15:51:16 »
Részemről gratula!... és irigység... :)
Köszi
T-Mobile-t nem tudtam megvárni.

nedudgi1

• Vendég
« Reply #310 Dátum: 2012, 11 04, 16:05:50 »
Superphone Mammut 2. A Westendben ma nem volt nekik, Ök küldtek át a Mammutba.

Beállok én is az irigyek és a gratulálók sorába!  :taps:

Volt nekik mindkét színből?

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
« Reply #311 Dátum: 2012, 11 04, 16:11:41 »
Beállok én is az irigyek és a gratulálók sorába!  :taps:

Volt nekik mindkét színből?

Csak fehér. De ez már magyar.

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #312 Dátum: 2012, 11 04, 18:05:00 »

Gratula!  :ok:
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
« Reply #313 Dátum: 2012, 11 04, 18:06:12 »

Gratula!  :ok:

Köszi
Én is ott vettem, ahol Te.

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
« Reply #314 Dátum: 2012, 11 04, 18:17:23 »
Köszi
Én is ott vettem, ahol Te.

Le_ventének már írtam, akkor valószínűleg Téged is átvertek. Kizárt, hogy ennyiért 2 év magyar, gyári garis telót adjanak el. Kizárt az is, hogy ezekhez a biztosan külföldről származó telókhoz 2 év magyar gari legyen. Én pár nappal le_vente előtt voltam a superphone-nál, ugyanennyi volt a fehér színű teló, csak akkor még külföldi volt és 1 év bolti garit adtak hozzá. Mit ad Isten, 1-2 nappal később 2 év magyarországi gyári gari lett hozzá, ugyanannyiért... Miközben más boltokban 190-210 ezer a magyar garis, reális a 147 ezer, nem? :)

Megnéztem a samsung honlapján az eredeti garipapírt, javaslom, nézd meg Te is, mert leventének nem ugyanolyan, egész más a garipapír - tehát sztem nem valódi. Sétálj be egy samsung szervizben, ahol hipp-hopp megmondják, hogy biztosan hamisítvány-e. Ezt csak azért mondom, hogy ne meglepetésként érjen, hogy ha baj lesz. Ráadásul most még visszamehetsz a superphonehoz verni az asztalt, kártérítést kérni vagy pár ingyen cuccot, hogy megússzák a fogyasztóvédelmet, egy ilyen ügyre a gatyájuk is rámegy.

Beszéltem a samsung ügyfélszolgálattal (06-80-SAMSUNG), voltam a superphone-nál is, le_ventével is sokat leveleztünk a gari miatt, ezek után mondom, hogy 99,5%, hogy nincs 2 év gyári gari és hazudtak, csaltak. Ezért nem fogom itt venni a készüléket, pedig árban  censored  jónak tűnt :( De nekem fontos, hogy ne bolti garis legyen.

You are not allowed to view links. Register or Login - így néz ki pontosan egy magyar garijegy. Nem nagyjából, hanem pontosan.

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
« Reply #315 Dátum: 2012, 11 04, 18:27:36 »
Le_ventének már írtam, akkor valószínűleg Téged is átvertek. Kizárt, hogy ennyiért 2 év magyar, gyári garis telót adjanak el. Kizárt az is, hogy ezekhez a biztosan külföldről származó telókhoz 2 év magyar gari legyen. Én pár nappal le_vente előtt voltam a superphone-nál, ugyanennyi volt a fehér színű teló, csak akkor még külföldi volt és 1 év bolti garit adtak hozzá. Mit ad Isten, 1-2 nappal később 2 év magyarországi gyári gari lett hozzá, ugyanannyiért... Miközben más boltokban 190-210 ezer a magyar garis, reális a 147 ezer, nem? :)

Megnéztem a samsung honlapján az eredeti garipapírt, javaslom, nézd meg Te is, mert leventének nem ugyanolyan, egész más a garipapír - tehát sztem nem valódi. Sétálj be egy samsung szervizben, ahol hipp-hopp megmondják, hogy biztosan hamisítvány-e. Ezt csak azért mondom, hogy ne meglepetésként érjen, hogy ha baj lesz. Ráadásul most még visszamehetsz a superphonehoz verni az asztalt, kártérítést kérni vagy pár ingyen cuccot, hogy megússzák a fogyasztóvédelmet, egy ilyen ügyre a gatyájuk is rámegy.

