0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Hej! Most tettem fel az eredeti CM10-NIGHTLY-t! A legjobb! Megcsinálom a TW5-ös témával, és ha valakinek kell akkor feltolom valahova! Ha már nem lesz slim akkor nekem olyan kinézettel kell, mert naggyon bejön!
Előző hozzászólásokban olvastam,hogy el lehet-e tüntetni JIG-gel a sárga háromszöget,válasz igen,el lehet,én is úgy tüntettem el
Nem tudom miért nem sikerült Neked,nektek,de nekem igen,ICS alatt és JB alatt is Odin-nal feltettem az OLD Bootloadert,kikapcs,be a JIG,és kész is ennyi,nekem így tökéletesen jó volt
Engem is érdekelne a dolog!
Mindjárt kint a link!
Ezt: CM10-rom erezak!! Hogy kell install?? Pontosabban azt tudom, hogyan, csak köll é hozzá gapps??Bocs de ezt még mindig nem tudom.
Nekem az LPX-el RIL crashem volt ha 3g-vel volt az adatkapcsolat. GetRil meg volt. T-mobilos vagyok. Valakinek stabilabb modemre javaslat? Köszönöm Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Még a CM10-el az LQ6- is sokat RIL crashelt nekem. Azért köszi. Milliószor. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Mi az hogy RIL ccrashelt???
esetleg jb romba valaki tud hangrögzitőt?olyat ami az ics romokban van és hívás közben lehet használni.
A Simplistic romba nem jó a telefon hangrögzítője? Nem azt használod?
Eldobta a szolgáltatóval a kapcsolatot, teljesen random módon. Ha pin kód kérése be van állítva, akkor azt újra kéri. Nekem nincs,ebben az esetben egyszerűen csak, úgy veszed észre, h nincs kinn a térerőjel ikon. Ilyenkor ugye nem tudnak elérni, te sem tudsz hívást ,sms-t kezdeményezni, persze a mobilnet is elszáll. Reüólőüzemód be-kikapcs nem segít, csak a reboot.
Értem, de leírhattad volna magyarul is, hogy eldobálta a hálózatot!
RIL crash a neve. Annyira ezért nem értek ehhez, szóval azért írtam így, mert nem tudom, hogy van-e más fajta eldobálós hiba. Az XDA-n nem sok magyar van ezért bátorkodtam ide kérdést fel tenni, hogy magyar T-mobile-os bugmentes modem van-e? Mert elég gáz, h nem tudnak időnként elérni. Ha meg nincs megoldás, akkor visszamegyek vmi kiforrott ICS romra..