2024, 11 29, 10:30:12

Szerző Téma: [Rom]GT-I9100 Resurrection Remix JB v3.8[26/09][AOKP JB](AROMA+OTA)  (Megtekintve 48454 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető mviktor

• Nem: Férfi
  • Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
Re: [Rom]GT-I9100 Resurrection Remix JB v3.0.4[AOKP JB PRE](AROMA+OTA)
« Reply #300 Dátum: 2012, 08 21, 08:54:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az a legkönnyebb, ha valami elsőre nem megy, nem a megoldást keressük, hanem eldobjuk  ;)
Elhiheted hogy,próbálkoztam....egy délutánt rászántam,nem ment,ennyi.Nincsenek túl nagy elvárásaim de ami kell az menjen.Vk-ntökéletesen megy mindenem,és ezt nem flame-nek szántam.Késöbb biztos próbálkozom még,de ez most nem győzött meg. :)
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető Lenny

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Gyári stock
« Reply #301 Dátum: 2012, 08 21, 09:08:23 »
Elhiheted hogy,próbálkoztam....egy délutánt rászántam,nem ment,ennyi.Nincsenek túl nagy elvárásaim de ami kell az menjen.Vk-ntökéletesen megy mindenem,és ezt nem flame-nek szántam.Késöbb biztos próbálkozom még,de ez most nem győzött meg. :)

Egyetértek. Nekem is nagyon bejövős a ROM, de sajna ami személye szerint nekem kell, azok nem mennek probléma mentesen. (e-mail, kamera utóflash). De ha kijön a következő verzió teszek egy próbát. Ha ezekkel már nem lesznek gondok, akkor cuppan is fel egyből.. :D

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #302 Dátum: 2012, 08 21, 09:15:46 »
Egyetértek. Nekem is nagyon bejövős a ROM, de sajna ami személye szerint nekem kell, azok nem mennek probléma mentesen. (e-mail, kamera utóflash). De ha kijön a következő verzió teszek egy próbát. Ha ezekkel már nem lesznek gondok, akkor cuppan is fel egyből.. :D
Konkrétan az email-el nem tudom mi a baj, mert nem használom, de mivel van gmail alkalmazás én a következőt teszem.
Mivel van a gmail-ben átirányítás 2 külső emailem ide irányítom és 1 gmail cím alá fut be az összes. Rém egyszerű a történet és nem kell csak a gmail appot használnom erre a célra...

Másik: kint az első You are not allowed to view links. Register or Login :P

Nem elérhető mviktor

« Reply #303 Dátum: 2012, 08 21, 09:34:49 »
Konkrétan az email-el nem tudom mi a baj, mert nem használom, de mivel van gmail alkalmazás én a következőt teszem.
Mivel van a gmail-ben átirányítás 2 külső emailem ide irányítom és 1 gmail cím alá fut be az összes. Rém egyszerű a történet és nem kell csak a gmail appot használnom erre a célra...

Az e-mailt én is így oldottam meg.De a többivel nem mentem semmire.
Ez az aokp jb mi is pontosan? Egy full nyers jb portolva?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári

Nem csesztetni akartalak, de nálam nincsenek jelen ezek a hibák ezért nem értem.
Nem tudom ki mit csinál, vagy hogy romol, de fura hogy a sok százból egy kettő nem jó.
Mégegyszer mondom hogy nálam az új három betűs navigáció hangján kívül nincs hiba.

Tapatalk-GalaxyS-II

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #305 Dátum: 2012, 08 21, 09:44:05 »
Az e-mailt én is így oldottam meg.De a többivel nem mentem semmire.
Ez az aokp jb mi is pontosan? Egy full nyers jb portolva?
Két vonal létezik a romoknál, amely nem stock samsung alapúak. AOKP és CM. Ezek nyílt forráskódú projektek, amiknél napi szinten követheted a changelogokon keresztül a változásokat. You are not allowed to view links. Register or Login Ezeket a fejleszteni való cuccokat pedig a következő buildek alkalmával egybegyúrják, majd ezeket építik be a rommerek. Tehát a cm és aokp egy teljesen 0-ról írt android rom, de az RR-nél asszem mindkettőt ötvözi.