Beszéltem a samsung ügyfélszolgálattal (06-80-SAMSUNG), voltam a superphone-nál is, le_ventével is sokat leveleztünk a gari miatt, ezek után mondom, hogy 99,5%, hogy nincs 2 év gyári gari és hazudtak, csaltak. Ezért nem fogom itt venni a készüléket, pedig árban  censored  jónak tűnt :( De nekem fontos, hogy ne bolti garis legyen.

You are not allowed to view links. Register or Login - így néz ki pontosan egy magyar garijegy. Nem nagyjából, hanem pontosan.

Pont ilyen gari jegyet adtak. :-)
A CSC-m XEH. Ez tuti magyar. Nem?

Szerk.:
Itt egy You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #316 Dátum: 2012, 11 04, 18:32:24 »

Én neten keresztül rendeltem tőlük meg, ha megjön, akkor a garipapírt beviszem a Samsung szervizbe és leellenőriztetem, ha jó, akkor szuper, ha nem, akkor él a 8 napon belüli pénz visszafizetési garancia és megy vissza hozzájuk. Neten vásárolva így nincs semmi rizikója a dolognak.
Egyébként a SuperPhone egy 10 éve működő cég fél tucat üzlettel, nem hiszem, hogy ilyen svindlivel próbálkoznának.

A gari papír meg nem feltétlenül így néz ki, az én Note-mhoz adott pl. picit más és mégis érvényes, mert már egyszer érvényesítettem a garit náluk. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #317 Dátum: 2012, 11 04, 18:33:33 »
Pont ilyen gari jegyet adtak. :-)
A CSC-m XEH. Ez tuti magyar. Nem?

Nem tudom. De magyar romot rá tudnak attól még tölteni bármilyen készülékre. Szóval bűzlik nekem az egész. Arról nem is beszélve, hogy kiderült, Le_vente készüléke nem magyarországi a CSC kód alapján sem, mégis "magyar samsungos garipapírt" adtak hozzá 2 év gyári garival,  itt valami nagyon nincs rendben ennél a cégnél.

Nem elérhető le_vente

« Reply #318 Dátum: 2012, 11 04, 18:35:06 »
Nem tudom. De magyar romot rá tudnak attól még tölteni bármilyen készülékre.
.
.
.
.

Európai garancia papírt kaptam!

Valószínűleg attttis is.

Nekem XEO csc-vel, tehát európai független telefont kaptam, amit Lengyelországból hoztak be.

Viszont én nem kértem, hogy tárd a nagyközönség elé a körülményeket, ahogy vettem, ez nem tetszik, ne haragudj!

Ha akarok, lázadok én magam, kérem a moderátort, hogy a részleteket távolítsa el!

Köszönöm!

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #319 Dátum: 2012, 11 04, 18:39:49 »
Én neten keresztül rendeltem tőlük meg, ha megjön, akkor a garipapírt beviszem a Samsung szervizbe és leellenőriztetem, ha jó, akkor szuper, ha nem, akkor él a 8 napon belüli pénz visszafizetési garancia és megy vissza hozzájuk. Neten vásárolva így nincs semmi rizikója a dolognak.
Egyébként a SuperPhone egy 10 éve működő cég fél tucat üzlettel, nem hiszem, hogy ilyen svindlivel próbálkoznának.

Hiszed vagy sem, akkor válaszolj az alábbi kérdésekre. Én is náluk akartam venni a telót, de utánajártam és elment a kedvem.

1) Hogyan lehet, hogy én a superphonenál hétfőn néztem ugyanennyiért a fehér készüléket, ami akkor még külföldi volt, rákérdeztem, 1 év bolti gari volt hozzá, majd pár nap múlva 2 év gyári gari lett belőle? Az ár persze ugyanolyan volt...
2) Hogyan adhatnák 150 alatt 2 év gyári garival, miközben egyelőre mindenhol máshol 190-210 között van? Hülyék ők? 170-ért is náluk vennék, ha ennyire jó az ár, de nagyobbat kaszálnának. 0%-os áfás trükközéssel sem lehet ennyire lenyomni az árat még.

Egyébként a speedshopról is hallottam olyan történetet, hogy külföldi készülékeket adtak el magyarnak hazudva. Én csak jelzem, nehogy megszívjátok a garanciával majd, mert később már nem nagyon lesz mód csapkodni az asztalt. Másfelől irigyellek Titeket, hogy már a kezetekben van a gyönyörűség :)

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #320 Dátum: 2012, 11 04, 18:44:49 »
Európai garancia papírt kaptam!

