jól láttad a vidit? mert én mikor elöször láttam,biza azt hittem gs3 van a képen kapott 1 ezüst körbe csikot,ami majd kopik mint állat,ozt lesz anyázás.
de nem csak az én véleményem
Én sem örülök ennek a körbe ezüst csíknak. Valószínűleg kopni fog, ahogy mondod.
Inkább maradt volna a polikarbonát ház anyaga. Nekem az SII-n még nem tűnt fel, hogy kopna, de amire ilyen fényes ezüst akármit erőltettek, az általában igen.
Mivel az új készüléket a szakma és a közönség nagy része is a Galaxy S III ráncfelvarráson átesett verziójának titulálta, ennek hatásaként az Apple részvényei emelkedésnek indultak, aminek következtében hétfőre közel 12 dolláros, vagyis 5,43 százaléknyi növekedést produkáltak. Ennek fényében már nem annyira meglepő, hogy a Samsung részvényei ellenkező irányba indultak el, és múlt csütörtök óta 5 százalékponttal estek a koreai gyártó papírjai.
gratula,mondjuk nem is más a 4.mint ráncfelvarrás
You are not allowed to view links.
Register or Login
Nem lett volna itt ekkora "fanyalgás", ha nem keltettek volna előzetesen ekkora várakozást a csinnadrattával, meg egyáltalán.
Vagy csak mi voltunk túl igényesek és valami nagyobb durranásra vártunk volna. De akkor mit adnak el jövőre, és kinek?
A tőzsde meg mikor így, mikor úgy. Nemrég pont arról cikkeztek, hogy kipukkant az Apple lufi, és hiába van nyereség dögivel, a növekedés ki fog fulladni, és esett az árfolyam a negyedéves jelentések után.
Ettől még lehet, hogy most pont az az oka a mostani árfolyam átrendeződésnek, amit írtak. Mindenesetre olyan nagyon sok S4-et még nem adhattak el még előzetes rendelésre sem. Majd kiderül, hogyan fogy.
Egyébként az Apple is adott ki ilyen "ráncfelvarrott" iPhone-okat, mert mintha annál is lett volna hasonló "pofáraesés" hasonló ok miatt.
2gb ram,meg csomo felesleges baromság,aminek töbségét a gs3 is megkapja, inkább optimalizálni kéne a rendszert,nem magokat belerakni,majd 24 magnál már talán nem fog akadozni pedig a 4 nek is böven elégnek kéne lennie, kijelzö meg böven jó a gs3 é.
Az tényleg jó kérdés, hogy egyelőre mit kezd az Android a 4 maggal. Ez még PC-n se minden esetben akkora tuti.
Itt a 8 mag gyakorlatilag csak 4, mert vagy ez a 4, vagy az a 4. Sőt a Snapdragon verzió meg csak 4.
A full HD kijelzőre azért kíváncsi leszek.