0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Én meg a Sygik-ot, de az nem az igazi! Most úgy használom, hogyha kell, akkor Boot secondari rom, ami Portal, és addig az megy.
Utana olvastam es nem csak a navival van gond. Tobb videolejatszon sem megy meg a hang, szal ez meg cm10 bug.Szerk. ahogy olvasom az aokp changelogjait igen erosen raugrottak az audio hibakra, szal valszeg a kovetkezo RR-n mar menni fogTapatalk with Resurrection Remix JB ROM on I9100
Nekem a legutóbbi 4.0.4-es R2D2 féle ROM van fent, erre mehet fel full-wipe után? Vagy előtte kellene egy stock odinnal?
Nem kell odinnal semmi. Csináld ahogy az első hsz.-ben le vagyon írva
Köszönöm, lehet volt róla szó, de megkérdem, olvastam hogy audio nem megy a videóknál...nem is gond, nem nagyon használom. Minden más megy simán? Egetrengető hibái nincsenek? Mindennapi használatra alkalmas?
Èn is gondolkodok hogy felrakjam e csak neken ez az aromás telepítés sötét.illetve nekem fontos az akku az mennyit bír?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Nem tudom, egyelőre még a BT problémámra nem kaptam választ. Tegnap egy galaxy S Plusszal nem tudtak nekem egy apk-t átküldeni :/ Másnál megy a BT file fogadás?
Csináltam videót, megy a hang is, képeket küldtem bluetooth-al, de már videót nem tudtam, se .apk-t. A többi minden jó rajta, napi használatra simán tuti!
Nálam megy a bt fogadás. Mobo playerrel van hang is videomál, korábban linkeltem is!
Milyen témákat lehet használni a 3.0.4-es verzióhoz?CM10 témák nem jók igaz?
Jelly-re is van mar tema. Cm10 & aokp temakra keress ra.En most fekete, feher minimalista fan vagyok es erre a Phantom Jelly CM10 Theme v1.0-t hasznalom.Tapatalk with Resurrection Remix JB ROM on I9100
Dobnál egy linket???
You are not allowed to view links. Register or LoginTessek, lehet mazsolazni Tapatalk with Resurrection Remix JB ROM on I9100
Megvettem én is, de hogy lehet ezt beállítani? Mond hogy nem kell hozzá újra húzni a ROM-ot!?
Lock screen-nél, hogy tudom lekapcsolni a rezgést, illetve pl. nova widget kiválasztásnál? Hiába veszem le a rezgés erősségét nullára, ugyanúgy rezeg... Lehet probléma, hogy azért nem megy az e-mail exchange fiókkal, mert 2nd ROM-ként van fent?