Sziasztok!
Ma jutottam hozzá a kicsikéhez, minden szép és jó, illetve annyira mégsem... Valakinek volt olyan hibája, hogy az S Note tojik elindulni? T-nél vettem, 4.1.1 van rajta. Rábökök az ikonra, látszólag elindul, de olyan mintha ki lenne fagyva, és egy két másodperc után kilép, majd azt írja ki hogy leállt.
Továbbá a GPS sincs a toppon... autóban, tiszta terepen, tehát se házak körülöttem, semmi, egyszerűen nem talál rendes jelet... aztán nagynehezen összejött neki, és egy 10km-es úton vagy 5x elvesztette ismét... Hibás lehet a készülék, vagy én vagyok béna?
Segítsetek kérlek!
Előre is köszi!
Szia,
Elnézést, de elrontottam az előző hozzászólásomat, sajnos gyakorlatlan vagyok, tehát amit el szeretnék mondani az S-Note leállásával kapcsolatban: ugyanez a jelenség volt tapasztalható(már nem, mert sikerült megoldanom!, pontosabban a megoldást megtalálni)az én N8000-nél(szintén T-Mobilos, 4.1.1. szoftveres) Sokáig kerestem, de megérte. A megoldást az XDA Dev. oldalon találtam meg:You are not allowed to view links.
Register or
Login, tehát a teendő a következő(köszönet BarryH_GEG-nek)(in Settings>Language and input>Samsung keyboard>Handwriting>Input languages) a Samsung billentyűzet beállításánál a kézírás nyelveit, esetünkben a magyar nyelvet be kell jelölni. Tehát az elérési út:beállítások/nyelv és bevitel/samsung billentyűzet/jobbra beállításokra katt/beviteli nyelvnél belépés és a szükséges nyelv bepipálva. A kézírást is be kell kapcsolni. Nagyon jól használható az S-Pen, illetve remekül lehet jegyzetelni "ujjakkal" is. Véleményem szerint nem szükséges más jegyzetelésre alkalmas progi, de ezt mindenki maga dönti el! A GPS jól és megbízhatóan működik, esetleg a GPS Státusz nevü progit ajánlanám kipróbálni, én a pro vrziót használom. Nem volt gondom a 64 Gb SanDisk memkarival, exFat-ra formatálta a tablet(avval kezdtem, hogy behelyezést követően formatáltam a Note 10.1-el). A windows xp-re egy kiegészítőt töltöttem le a Microsoft oldaláról, ettől kezdve érzékelte az adapterből a memkarit, illetve exFat formatálást ajánlott fel az xp. A TCM felismeri és kezeli(tehát fájlokat tudok a kártyára áthúzni). Kiválóan kezeli a 32 Gb-os Pendrivét, persze OTG-val. Hát gyorsan ennyit, az első Samsung készülékem a Note, Sony és HTC párti voltam, de csalódtam ezekben(senkit nem akarok befolyásolni, de a szoftverfrissítési vagy szoftver nem frissítési felfogásuk számomra elfogadhatatlan volt). Két hete használom a Notét, egyelőre "boldoggá tesz", remek masina, rootolni még nem akarom, gyakran olvasom a német fórumokat, vigyázat a német szofttal, egyesek szerint nem kompatibilis a magyar készülékverzióval, de nem vagyok szakember, csak az olvasottakra tudok hagyatkozni.