2024, 11 24, 16:06:30

Szerző Téma: [JB][4.1.1][CM10] -- SlimTW5 -- Jelly Bean -- v4.0  (Megtekintve 18393 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető badly85

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Iphone 4S, iPad 2, Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: iOS 6.0.1, PARANOIDANDROID 2.52
Re: [JB][4.1.1][CM10] -- SlimTW5 -- Jelly Bean -- v2.0
« Reply #125 Dátum: 2012, 08 26, 15:08:53 »
Sziasztok! Úgy döntöttem én is kipróbálom a JB-t, ICS után, mert naon izgatta a fantáziám. Elsőre nem rossz ez a ROM, de majd meglátjuk belakás után h muzsikál. Bár az APEX launcherrel nem vaok kibékülve de sebaj, megszokom.  ;)

De lenne néhány kérdésem:
  • CM10-hez hol találok további témákat vagy ez ROM-tól függ melyik mehet rá?
  • Ebben nincs olyan lehetőség, mint néhány romban h a fizikai gombokat mutatja alul, mint a tableteken, azt hiszem tablet módnak hívják vagy valami hasonló, esetleg navbar, nem tudom  :p ?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #126 Dátum: 2012, 08 26, 15:19:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Úgy döntöttem én is kipróbálom a JB-t, ICS után, mert naon izgatta a fantáziám. Elsőre nem rossz ez a ROM, de majd meglátjuk belakás után h muzsikál. Bár az APEX launcherrel nem vaok kibékülve de sebaj, megszokom.  ;)

De lenne néhány kérdésem:
  • CM10-hez hol találok további témákat vagy ez ROM-tól függ melyik mehet rá?
  • Ebben nincs olyan lehetőség, mint néhány romban h a fizikai gombokat mutatja alul, mint a tableteken, azt hiszem tablet módnak hívják vagy valami hasonló, esetleg navbar, nem tudom  :p ?

Minek az a navbar??  Hogy több helyet foglaljon a kijelzőből??  Az Apex a legjobb launcher!! Idővel rájössz te magad is!

Nem elérhető gomboc-artur

• PDA: galaxy s IV i9505 galaxy tab2 7"
  • PDA ROM: mkf
« Reply #127 Dátum: 2012, 08 26, 15:35:26 »
hali a task manegert hogy érem el ???

köszi ga

Nem elérhető badly85

« Reply #128 Dátum: 2012, 08 26, 15:37:11 »
Mondjuk igaz minek az, de az létezik, hogy sem zenelejátszó, sem videó alkalmazás nincs benne?

A névjegyeknél, hogy tudom beállítani h a SIM-ről mutassa a neveket, ne a google fiókomból az összeset? Nem látja a külső SD kártyámat se, van ezen még mit javítani úgy látom.

Nem elérhető badly85

« Reply #129 Dátum: 2012, 08 26, 16:00:54 »
hali a task manegert hogy érem el ???

köszi ga

Bakker tényleg még az sincs benne, most komolyan a lényeges dolgokat kivették belőle? A sim kártyáról az istennek sem tudom behozni a neveket.  :(  :'( ez naon gáz.

Nem elérhető robee19

• Navigáció / Navigation: IGO8.3
  • PDA: SGS II
  • PDA ROM: Stock 4.1.2
Re: Re: [JB][4.1.1][CM10] -- SlimTW5 -- Jelly Bean -- v2.0
« Reply #130 Dátum: 2012, 08 26, 16:14:35 »
Bakker tényleg még az sincs benne, most komolyan a lényeges dolgokat kivették belőle? A sim kártyáról az istennek sem tudom behozni a neveket.  :(  :'( ez naon gáz.
Belépsz a telefonkönyvbe, ott nyomsz egy menü gombot, import/export, importálás SIM kártyáról.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #131 Dátum: 2012, 08 26, 16:21:56 »
A memória kártyát meg látnia kell!  Nekem látja, mindenkinek látja, ha nálad nem így van, akkor el csesztél valamit.

Mondjuk igaz minek az, de az létezik, hogy sem zenelejátszó, sem videó alkalmazás nincs benne?

A névjegyeknél, hogy tudom beállítani h a SIM-ről mutassa a neveket, ne a google fiókomból az összeset? Nem látja a külső SD kártyámat se, van ezen még mit javítani úgy látom.

Nem elérhető badly85

« Reply #132 Dátum: 2012, 08 26, 16:23:16 »
Belépsz a telefonkönyvbe, ott nyomsz egy menü gombot, import/export, importálás SIM kártyáról.

