2024, 11 25, 22:47:53
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 10.1 (N8000) - Általános beszélgetés  (Megtekintve 115744 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető bartalos

• PDA: galaxy note 3, samsung galaxy note 10.1
  • PDA ROM: SM-N9005 gyári fw 5.0 N9005XXUGBOA1 , GT-N8000, gyári fw 4.4.2XXUDNE1.
Re: Galaxy Note 10.1 (N8000) - Általános beszélgetés
« Reply #125 Dátum: 2012, 12 01, 03:38:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Ma jutottam hozzá a kicsikéhez, minden szép és jó, illetve annyira mégsem... Valakinek volt olyan hibája, hogy az S Note tojik elindulni? T-nél vettem, 4.1.1 van rajta. Rábökök az ikonra, látszólag elindul, de olyan mintha ki lenne fagyva, és egy két másodperc után kilép, majd azt írja ki hogy leállt.
Továbbá a GPS sincs a toppon... autóban, tiszta terepen, tehát se házak körülöttem, semmi, egyszerűen nem talál rendes jelet... aztán nagynehezen összejött neki, és egy 10km-es úton vagy 5x elvesztette ismét... Hibás lehet a készülék, vagy én vagyok béna?

Segítsetek kérlek!
Előre is köszi!

Nem elérhető bartalos

• PDA ROM: SM-N9005 gyári fw 5.0 N9005XXUGBOA1 , GT-N8000, gyári fw 4.4.2XXUDNE1.
« Reply #126 Dátum: 2012, 12 01, 04:38:33 »

Sziasztok!

Ma jutottam hozzá a kicsikéhez, minden szép és jó, illetve annyira mégsem... Valakinek volt olyan hibája, hogy az S Note tojik elindulni? T-nél vettem, 4.1.1 van rajta. Rábökök az ikonra, látszólag elindul, de olyan mintha ki lenne fagyva, és egy két másodperc után kilép, majd azt írja ki hogy leállt.
Továbbá a GPS sincs a toppon... autóban, tiszta terepen, tehát se házak körülöttem, semmi, egyszerűen nem talál rendes jelet... aztán nagynehezen összejött neki, és egy 10km-es úton vagy 5x elvesztette ismét... Hibás lehet a készülék, vagy én vagyok béna?

Segítsetek kérlek!
Előre is köszi!

Szia,

Elnézést, de elrontottam az előző hozzászólásomat, sajnos gyakorlatlan vagyok, tehát amit el szeretnék mondani az S-Note leállásával kapcsolatban: ugyanez a jelenség volt tapasztalható(már nem, mert sikerült megoldanom!, pontosabban a megoldást megtalálni)az én N8000-nél(szintén T-Mobilos, 4.1.1. szoftveres) Sokáig kerestem, de megérte. A megoldást az XDA Dev. oldalon találtam meg:You are not allowed to view links. Register or Login, tehát a teendő a következő(köszönet BarryH_GEG-nek)(in Settings>Language and input>Samsung keyboard>Handwriting>Input languages) a Samsung billentyűzet beállításánál a kézírás nyelveit, esetünkben a magyar nyelvet be kell jelölni. Tehát az elérési út:beállítások/nyelv és bevitel/samsung billentyűzet/jobbra beállításokra katt/beviteli nyelvnél belépés és a szükséges nyelv bepipálva. A kézírást is be kell kapcsolni. Nagyon jól használható az S-Pen, illetve remekül lehet jegyzetelni "ujjakkal" is. Véleményem szerint nem szükséges más jegyzetelésre alkalmas progi, de ezt mindenki maga dönti el! A GPS jól és megbízhatóan működik, esetleg a GPS Státusz nevü progit ajánlanám kipróbálni, én a pro vrziót használom. Nem volt gondom a 64 Gb SanDisk memkarival, exFat-ra formatálta a tablet(avval kezdtem, hogy behelyezést követően formatáltam a Note 10.1-el). A windows xp-re egy kiegészítőt töltöttem le a Microsoft oldaláról, ettől kezdve érzékelte az adapterből a memkarit, illetve exFat formatálást ajánlott fel az xp. A TCM felismeri és kezeli(tehát fájlokat tudok a kártyára áthúzni). Kiválóan kezeli a 32 Gb-os Pendrivét, persze OTG-val. Hát gyorsan ennyit, az első Samsung készülékem a Note, Sony és HTC párti voltam, de csalódtam ezekben(senkit nem akarok befolyásolni, de a szoftverfrissítési vagy szoftver nem frissítési felfogásuk számomra elfogadhatatlan volt). Két hete használom a Notét, egyelőre "boldoggá tesz", remek masina, rootolni még nem akarom, gyakran olvasom a német fórumokat, vigyázat a német szofttal, egyesek szerint nem kompatibilis a magyar készülékverzióval, de nem vagyok szakember, csak az olvasottakra tudok hagyatkozni. :ok:

