2024, 12 01, 01:14:26
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem  (Megtekintve 116878 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Berger

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s4 (i9505)
  • PDA ROM: Robotos
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem
« Reply #225 Dátum: 2012, 10 25, 19:35:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Na, akkor nemsokára kaladra fel :D

YES erre vártam, hogy ez a jel megérkezzen.
Most már kivárom a trénél pedig a fene majd meg esz.
Cél mindig valaminek a vége de soha nem lehet a vég a cél!

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #226 Dátum: 2012, 10 25, 19:48:56 »
YES erre vártam, hogy ez a jel megérkezzen.
Most már kivárom a trénél pedig a fene majd meg esz.

Tudom mit érzel  :D
Csak még nálam 2*a dilemma ,iphone 5 vs.samu note 2  :D  ::)
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Berger

• PDA: Galaxy s4 (i9505)
  • PDA ROM: Robotos
« Reply #227 Dátum: 2012, 10 25, 19:56:13 »
Almás gépet többet nem szeretnék így a dilemma az csak más irányból jöhet.
Mondjuk ugyan kisebb de az LG optimus G az még levenne a lábamról vagy az Oppo Find5. :-)
Cél mindig valaminek a vége de soha nem lehet a vég a cél!

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #228 Dátum: 2012, 10 26, 08:44:39 »
Almás gépet többet nem szeretnék így a dilemma az csak más irányból jöhet.
Mondjuk ugyan kisebb de az LG optimus G az még levenne a lábamról vagy az Oppo Find5. :-)

Az eddigiek alapján ne vegyél LG telefont. Sok dologban jó az LG, itt nem annyira, mint a Samsung-ok, egyelőre.

Én is a vásárlás küszöbén vagyok, 145 pénzért van ajánlat, egyelőre nem tudom, éljek-e vele...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #229 Dátum: 2012, 10 26, 09:06:41 »

Az eddigiek alapján ne vegyél LG telefont. Sok dologban jó az LG, itt nem annyira, mint a Samsung-ok, egyelőre.

Én is a vásárlás küszöbén vagyok, 145 pénzért van ajánlat, egyelőre nem tudom, éljek-e vele...
Nálam is egyszer kapott bizalmat LG-telefon (2x), egyből egyszer bukott nálam, rossz az arány, előítéletes lettem és már akkor is az lennék, ha másoknak nem lett volna ez a tapasztalata. Így meg...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
« Reply #230 Dátum: 2012, 10 31, 08:21:06 »
Úgy látom a korábbiaknak megfelelően ma megérkezett már néhány boltba a magyar piacra szánt Note2! :)))

Várható érkezés: 10.31... :)

Most 4 napos ünnep, de jövő héttől biztosan több helyütt lehet majd kapni. Kérdés persze, hogy ha az edigitalnál 200, ez a cég árban milyen szokott lenni, azaz más boltoknál is ugyanennyiért fogják vajon adni, vagy 180-ig lemegy azért?

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #231 Dátum: 2012, 10 31, 08:49:57 »

Megjelent!!!! :)))))

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
« Reply #232 Dátum: 2012, 10 31, 09:18:24 »

Tegnapbjeoent meg.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Váróterem
« Reply #233 Dátum: 2012, 10 31, 09:56:58 »

Ez itt durván, sőt pofátlanul drága...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #234 Dátum: 2012, 10 31, 10:06:55 »
Ez itt durván, sőt pofátlanul drága...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Az a helyzet, hogy nekem csak az jön szóba, hogy magyarországi cégtől vegyem a telót, tehát az expansysos eu-s számla és az azzal járó gari nálam nem játszik. Viszont 145-150-ért már kaphatok bolti garis telót, vagy 200-210-ért 2 év gyári garisat. Lehet, hogy indiai piacra szánták az olcsóbbat, de a frissítéseket előbb-utóbb úgyis minden Note 2 megkapja, tehát érdemi különbség akkor csak a gariban lehet. Most az árakat nézve egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy plusz 50-60 ezret megér az a 2 év gari... Szerintetek, Ti hogy látjátok?

