Szia!
Az eredmények ellenére érzésre milyen? Fut minden fontos rajta?
Írtam múltkor egy privit Neked. Köszke
Nem láttam, hogy írtál, bocsi!!!!
Most válaszoltam!
Sajna, idő hiányában alig tudom tesztelni, a rejtély a külső SD kezelésében továbbra is fennáll, de annak ellenére, hogy a menü Storage pontjában itt sem látható, minden - már, amit próbáltam (Navi, kamera) - működik róla.
A Dual File Manager látja /extSdCard-ként is és /storage/sdcard1-ként is, miközben a belső SD-t /storage/sdcard0-ként és simán /sdcard-ként is...
De az /sdcard/external_sd teljesen üres

A Pro Capture, ami a kedvenc fényképező programom, minden gond nélkül áll rá a /mnt/extSdCard/DCIM/Camera mappára, mikor tárolóhelyként a Secondary opciót választom. Simán nem értem, mert az 1.1-nél - ami még a másik S2-n tuti marad egy darabig - , időnként a rendesen mountolt external_sd-t se látja, sőt ott a gyári kamera is bolond e tekintetben néha, holott az nem is a külső sd-vel operál.
Egyelőre annyi hiba van, hogy az új navival Mariska nem kíván beszélni, de sebaj.
Ja, meg a status bar-on nem érvényesül a kapcsolók megjelenítése és azok sorrendje, amit beállítottam.
A Player Pro viszont sehogy nem látja a külső sd-t, most véletlenül rákantintottam...
Ajjaj, gyűlik...

nem tesztelem tovább.

Atom egy napom volt, de már nem hasadok tovább...