Nem elérhető Nostromo

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One X
« Reply #127 Dátum: 2012, 12 01, 05:28:55 »

Szia,

Elnézést, de elrontottam az előző hozzászólásomat, sajnos gyakorlatlan vagyok, tehát amit el szeretnék mondani az S-Note leállásával kapcsolatban: ugyanez a jelenség volt tapasztalható(már nem, mert sikerült megoldanom!, pontosabban a megoldást megtalálni)az én N8000-nél(szintén T-Mobilos, 4.1.1. szoftveres) Sokáig kerestem, de megérte. A megoldást az XDA Dev. oldalon találtam meg:You are not allowed to view links. Register or Login, tehát a teendő a következő(köszönet BarryH_GEG-nek)(in Settings>Language and input>Samsung keyboard>Handwriting>Input languages) a Samsung billentyűzet beállításánál a kézírás nyelveit, esetünkben a magyar nyelvet be kell jelölni. Tehát az elérési út:beállítások/nyelv és bevitel/samsung billentyűzet/jobbra beállításokra katt/beviteli nyelvnél belépés és a szükséges nyelv bepipálva. A kézírást is be kell kapcsolni. Nagyon jól használható az S-Pen, illetve remekül lehet jegyzetelni "ujjakkal" is. Véleményem szerint nem szükséges más jegyzetelésre alkalmas progi, de ezt mindenki maga dönti el! A GPS jól és megbízhatóan működik, esetleg a GPS Státusz nevü progit ajánlanám kipróbálni, én a pro vrziót használom. Nem volt gondom a 64 Gb SanDisk memkarival, exFat-ra formatálta a tablet(avval kezdtem, hogy behelyezést követően formatáltam a Note 10.1-el). A windows xp-re egy kiegészítőt töltöttem le a Microsoft oldaláról, ettől kezdve érzékelte az adapterből a memkarit, illetve exFat formatálást ajánlott fel az xp. A TCM felismeri és kezeli(tehát fájlokat tudok a kártyára áthúzni). Kiválóan kezeli a 32 Gb-os Pendrivét, persze OTG-val. Hát gyorsan ennyit, az első Samsung készülékem a Note, Sony és HTC párti voltam, de csalódtam ezekben(senkit nem akarok befolyásolni, de a szoftverfrissítési vagy szoftver nem frissítési felfogásuk számomra elfogadhatatlan volt). Két hete használom a Notét, egyelőre "boldoggá tesz", remek masina, rootolni még nem akarom, gyakran olvasom a német fórumokat, vigyázat a német szofttal, egyesek szerint nem kompatibilis a magyar készülékverzióval, de nem vagyok szakember, csak az olvasottakra tudok hagyatkozni. :ok:

Szia!

