2024, 11 25, 12:55:46
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 10.1 (N8000) - Általános beszélgetés  (Megtekintve 115711 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Tapasz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: I9100XWLPS
Re: Galaxy Note 10.1 (N8000) - Általános beszélgetés
« Reply #375 Dátum: 2013, 05 29, 14:33:36 »
Kedves kovacsabesz!

Elég bénán kezelem a fórumot, nem tudom, hogy kell válaszolni :-)

Azóta annyi változás történt, hogy megrepedt a note-om üvege. A kijelző és minden más működik, csak pókhálós a képernyő. A Samu szerviz 70 000 Ft-ért tudná megcsinálni.
Esetleg ötlet, hogy olcsóbban megúszni?

Nem elérhető kovacsabesz

• Nem: Férfi
    • Cool Miui by kovacsabesz launcher
Re: Re: Galaxy Note 10.1 (N8000) - Általános beszélgetés
« Reply #376 Dátum: 2013, 05 29, 17:46:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kedves kovacsabesz!

Elég bénán kezelem a fórumot, nem tudom, hogy kell válaszolni :-)

Azóta annyi változás történt, hogy megrepedt a note-om üvege. A kijelző és minden más működik, csak pókhálós a képernyő. A Samu szerviz 70 000 Ft-ért tudná megcsinálni.
Esetleg ötlet, hogy olcsóbban megúszni?

Szerintem próbálkozz más szervizzel! Én anno 3 éve  a törött Galaxy S telefont a T - mobile nál csináltattam meg. Vagy keress kisebb telefonos boltot. Biztos vagyok benne, hagy valamivel olcsóbban még tudod majd csináltatni.

Részvétem egyébként.

Sent by Samsung  Galaxy S4 I9500

CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető newl

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8 - Android 4.4.2
« Reply #377 Dátum: 2013, 06 03, 17:31:01 »
Sziasztok,
Tanácsot kérnék. Vettem USB kábeleket a note 10.1-hez (egy apa, egy anya), de ha az apával összekötöm a notimmal, akkor nem jeleníti meg a note-ot meghajtóként.
Ez így van a galaxy SII telefonommal is, de azon rádugás után van egy opció a redőnyben, amivel meghajtóként felismeri a telefont és egy-az-egyben át tudok rakni így rá fájlokat.
Ilyet viszont nem találtam a Note-on. Van egy ablak, ahol be is van pipálva, hogy engedélyezi az usb csatlakozást, de nem történik semmi.

Tudtok adni valami ötletet hogyan tudnám egyszerűen összekötni a note-ot a pc-vel?
Kerestem már szoftvert a samsung oldalon, de csak a kiest ajánlgatja, amit már a telefonnál is elkerültem inkább.

Köszönöm!

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #378 Dátum: 2013, 06 03, 19:19:58 »
Sziasztok,
Tanácsot kérnék. Vettem USB kábeleket a note 10.1-hez (egy apa, egy anya), de ha az apával összekötöm a notimmal, akkor nem jeleníti meg a note-ot meghajtóként.
Ez így van a galaxy SII telefonommal is, de azon rádugás után van egy opció a redőnyben, amivel meghajtóként felismeri a telefont és egy-az-egyben át tudok rakni így rá fájlokat.
Ilyet viszont nem találtam a Note-on. Van egy ablak, ahol be is van pipálva, hogy engedélyezi az usb csatlakozást, de nem történik semmi.

Tudtok adni valami ötletet hogyan tudnám egyszerűen összekötni a note-ot a pc-vel?
Kerestem már szoftvert a samsung oldalon, de csak a kiest ajánlgatja, amit már a telefonnál is elkerültem inkább.

Köszönöm!
Háttértár mód nincs egy ideje, médiaeszközként látszódnia kellene Sajátgépen belül, XP-n Media Player 11 vagy újabb kell.

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető newl

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8 - Android 4.4.2
« Reply #379 Dátum: 2013, 06 03, 21:32:16 »
Háttértár mód nincs egy ideje, médiaeszközként látszódnia kellene Sajátgépen belül, XP-n Media Player 11 vagy újabb kell.