A cMIUI-nál azért működik a témázás pl. mert nem stock alapja, hanem cm9 alapja van, sőt már tesztelgeti a cm10-et is. Az RR ICS pedig úgy tudom teljesen AOKP alapú volt.

Nem elérhető mviktor

Nem csesztetni akartalak, de nálam nincsenek jelen ezek a hibák ezért nem értem.
Nem tudom ki mit csinál, vagy hogy romol, de fura hogy a sok százból egy kettő nem jó.
Mégegyszer mondom hogy nálam az új három betűs navigáció hangján kívül nincs hiba.

Tapatalk-GalaxyS-II

Számtalanszor előfordult már,hogy egy adott rom teljesen máshogy viselkedett más készülékeken.Hogy ez a feltelepített programoktól,az eltérő felhasználástól,vagy épp a különböző alkatrészektől van....ez nem tudom. :oops:

Reiben
Köszönöm.
"Tehát a cm és aokp egy teljesen 0-ról írt android rom, de az RR-nél asszem mindkettőt ötvözi."
Ezt mondtam Spityának én is de ő állította hogy ez nem keverék.

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Galaxy S4 mini i9195
  • PDA ROM: I9195XXUBNB3 R2 by lackogyerek

Tapatalk-GalaxyS-II
Hm, nálam van hangja a három betűsnek is.  :hmm:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény

Tapatalk-GalaxyS-II
Ne cseszegesd :). Tényleg vannak fc-k és fagyások és én is fullosan telepítettem fel. Nekem ez a két dolog van jelenleg, ami picit zavaró. Újraindítások eddig böngészés közben jöttek (dolphin hd, tapatalk). FC-k legtöbbje: sms unread count + tapatalk párszor

AOKP: Please do not post any bug reports yet. We will let everyone know when we're ready to accept taking reports again.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
...
...
Tapatalk-GalaxyS-II
Kipróbáltam én is. Valóban nincs hang.

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
Kipróbáltam én is. Valóban nincs hang.
Melyik verzió van fent nektek? Mert nálam tökéletesen megy.

Nem elérhető Lenny

« Reply #311 Dátum: 2012, 08 21, 11:40:52 »

Igen, csak nálam céges e-mail van, amit nem irányítok át Gmail-re. Főleg, mert ha válaszolok egy levélre, akkor ne gmailről írjak.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #312 Dátum: 2012, 08 21, 12:33:53 »
Igen, csak nálam céges e-mail van, amit nem irányítok át Gmail-re. Főleg, mert ha válaszolok egy levélre, akkor ne gmailről írjak.
És ha be tudod állítani, hogy melyik email cím jelenjen meg a feladónál? A Gmail átirányításnál van erre lehetőség, az android alkalmazásban nem tudom, mivel nekem mind1.

Nem elérhető Lenny

« Reply #313 Dátum: 2012, 08 21, 13:08:05 »
És ha be tudod állítani, hogy melyik email cím jelenjen meg a feladónál? A Gmail átirányításnál van erre lehetőség, az android alkalmazásban nem tudom, mivel nekem mind1.

Az elküldött e-maileknek akkor is a céges sent mappában kell, hogy legyenek.

Szóval nekem a rendes e-mail kliens kell exchange kapcsolattal...

Nem elérhető abassc

• Navigáció / Navigation: MIO C520/Igo primo2.0
  • PDA: galaxy S5
  • PDA ROM: Gyári Lollipop 5.0
« Reply #314 Dátum: 2012, 08 21, 13:50:25 »
És gondolod hogy a samsung stock alapú első JB ennél jobb lesz? Én sokkal de sokkal rosszabbra számítok... Vagy csak nem emlékszel az első hivatalos ICS-re?

Mellesleg a 3.0.4-el nekem csökkent az újraindulások és fc-k száma.