Köszönöm a kimerítő válaszod, sajnos a megoldásod már nem tudom kipróbálni, mert feltettem azt a bizonyos német gyári 4.1.1es romot, és mondjuk nekem működik rendesen, az Snote gondját is megoldotta végül, szóval happy lennék... Viszont így elvesztettem a későbbi OTA frissítés lehetőségét, így ha valaki tud rá módot, hogy visszatérjek valami gyári magyar csodára, akkor azt örömmel venném...
A másik dolog ami elvileg a JBbe változott meg, a Multiscreen lehetőségek, amire sokan azt mondják hogy jobb lett, de szerintem meg így elég béna, ha nem tudjátok mire gondolok, leírom, de szerintem aki frissített az szembesülhetett vele...
A GPS vételt majd reggel hazafelé a munkából csekkolom kicsit behatóbban, de egyébként minden mással meg vagyok elégedve, gyors, meglepően sok app működik már tablet méretben is(iPadról tértem át, és egész kellemes a csalódás:))
Sikerült Flash playert is rávarázsolnom, amit ugye már playből nem lehet...
De hogy mit keresgéltem az snote megoldása után... grat neked hogy megtaláltad mert nekem nem jött össze:)!

Nem elérhető bartalos

« Reply #128 Dátum: 2012, 12 01, 08:37:01 »
Szia!

Köszönöm a kimerítő válaszod, sajnos a megoldásod már nem tudom kipróbálni, mert feltettem azt a bizonyos német gyári 4.1.1es romot, és mondjuk nekem működik rendesen, az Snote gondját is megoldotta végül, szóval happy lennék... Viszont így elvesztettem a későbbi OTA frissítés lehetőségét, így ha valaki tud rá módot, hogy visszatérjek valami gyári magyar csodára, akkor azt örömmel venném...
A másik dolog ami elvileg a JBbe változott meg, a Multiscreen lehetőségek, amire sokan azt mondják hogy jobb lett, de szerintem meg így elég béna, ha nem tudjátok mire gondolok, leírom, de szerintem aki frissített az szembesülhetett vele...
A GPS vételt majd reggel hazafelé a munkából csekkolom kicsit behatóbban, de egyébként minden mással meg vagyok elégedve, gyors, meglepően sok app működik már tablet méretben is(iPadról tértem át, és egész kellemes a csalódás:))
Sikerült Flash playert is rávarázsolnom, amit ugye már playből nem lehet...
De hogy mit keresgéltem az snote megoldása után... grat neked hogy megtaláltad mert nekem nem jött össze:)!

Szia!

Sajnálom, hogy nem sikerült segíteni....Valahol az android-hilfe.de-n olvastam, hogy visszatelepítettek 4.0.4 gyárira és így sikerült az OTA frissítés, én nem próbáltam, esetleg egy misét megérne, hiszen a német JB-t bármikor visszaállíthatod?!  A Sammobile.com-on van valamilyen magyar 4.0.4-es gyári ROM. Nem tudom, hogy a T-Mobile szerviz csinál-e szoftverfrissítést( a fene egye meg a KIES-t a TMH szoftvert nem tudja helyreállítani, vagy frissíteni), valami faltörténet kitalálható lenne, jobb esetben ismerős szervizes?.....
Bízom a Samsug tudatos fejlesztésében(remélem a HTC hibájából tanulnak), ezért optimistán várom a Multiscreen tökéletesebb változatát, talán a következő frissítésnél újítanak valamit.
Kérlek próbáld ki, hogy a KIES enged-e a jelenlegi német szoftvernél javítást, vagy helyreállítást, bevallom már én is a német szoftver telepítését fontolgattam az S-Note lefagyásai miatt, de szerencsém volt. Elnézést kérek, hogy ismétlem önmagam, de feltétlenül töltsd le a playből a GPS státuszt, mivel a műholdak adatait neten frissíti, igy jobb és gyorsabb lehet a GPS. Persze az orosz műholdakat kellenénk becserkészni, illetve 1-2 év múlva EU-s navigációs műholdakat használhatunk.
No nem szaporítom a szót, üdvözlet és kellemetes hétvégét kívánok.

Nem elérhető Nostromo

« Reply #129 Dátum: 2012, 12 01, 22:15:51 »
Szia!