Megvolt, de ott van az összes gmail-es e-mail cím, meg sok szarság is és nem lehet kivenni. ICS-en volt olyan beállítási lehetőség, h csak azokat mutassa amihez van telefonszám, sőt ki tudtam választani h SIM-ről vagy telóról mutassa a névjegyeket, itt nincs.

Ez a ROM tényleg elég Slim lett, jó nagy rakás xar, a lényeges app-ok hiányoznak. Le is szedem, nézek másikat.

Moderator Comment Attól hogy nem tetszik, próbálj meg kulturáltan fogalmazni! Nem igazán divat ez itt!!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #133 Dátum: 2012, 08 26, 16:25:20 »
Megvolt, de ott van az összes gmail-es e-mail cím, meg sok szarság is és nem lehet kivenni. ICS-en volt olyan beállítási lehetőség, h csak azokat mutassa amihez van telefonszám, sőt ki tudtam választani h SIM-ről vagy telóról mutassa a névjegyeket, itt nincs.

Ez a ROM tényleg elég Slim lett, jó nagy rakás xar, a lényeges app-ok hiányoznak. Le is szedem, nézek másikat.

minden aokp cián ilyen,na leginkább ezért nem kell,meg van még jópár ami nem tetszik de nagyon. aki megszokta biztos jó,,de gyári ezerszer jobb.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #134 Dátum: 2012, 08 26, 16:44:18 »
minden aokp cián ilyen,na leginkább ezért nem kell,meg van még jópár ami nem tetszik de nagyon. aki megszokta biztos jó,,de gyári ezerszer jobb.

Alig vártad hogy valaki valami negatívumot írjon mi???  ;) :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #135 Dátum: 2012, 08 26, 16:48:14 »
Alig vártad hogy valaki valami negatívumot írjon mi???  ;) :D

már volt jópár negativum,nem csak ez, de ez az igazság,most mindenki tolja fel mert jb,de ha kijön a gyári kiváncsi vagyok hányan maradnak aokp ciánon,senki te se :D mit kinlodjak vele mikor gyáriban minden benne és müxik,itt meg még 1 nyamvadt rádioért is szarakodni kell.nem éri ez meg.

Nem elérhető robee19

Re: Re: Re: [JB][4.1.1][CM10] -- SlimTW5 -- Jelly Bean -- v2.0
« Reply #136 Dátum: 2012, 08 26, 16:53:08 »
már volt jópár negativum,nem csak ez, de ez az igazság,most mindenki tolja fel mert jb,de ha kijön a gyári kiváncsi vagyok hányan maradnak aokp ciánon,senki te se :D mit kinlodjak vele mikor gyáriban minden benne és müxik,itt meg még 1 nyamvadt rádioért is szarakodni kell.nem éri ez meg.
Én is biztos hogy át fogok menni gyárira, de amiket itt írnak többnyire teljesen hülyeség. A nevek pl teljesen jól importálhatóak, most próbáltam. Hosszan rányomsz a névre és importálás! Nem értem hogy ha valakinek elsőre nem sikerül valami, akkor mért a romot kell azonnal agyonfikázni!?

Nem elérhető badly85

« Reply #137 Dátum: 2012, 08 26, 17:03:44 »
Én is biztos hogy át fogok menni gyárira, de amiket itt írnak többnyire teljesen hülyeség. A nevek pl teljesen jól importálhatóak, most próbáltam. Hosszan rányomsz a névre és importálás! Nem értem hogy ha valakinek elsőre nem sikerül valami, akkor mért a romot kell azonnal agyonfikázni!?

Már megbocsáss ez nem hülyeség, és nem vaok hülye sem. Az szerinted hülyeség, hogy nincs a ROM-ban zenelejátszó, feladatkezelő, rendes telefonkönyv, plusz még ki tudja milyen funkciók hiányoznak.

Olyan nincs, hogy a telefonkönyvben nem tudom megnézni a SIM kártyán lévő számokat, hisz végülis egy telefont tartok a kezemben nem?! ez lenne pont a lényeg. nem a sok gmail-es email címem, meg sok más.

Na mind1 hiába puffogok itt, nem jött be ez a ROM és kész ennyi. Nekem arra nincs időm h minden appot egyesével szedjek össze a telefonhoz. Úgy gondolom ez másnak lenne a feladata.

Mi lenne ha bemennél egy pékségbe és kiflit szeretnél erre azt mondanák neked, oké süsd meg magad, szép is lenne, akkor minek a pékség ... remélem értitek a hasonlatot.

