Jó akkor mondja meg valaki, hogy lehet azt megcsinálni h a SIM-ről névjegyek importálása után ne mutassa a gmail-ben használt email címeket a telefonkönyvben? mert nekem tele van ilyenekkel a telefonkönyv van vagy 300 e-mail cím benne, de minek, én ezt nem akarom látni!
Az auto szinkronban a névjegyektől kiveszed a pipát, azután sajna egyessével kitörölgeted a nem kívánt contaktokat. Ezt én is végig zongoráztam sajna. Igen ebben nincs olyan lehetőség, a névjegyek beállításaiban, hogy csak azt lásd amit te szeretnél. A CM ilyen!!! Nekem sem tetszik, de mivel gyorsaságban mindent ver a JB, így muszáj vagyok ezt használni, amíg a drága samsung ki nem tol egy használható JB romot.
Na most jön a lényeg, ha valakit ez zavar, akkor ne használja, de sztem nem is kell fik.zni, mert nem jön be.
Igen is ez, és a RR-rom a mostani legjobb romok, de ezt tudják. Apropó! Ha minden képpen szeretnéd még a JB-t, akkor ajánlom a R-Remix romot, az nem Slim, mint ez. Nekem pl. ebben az tetszik, az is, hogy azt teszek bele, amit akarok, és nem nekem kell kigyomlálni!