Sajnálom, hogy nem sikerült segíteni....Valahol az android-hilfe.de-n olvastam, hogy visszatelepítettek 4.0.4 gyárira és így sikerült az OTA frissítés, én nem próbáltam, esetleg egy misét megérne, hiszen a német JB-t bármikor visszaállíthatod?!  A Sammobile.com-on van valamilyen magyar 4.0.4-es gyári ROM. Nem tudom, hogy a T-Mobile szerviz csinál-e szoftverfrissítést( a fene egye meg a KIES-t a TMH szoftvert nem tudja helyreállítani, vagy frissíteni), valami faltörténet kitalálható lenne, jobb esetben ismerős szervizes?.....
Bízom a Samsug tudatos fejlesztésében(remélem a HTC hibájából tanulnak), ezért optimistán várom a Multiscreen tökéletesebb változatát, talán a következő frissítésnél újítanak valamit.
Kérlek próbáld ki, hogy a KIES enged-e a jelenlegi német szoftvernél javítást, vagy helyreállítást, bevallom már én is a német szoftver telepítését fontolgattam az S-Note lefagyásai miatt, de szerencsém volt. Elnézést kérek, hogy ismétlem önmagam, de feltétlenül töltsd le a playből a GPS státuszt, mivel a műholdak adatait neten frissíti, igy jobb és gyorsabb lehet a GPS. Persze az orosz műholdakat kellenénk becserkészni, illetve 1-2 év múlva EU-s navigációs műholdakat használhatunk.
No nem szaporítom a szót, üdvözlet és kellemetes hétvégét kívánok.

Ott ezt találtam:
Country/Carrier    Date           Android            PDA                     CSC
Hungary          2012 September    4.0.4    N8000XWALI4    N8000OXXALI2
Hungary          2012 July                    4.0.4    N8000XXALGA    N8000OXXALG5

Nem tudod mennyire egészséges visszafele pakolni a romot? Lehet egyáltalán? nem szívesen téglásítanám a 2 napos kütyümet...pláne hogy most tök jól mükszik... viszont ez hogy kivették a programokból a MultiScreen gombokat, szerintem nagyon gáz... sokkal jobb volt úgy, legalábbis ahogy a videókból kitűnik szerintem használhatóbb...
Most nekem 4.1.1es N8000XXBLJ9 van a gépen

Nem elérhető bartalos

« Reply #130 Dátum: 2012, 12 02, 00:48:25 »
Ott ezt találtam:
Country/Carrier    Date           Android            PDA                     CSC
Hungary          2012 September    4.0.4    N8000XWALI4    N8000OXXALI2
Hungary          2012 July                    4.0.4    N8000XXALGA    N8000OXXALG5

Nem tudod mennyire egészséges visszafele pakolni a romot? Lehet egyáltalán? nem szívesen téglásítanám a 2 napos kütyümet...pláne hogy most tök jól mükszik... viszont ez hogy kivették a programokból a MultiScreen gombokat, szerintem nagyon gáz... sokkal jobb volt úgy, legalábbis ahogy a videókból kitűnik szerintem használhatóbb...
Most nekem 4.1.1es N8000XXBLJ9 van a gépen

Szia!

Hagyd a jelenlegi romot, hiszen stabilan működik, a downgrade csak mellékesen jutott eszembe, nem is ajánlom, de további kutakodó olvasási gyakorlatot tartok a német fórumban, ha valami használhatót találok pü-ben értesítelek.  Nem vagyok android szakértő, a téma érdekel és a mások által közszemlére bocsájtott jó megoldásokat alkalmazni próbálom. Tehát egyelőre örüljünk a jól működő JB-nek és legyünk hálásak a Samsungnak. Talán a csc a szoftvered meghatározója(ha német romod van, akkor tárcsázóba beütve:*#1234# ,valami ilyesmit kellene látnod(sammobile.comról másoltam a német szoft adatait):
PDA: N8000XXBLJ9
CSC: N8000OXABLJ9
Version: 4.1.1
Date: 2012-10-30

Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom.

