0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Embere válogatja. Nekem személy szerint a 6.5 nem jött be, de én ultrakonzervatív vagyok. Olvasd végig Anzo topicjait, és a Romszoba topicjait.Rengeteg ROM-ról van infó az oldalon.
Én is 6.1 romovics romot favorizálom és szerintem az az angol ami a kezeléséhez kell egy 15éves gyerek is lazán megszokja és tudni goja pár nap nyomogatás után:)
üdv.DXID1-es szervizROM-hoz jó ez a magyarítás?
Igen
Köszi!Amúgy ez a legfrissebb szervizROM amire mehet a magyarítás?
You are not allowed to view links. Register or Login 2010. szeptember 18. szombat 16 óraHelyszín:Don Pepe Pizzéria1142 Budapest, Szõnyi út 2. BVSC Kérek mindenkit, amikor a You are not allowed to view links. Register or Login,azonnal írja a neve mellé a kiválasztott étel, ételek számait, illetve ha egy fajtábóltöbbet rendel, akkor perjellel a darabszámot.
Sziasztok!most kaptam egy i900-ast, olyan kérdésem lenne,hogy lehet a romovics DXIA5 féle romot magyaritani,mert a Sunnysoft az nem jó,hozzá,vagy romcserét javasoltok,ez esetben melyik szerviz romot kell feltenni?Előre is köszi a válaszokat
You are not allowed to view links. Register or LoginLink a szerviz romhoz. Az elöbb lemaradt.
Sziasztok!Elég a You are not allowed to view links. Register or Login oldalon található fáljokat másolni-telepíteni,DXID1-es Romom van.Előre is kösz.
Sziasztok!van egy osztrák i900 - am, független, német nyelvvel, verzió:PDA: i900XGIC3/BHIC2Telefon: i900XXIB2Kérdéseim:1. Hogyan lehet a legegyszerűbben stabilan használható magyar menüs PDA - t varázsolni belőle?2. SPB shell átveszi a nyelvi beállításokat, ha ráteszem az esetleges magyarított rendszerre?
1. Romot frissítesz vagy megpróbálod ezt: You are not allowed to view links. Register or Login2. Az SPB shell is magyarítható
Bocsi, nem vagyok profi fórumozó...Még nem ismerem ki magam az oldalakon - az eoldalon szép leírás van, esetleg link is van a magyarító progihoz, vagy fizetős a dolog?Lehet, hogy téves az eszmefuttatásom: ha a mostani német rendszerre felteszem az SPB - t és azt magyarítom... akkor nem lesz minden magyar?SPB 3.5 - höz van már magyarítás?
A Sunnysoftra időközben ráleltem...
És mi kell még ??Ha az SPB magyarítod csak a program lesz magyar, nem a rendszered.
O.K. értem...Feltettem a Sunnysoftot:1. eltűnt a start menüből minden2. A főmenü felirat jobb alul pl. német maradt, nomeg pár egyéb dolog is...Valami ötlet?
igen.
akkor nem tudom mi lehet a gond.Frissíts romot az megoldja a problémádat.