Köszönöm a választ!  O->-
Sajátgépen megtalálta. Sikerült is átvennem ezt-azt.
Csak így nem látja a Totalcommander, én nem látom azonnal, hogy mennyi hely van még szabadon,
lassú a fájláthelyezés. Kényelmetlen, lassú, de megvan. Végsősoron ez a lényeg. Csak ilyen csúcskategóriáktól azért könnyebb kezelést vártam volna, főleg, hogy a telefonom tudja.

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #380 Dátum: 2013, 06 03, 21:50:29 »
Köszönöm a választ!  O->-
Sajátgépen megtalálta. Sikerült is átvennem ezt-azt.
Csak így nem látja a Totalcommander, én nem látom azonnal, hogy mennyi hely van még szabadon,
lassú a fájláthelyezés. Kényelmetlen, lassú, de megvan. Végsősoron ez a lényeg. Csak ilyen csúcskategóriáktól azért könnyebb kezelést vártam volna, főleg, hogy a telefonom tudja.
Azért Total Commander-re van megoldás, 0. pont:

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

rstwingo

• Vendég
« Reply #381 Dátum: 2013, 06 09, 10:18:03 »
Szeretnék megkérni egy GT-N8000 tulajt egy kis szívességre

Követelmény: Rootolt telefon és busybox megléte
Akinek nincs busybox az innen letöltheti a feltevéséhez az alkalmazást  You are not allowed to view links. Register or Login

Itt ez a fájl >>You are not allowed to view links. Register or Login
Le kellene tölteni
kicsomagolni
A telefont  csatlakoztatni a PC-hez (usb-hibakeresés legyen bekapcsolva)
elindítani az EFS_Professional.exe fájlt
A kért root jogot megadni a telefonon
Ha felismerte a telefont,
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
akkor a bal felső fülek közül a debug fület kellene választani
Ott a középső sor (Mounts/Partitions) 2.gombját (Get Partitions List) kellene megnyomni
Ami listát felhozz az ablakba, na nekem az a lista kell úgy ahogy ott látszik
Jó nekem ha kifotózzátok a FastStone Capture programmal, vagy bármi más képernyő mentő alkalmazással és természetesen simán kiírva is jó de müködik a crtl-c és a crtl-v kombináció is

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

PM-be vagy emailbe is jó ha eljuttatjátok hozzám
Pontos tipus jelöléssel és típus névvel kérném pl.: Galaxy Note2 GT-N7100

Segítségetekért hálás lennék

Ja és a legfontosabb ezzel a programmal lelehet menteni az EFS partíciót és vissza is lehet tenni vele
2 helyre ment, ment a telefonra is és ment a PC-re is és mindkét helyről vissza is tudja állítani
Lementi a PIT fájt és még egy pár dolgot tudd csinálni

Nem elérhető orobee

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galxy Note 10.1 N8010
  • PDA ROM: 4.1 + root
« Reply #382 Dátum: 2013, 06 18, 17:30:00 »
Hello
Kb 1 hónapja vettem egy note 10.1 et, rootoltam, Odin is megvan de  még elég kezdő vagyok :)
Mivel gyári frissités nem él, szeretnék kicsit többet megtudni a romokról. Vissza olvastam itt a témában, de nemteljesen tiszta minden.
Van értelme cserélgetni, váltogatni?
Milyen különbségek lehetnek?
Láttam korábban valaki írta hogy Samfirmware oldalról letöltött olasz firmwarrel több lett a készenléti idő?
Ha letöltök egy romot, csak tolok egy factory resetet, Odinnal felteszem és kész?  (elötte elég ha programokat játékokat áthelyezem memoria kártyára? vagy inkább titanium backup?)
Ha jólértem minden romot máshogy kell rootolni?
És ha nembízok az ilyen házikészítésü dolgokban, a gyári, hivatalos frissitéseket hogyan tudom feltenni? mindenképpen unrootolnom kell?
bocs ha sok a hülye kérdés :) és köszönöm a választ.