Nálam a csc:N8000TMHBLK2, tehát T-Mobile Hu a szoft. CP:N8000XXBLJ9.,AP:N8000XXBLK2. Stabilabbá vált a GPS(a javasolt GPS Státusz alkalmazás magyar fejlesztők érdeme!)?

Nem elérhető Nostromo

« Reply #131 Dátum: 2012, 12 02, 02:25:45 »
Szia!

Hagyd a jelenlegi romot, hiszen stabilan működik, a downgrade csak mellékesen jutott eszembe, nem is ajánlom, de további kutakodó olvasási gyakorlatot tartok a német fórumban, ha valami használhatót találok pü-ben értesítelek.  Nem vagyok android szakértő, a téma érdekel és a mások által közszemlére bocsájtott jó megoldásokat alkalmazni próbálom. Tehát egyelőre örüljünk a jól működő JB-nek és legyünk hálásak a Samsungnak. Talán a csc a szoftvered meghatározója(ha német romod van, akkor tárcsázóba beütve:*#1234# ,valami ilyesmit kellene látnod(sammobile.comról másoltam a német szoft adatait):

Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom.

Nálam a csc:N8000TMHBLK2, tehát T-Mobile Hu a szoft. CP:N8000XXBLJ9.,AP:N8000XXBLK2. Stabilabbá vált a GPS(a javasolt GPS Státusz alkalmazás magyar fejlesztők érdeme!)?

Szia!

Kipróbáltam a GPS status progit, és 18/18 műholdat lát, minden tök jó, kb fél percig...aztán ledob, és kiírja hogy hely keresése, pont mint a navigációs progiknál... amellett hogy továbbra is 17-18 műholdra csatlakozva van!!! keresgettem utána de mindenki csak ódákat zeng arról hogy milyen jó a jelerőssége, hibát nem nagyon ír senki. Szerintem valami nem kerek vele, de nem tudom.... Valakinek valami ötlet?

Egyébként nagyon hálás vagyok a válaszokért, sokat segít előre haladnom... Csak nem értem hogy egy ilyen készüléknél miért nem működik minden elsőre úgy ahogy kellene... Elvégre nem két forint... Én nem vagyok már friss hús az Android hekkelése terén, de egy HTC-mel se volt soha semmi gondom... az tény hogy nem nagyon jelennek meg frissítések, de hála égnek a főzött rom gyártók dolgoznak ezerrel... Remélem erre is lesz megoldás...másnem visszaviszem.

Nem elérhető Nostromo

« Reply #132 Dátum: 2012, 12 02, 02:49:34 »

Am a most rajta lévő rom adatai megegyeznek az általad leírttal, viszont nekem a dobozból kivéve a gyári T-mobileos is 4.1.1 volt. Ha azt vissza tudnám pakolni rá, lehet hogy segítene, csak vhonnan le kellene szedni, és ez adja a dolog nehézségét...

Nem elérhető Nostromo

« Reply #133 Dátum: 2012, 12 02, 03:22:38 »
Am a most rajta lévő rom adatai megegyeznek az általad leírttal, viszont nekem a dobozból kivéve a gyári T-mobileos is 4.1.1 volt. Ha azt vissza tudnám pakolni rá, lehet hogy segítene, csak vhonnan le kellene szedni, és ez adja a dolog nehézségét...

Találtam egy ilyet:

Official JB Stock Rom - Nordic Countries - N8000 (Same As UK)
PDA: N8000XXBLK2
CSC: N8000OXXBLJ2
Date: 2012-11-08
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom

Szerinted?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #134 Dátum: 2012, 12 02, 07:51:13 »
Találtam egy ilyet:

Official JB Stock Rom - Nordic Countries - N8000 (Same As UK)
PDA: N8000XXBLK2
CSC: N8000OXXBLJ2
Date: 2012-11-08
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom

Szerinted?
Magyarország nem nordic country. Semmivel nem leszel előrébb vele, mint a némettel (az OTA frissítés szempontjából). Az a felsorolás az összes EU-s ROM-nál ott van, mert benne van a magyar nyelv mindben.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #135 Dátum: 2012, 12 02, 07:54:22 »
Sziasztok.
Jól látom, hogy nem látom az N8010-re semmilyen formában a 4.1.1-et?