Gondolom hogy jó lesz.Nem emlékszem az első ICS-re mert nekem előtte ACE-em volt amin nem hasított az ICS.Ezen az SII-esen meg hasít frankón.Szóval ha nem tetszik az eredeti JB addigra már ebből is lesz újabb jobb frissebb kevesebb hibát tartalmazó rom.Akkor ráérek válogatni.Összehasonlítani.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
Reiben
Köszönöm.
"Tehát a cm és aokp egy teljesen 0-ról írt android rom, de az RR-nél asszem mindkettőt ötvözi."
Ezt mondtam Spityának én is de ő állította hogy ez nem keverék.

Azt mondtad kotyvalék! Nem mindegy! Kotyvaléknak amolyan szedett-vedett cuccot neveznék.
Egyébként nem tudom mi köze a cm10-hez mikor ez AOKP.
Reiben is leírta hogy két különböző vonal. Na mindegy.

Tapatalk-GalaxyS-II

Nem elérhető mviktor

Azt mondtad kotyvalék! Nem mindegy! Kotyvaléknak amolyan szedett-vedett cuccot neveznék.
Egyébként nem tudom mi köze a cm10-hez mikor ez AOKP.
Reiben is leírta hogy két különböző vonal. Na mindegy.

Tapatalk-GalaxyS-II
Elnézést a szóért,keverékre gondoltam.Én úgy tudom a rom készítője egybegyúrja a cm és stock romokat.Az előző romjai is ilyenek voltak.Reiben is azt írta,hogy rr romoknál összefolyik a két vonal.Ha nem így van bocsi.

Nem elérhető krs_one

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S4 white, Nexus 7 32Gb
  • PDA ROM: 4.3 MK8 stock, N7 4.4.2 stock
« Reply #317 Dátum: 2012, 08 21, 18:17:25 »
Lehet hülyeség de én úgy tudom  az aokp az a cm ágból ered. Kang, tehát extrákkal ellátott cm. Benne van a nevében android open kang project.

A másik az aosp, ez az amit 0rol épitenek, és hívják vanillának is.

Valaki tisztába tehetné ezeket a dolgokat.

Szerk. közben ezt találtam

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #318 Dátum: 2012, 08 21, 22:08:10 »
Volna nálam kis zavar az RR közvetlenül második ROM-ként való felrakásában.
A telepítés ott indul, hogy  wipe data/factory reset. Na ezt nem találtam a Siyah kernel dual-boot opciói között.
Minden egyebet meg tudnék csinálni a 2. ROM-ra. (wipe cache / dalvik, fix permissions), csak factoty reset nincs külön a másodikra.
Így ha egyből a 2. ROM-nak raknám, az elsőnek törli az adatait. Ha jól értelmezem. Illetve, ha bármi gond van, rakhatom vissza az első ROM beállításait. Nem mintha gond lenne nandroid backup után.
Másik kérdés lett volna, hogy miután a Siyah CWM-jéből 2. ROM-ként installálnám zip-ből, utána a 2. ROM-ra futtatná-e az Aroma telepítő, amit kiválasztottam. Feltételezem, hogy igen.

Szóval inkább jobban járok, nincs ilyen feltételezett macera, ha első ROM-ként telepítem az RR-t, és legfeljebb swappelem később, ha utána mégis másodikként akarom?

Nem elérhető Lenny

« Reply #319 Dátum: 2012, 08 22, 00:05:38 »
A camera kilépésénél felvillanó vakura olvasott már valaki megoldást?

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #320 Dátum: 2012, 08 22, 07:04:52 »
Lehet hülyeség de én úgy tudom  az aokp az a cm ágból ered. Kang, tehát extrákkal ellátott cm. Benne van a nevében android open kang project.

A másik az aosp, ez az amit 0rol épitenek, és hívják vanillának is.

Valaki tisztába tehetné ezeket a dolgokat.