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #235 Dátum: 2012, 10 31, 10:40:55 »
Az a helyzet, hogy nekem csak az jön szóba, hogy magyarországi cégtől vegyem a telót, tehát az expansysos eu-s számla és az azzal járó gari nálam nem játszik. Viszont 145-150-ért már kaphatok bolti garis telót, vagy 200-210-ért 2 év gyári garisat. Lehet, hogy indiai piacra szánták az olcsóbbat, de a frissítéseket előbb-utóbb úgyis minden Note 2 megkapja, tehát érdemi különbség akkor csak a gariban lehet. Most az árakat nézve egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy plusz 50-60 ezret megér az a 2 év gari... Szerintetek, Ti hogy látjátok?

Véleményem szerint az 1év bolti gari és a 2 év gyári gari között óriási a különbség. Szerintem a hivatalos gyári garanciánál a jogaidat jobban tudod érvényesíteni egy esetleges vita esetén, mint a bolti garival.....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #236 Dátum: 2012, 10 31, 10:55:21 »
No, felhívtam még egyszer a Samsungot, és mást mondott egy másik fickó, mint az előbb, úgyhogy kivizsgáltattam a dolgot. Itt a végleges, részletes beszámoló.

Ha pl expansysról vásárolod a készüléket és kapsz EU-s számlát, akkor nem kell garijegy, önmagában azzal lesz gyári garid, de CSAK 1 év teljeskörűt adnak ilyenkor! Tehát mégsem lesz 2 év gari.

Ha Magyarországon veszed, 2 év gyári garit kapsz, ami 1 év teljeskörű gari (+2 hónappal meghosszabbítható ez egy regisztrációval) és 1 év korlátozott garit tartalmaz (ilyenkor nincs garancia az akksira, kábelekre, tartozékokra).

06-80-SAMSUNG - itt lehet érdeklődni.

• TOPIKGAZDA
« Reply #237 Dátum: 2012, 10 31, 11:08:15 »
No, felhívtam még egyszer a Samsungot, és mást mondott egy másik fickó, mint az előbb, úgyhogy kivizsgáltattam a dolgot. Itt a végleges, részletes beszámoló.

Ha pl expansysról vásárolod a készüléket és kapsz EU-s számlát, akkor nem kell garijegy, önmagában azzal lesz gyári garid, de CSAK 1 év teljeskörűt adnak ilyenkor! Tehát mégsem lesz 2 év gari.

Ha Magyarországon veszed, 2 év gyári garit kapsz, ami 1 év teljeskörű gari (+2 hónappal meghosszabbítható ez egy regisztrációval) és 1 év korlátozott garit tartalmaz (ilyenkor nincs garancia az akksira, kábelekre, tartozékokra).

06-80-SAMSUNG - itt lehet érdeklődni.

Nekem is hasonlókat mondott multkor a nőci, de a ha itthon veszed, akkor kell a gyári gari papir is, mert a számla csak belföldi számlának minősül nem EU-snak.......
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #238 Dátum: 2012, 10 31, 14:42:33 »
Véleményem szerint az 1év bolti gari és a 2 év gyári gari között óriási a különbség. Szerintem a hivatalos gyári garanciánál a jogaidat jobban tudod érvényesíteni egy esetleges vita esetén, mint a bolti garival.....

Ok, köszi. Nagyon hajlok a gyári garisra, de most 200-ért lehet legolcsóbban kapni, 1 év boltival meg 146-ért már van. Ez azért hatalmas különbség, sztetek mérséklődni fog 2-3 hét alatt, vagy csak több hét-hónap után várjak ilyet?

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #239 Dátum: 2012, 10 31, 14:52:02 »
Ok, köszi. Nagyon hajlok a gyári garisra, de most 200-ért lehet legolcsóbban kapni, 1 év boltival meg 146-ért már van. Ez azért hatalmas különbség, sztetek mérséklődni fog 2-3 hét alatt, vagy csak több hét-hónap után várjak ilyet?
Minden (esetleg várható) típushiba nélkül: csak nyalj be egy kijelzőrepedést és máris deficites lesz a most sok tízezres spórolás (kijelző gondolom itt is 50-70 ezer körül lesz).
Full privát vélemény úgy általánosságban: én már csak biztosítással fogok merni újra drága mobilt venni.  :oops:

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #240 Dátum: 2012, 10 31, 15:18:49 »
Én 147-ért garipapírral kétéves garival vettem.
Igaz, hogy fehéret...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

nedudgi1

• Vendég
« Reply #241 Dátum: 2012, 11 01, 07:21:42 »

Hol vetted?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

Nem elérhető le_vente

« Reply #242 Dátum: 2012, 11 01, 12:05:55 »
Hol vetted?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

Van egy tisztázatlan dolog vele egyelőre, így addig nem mondanám el.
Ha megnyugtató a vége - ez holnap kiderül -, akkor megadom.

