0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Nálam 100% os lenne ha Igo8 Primo My Way-on lenne hang!4.0.4 eseken volt hang 4.1.1 en nincs!Más 4.1.1 es rom nál sem volt hang!Maga a rom tökéletes Wi-fi,gps,Play áruház,tökéletes,hivásoknál nem fagy le mint a 4.0.4 ICSeknél(nálam)!Ami benne van böngészö viszi a HQ videókat a YouTube-n és normálisan veszi elő mint ha YouTube app-al nyitnám meg!Aki nem használ navigációt annak teljesen tökéletes!Aki eddig nem mert átállni az bátran megteheti!
"beleraktam amit fent linkeltél"Észrevettem és örülök neki!Várjuk akkor a 1.0.1-et hátha javul a hang a Igo-n!Vibert nem használok akkor lehet hogy azon sem jó még a hang!Ha valaki használ ezen a rom-on (Viber,Skype)az megírhatja hogy jó-e.
Sziasztok!Nálatok működött a programok visszaállítása TB-vel? Az adatokat nem hajlandó visszahozni, ezért a progik vagy fc-nek vagy "üresek". (Tsunami 2.5 alatt mentettem)Esetleg tud erre valaki gyógyírt?
na eddig nincsen baj a rommal teszi a dolgát pedig van tesztelve
Ezt nagyon jó olvasni! Hétvégén, teszem is fel! Eddig nyaraláson voltam, vagyok holnap érkezek haza...Amúgy alap kernelen vagy? Gyors a rendszer? Alig várom a kövi verzát ebből a romból!
Nem nyúltam hozzá alap kernel van fenn eddig nagyon gyorsTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Felraktam a romot, előtte tsunamics rom volt fent. Letöltöttem fölraktam és mikor rebootolnám visszalép ugyan oda a devil recovery-be szóval nem indul el csak a recovery. Próbáltam már power offolni is de sajnos úgy is ugyan az jön vissza. Valami ötlet?
FM rádióval hogy állunk ezen a romon? SpiritFM megtalálja a rádióadókat, csak hangot nem ad ki magából. (legalábbis nem találtam meg a kombót)
Sziasztok!Tetszik a ROM, és eddig én is jókat olvastam róla. Most jelenleg Team Android v7.1 van, de ezzel a csengőhang eltűnéssel már kezd az agyamra menni...Erre a romra való áttéréskor is kell a teljes factory reset?Előre is köszi.
Kell de jót akarok neked is és inkább cm10-et rakj fel!Ebből várjuk meg a kövi verzákat inkább...
Köszi, akkor arra is ránézek Annál rendesen működik a csengő/értesítési hang választás?