Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Egy másik oldalról letöltöttem a 8010 tabletemre a Sparkle 2 játékot,nagy terjedelme miatt 2 részletben rarba becsomagolva volt.
Androzippel kicsomagoltam és utána azt irta ki,hogy "unpacking operation error"
Eddig mindig sikerült a kicsomagolás,most mi lehet a hiba?
/a letöltésnél az volt odairtva,hogy sd/OBB nekem nincs a tabomban sd kártya és nem tudom mi az az OBB/
Előre is köszi a segítség!
Nagyon szeretem ezt a játékot az 1 részt már úgy is untam,mert sokat játszottam vele!
Szia. Nagyon egyszerű a történet.
Mikor kicsomagolod a játékot, abban találsz egy mappát, és egy apk fájlt.
Nos, akkor innentől kezdve minden esetben az ilyen nagy játékoknál a következő dolgot kell csinálnod.
1 a játék fájlok a note ra juttatási.
Amit a következő képen kell csinálnod.
Android/ és ide csinálsz egy" obb " könyvtárat, majd ide másold belle a mappában lévő xy mappát amiben van egy obb fájl!!" a mappában lévő xy mappát, amiben van az obb fájl!!!!
álltalaban ez a mappa "com." al kezdődik, és ebben van az obb. Tehát ezt így együtt be az Android /obb - be!!!
2 ha ezzel megvagy, akkor telepíted a játékot, és most már el is indíthatod, mert most már jó lesz.
Kész is vagy.
Használj GL 2 SD programot.
Ha azt akarod hogy maradjon hely a készüléket belső memóriájában, de ha ezzel a programmal áthejezted ezt az obb fájlt, (ami mondjuk egy batman játéknál majd 2gb is lehet) az sd kártyára, akkor onnantól kezdve csak ebből a programból indítható a játék.
Én minden ilyen nagy játéknál "Gameloft" ezt a progit használom.
Semmi nem veszik el, mert minden az sd kártyán van
De ez természetesen nem kötelező.
A lényeg az első 2 lépés.
Sent by Samsung Galaxy Note 10.1 N8013