0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sztm rezeg a léc! Előbb jöjjön ki a 4.1! Max a 4.2 átportolják majd a rommerek, ha még lesz akinek S2-je lesz.
Remélem azért még lesz. Nem tudom én valahogy nem estem hanyatt az S3-tól. Semmi olyan nagy durranás nincs benne amire én személy szerint váltanák. Ráadásul nálam az S2 épp megfelelő méret, nagyobbat már nem tudok rendesen egy kézzel kezelni (ez is épp határeset)
Felhasználó lesz, de rommer lesz-e, aki főz nekünk romokat?
SGS-nél is van aki főz pedig ott is sok rommer ment el
Nem találom, de valahol olvastam, hogy van valami új kernel ami Siyah "versenytársa" Mi a neve?
Na a 4.2 az valójában 4.1.2-lesz tehát ezt még biztos megfogjuk kapniEz a dorimax jó a simplistic romhoz?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Mert ott mi a baj a Siyah-al??? Messze nincs olyan a Dori!
Sziasztok!Hogy lehet itt topikot nyitni egy romnak, vagy kit kell megkérni, hogy megtegye?Erről a romról lenne szó.Jelly Bam You are not allowed to view links. Register or LoginXDA-s fórumja You are not allowed to view links. Register or LoginÉn már két hete használom, és nagyon jó a srác munkája.Ezeket tartalmazza.Naponta frissül ahogy jön ki az újabb AOKP rom.
Spityát szépen megkérjük és nyit neki egy topikot! Előre is köszi Spitya!
Kész van, de egyéb iránt nincs olyan gomb, hogy új téma???
Szia!Köszönöm a topikot, de én sem találtam az új téma gombot.Lehet hogy elkerülte a figyelmemet.
Akkor lehet hogy nektek nincs???