0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok!N8010 note-om sikeresen frissítette magát 4.1.2 re JZ054K -ra és azóta valamiért nem akarja megtalálni a pendrivot amit rádugok. Próbáltam már hogy máshogy formázom meg de az sem segített. esetleg valami program ami segít ebben vagy valami ötlet tapasztalat mit lehet ilyenkor tenni?A másik dolog. A WIN8 sem akarja megtalálni a tabot csak mint külső lejátszót fényképekhez meg ilyenekhez de adatokat nem tudok rá másolni. A KIES-t annyira nem szeretem így erre is szívesen fogadom az alternatív megoldásokat.Köszi a válaszokat előre is. Kuszi
Próbáljátok ki este a tabot nulla háttérzaj mellett. Valami botrányos hangok jönnek ki belőle. Nem értem miért nem lehet valami normális anyagból. Motorola xoom 1 ezer éves de semmi hangja. A note 2 is hasonlo hangokat ad. szeretem a samut ne ilyenekkel basszák el.
Most mire is gondolsz pontosan?Már bocsi,de én nem vágom . Sent by Samsung Note 10.1
Gagyi lett a boritasa. Semmi broblema a belsovel de megfogom a tabot es hallani hogy nyikorog a muanyag a note 2 is ugyanez. Paromnak adtam a note 1-m. Annak semmi hangja. Erre gondoltam nekem ez igy nem passzol. Csucs telefon csucs tablet. Also kategorias muanyag boritas?
Lehet,hogy a Tied nyikorog meg stb.Nekem dec.közepétől van meg,sokáig tok nélkül használtam,az enyém se nem nyikorog,semmi olyasmit nem csinál,amire gondolsz.Ha a Tied igy viselkedik,akkor vidd vissza oda,ahol vetted,mert nem normális!
T-mobile ceges elofizuval szoval szerintem nem vagtak at
Az ha egy tablet nyekereg nyikorog mint írtad annak nem a T mobil az oka hanem a gyártó. Rossz szériát kaptál. Én biztosan megkernem hogy csereljek mar ki egy normális-ra.
Rossz szeriat?? Tehat a note 2 es a note 10.1 is rossz szerias? Aha ennek mennyi a valoszinusege? Kb 1 a milliohoz.
A barátnőmnek Galaxy 2 10.1-e van az övé sem nyekereg,nyikorog az én 8010-s Notem sem csinál ilyet,igaz a mieink függetlenek és nem szolgáltatósok.Te tudod,mit hiszel és kinek,de akkor ne kérdezz,ha nem hiszed,hogy másnak igaza lehet!
Miért nem működik a 8010-s tabletemen.Illetve működik de pl.valasznal rögtön kilep.Tudtok valami megoldast?/továbbítás nal is ugyan ez van/Előre is köszi! Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Töröltem, ujratelepitettem semmi sem változott!!:-[Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N8010-ről
Ez érdekes. szinkronizálás be van kapcsolva? Természetesen.Megkapom a leveleket,csak,ha válaszolni akarok rá,akkor lép ki és ugyan ezt teszi továbbküldésnél is.Vagyis válasz helyett új levelet kell írnom!Mostanában 2x is volt frissítve a Gmail,azelőtt nem csinált ilyet.Na mindegy ez van!Azért köszi!Sent by Samsung Galaxy S3.