Köszi
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #136 Dátum: 2012, 12 02, 08:28:10 »

Szia!

Kipróbáltam a GPS status progit, és 18/18 műholdat lát, minden tök jó, kb fél percig...aztán ledob, és kiírja hogy hely keresése, pont mint a navigációs progiknál... amellett hogy továbbra is 17-18 műholdra csatlakozva van!!! keresgettem utána de mindenki csak ódákat zeng arról hogy milyen jó a jelerőssége, hibát nem nagyon ír senki. Szerintem valami nem kerek vele, de nem tudom.... Valakinek valami ötlet?

Egyébként nagyon hálás vagyok a válaszokért, sokat segít előre haladnom... Csak nem értem hogy egy ilyen készüléknél miért nem működik minden elsőre úgy ahogy kellene... Elvégre nem két forint... Én nem vagyok már friss hús az Android hekkelése terén, de egy HTC-mel se volt soha semmi gondom... az tény hogy nem nagyon jelennek meg frissítések, de hála égnek a főzött rom gyártók dolgoznak ezerrel... Remélem erre is lesz megoldás...másnem visszaviszem.

Szerintem ha 17-18 műholdat lát és aztán megszűnik a kapcsolat, akkor talán hardveres lehet a probléma. Valószínűleg kifogtál egy hibás darabot. Én már rég kicseréltettem volna a készüléket, hiszen ennek rendesen kellene működnie, ahogy másnál is.
Ilyen előfordul, bármilyen készülék lehet gyártási hibás, ezért nem szabad azt mondani, hogy soha többé Samsung, mert akkor mindenre lehetne ezt mondani.

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #137 Dátum: 2012, 12 02, 09:36:41 »
Sziasztok.
Jól látom, hogy nem látom az N8010-re semmilyen formában a 4.1.1-et?

Köszi
Szerintem jol lstod,hogy nem latod.Nekem is ilyenem van,meg varni kell ra,sajna. :ima:

Nem elérhető hoge87

• PFC Fan
  • PDA: Samsung GalaxyNote 10.1 n8000
  • PDA ROM: N8000XWALI4
« Reply #138 Dátum: 2012, 12 02, 15:11:36 »
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mikorra várható a 4.1.1-es frissítés kiesen keresztül?

Nem elérhető bartalos

« Reply #139 Dátum: 2012, 12 02, 22:04:31 »

Szia!

Néhány sorban leírnám, hogy miért a GPS Státuszt javasoltam: a tabletünk tudja(ismereteim szerint) az orosz navigációs műholdakat is(Glonass), ezért a 16-18 műhold. A lényeg, amit mondani szeretnék a tablet beállítások menüben/helymeghatározás/vezeték nélküli hálózatnál próbáld meg kivenni a pipát, majd lépj be a GPS Státusz menüjébe(balra lent ötödik jel, az eszközök menüben végezd el a kalibrációkat, de a legfontosabb az aGPS kezelés bekapcsolása, mert a tabletünk is képes az aGPS-t használni. Letölti az un. segédadatokat, amelyek néhány napig gyorsítják a GPS működését. Az aGPS menüben(középen)kell letölteni az előbb jelzett segédadatokat. Próbáld így tesztelni, én is ezt teszem a Sygic-vel, majd megírom a tapasztalataimat, jelenleg kiválóan működik. Nem kell a készülékkel visszarohanni a T-Mobilhoz, jövő héten megérdeklődöm, hogy tudnak-e frissíteni szoftvert, mert az igazi megoldás ez lenne(szerintem, eredményről értesítelek). A főzött romokkal még várjunk, tudod, hogy a végleges verziók a jók, de egy rootolással telepíthetjük(akár mást is)a TB-t és a nem szükséges alkalmazások lefagyasztásával kiválóvá tehetjük az akku fogyasztását is. Nekem komoly gyepálás mellett 25 órát is elmegy. Természetesen az általam leírt szoftverem kezdettől(vásárlástól)4.1.1-es verzió volt. Az északi szoftver esetlegesen gond lehet, mert nem a mi PDA számunkra készült, korábbi hozzászólásomban erre gondoltam. A német szoftver megegyezik a PDA számunkkal, így nem lehet gond. Mediapadomon rootolt német szoftver futott, nem volt gond a GPS-el és a 3G-vel sem, pedig a GPS-t német területre optimalizálták.
egyelőre ennyit, a német oldalakat nyálazom, hiszen ők a vasukon a Te általad telepített szoftvert használják.

