0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Melyik a jobb ez a Resurrection Remix JB vagy a Pure JB AOKP Preview Release mert tegnap este feltettem az utóbbit wipeokkal és most odinozhatok mert nem kapcsol be a telefon + még a recovery sem jön be Még jó hogy Download mod-om van.
Valamit te csesztél el sztem, mert senkinek nincs random reboot. Úgy csinald az elejétől ahogy az első hsz.ben le van írva a 3.0.3-at, csak az után frissitsd, mert lehet marad a hiba.Tapatalk-GalaxyS-II
Nekem is volt már 3x random reboot 1 nap leforgása alatt és teljesen szűz rendszerre a telepítési leírtakat követve. Bár igen erős tapicskolási és telepítési procedúrák közepette
Akkor te is elcsesztél valamit a procedúra alatt Pedig tőled ez nem megszokott
Nem csesztem el semmit . Olvastam az xda-n is sokaktól, de ott panaszkodtak más egyéb problémák miatt is, amit mondjuk én nem használok. A restartok voltak számomra amik szembetűnőek voltak.
Nálam semmi restart minden tökély, a Pr.mo hang nem lejátszásán kívül. Ha valaki tudna erre megoldást az naggyon király lenne. Ja! Első hsz. frissült.
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a hívásfelvétel gombbal, merre található?? Ha ebben van egyáltalá ilyen??
Na ebben a pillanatban raktam fel Felment minden hiba nélkül. Egy kérdés lehet csak én vagyok vak és nem találom de ebben a CRT Off animation nincs benne?
Nincs, legalábbis én nem találtam meg. Kár pedig, mert jó fícsör.
Ha az animáció sebességen nem változtattál, akkor alapból megy a crt-off.
Valaki tapasztalt olyat hogy telepíteni akar egy appot és azt írja a play hogy nincs elég tárhely?Konkrétan a tibi csinálja.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
A flashplayer nem működik. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
jb nem is fog.
Megoldottam a gondom, maradt egy odex fájl az miatt volt.Köszi a helpet.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
hiába magyarázok google now-nak csak neten keresgél meg manuálban megjelennek a kártyák ha kikeresemez ennyit is tud, vagy csak én bénázok?