A Samu szervize a leg sz..b az összes közül ,11'novembereben 1guriga kürül maratt a boltban ,asszem ez elég ,a szóbeli gart csak kiemeltem .De írtam ,hogy 24ho a gari ! Nem a szavakon kell lovacskázni ,hanem az értelmét levenni !
Hát én "levenném", de nem nagyon találom.
Megbocsáss, ha ekkora arccal tolod, én lennék a társad rá, de most kihagyom
Sajnálom persze, ha ilyen a tapasztalatod, de ezt először hallom tőled és látszik rajtad, hogy nem vagy Samsung fan, hogy finoman mondjam.
Az én javaslatom, hogy tedd, ahogy jónak látod, de eddig csak dicsérő szavakat hallottam a szervizükről és nehezemre esik megváltoztatni a véleményem a behányt mondataidtól.
Sajnos, megint azt kell mondjam, hogy aki ekkora ász, annak miért is számít pár tízezer forint?
Vedd meg, ha akarod, de te nem akarod, látszik régóta.
Mert már meglenne akár 300 ezerért is akkor, nem?
A szóbeli "gar"-ra visszatérve: kívánom, hogy mindig beváljon neked, de akkor is csak a kivétel leszel, aki erősíti a szabályt, sajnálom...
A "11'novembereben 1guriga kürül maratt a boltban" mondatod elég vicces, tekintve, hogy valószínűleg céges móka, nem a család tolta oda, bár egy nagyobb család még Samu telefonból is vehet annyiért, de gyanítom, nem Samsung-ról, hanem Apple dolgokról van szó, úgy meg pláne nem nagy tender.
Az a baj, hogy nem látom, miről vitázunk.
Venni akarsz, vagy sem?
Én vettem, eléggé rendben van, pedig én se vagyok az a könnyen ájulós.
Erre mégis azt mondom: véééégreeee!
Szerintem vegyél valamit és szeresd, ezt a vitát meg zárjuk le!