Nem elérhető lezly01

• Navigáció / Navigation: , sygic aura
  • PDA: galaxy note 10.1; lg g2;ipad air
« Reply #140 Dátum: 2012, 12 04, 10:57:22 »
Hali valakitől kérhetnék egy kis segítséget?
Egy hete van meg a drága note 10.1, Nem tudom rootolni olvastam xda-n de sehegy se megy
Egy pontos leírásnak nagyon örülnék.
Köszönöm előre is.

Nem elérhető hoge87

• PFC Fan
  • PDA: Samsung GalaxyNote 10.1 n8000
  • PDA ROM: N8000XWALI4
« Reply #141 Dátum: 2012, 12 05, 13:25:29 »
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudom átpakolni az sd kártyára a programokat?Nem nagyon engedi áthelyezni őket...próbáltam progival, azzal sem ment. A másik, hogy átlehet állítani valahogy hogy a saját memóriáját ne sd kártyának lássa?És még azt, hogy ha wifin pakolok rá dolgokat, akkor a microsd-re is tudjak egyből pakolni?

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #142 Dátum: 2012, 12 07, 21:57:37 »
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudom átpakolni az sd kártyára a programokat?Nem nagyon engedi áthelyezni őket...próbáltam progival, azzal sem ment. A másik, hogy átlehet állítani valahogy hogy a saját memóriáját ne sd kártyának lássa?És még azt, hogy ha wifin pakolok rá dolgokat, akkor a microsd-re is tudjak egyből pakolni?

Szia!
Az alabbi hozzaszolast Macika irta,amikor en is ugyan ezt kerdeztem!

" A külső microSD-re amúgy sem lehetne átrakni programot, csak olyan készülékeknél megoldható ez, amiknek nincs belső SD memóriájuk (ilyen volt pl. a mindenki által ismert ZTE Blade, meg sok olcsó(bb) készülék). Mivel ennek van 16 GB-nyi (mint írod), csak oda lehet átrakni, a külső SD-re nem." :ok:

Nem elérhető dev9

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 10.1
  • PDA ROM: N8000
« Reply #143 Dátum: 2012, 12 13, 21:53:16 »
Sziasztok! Az a problémám lenne ,hogy ma vettem egy Galaxy note 10.1 (Boltban) és ha elindítom az S'jegyzetet akkor 2-3mp múlva kiírja hogy az S'jegyzet leállt...Válaszokat előre is köszönöm!

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #144 Dátum: 2012, 12 13, 22:09:23 »
Sziasztok! Az a problémám lenne ,hogy ma vettem egy Galaxy note 10.1 (Boltban) és ha elindítom az S'jegyzetet akkor 2-3mp múlva kiírja hogy az S'jegyzet leállt...Válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
Nekem a wifis verzio van meg 2 honapja,de rendesen mukodik.
En amiota megvettem frissitettem a szoftvert,4.0.4  XXALI3 van rajta,a 3G-re masmilyen kell,itt az elso oldalon megtalalod.
Egyebkent a marketen a frissiteseket megcsinaltad?Fontos!
Most a gmailt frissitettek,azota mar nekem is leallt egy parszor! :)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #145 Dátum: 2012, 12 13, 22:31:14 »
Mit jelent az, hogy Boltban? Új volt, bontatlan csomagolásban, vagy lehet, hogy esetleg már használt?
Ha csinálsz egy full resetet (Gyári beállítások visszaállítása) akkor utána is ez történik?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető PepperPots