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #383 Dátum: 2013, 06 18, 19:28:40 »
Hello
Kb 1 hónapja vettem egy note 10.1 et, rootoltam, Odin is megvan de  még elég kezdő vagyok :)
Mivel gyári frissités nem él, szeretnék kicsit többet megtudni a romokról. Vissza olvastam itt a témában, de nemteljesen tiszta minden.
Van értelme cserélgetni, váltogatni?
Milyen különbségek lehetnek?
Láttam korábban valaki írta hogy Samfirmware oldalról letöltött olasz firmwarrel több lett a készenléti idő?
Ha letöltök egy romot, csak tolok egy factory resetet, Odinnal felteszem és kész?  (elötte elég ha programokat játékokat áthelyezem memoria kártyára? vagy inkább titanium backup?)
Ha jólértem minden romot máshogy kell rootolni?
És ha nembízok az ilyen házikészítésü dolgokban, a gyári, hivatalos frissitéseket hogyan tudom feltenni? mindenképpen unrootolnom kell?
bocs ha sok a hülye kérdés :) és köszönöm a választ.
Szia. Kezdjük rögtön azzal, hogy melyik típus is van meg neked???
Mert van 3 fajta.
A másik meg hogy nem kell minden romot máshogy root ni, ez hülyeség.

Azt hiszem feldobtam a boxomba egy root ot, ami megy az N8010 és az én N8013 as Note 10.1 en, és itt már megosztottam.
Viszont csak a samfirmware.com ról letöltött STOCK romot kell root ni, mivel hogy a deodexed romok már alapból azok.
Abban nem tudok segíteni, hogy a többiek mit vesznek észre a különböző romok között, mivel nekem az Amerikai N8013 as verzió van meg.
Erről őket kérdezd.

CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető orobee

• PFC Fan
« Reply #384 Dátum: 2013, 06 18, 19:56:35 »
Köszi a gyors választ. :)
N8010 van nekem, ki is van írva itt ballra a nevem alatt.
Akkor bizony félreértettem valamit a rootolásnál, bocs.
Értem a samfirmware részt, de nem tudom milyen a deodexed rom.
Az én noteom teljesen gyári volt amikor rootoltam, változna valami ha használnám a rootot amit te feltöltöttél ide?
még egy dolog, hogy tudom unrootolni, és akkor megy a "gyári" szoftverfrissítés opció?
köszi a segítséget.

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #385 Dátum: 2013, 06 18, 20:12:56 »
Köszi a gyors választ. :)
N8010 van nekem, ki is van írva itt ballra a nevem alatt.
Akkor bizony félreértettem valamit a rootolásnál, bocs.
Értem a samfirmware részt, de nem tudom milyen a deodexed rom.
Az én noteom teljesen gyári volt amikor rootoltam, változna valami ha használnám a rootot amit te feltöltöttél ide?
még egy dolog, hogy tudom unrootolni, és akkor megy a "gyári" szoftverfrissítés opció?
köszi a segítséget.
A profilod nem látom most mert Tapatalk ról írok neked.
Ha használod amit megosztottam a rom nem fog változni, csak rootolva lesz.
Unroot ot még soha nem csináltam, mivel mindig a samfirmware.com ról szoktam update ni. ;-)
A deodexed rom az a nem gyári rom! :-)
Amit mondjuk az XDA ról szedel le.

Nem elérhető orobee

• PFC Fan
« Reply #386 Dátum: 2013, 06 18, 20:53:15 »
Csak azért kérdeztem hogy válozik e valami, mert már rootolva vagyok, vagyis nincs értelme újra.. :)
De ha mégis letöltök egy deodexed rom-ot samfirmware.com ról, és csak updatelni szeretnék mint te, akkor kell egy factory reset és utána odin..  pda mezőbe tallóz.... ahogy eddig csináltam?
köszi.