További sok sikert azoknak akik ezt a ROM-ot használják, én nem fogom.  :p

Nem elérhető iznagy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3,4 S6 EDGE
  • PDA ROM: Stock
« Reply #138 Dátum: 2012, 08 26, 17:10:07 »
Már megbocsáss ez nem hülyeség, és nem vaok hülye sem. Az szerinted hülyeség, hogy nincs a ROM-ban zenelejátszó, feladatkezelő, rendes telefonkönyv, plusz még ki tudja milyen funkciók hiányoznak.

Olyan nincs, hogy a telefonkönyvben nem tudom megnézni a SIM kártyán lévő számokat, hisz végülis egy telefont tartok a kezemben nem?! ez lenne pont a lényeg. nem a sok gmail-es email címem, meg sok más.

Na mind1 hiába puffogok itt, nem jött be ez a ROM és kész ennyi. Nekem arra nincs időm h minden appot egyesével szedjek össze a telefonhoz. Úgy gondolom ez másnak lenne a feladata.

Mi lenne ha bemennél egy pékségbe és kiflit szeretnél erre azt mondanák neked, oké süsd meg magad, szép is lenne, akkor minek a pékség ... remélem értitek a hasonlatot.

Nem vagyok szakértő, de használtam már szinte mindenféle romot. És előre bocsátom, hogy ízlések és pofonok.

Aki nem hallgat zenét és nem simen tartja a telefont azt ezek nem zavarják, engem sem. Szerintem hülyeség nem gmailben tartani a névjegyeket, ha van egy ilyen lehetőség.
Egyébként meg nem kell kipróbálni tudottak a hibái. Ha meg ki sem próbálod minek írogatsz. A hasonlatod meg sántít. :)

Nem elérhető gomboc-artur

• PDA: galaxy s IV i9505 galaxy tab2 7"
  • PDA ROM: mkf
« Reply #139 Dátum: 2012, 08 26, 17:11:38 »
érzékeny búcsút vettem ettől a rom.tól
asszem várni kell míg lesz normális Jb

ga

Nem elérhető robee19

Re: Re: Re: Re: [JB][4.1.1][CM10] -- SlimTW5 -- Jelly Bean -- v2.0
« Reply #140 Dátum: 2012, 08 26, 17:12:32 »

Semmi gond nincs azzal ha Neked nem tetszik, csak ne a kuktát szidd. Amit írtál az viszont teljesen valótlan, ugyanis mint mondtam épp most próbáltam, lehet importálni a simröl. Egyesével ugyan, de lehet. És ha visszaemlékszem az omniás időkre ott szinte mindenki a full clear romokat kereste. Na ez pont az. Vannak hibái, de nem tragikusak, és szerintem ez teljesen érthető, hisz még egy hivatalos rom sem jött ki.

Nem elérhető badly85

« Reply #141 Dátum: 2012, 08 26, 17:19:12 »
Jó akkor mondja meg valaki, hogy lehet azt megcsinálni h a SIM-ről névjegyek importálása után ne mutassa a gmail-ben használt email címeket a telefonkönyvben? mert nekem tele van ilyenekkel a telefonkönyv van vagy 300 e-mail cím benne, de minek, én ezt nem akarom látni!

Nem elérhető robee19

« Reply #142 Dátum: 2012, 08 26, 17:31:44 »
Jó akkor mondja meg valaki, hogy lehet azt megcsinálni h a SIM-ről névjegyek importálása után ne mutassa a gmail-ben használt email címeket a telefonkönyvben? mert nekem tele van ilyenekkel a telefonkönyv van vagy 300 e-mail cím benne, de minek, én ezt nem akarom látni!
Ha a Gmail-os címeket szeretnéd eltüntetni, akkor szerintem a névjegyzék/menügomb/Megjelenítendő nevek/személyre szabásnál a legördülő menü/ a "my contact" és a "Starred in Android" elől vedd ki a pipát. Ha nem erre gondoltál, akkor nincs jobb ötletem. Nekem csak azok az email címek vannak elmentve amik kellenek. Egyébként a telefonkönyve szerintem is csapnivalóan csúnya és tudásilag 0, mint eddig az összes általam kipróbált JB romnál. A VK-nál szépen összefűzhető névjegyek nekem is hiányoznak. Sok olyan ismerősöm/munkatársam van akinek 2 száma és email címe van. Ezt VK-nál gyönyörűen össze lehetett fűzni, itt nem találtam még rá megoldást.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #143 Dátum: 2012, 08 26, 17:35:29 »