• PFC Fan
  • PDA: HTC HD2 Leo
  • PDA ROM: Elegancia CHT2 v 2.0 WWE
« Reply #146 Dátum: 2012, 12 14, 05:22:02 »
Sziasztok!

Most győzködöm magam a cserèn, de nem tudok dönteni, hogy Note II. vagy Note 10.1.
ha megvàlaszolnàtok nèhàny kèrdèst nagy segìtsèg lenne.
1. Van e lehetősèg a headset-tel telefonàlni? nyilvàn a 3G-s vàltozatra vonatkozik a kèrdès
2. Mennyire vagytok megelègedve a fènykèp minősègekkel?
3. Milyn hangminősègben rögzìt a kütyü?

èn fősuliba szeretnè hasznàoni, szòval òra vàzlatok kiegèszìtèsère ezèrt hajlok a 10.1re a II helyett, nyilvàn vonz a mèrete. ezenkìvül tudna e arròl mondani valaki valamit, hogy a toll mennyire èrzèkeny? milyen mèlysègben műkszik? II-vel rajzoltam màr azzal meg vagyok elègedve...

vàlaszaitokat előre is köszönöm.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #147 Dátum: 2012, 12 14, 12:46:48 »
Sziasztok!

Most győzködöm magam a cserèn, de nem tudok dönteni, hogy Note II. vagy Note 10.1.
ha megvàlaszolnàtok nèhàny kèrdèst nagy segìtsèg lenne.
1. Van e lehetősèg a headset-tel telefonàlni? nyilvàn a 3G-s vàltozatra vonatkozik a kèrdès
2. Mennyire vagytok megelègedve a fènykèp minősègekkel?
3. Milyn hangminősègben rögzìt a kütyü?

èn fősuliba szeretnè hasznàoni, szòval òra vàzlatok kiegèszìtèsère ezèrt hajlok a 10.1re a II helyett, nyilvàn vonz a mèrete. ezenkìvül tudna e arròl mondani valaki valamit, hogy a toll mennyire èrzèkeny? milyen mèlysègben műkszik? II-vel rajzoltam màr azzal meg vagyok elègedve...

vàlaszaitokat előre is köszönöm.
600 gramm kontra 183 gramm ;)

Természetesen lehet telefonálni a 3G-s verzióval, akár kihangosítva, hogy mindenki hallja (ez az alapértelmezés) vagy a hozzá kapott headsettel akár (de működik bármilyen sima fülessel is, ez esetben a készülék beépített mikrofonját használja az eszköz.

Szerintem telefonnak használni (főkártyával) őrültség, csak gondolj bele, mennyire körülményes elővenni egy utcán sétálva beérkező hívásnál...
3G-s (netes) kártyával használva van csak értelme a benne lévő telefonmodemnek.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető whpgab

• TOPIKGAZDA
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #148 Dátum: 2012, 12 17, 13:29:43 »
Megjelent a 8010-re is a JB. Még egy kicsit körülményes a feltétele, de a lényeg, hogy van.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #149 Dátum: 2012, 12 17, 15:23:46 »
Megjelent a 8010-re is a JB. Még egy kicsit körülményes a feltétele, de a lényeg, hogy van.

Nagyon orulok,remelem mindannyian orulunk,akiknek ilyen van.
Ugye majd ha mar "egyszerubb"lesz a felrakasa,akkor olyannak,mint en,aki full lama vagyok lesz segitseg az elso oldalon  a felrakas meneterol!?
Elore is nagyon koszi,"turelmesen" varok,varunk!? :taps: