Szerző Téma: [ROM] PARANOIDANDROID 2.54 | Per-App COLOR (newest PA invention), Dpi & UserInt.  (Megtekintve 28088 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nyomos

• Nem: Férfi
  • Sir. Smoka. Lot
  • Navigáció / Navigation: Aura
  • PDA: I9100, P3110
  • PDA ROM: Omega V18, Paranoid Android 2.99
Sziasztok!
Miuiról szoktam, vagyis kezdek átszokni a paranoidra, és a következő kérdésem volna felétek.....
Most küldtem fel az új 2.52-t, viszont nálam nem működik a statusbar átláthatóvá tétele.
Hiába állítgatom összevissza a transparency csúszkát, ugyanolyan fekete marad. Eddig azt játszottam, hogy Apexxal eltüntettem, de úgy meg zavar, hogy ha lehúzom, akkor az asztalon lévő dolgok is csúsznak vele együtt.
Ha valaki tudna nekem ebben segíteni, hogy ez nálam miért nem megy, azt nagyon megköszönném.

A PA 2.52 nekem a második romnak van feltéve, az első rom M1ui, siyah kernellel. (mert úgy tudom a Dorimanxnak még nem megy a dualboot.

"Dont Drink And Drive, Just Smoke And Fly"

Nem elérhető krs_one

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S4 white, Nexus 7 32Gb
  • PDA ROM: 4.3 MK8 stock, N7 4.4.2 stock
You are not allowed to view links. Register or Login
E mellett tapasztalatom szerint dorimanx jóval hatékonyabb akkuban.

nekem annyira nem tetszik a dori de még hagyom

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
Úgy tudom a gyerkőc is Note II-t vett, szal lesz parád :)

Szerk: frissült az első hsz is

Ja, nem értettem, hhh

D4rk Nexus-t vett (ha jól tudom, még nem kapta meg), de a Note féle PA nem az ő asztala, már rákérdeztem az xda-n.
imilka a Note-ügyi biztos  :)
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető iznagy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3,4 S6 EDGE
  • PDA ROM: Stock
nekem annyira nem tetszik a dori de még hagyom

Én kipróbáltam Siyah kernelét és alig fele annyi időt tudott. Persze ez csak az én tapasztalatom.

Nem elérhető nyomos

• Sir. Smoka. Lot
  • Navigáció / Navigation: Aura
  • PDA: I9100, P3110
  • PDA ROM: Omega V18, Paranoid Android 2.99
Sziasztok!
Miuiról szoktam, vagyis kezdek átszokni a paranoidra, és a következő kérdésem volna felétek.....
Most küldtem fel az új 2.52-t, viszont nálam nem működik a statusbar átláthatóvá tétele.
Hiába állítgatom összevissza a transparency csúszkát, ugyanolyan fekete marad. Eddig azt játszottam, hogy Apexxal eltüntettem, de úgy meg zavar, hogy ha lehúzom, akkor az asztalon lévő dolgok is csúsznak vele együtt.
Ha valaki tudna nekem ebben segíteni, hogy ez nálam miért nem megy, azt nagyon megköszönném.

A PA 2.52 nekem a második romnak van feltéve, az első rom M1ui, siyah kernellel. (mert úgy tudom a Dorimanxnak még nem megy a dualboot.

Rájöttem, hogy az Apex miatt nem ment, amint leszedtem működik. Átlátszik:)
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy az Apexot hogyan bírjam rá, hogy átlátszó egyen az értestési sáv, és ne az a randa csík legyen felül.
"Dont Drink And Drive, Just Smoke And Fly"

Nem elérhető ruphor

• PFC Fan
  • PDA: samsung i9005
Sziasztok,
Egy olyan problémám lenne, hogy sem a 2.50 sem a 2.52 alatt nem működik a gmail rendesen.  Vagy kidob , vagy  a szöveg amikor írok fehér és nem látom mit írok :) Valami megoldás erre ??
Köszi
András

Nem elérhető iznagy

Sziasztok,
Egy olyan problémám lenne, hogy sem a 2.50 sem a 2.52 alatt nem működik a gmail rendesen.  Vagy kidob , vagy  a szöveg amikor írok fehér és nem látom mit írok :) Valami megoldás erre ??
Köszi
András

Lehet megoldás az apk gyorsító tár vagy adatok törlése.  Vagy hatos újra telepítése.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
Most próbáltam filmet felmásolni a telefonomra de jóformán semmilyen videó típust nem tud lejátszani. Van rá valami mód (codec pack szerűség) vagy akár mi más megoldás, amivel ezzel a képességgel fel lehet ruházni a ROMot?

Vagy csak nekem csinálja ezt?

Nem elérhető ertike

• PDA: Samsung galaxy s3
Most próbáltam filmet felmásolni a telefonomra de jóformán semmilyen videó típust nem tud lejátszani. Van rá valami mód (codec pack szerűség) vagy akár mi más megoldás, amivel ezzel a képességgel fel lehet ruházni a ROMot?

Vagy csak nekem csinálja ezt?
BS player azzal megy minden.

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
Köszönöm, ezzel valóban megy!

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
Átkapcsoltam tablet módra, erre kiakadt, mint a kakukkos óra. Állandóan azt írta, hogy "Sajnos a Trebuchet alkalmazás leállt" és lehetett egy OK-t nyomni, mire újra jött az üzenet. :shock: Alig tudtam belépni a beállításokba, hogy visszaállítsam.
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
Átkapcsoltam tablet módra, erre kiakadt, mint a kakukkos óra. Állandóan azt írta, hogy "Sajnos a Trebuchet alkalmazás leállt" és lehetett egy OK-t nyomni, mire újra jött az üzenet. :shock: Alig tudtam belépni a beállításokba, hogy visszaállítsam.

Az fura, nem kellene. Én mondjuk Nova-párti vagyok.

Próbálj wipe cache, wipe Dalvik cache, fix permissions combo-t!
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
Nálam is megy a tablet mód, bár apex launcheren.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Kijott a rom ujabb verzioja 2.54, de systemui lehal mar telepites utan. Csak tablet modban nincs baja. Ha fixalja a hibat frissitem az elso hszt is.

Tapatalk with ParanoidAndroid JB on I9100

Nem elérhető iznagy

Kijott a rom ujabb verzioja 2.54, de systemui lehal mar telepites utan. Csak tablet modban nincs baja. Ha fixalja a hibat frissitem az elso hszt is.

Javították, mert megy szépen nálam.

Nem elérhető zotyilatyi

• PFC Fan
  • PDA: Samsung
  • PDA ROM: *#9100#/ROM
Sziasztok!
Esetleg nálatok még nem fordult elő hogy pár mp3-as számot nem enged felmásolni?Nincs csatlakoztatva vagy az eszköz nem válaszol ezt írja!

Nem elérhető le_vente

Sziasztok!
Esetleg nálatok még nem fordult elő hogy pár mp3-as számot nem enged felmásolni?Nincs csatlakoztatva vagy az eszköz nem válaszol ezt írja!

Ilyet nagyon ritkán tapasztaltam, újraindítás segített akkor.
De ha restart, akkor nyomj cache wipe-okat és fix permissions-t is.

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
Ha valakinek nem szólt volna még a ROM, akkor én szólok, hogy pár napja elérhető az új verzió (2.54). ;) Linkek az első hsz-ben.
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető zotyilatyi

• PFC Fan
  • PDA: Samsung
  • PDA ROM: *#9100#/ROM

Ilyet nagyon ritkán tapasztaltam, újraindítás segített akkor.
De ha restart, akkor nyomj cache wipe-okat és fix permissions-t is.

Kösz, bejött!

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Ha valakinek nem szólt volna még a ROM, akkor én szólok, hogy pár napja elérhető az új verzió (2.54). ;) Linkek az első hsz-ben.
Mar 4.2 androidra gyur, igy elkepzelheto, hogy nem ad ki tobbet a 4.1.2-bol. Sot mar posztolt is ki kepeket az uj rendszerrol.
Varjuk...

Nem elérhető soulman

• PDA: Galaxy S6 Edge SM-G925F
  • PDA ROM: Android:5.0.2 Base: G925FXXU1AOCW
Sziasztok!

Felraktam ma a 2.54-es verziót a Dori 7.17-es kernellel. Minden jónak néz ki eddig, 2 dolgoban kérném a segítségetek. Hol tudom kikapcsolni üzenet írásnál, hogy a kiegészítse magyar szavakra az írásom? Mint ha T9 lenne bekapcsolva. Amúgy eddig tök jó, sokkal simább mint a VK-s ICS. Ráadásul még ebbőlis pucoltam le, és az LBE Security-vel is sok mindent korlátoztam. Az mondjuk még érdekelne, hogy a Paranoid böngészőjének miért kell az, hogy minden elindításakor hozzáférjen a névjegyekhez. A nélkül el sem indul.

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
Sziasztok!

Felraktam ma a 2.54-es verziót a Dori 7.17-es kernellel. Minden jónak néz ki eddig, 2 dolgoban kérném a segítségetek. Hol tudom kikapcsolni üzenet írásnál, hogy a kiegészítse magyar szavakra az írásom? Mint ha T9 lenne bekapcsolva. Amúgy eddig tök jó, sokkal simább mint a VK-s ICS. Ráadásul még ebbőlis pucoltam le, és az LBE Security-vel is sok mindent korlátoztam. Az mondjuk még érdekelne, hogy a Paranoid böngészőjének miért kell az, hogy minden elindításakor hozzáférjen a névjegyekhez. A nélkül el sem indul.
Nyelv és bevitel nél T9 alatt.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
Mar 4.2 androidra gyur, igy elkepzelheto, hogy nem ad ki tobbet a 4.1.2-bol. Sot mar posztolt is ki kepeket az uj rendszerrol.
Varjuk...

Már várom...
Érdekességképpen nálam a Para2.54 dori 7.15-el többet fogyaszt mint a 2.50 + dori 7.4JB-vel :hmm:

Nem elérhető soulman

• PDA: Galaxy S6 Edge SM-G925F
  • PDA ROM: Android:5.0.2 Base: G925FXXU1AOCW
Én kíváncsi leszek, hogy a 2.54 a 7.17-esselmit tud. Ma reggel töltőről lehúz, recoveryíben kapott egy battery-t, és meglátjuk. átlagos használat, telefonálgatás,néha egy kis net. Ha már 2 napot így kibír nyert ügye lesz

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
Van mód arra, hogy az érintés hangok hangerejét lejjebb vegyem? Úgy vettem észre, hogy a média lejátszás hangerejével együtt állítja, de így például a tárcsázó nyomkodása (vagy az érintő hangok) nagyon hangosak.

Valamint mivel lehet megoldani, hogy adatkábellel gépre kötve tudjak a telefonra másolni?