Valószínűleg attttis is.

Nekem XEO csc-vel, tehát európai független telefont kaptam, amit Lengyelországból hoztak be.

Viszont én nem kértem, hogy tárd a nagyközönség elé a körülményeket, ahogy vettem, ez nem tetszik, ne haragudj!

Ha akarok, lázadok én magam, kérem a moderátort, hogy a részleteket távolítsa el!

Köszönöm!

Kivettem azt az egy részt, bocsi, bár sztem nem tartalmazott semmiféle különös titkot, inkább csak segít többeknek a döntésben, illetve hogy tisztábban lássunk. Én lennék a legboldogabb, ha tisztázódna a helyzet és kiderülne több dologról, hogy csak félreértés, mert akkor én is rohannék megvenni itt :)

Ha EU-s garipapírt kaptál, azon nem tudom kellene-e legyen magyar nyelv, viszont a samsung ügyfélszolgálaton nekem többször is elmondták, hogy abban az esetben csak 1 év garancia van Magyarországon a készülékre.

Nem elérhető Mordon

« Reply #321 Dátum: 2012, 11 04, 18:47:01 »
Hiszed vagy sem, akkor válaszolj az alábbi kérdésekre. Én is náluk akartam venni a telót, de utánajártam és elment a kedvem.

1) Hogyan lehet, hogy én a superphonenál hétfőn néztem ugyanennyiért a fehér készüléket, ami akkor még külföldi volt, rákérdeztem, 1 év bolti gari volt hozzá, majd pár nap múlva 2 év gyári gari lett belőle? Az ár persze ugyanolyan volt...
2) Hogyan adhatnák 150 alatt 2 év gyári garival, miközben egyelőre mindenhol máshol 190-210 között van? Hülyék ők? 170-ért is náluk vennék, ha ennyire jó az ár, de nagyobbat kaszálnának. 0%-os áfás trükközéssel sem lehet ennyire lenyomni az árat még.

Plusz gyanús, hogy először még a kitöltésnél is hibáztak...

Egyébként a speedshopról is hallottam olyan történetet, hogy külföldi készülékeket adtak el magyarnak hazudva. Én csak jelzem, nehogy megszívjátok a garanciával majd, mert később már nem nagyon lesz mód csapkodni az asztalt. Másfelől irigyellek Titeket, hogy már a kezetekben van a gyönyörűség :)

Ez nem hit kérdése.

- Én rákérdeztem e-mailben és azt a választ kaptam, hogy gyári Samsung garancia érvényes a készülékre.
- Ez nem szentírás és én sem bízom a dologban, de semmi vesztenivalóm nincs, a megküldött készüléket és papírokat a Samsung márkaszervizben leigazolom, ha ők elfogadják, akkor onnantól nyert ügy, ha nem akkor visszaküldöm és visszakapom a pénzem. A netes rendelésnél minden esetben 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól akár indoklás nélkül is.

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
« Reply #322 Dátum: 2012, 11 04, 18:48:30 »
Itt a You are not allowed to view links. Register or Login lefényképezve.
Itt a You are not allowed to view links. Register or Login.

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #323 Dátum: 2012, 11 04, 18:49:14 »
Ez nem hit kérdése.

- Én rákérdeztem e-mailben és azt a választ kaptam, hogy gyári Samsung garancia érvényes a készülékre.
- Ez nem szentírás és én sem bízom a dologban, de semmi vesztenivalóm nincs, a megküldött készüléket és papírokat a Samsung márkaszervizben leigazolom, ha ők elfogadják, akkor onnantól nyert ügy, ha nem akkor visszaküldöm és visszakapom a pénzem. A netes rendelésnél minden esetben 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól akár indoklás nélkül is.

Ok, az lesz a biztos, amit a Samsung szerviz mondd. Majd kérlek oszd meg itt a fórumon, hogy ne maradjon senki kétségek között!

Nem elérhető Mordon

« Reply #324 Dátum: 2012, 11 04, 18:51:15 »
Itt a You are not allowed to view links. Register or Login lefényképezve.
Itt a You are not allowed to view links. Register or Login.

Ez jónak tűnik, az én Note-omhoz is ilyen van és azt már elfogadták egyszer.