Azért nekem ez furcsa, mert 1,5 hete ugyanennyiért árulták a külföldről (tán indiai) származó fehér készüléket. 2 év magyar garival is ugyanennyiért adnák, miközben 200-210 ezer a boltokban? Ez nem tűnik logikusnak, ha 170-ért adnák, akkor is messze ők lennének a legolcsóbban.
Vki nem tudja, honnan lehet megbizonyosodni arról, hogy magyar piacra szánt a készülék? Akár szoftveresen vmi kód, akár magyar felirat a dobozon? Vagy mi kell szerepeljen a garipapíron pontosan, hogy hiteles legyen és a garancia rendben legyen?
XEO CSC-vel adták és lengyelül indult, mint páran másoknak is. Van benne magyar nyelv természetesen, de nem magyar piacra szánt készülék. Ez engem nem zavar, nem hiszem, hogy jobb, vagy rosszabb lenne.
Nem hiszem, hogy a garancia ne állna ezért.
Elgondolkodva, más boltok adnak 1 év boltival 160-ért, a legrosszabb esetben, ha a 2 év Samu gari nem lenne igaz, vagy érvényesíthető és visszaesnék bolti garanciára, még akkor is jól vagyok, szerintem egy 210 ezres ajánlathoz képest. Ami nem megy el egy év alatt, az már talán kibírja.
Nem egy ma nyílt kis bolt, remélem, nem tévedek, ha megbízhatónak ítélem őket.
Szerintük a garancia papír elegendő.
Én senkit nem kapacitálok arra, hogy tőlük vegyen, senkiért semmilyen felelősséget nem vállalok.
Úgy ítéltem meg, hogy ez az ajánlat nekem megfelelő, mindenki mérlegelje maga, hogy mekkora rizikónak gondolja. 200 pénzért tuti nem vettem volna meg és arra se kívántam várni, hogy a magyar megjelenés esetleg lejjebb vigye az árát. Egyébként először a fehér is csak egy év bolti garanciával lett volna, de én szürkét kértem, helyette hozták ezt, de gyári garanciával, így elhoztam.