Szerk. közben ezt találtam

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Ha changelogokat olvasol akkor épp az ellenkezője jön elő. Miért írja le az AOKP és külön a CM két külön fejlesztője, hogy módosította a framework-ben a HSDPA+ támogatását eltérő időpontban? Ha egyazon forrás lenne, akkor egyazon napon és egy embertől származna a forrás.

Viszont az RR-nél én sem értem, hogy lehet két forrásból dolgoznia. Én nem vagyok rommer, nem tudom hogy áll össze egy rom, de a cm-ből az egybegyúrt nightly-kat vagy az aokp-ből a build-ket rakják a romok alapjául. Nem tudom, hogy lehet ötvözni, én csupán az RR changelogjából szedtem: Latest merged changelog AOKP & CM10

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
Elnézést a szóért,keverékre gondoltam.Én úgy tudom a rom készítője egybegyúrja a cm és stock romokat.Az előző romjai is ilyenek voltak.Reiben is azt írta,hogy rr romoknál összefolyik a két vonal.Ha nem így van bocsi.
Nem, stockról itt szó nincs. Akkor rondább lenne a rom és nem tenném fel :D. Az RR ICS az full AOKP alapú volt és úgy tudom az utolsó AOKP release a milestone 6 nevet kapta. A JB-nél pedig CM & AOKP egyesítésről ír. Na ez az amit nem értek, mert gondolom egy romnak csak 1 alapja lehet :)

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #322 Dátum: 2012, 08 22, 08:37:33 »
Volna nálam kis zavar az RR közvetlenül második ROM-ként való felrakásában.
A telepítés ott indul, hogy  wipe data/factory reset. Na ezt nem találtam a Siyah kernel dual-boot opciói között.
Minden egyebet meg tudnék csinálni a 2. ROM-ra. (wipe cache / dalvik, fix permissions), csak factoty reset nincs külön a másodikra.
Így ha egyből a 2. ROM-nak raknám, az elsőnek törli az adatait. Ha jól értelmezem. Illetve, ha bármi gond van, rakhatom vissza az első ROM beállításait. Nem mintha gond lenne nandroid backup után.
Másik kérdés lett volna, hogy miután a Siyah CWM-jéből 2. ROM-ként installálnám zip-ből, utána a 2. ROM-ra futtatná-e az Aroma telepítő, amit kiválasztottam. Feltételezem, hogy igen.

Szóval inkább jobban járok, nincs ilyen feltételezett macera, ha első ROM-ként telepítem az RR-t, és legfeljebb swappelem később, ha utána mégis másodikként akarom?
Ha második romnak akarod akkor nem kell fr mivel a szükséges data stb. területeket akkor hozza létre neked a kernel, ergo az eleve szűz lesz! Szóval ne izgulj, csak tedd fel és menni fog!  :ok:
Ha másodiknak teszed fel akkor természetesen az aroma is oda dolgozik hiszen a telepítés egy folyamat, az éppen létrehozott új data stb. területekre érvényes!

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #323 Dátum: 2012, 08 22, 18:22:48 »
Ha második romnak akarod akkor nem kell fr mivel a szükséges data stb. területeket akkor hozza létre neked a kernel, ergo az eleve szűz lesz! Szóval ne izgulj, csak tedd fel és menni fog!  :ok:
Ha másodiknak teszed fel akkor természetesen az aroma is oda dolgozik hiszen a telepítés egy folyamat, az éppen létrehozott új data stb. területekre érvényes!
:ok: Köszönöm, így már kezdem érteni, hogy miért nem kell a másodikra factory reset.  :)
Valahogy ez nem állt össze, bár nekem most sem üres a 2., a Lite'ning van rajta, de már gyakorlatilag sosem használom. Lehet, hogy pont ezért nem esett le, mert akkor végül is előtte ezt is ki kell pucolnia.

Nem elérhető juliska

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: SGS 2
  • PDA ROM: RR 3.0.4 JB / cMiui 2.8.17 JB
« Reply #324 Dátum: 2012, 08 22, 20:08:47 »
Sygic másnak jól működik RR 3.0.4-en?