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #387 Dátum: 2013, 06 18, 21:33:21 »
Csak azért kérdeztem hogy válozik e valami, mert már rootolva vagyok, vagyis nincs értelme újra.. :)
De ha mégis letöltök egy deodexed rom-ot samfirmware.com ról, és csak updatelni szeretnék mint te, akkor kell egy factory reset és utána odin..  pda mezőbe tallóz.... ahogy eddig csináltam?
köszi.

Pontosan.
Odin PDA és szebb jövő, majd root.
De van még egy kis probléma.

A samfirmware.com on a Stock Rom az Odexed,!!!
Az XDA ról leszedett különböző romok azok meg deodexed romok. ;)

Nem elérhető orobee

• PFC Fan
« Reply #388 Dátum: 2013, 06 18, 21:53:10 »
Háát ez csak akkor jelentene igazán problémát ha tudnám mi a külnbség a kettő között :)
Elárulod?  és hogy nekem melyikre van szükségem ha egy egyszerü megbízható, nem házibarkács verziót szeretnék?
köszönöm.

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #389 Dátum: 2013, 06 18, 21:59:02 »
Háát ez csak akkor jelentene igazán problémát ha tudnám mi a külnbség a kettő között :)
Elárulod?  és hogy nekem melyikre van szükségem ha egy egyszerü megbízható, nem házibarkács verziót szeretnék?
köszönöm.

A deodexed rom (egyéni rom)  tehát nem stock, nem a samfirmware.com ról való, (ott stock az az gyári, az az Odexed romok vannak)  jobban testre szabható egyénileg színezhető, vagy akku ikon tudod lecserélni mondjuk %-ra stb.
Nekem semmi bajom az alap stock samu romal.
Az van fent az N8013 on.
Nem vettem észre semmi problémát a használat folyamán.
Az egyéni romok van hogy memória javítást vagy pár apróbb változásokat tartalmaz. (írjon nyugodtan valaki ha tévedek.)
Sokszor ezzel kezdik a felsorolást egy egyéni rom nál.

Nem elérhető orobee

• PFC Fan
« Reply #390 Dátum: 2013, 06 18, 22:22:45 »
Értem, de akkor nincs itt probléma.  Jó nekem a gyári odexed.  viszont láttam hogy pl. a legfrissebb magyar nyelvü az kb. 2013 februári kb. érdemes más nyelvüt letölteni és magyarra állítani ha van belölle újabb vagy ráérek ha kijön magyarúl.
te melyiket használod, amivel nincs bajod? :)
mert akkor előfordúlhat hogy holnap megcsinálom.
köszönöm a sok segítséget.

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #391 Dátum: 2013, 06 18, 22:30:04 »
Értem, de akkor nincs itt probléma.  Jó nekem a gyári odexed.  viszont láttam hogy pl. a legfrissebb magyar nyelvü az kb. 2013 februári kb. érdemes más nyelvüt letölteni és magyarra állítani ha van belölle újabb vagy ráérek ha kijön magyarúl.
te melyiket használod, amivel nincs bajod? :)
mert akkor előfordúlhat hogy holnap megcsinálom.
köszönöm a sok segítséget.

Én mindig az utcsó firmwaret használom.
De mint mondtam nekem az N8013,neked az N8010 van meg, tehát ebben az esetben hiába válaszolnék.
Mondjuk csak a régióban van különbség, ugyan is én Írországban élek, és az enyémet  Amerikában vettem. ;-)

Tehát a válasz a kérdésedre még egyszer:
Érdemes up to date - en tartani, nem kell várni csak a magyar verzióra. ;-)
Mindben van magyar nyelv is. ;-)

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #392 Dátum: 2013, 06 19, 11:10:03 »
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Egy másik oldalról letöltöttem a 8010 tabletemre a Sparkle 2 játékot,nagy terjedelme miatt 2 részletben rarba becsomagolva volt.
Androzippel kicsomagoltam és utána azt irta ki,hogy "unpacking operation error"
Eddig mindig sikerült a kicsomagolás,most mi lehet a hiba?
/a letöltésnél az volt odairtva,hogy sd/OBB nekem nincs a tabomban sd kártya és nem tudom mi az az OBB/
Előre is köszi a segítség! :'( :oops: :ima:
Nagyon szeretem ezt a játékot az 1 részt már úgy is untam,mert sokat játszottam vele!

