Helló, én is kíváncsi voltam a Samsung és a Google új művére,és azt kell mondjam megszületett az eddigi legjobb ROM, ami eddig kijött az N7000-es modellre, le a kalappal a Samsung előtt, hogy gyakorlatilag a Galaxy Note 2 szinte összes újdonságát átültették a régebbi modellekre, nagyon jól néz ki és iszonyat gyors, gördülékenyebb mint valaha. Ez a Rom, ami kiszivárgott szerintem aligha nevezhető béta verziónak, a régebbi leakek katasztrófák voltak. Ennek semmi baja, habár ajánlott feltenni FULL WIPE-al és, ha lehet ajánlani akkor a RocketROM verziót.
Nah, megyek vissza nyomkodom a kütyüm, mert 1 csomó új funkciót le kell teszteljek + Benchmarkok stb, Titanium mentések szépen visszamentek, egyedül a Wifi beállításokat nem rakta vissza, de az nem olyan nagy baj
Illetve volt egy eléggé kellemetlen meglepetésem, a rom lockolta sim kártyámat, és hálózatzár kódot kért, ami elég érdekes, hiszen ez 1 független telcsi, EFS régi visszamásolása nem oldotta meg a problémát, megvettem Play-ről a GalaxSim Unlock progit és tökéletesen unlockolta a telefont. (kemény 2 € volt
) A többi Unlock program sajnos nem működött, csak ICS-n.
UI: kinek kell ezek után Note2?