Az auto szinkronban a névjegyektől kiveszed a pipát, azután sajna egyessével kitörölgeted a nem kívánt contaktokat. Ezt én is végig zongoráztam sajna. Igen ebben nincs olyan lehetőség, a névjegyek beállításaiban, hogy csak azt lásd amit te szeretnél. A CM ilyen!!! Nekem sem tetszik, de mivel gyorsaságban mindent ver a JB, így muszáj vagyok ezt használni, amíg a drága samsung ki nem tol egy használható JB romot.
Na most jön a lényeg, ha valakit ez zavar, akkor ne használja, de sztem nem is kell fik.zni, mert nem jön be.
Igen is ez, és a RR-rom a mostani legjobb romok, de ezt tudják. Apropó! Ha minden képpen szeretnéd még a JB-t, akkor ajánlom a R-Remix romot, az nem Slim, mint ez. Nekem pl. ebben az tetszik, az is, hogy azt teszek bele, amit akarok, és nem nekem kell kigyomlálni!

Nem elérhető robee19

« Reply #144 Dátum: 2012, 08 26, 17:42:54 »
Nekem pl. ebben az tetszik, az is, hogy azt teszek bele, amit akarok, és nem nekem kell kigyomlálni!
Így vélekedek én is. ;)

Nem elérhető badly85

« Reply #145 Dátum: 2012, 08 26, 17:45:28 »
Elnézést kérek a korábbi kirohanásokért, most felraktam egy másik JB-s ROM-ot és ebben is ugyanez a helyzet. Szóval nem a Slim-el volt a baj, bár a zenelejátszót akkor is hiányolom. ;) ami ebben a ROM-ban van. :P

Köszönöm a segítségeteket, ötleteket, megpróbálom kigyepálni valahogy a GMAIL fiókomból ezeket a címeket, pedig különben nem mentettem le őket soha, sehova, címtárba se, és mégis mindig berakja a telefonkönyvbe, csak ugye ICS-nél van rá mód eltüntetni, több is. Remélem a gyári JB nem ilyen lesz. Lehet én inkább megvárom azt.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #146 Dátum: 2012, 08 26, 17:46:12 »
Amúgy ez micsoda ha nem Importálás a sim kártyáról??

Nem elérhető badly85

« Reply #147 Dátum: 2012, 08 26, 18:05:23 »
Amúgy ez micsoda ha nem Importálás a sim kártyáról??

Köszönöm, nem ezzel volt a bajom, hanem a Google bekavart, volt egy csomó email cím a Google Címtárban felvéve, és amikor bejelentkeztem a fiókomba, ezeket berakta a telefonkönyvbe automatikusan és lett vagy 400 bejegyzés köztük a rendes telefonszámokat tartalmazó nevekkel. De mivel ICS-en el lehetett tüntetni ezeket, így nem foglalkoztam vele, csak most.

Kitöröltem az összes nevet a Google címtárból, telón egy gyári visszaállítás, majd importálás és lám csak aSIM-es nevek vannak és a címtárban is online. Hál' istennek. :D úgyhogy most öröm bódogság.

Bocs mégegyszer, én voltam a m.... :P na akkor megy vissza a slim további tesztelésre, kicsit hirtelen természetű vagyok, sorry  :D

Nem elérhető robee19

« Reply #148 Dátum: 2012, 08 26, 18:16:58 »
Mivel már mástól is olvastam a nagyobb file-ok másolásának problémáját, most kipróbáltam. Egy 1.2 GB-os filmet tökéletesen átmásoltam a telefonra Total Commanderrel. Sajátgépből én nem szoktam másolgatni.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #149 Dátum: 2012, 08 26, 18:18:43 »
Köszönöm, nem ezzel volt a bajom, hanem a Google bekavart, volt egy csomó email cím a Google Címtárban felvéve, és amikor bejelentkeztem a fiókomba, ezeket berakta a telefonkönyvbe automatikusan és lett vagy 400 bejegyzés köztük a rendes telefonszámokat tartalmazó nevekkel. De mivel ICS-en el lehetett tüntetni ezeket, így nem foglalkoztam vele, csak most.

Kitöröltem az összes nevet a Google címtárból, telón egy gyári visszaállítás, majd importálás és lám csak aSIM-es nevek vannak és a címtárban is online. Hál' istennek. :D úgyhogy most öröm bódogság.

Bocs mégegyszer, én voltam a m.... :P na akkor megy vissza a slim további tesztelésre, kicsit hirtelen természetű vagyok, sorry  :D

Örülök hogy megoldódott! 

A többieknek is szól:  Ebből is látszik, hogy nem kell mindjárt feladni a romot, bármelyik romot szidva.