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #393 Dátum: 2013, 06 19, 11:23:52 »
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Egy másik oldalról letöltöttem a 8010 tabletemre a Sparkle 2 játékot,nagy terjedelme miatt 2 részletben rarba becsomagolva volt.
Androzippel kicsomagoltam és utána azt irta ki,hogy "unpacking operation error"
Eddig mindig sikerült a kicsomagolás,most mi lehet a hiba?
/a letöltésnél az volt odairtva,hogy sd/OBB nekem nincs a tabomban sd kártya és nem tudom mi az az OBB/
Előre is köszi a segítség! :'( :oops: :ima:
Nagyon szeretem ezt a játékot az 1 részt már úgy is untam,mert sokat játszottam vele!

Szia. Nagyon egyszerű a történet.
Mikor kicsomagolod a játékot, abban találsz egy mappát, és egy apk fájlt.
Nos, akkor innentől kezdve minden esetben az ilyen nagy játékoknál a következő dolgot kell csinálnod.

1 a játék fájlok a note ra juttatási.
Amit a következő képen kell csinálnod.

Android/ és ide csinálsz egy" obb " könyvtárat, majd ide másold belle a mappában lévő xy mappát amiben van egy obb fájl!!" a mappában lévő xy mappát, amiben van az obb fájl!!!!
álltalaban ez a mappa "com." al kezdődik, és ebben van az obb. Tehát ezt így együtt be az Android /obb - be!!!

2 ha ezzel megvagy, akkor telepíted a játékot, és most már el is indíthatod, mert most már jó lesz.

Kész is vagy.

Használj GL 2 SD programot.
Ha azt akarod hogy maradjon hely a készüléket belső memóriájában, de ha ezzel a programmal áthejezted ezt az obb fájlt, (ami mondjuk egy batman játéknál majd 2gb is lehet) az sd kártyára, akkor onnantól kezdve csak ebből a programból indítható a játék.
Én minden ilyen nagy játéknál "Gameloft"  ezt a progit használom.
Semmi nem veszik el, mert minden az sd kártyán van

De ez természetesen nem kötelező.

A lényeg az első 2 lépés.

Sent by Samsung Galaxy Note 10.1 N8013

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #394 Dátum: 2013, 06 19, 11:48:23 »
Szia. Nagyon egyszerű a történet.
Mikor kicsomagolod a játékot, abban találsz egy mappát, és egy apk fájlt.
Nos, akkor innentől kezdve minden esetben az ilyen nagy játékoknál a következő dolgot kell csinálnod.

1 a játék fájlok a note ra juttatási.
Amit a következő képen kell csinálnod.

Android/ és ide csinálsz egy" obb " könyvtárat, majd ide másold belle a mappában lévő xy mappát amiben van egy obb fájl!!" a mappában lévő xy mappát, amiben van az obb fájl!!!!
álltalaban ez a mappa "com." al kezdődik, és ebben van az obb. Tehát ezt így együtt be az Android /obb - be!!!

2 ha ezzel megvagy, akkor telepíted a játékot, és most már el is indíthatod, mert most már jó lesz.

Kész is vagy.

Használj GL 2 SD programot.
Ha azt akarod hogy maradjon hely a készüléket belső memóriájában, de ha ezzel a programmal áthejezted ezt az obb fájlt, (ami mondjuk egy batman játéknál majd 2gb is lehet) az sd kártyára, akkor onnantól kezdve csak ebből a programból indítható a játék.
Én minden ilyen nagy játéknál "Gameloft"  ezt a progit használom.
Semmi nem veszik el, mert minden az sd kártyán van

De ez természetesen nem kötelező.

A lényeg az első 2 lépés.

