0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Az oroszok már megkapták tesztelésre csütörtökön és azt írták, hogy a hivatalos frissítés január végén kezdődik.
ki fogad velem h ebből február közepe lesz vagy március?
Találtam a siratókórusnak újabb témát. Egyes helyeken a Nexus 4 már a JB 4.2.2-vel kerül a boltokba You are not allowed to view links. Register or LoginTehát: Ó jaj, mi lesz velünk, ha csak egy 4.2.1-es frissítést kapunk!
Kis segitsèget kérnék ha màs is talàlkozott hasonlóval.a google keresőbe eddig mindig snnyit irtam hogy sgs2 pdafan.na tegnap màr azt irta ki mikor beirtam hogy az oldal kàros lehet és mikor ràkattintok akkor pedig azt hogy nem talalható url.mi lehet a baj?
Valaki bejelentette a pdafanclub.com-ot ártó, rosszindulatú vagy gyanús oldalnak, és blokkolja a böngésző."Továbblépés csak saját felelősségre"
Maxthon nem nyávog! Csak a Chrome, meg az Exproler, meg a Firefox.
Telóról tapatalk, gépről meg chrome egy mukkot nem szólt se ma, se tegnap, se semmikor
Pc-ről tilt a Chrome.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Egészen pontosan melyik linken is? Mert a pdafanclub.com-ot engedi, és a You are not allowed to view links. Register or Login cím is simán bejön egy mukk nélkül...Mit csinálok ennyire jól?
Bármelyik linken.Akkor nálad valami csoda van.Mondjuk valószínűleg,akkor sem fog letiltani téged,ha valóban káros az oldal. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Ez az új Törökvész / Turkbey Team V1/ nagyon jó, nálam maradhatnak megint vagy 150 évig,de csak a telómon. bár a letöltő linket törölték , de itt még fent van You are not allowed to view links. Register or Login
Lehet, hogy javítani fog benne valamit, azért törölte, nem?
nem.bár én ehez nem értek, de v.kinek a munkáját használta a romban, anélkül, hogy megbeszélte volna vele,aki töröltette vele a linket.