0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nem haragudj, hogy állandóan zavarlak, de közben megtalaltam a full verziót és ott mindent le tudok tölteni! Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N8010-ről
Nem tudtam válaszolni, így nem zavartál Sent by Sony Xperia Z1
Már annyiszor meg akartam kérdezni, hogy gondolom kinn vetted a Sonydat, drága volt? Mint már írtam az sgs sgs2-t eladnám és nagyon vennék egy olyat! Nagyon tetszik!!
Mint sok dolgot köztük ezt is Hong Kong ból rendeltem. 489 euró volt szállítással együtt Most már nincs 450 euró Természetesen gyárilag független telefonról van szó Sent by Sony Xperia Z1
Köszi a választ, én is megneztem a Partnerrel, ahol a telcsidet venni szoktam, 135ezer atszamitva annyi, mint 450X300 EURO. Ugye a telcsidnek a leánykori neve C6903!?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N8010-ről
Megírnád, hogy honnan, kitől rendelted? Keresek valamit a note2 utódjának. A vám+áfa dolog hogyan megy?
Megkeresem neked (ha megtalálom) hogy honnan vettem, de nézz körül az Ebay n. Jó választás lesz ha egy ilyen telefon mellett döntesz. Írországban nem fizettem vámot, ugyan is én ott élek. Sent by Sony Xperia Z1
Megkeresem neked (ha megtalálom) hogy honnan vettem, de nézz körül az Ebay n. Jó választás lesz ha egy ilyen telefon mellett döntesz. Írországban nem fizettem vámot, ott élek. Sent by Sony Xperia Z1
Köszi ne faradj a keresessel, szoktam vásárolni az eba-n, korulnezek csak az a baj hogy a meglevoket már csak bagoert tudom eladni! És előbb el kéne adni utána tudom csak megvenni! Tudom, írtad már, hogy hol élsz, mindegyikben van magyar nyelv? Úgy mint a Samu kan? A garancia az hogy működik?
Szeretnék segitséget kérni,fel szeretném rakni az XXUICMG1 romot,megcsináltam a wipes cuccokat,letöltöttem a romot,betallóztam az odinban a pda-hoz kicsomagolás után,de hiába csatlakoztatom azN8010-t download módban,nem sárgul ki az aminek kéne vagyis nem kapcsolódik a pchez.Mi lehet a gond?Előre is köszi!
Nincsenek fent a driver ek, Fel kell telepíteni a Kies t. De nem kell elindítani. Ennyi Sent by Sony Xperia Z1
Rendben telepítettem,most már működik feltettem az XXUCMG1 Poland féle változatát de egész délelőtt egy rootolós linket kerestem az xda-n de sikertelenül!Ha valaki segítene és belinkelné nagyon megköszönném!
Örülök neki mindjárt dobom fel megint Tessék fent van a Dropbox ban :You are not allowed to view links. Register or LoginSent by Sony Xperia Z1
Nagyon köszönöm kutyasétáltatás után megcsinálom! A Kiest ugye törölhetem? Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el
Már meg is csináltam,elmentettem a letöltést,mert ha jól látom,akkor ez nem rom függő vagyis gyári romokra máskor is fel tudom tenni?!Nagyon köszi!
Igen, már írtam neked egyszer ha vissza olvasol, hogy nem rom függő Sent by Sony Xperia Z1
A kiest torolhetem ugye!Mar feltettem a telcsiket eladasra!Mar nagyon beleeltem magamhogy olyanom lesz mint Neked!Ha a heten nem kel el legalabb az sgs2,akkor jovonheten megveszem addigra biztosan olcsobb is lesz,feltefe,hogy hogy fog az euro allni!
Ha nem kell már a Note ot a PC re kötni akkor igen, törölheted. Remélem sikerül, mert nagyon jó telefon Sent by Sony Xperia Z1
A kies csak a hiányzó drivereket pótolta nem is kapcsoltam be! Ha nem tudom eladni, akkor elteszem oket emlekbe! Ez a het utan megveszem! :ok:Majd segitesz ugye beallitani nem volt meg sonym. Itt a tableten a z1 élő hátterét tettem fel, amivel a telcsit hirdetik!
Tudom hogy nem kapcsoltad be, és azt is, hogy a hiányzó driver ket pótolta, mivel hogy én tanácsoltam. Ha nem kell a Note, akkor nem kell a Kies sem. Ennyi Sent by Sony Xperia Z1