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #243 Dátum: 2012, 11 01, 15:45:01 »
Minden (esetleg várható) típushiba nélkül: csak nyalj be egy kijelzőrepedést és máris deficites lesz a most sok tízezres spórolás (kijelző gondolom itt is 50-70 ezer körül lesz).
Full privát vélemény úgy általánosságban: én már csak biztosítással fogok merni újra drága mobilt venni.  :oops:
Nincs gond ha valaki 147papirert tud venni ,156eft ért tudok én is 24hónap garival ,és nem a Samu adja a garit ,de jobban bízom bennük mint a Samu hivatalos szervizében ! Jól kell megválasztani egy boltot ,sokat kell vásárolni náluk és akkor már a szó is többet ér mint a hivatalos gari .
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető le_vente

« Reply #244 Dátum: 2012, 11 01, 18:29:48 »
Nincs gond ha valaki 147papirert tud venni ,156eft ért tudok én is 24hónap garival ,és nem a Samu adja a garit ,de jobban bízom bennük mint a Samu hivatalos szervizében ! Jól kell megválasztani egy boltot ,sokat kell vásárolni náluk és akkor már a szó is többet ér mint a hivatalos gari .

Azt mondod, hogy van olyan bolt, akiknél bátrabban megveszed bolti garanciára, mint a két év + 2 hónapos Samsung garanciára, akik házhoz jönnek szervizelni? Hmmm, az fincsi...
Nem kötözködnék, de ez magas labda, hiszen lehet olyan baj, ami igen költséges, ha nekik kell állni gyári garancia híján.
A Samsung szervizéről nagyon jók a visszajelzések és kétlem, hogy sok olyan bolt létezne, akik kimenve egy asztalt kérnek, hipp-hopp elvégeznek egy akár nagy javítást is.
Természetesen nem vonom kétségbe a szavaidat, így ha te tudsz ilyen boltot, áruld el, kik ők, sokan mennek majd oda, ez mindenkinek jó lehet!
Addig, amíg ezt magam nem tapasztalom meg, addig viszont előnyben részesítem a papírt és pecsétet, ha szabad. Akkor is, ha a szó mondjuk három évet ígér.  ;)

Én nem tudok ilyen boltot és nem is várható, hogy tudjak, egy-két évente veszek egy telefont, hiába prémium kategóriában, akkora hasznot nem tervezek hozni egyetlen mobilboltnak sem, hogy ilyen ígéretet tegyen nekem. Viszont, ha te akkora összegeket hagysz ott náluk, akkor a 156 pénz nem is olyan nagy ajánlat a szóbeli garanciával, nem?

• TOPIKGAZDA
« Reply #245 Dátum: 2012, 11 01, 18:34:24 »
Azt mondod, hogy van olyan bolt, akiknél bátrabban megveszed bolti garanciára, mint a két év + 2 hónapos Samsung garanciára, akik házhoz jönnek szervizelni? Hmmm, az fincsi...
Nem kötözködnék, de ez magas labda, hiszen lehet olyan baj, ami igen költséges, ha nekik kell állni gyári garancia híján.
A Samsung szervizéről nagyon jók a visszajelzések és kétlem, hogy sok olyan bolt létezne, akik kimenve egy asztalt kérnek, hipp-hopp elvégeznek egy akár nagy javítást is.
Természetesen nem vonom kétségbe a szavaidat, így ha te tudsz ilyen boltot, áruld el, kik ők, sokan mennek majd oda, ez mindenkinek jó lehet!
Addig, amíg ezt magam nem tapasztalom meg, addig viszont előnyben részesítem a papírt és pecsétet, ha szabad. Akkor is, ha a szó mondjuk három évet ígér.  ;)

Ott a pont, én is ezt vallom....

