Köszi
Én is ott vettem, ahol Te.
Le_ventének már írtam, akkor valószínűleg Téged is átvertek. Kizárt, hogy ennyiért 2 év magyar, gyári garis telót adjanak el. Kizárt az is, hogy ezekhez a biztosan külföldről származó telókhoz 2 év magyar gari legyen. Én pár nappal le_vente előtt voltam a superphone-nál, ugyanennyi volt a fehér színű teló, csak akkor még külföldi volt és 1 év bolti garit adtak hozzá. Mit ad Isten, 1-2 nappal később 2 év magyarországi gyári gari lett hozzá, ugyanannyiért... Miközben más boltokban 190-210 ezer a magyar garis, reális a 147 ezer, nem?
Megnéztem a samsung honlapján az eredeti garipapírt, javaslom, nézd meg Te is, mert leventének nem ugyanolyan, egész más a garipapír - tehát sztem nem valódi. Sétálj be egy samsung szervizben, ahol hipp-hopp megmondják, hogy biztosan hamisítvány-e. Ezt csak azért mondom, hogy ne meglepetésként érjen, hogy ha baj lesz. Ráadásul most még visszamehetsz a superphonehoz verni az asztalt, kártérítést kérni vagy pár ingyen cuccot, hogy megússzák a fogyasztóvédelmet, egy ilyen ügyre a gatyájuk is rámegy.
Beszéltem a samsung ügyfélszolgálattal (06-80-SAMSUNG), voltam a superphone-nál is, le_ventével is sokat leveleztünk a gari miatt, ezek után mondom, hogy 99,5%, hogy nincs 2 év gyári gari és hazudtak, csaltak. Ezért nem fogom itt venni a készüléket, pedig árban
jónak tűnt
De nekem fontos, hogy ne bolti garis legyen.
You are not allowed to view links.
Register or
Login - így néz ki pontosan egy magyar garijegy. Nem nagyjából, hanem pontosan.