Sziasztok,
lejárt a gari az N8010-es tabletemen és most szeretnék más romot felrakni. Mivel minden gyári rajta, ezért a root és a CWM kellene rá. Valaki tudna segíteni, hogy mivel és hogyan csináljam? korábban olvastam olyat olyat is, hogy USB3-on keresztül nem lehet root-olni, nekem pedig csak az van a laptopomon. Ezért érdeklődnék, hogy most akkor hogyan.
Előre is köszönöm,
Atomprof
Szia!
Nekem még bőven van garanciám a 8010-n de nekem már szinte kezdetektől mindig a legutolsó gyári rom van fenn,ami nem M.o.-ra készült,de ha független ,akkor érdemes feltenni,mert mindegyikben van magyar nyelv.Rootolva is van.
Nekem az XXUCMD2 rom van fenn,megtalálod,ha visszafele lapozol itt a forumban,ha jól emlékszem kétféle volt belőle nordik és baltik,többségünk a nordicot tette fel és a root link is ott van a rom közelében.
Nekem CWM nincs fenn ,de anélkül is elvagyok.
Május körül volt a két fent emlitett rom,de én láma vagyok,sokkal okosabbak vannak,csak hétvége van.Lapozz vissza mindent meg fogsz találni.
A 3.0 az lehet,hogy nem lesz jó,mert a 2.0 az használható 3.0-l,de forditva nem és az USB kábeled tuti,hogy 2.0.Én most rendeltem az ebay-ről OTG kábelt,amiben van 3.0 is.nagyon olcsó.
Ennyit tudtam Neked segiteni,több,mint a semmi!