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #246 Dátum: 2012, 11 01, 20:31:24 »

Én nem tudok ilyen boltot és nem is várható, hogy tudjak, egy-két évente veszek egy telefont, hiába prémium kategóriában, akkora hasznot nem tervezek hozni egyetlen mobilboltnak sem, hogy ilyen ígéretet tegyen nekem. Viszont, ha te akkora összegeket hagysz ott náluk, akkor a 156 pénz nem is olyan nagy ajánlat a szóbeli garanciával, nem?
A Samu szervize a leg sz..b az összes  közül ,11'novembereben 1guriga kürül maratt a boltban ,asszem ez elég ,a szóbeli gart csak kiemeltem .De írtam ,hogy 24ho a gari ! Nem a szavakon kell lovacskázni ,hanem az értelmét levenni !
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #247 Dátum: 2012, 11 01, 20:54:30 »
A Samu szervize a leg sz..b az összes  közül ,11'novembereben 1guriga kürül maratt a boltban ,asszem ez elég ,a szóbeli gart csak kiemeltem .De írtam ,hogy 24ho a gari ! Nem a szavakon kell lovacskázni ,hanem az értelmét levenni !
Nekem az elmúlt 3 évben 3X volt alkalmam bemenni a Budaörsi Samu szervizbe... Szerintem előzékenyek és szolgálatkészek... a nagy értékű okostelefonok azonnal VIP státuszba kerülnek és sorokívüliséget élveznek a javításnál.... csere telefont is adnak és nekem még egy napnál tovább nem maradt bent készülékem fődarab cserénél sem... a fent említett ügyfél kezelés nem függ attól, hogy garanciában, vagy pénzért kell megjavítaniuk a készüléket!!
Nekem értelmezhetetlen a mondandód első része..."A Samu szervize a leg sz..b az összes  közül..."  :hmm:

Nem elérhető le_vente

« Reply #248 Dátum: 2012, 11 01, 21:40:51 »

Hát én "levenném", de nem nagyon találom.  :)
Megbocsáss, ha ekkora arccal tolod, én lennék a társad rá, de most kihagyom ;)

Sajnálom persze, ha ilyen a tapasztalatod, de ezt először hallom tőled és látszik rajtad, hogy nem vagy Samsung fan, hogy finoman mondjam.

Az én javaslatom, hogy tedd, ahogy jónak látod, de eddig csak dicsérő szavakat hallottam a szervizükről és nehezemre esik megváltoztatni a véleményem a behányt mondataidtól.  >:(

Sajnos, megint azt kell mondjam, hogy aki ekkora ász, annak miért is számít pár tízezer forint?
Vedd meg, ha akarod, de te nem akarod, látszik régóta.  :D
Mert már meglenne akár 300 ezerért is akkor, nem?  :ok:

A szóbeli "gar"-ra visszatérve: kívánom, hogy mindig beváljon neked, de akkor is csak a kivétel leszel, aki erősíti a szabályt, sajnálom...

A "11'novembereben 1guriga kürül maratt a boltban" mondatod elég vicces, tekintve, hogy valószínűleg céges móka, nem a család tolta oda, bár egy nagyobb család még Samu telefonból is vehet annyiért, de gyanítom, nem Samsung-ról, hanem Apple dolgokról van szó, úgy meg pláne nem nagy tender.

Az a baj, hogy nem látom, miről vitázunk.
Venni akarsz, vagy sem?

Én vettem, eléggé rendben van, pedig én se vagyok az a könnyen ájulós.
Erre mégis azt mondom: véééégreeee!

Szerintem vegyél valamit és szeresd, ezt a vitát meg zárjuk le!

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #249 Dátum: 2012, 11 02, 08:01:12 »

Szerintem vegyél valamit és szeresd, ezt a vitát meg zárjuk le!

Ne tolom nagy arccal ,a te irásodra reagáltam ,van egy pár hozzászólásom amiben nem volt sose nagy arcom !  :hmm:
Volt Samum ,és szerettem,most is elgondolkodtam ,hogy veszek egy note2 de nem tetszik a hátlap,de ennek ellenére nap mint nap megnézem ,hátha kedvet kapok hozzá ! Ja ,és sosem kutyáztam magát a samut,!
És nem céges vásárlás  :p
Hűségem a becsületem!