Nagyon köszi a gyors választ!
Eddig sokkal egyszerűbben letöltöttem a zipet vagy rart  és a legfelső akármire rányomtam és kicsomagolta és már ment is.
Én mint már annyiszor írtam nagyon láma vagyok,nekem ez elég komplikáltnak tünk,Neked,mivel Te profi vagy egyszerünek.
Mint írtam nekem nincs sd kártya a tabomban sd -nek számít ami nem maga a gép memória?!
amikor a kicsomagolandó rarra nyomok ezek jönnek elő:  exstract file..  exstract to   send   cancel

Nem elérhető kovacsabesz

Re: Re: Re: Galaxy Note 10.1 (N8000) - Általános beszélgetés
« Reply #395 Dátum: 2013, 06 19, 12:03:38 »
Nagyon köszi a gyors választ!
Eddig sokkal egyszerűbben letöltöttem a zipet vagy rart  és a legfelső akármire rányomtam és kicsomagolta és már ment is.
Én mint már annyiszor írtam nagyon láma vagyok,nekem ez elég komplikáltnak tünk,Neked,mivel Te profi vagy egyszerünek.
Mint írtam nekem nincs sd kártya a tabomban sd -nek számít ami nem maga a gép memória?!
amikor a kicsomagolandó rarra nyomok ezek jönnek elő:  exstract file..  exstract to   send   cancel

Ez azért van, mert most olyan játékot szedtél le, ami külön fájlokat tartalmaz!

Akkor még egyszer leírom mert nagyon egyszerű

1 csinálsz egy "obb"  mappát ide: Android/.........
Majd ebbe bemásolod a kicsomagolt mappában lévő mappát amiben benne van az obb fájl

2 telepíted a játékot.

Ennyi.

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #396 Dátum: 2013, 06 19, 12:48:23 »
Ez azért van, mert most olyan játékot szedtél le, ami külön fájlokat tartalmaz!

Akkor még egyszer leírom mert nagyon egyszerű

1 csinálsz egy "obb"  mappát ide: Android/.........
Majd ebbe bemásolod a kicsomagolt mappában lévő mappát amiben benne van az obb fájl

2 telepíted a játékot.

Ennyi.
Köszi szépen,megnéztem,már van is ilyen mappám,meert egy másik játék is nagy méretü volt és az maga létrehozta.
Addig nem nyugszom,amíg nem sikerül!
Nagyon köszi a segítséget :taps:!

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #397 Dátum: 2013, 06 19, 13:36:03 »

Nagyon szégyellem magam,de nem tudom megcsinálni.Amint rányomok a rar-ra kicsogaolja és kiírja hogy a kicsomagolásnál hiba van.
Nem szoktam feladni,de most lehet hogy ez lesz,pedig nagyon szerettem volna vele játszani.
Úgy is próbáltam,hogy a pc-re letöltöttem ott kicsogalotam,rádugtam a tabomat és az általad irt android/obb mappába átmásoltam de így sem jó. :( :'( :oops: :ima:

Nem elérhető kovacsabesz

Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 10.1 (N8000) - Általános beszélgetés
« Reply #398 Dátum: 2013, 06 19, 13:37:40 »
Nagyon szégyellem magam,de nem tudom megcsinálni.Amint rányomok a rar-ra kicsogaolja és kiírja hogy a kicsomagolásnál hiba van.
Nem szoktam feladni,de most lehet hogy ez lesz,pedig nagyon szerettem volna vele játszani.
Úgy is próbáltam,hogy a pc-re letöltöttem ott kicsogalotam,rádugtam a tabomat és az általad irt android/obb mappába átmásoltam de így sem jó. :( :'( :oops: :ima:

Akkor nem lehet hogy a kicsomagolasban van a hiba ;)
Hibas a fajl

Nem elérhető eriklili

• Anna
Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 10.1 (N8000) - Általános beszélgetés
« Reply #399 Dátum: 2013, 06 19, 13:44:46 »
Akkor nem lehet hogy a kicsomagolasban van a hiba ;)
Hibas a fajl

A nokia.pr.töltöttem le,de ha hibás lenne akkor a pc-n a winrarral sem tudnám megnyitni és ott sikerül.

Be akartam ide másolni a már kicsomagoltat ,de nem sikerült. >:(