2024, 12 01, 01:50:27

Szerző Téma: Galaxy Note - JB ROM  (Megtekintve 65450 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető atikanj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG V10 H960A
Re: Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #150 Dátum: 2012, 10 27, 18:39:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem megy rendesen az SNote de vigyáz mert kettő van, nekem a nagyobbik a sötét barna ikonos megy, a lite-s világos ikonos nem megy, az írja ki hogy lejárt

A system formatot a mount menüjében találod meg a recoverynek, az teljesen kitöröl mindent

A hangzás javítót is feltettem, az is jól szuperál és már jól is néz ki, megcsináltam a Kalagas mix skinbuherálást is
Szia .kérnék egy linket. Vagy jó az ics-hez való kalagas fájl amit be kell tallózni    skinbuheráláshoz?jellyhez van külön?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7000-ről

Nem elérhető krexim

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: Gyári (Voda)
Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #151 Dátum: 2012, 10 27, 19:59:22 »
Döbbenet. Akármit wipe-olok formattálok, a rom (normál és rocket) telepítése után ilyen applikációk kerülnek fel, hogy "kauf da", meg "flipboard" "myTaxi" meg még egy-két a német romban megismert app.
Honnan a francból másznak ezek fel, és hogyan lehet megszabadulni tőlük? Mit formázzak még? :)

Ezenkívül az S Note-ból csak egy van, de a ROM-ot kitömörítettem és ott láttam, hogy van még benne S Memo is. Lehet, hogy arra van rálinkelve az SNote, mindenesetre nem indul az SNote.
Kb. 4* raktam fel a romokat. Semmi változás.

Lassan elunom.

Fenébe. Már megint korán írtam. :D A root explorer most végzett egy global search-el és a preload alatt megtalálta a kifogásolt német appokat + egy S Note-ot. Törlöm az egészet aztán újrarakom a romot.

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #152 Dátum: 2012, 10 27, 20:13:30 »
Döbbenet. Akármit wipe-olok formattálok, a rom (normál és rocket) telepítése után ilyen applikációk kerülnek fel, hogy "kauf da", meg "flipboard" "myTaxi" meg még egy-két a német romban megismert app.
Honnan a francból másznak ezek fel, és hogyan lehet megszabadulni tőlük? Mit formázzak még? :)

Ezenkívül az S Note-ból csak egy van, de a ROM-ot kitömörítettem és ott láttam, hogy van még benne S Memo is. Lehet, hogy arra van rálinkelve az SNote, mindenesetre nem indul az SNote.
Kb. 4* raktam fel a romokat. Semmi változás.

Lassan elunom.

Fenébe. Már megint korán írtam. :D A root explorer most végzett egy global search-el és a preload alatt megtalálta a kifogásolt német appokat + egy S Note-ot. Törlöm az egészet aztán újrarakom a romot.

Ne szenvedj vele, az előző német ICS-ed Hidden image-éből maradtak meg a német alkalmazások, amiket egy CWM-es telepítés nem ír felül, akárhányszor újratelepítheted, akkor is vissza fognak kerülni, amíg egy Odinos telepítéssel felül nem írod. Egyszerűen uninstalláld őket.

rstwingo

• Vendég
« Reply #153 Dátum: 2012, 10 27, 20:33:20 »
Szia .kérnék egy linket. Vagy jó az ics-hez való kalagas fájl amit be kell tallózni    skinbuheráláshoz?jellyhez van külön?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7000-ről

Jó hozzá az ICS-s Kalagas, Én is azt tettem fel,
 igaz nem teljesen jó, mert a fájlok neve megváltozott azóta és így egyes fájlokat nem tud azonositani
ilyen a google play, a contact

De ha tudsz várni egy kicsit holnap megpróbálom átalakítani a mostani romhoz és majd felteszem

Nem elérhető atikanj

« Reply #154 Dátum: 2012, 10 27, 20:50:49 »
Jó hozzá az ICS-s Kalagas, Én is azt tettem fel,
 igaz nem teljesen jó, mert a fájlok neve megváltozott azóta és így egyes fájlokat nem tud azonositani
ilyen a google play, a contact

De ha tudsz várni egy kicsit holnap megpróbálom átalakítani a mostani romhoz és majd felteszem
várok holnapig ...istenkirály vagy ha megcsinálod ... köszönöm előre is .....  :ima: :ima: :ima: :ima:
 :ok: :taps:

Nem elérhető krexim

« Reply #155 Dátum: 2012, 10 27, 21:16:59 »

Na, megoldódott. Német xarok kilőve, S Note fut rendesen. Szóval akinek hasonló problémája van az nézzen bele  a preload mappába. :)

Viszont az kellemes meglepetés volt, hogy kaptam 48 GB tárhelyet két évre a dropboxtól. :)

Nem elérhető atikanj

« Reply #156 Dátum: 2012, 10 27, 21:57:19 »
sziasztok...tud valaki a jellyn futó működő kiterjesztett ( 4 utas) bővített újraindítás menüt? 
Redőnyben 15 kapcsolót ?

Vagy azt  a kalagas mixed theme beállítja ... hogy 15  legyen ....
nem emlékszek , hogy a romban volt benne .... bármelyikben amelyikben a kalagas mixed themet használtam alapból , vagy a theme telepítette ?

rstwingo

• Vendég
« Reply #157 Dátum: 2012, 10 27, 22:02:07 »
A  JB rocketromban már az van alapból, bővített pover menü
Elvileg a Classik romban talán  lesz 15 kapcsoló, csak még nincs feltöltve

Nem elérhető atikanj

« Reply #158 Dátum: 2012, 10 27, 22:24:31 »
A  JB rocketromban már az van alapból, bővített pover menü
Elvileg a Classik romban talán  lesz 15 kapcsoló, csak még nincs feltöltve
mikor rátoltam a rocketromra wipe nélkül(mert nem ment a zenelejátszó) a eybee 1970 jb módosított művét akkor megszűnt a bővített power menü ....
van rá zip kiterjesztésű power menü  valahol... azt keresem amit utólag is fel lehet tenni... vagy visszarakom a rocket v1 et előről ... meglátom ... de most működik minden ....

Nem elérhető Tocso

• PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: SVA JB 2.3
« Reply #159 Dátum: 2012, 10 27, 22:47:16 »
Ha a javított "gyárit" teszem fel, abban a biztonságos kernel van, vagy azt utána kell feltenni? Mert ugye illik 2-szer full wipe-ot csinálni...az meg nem az igazi a gyári kernellel.

Nem elérhető atikanj

« Reply #160 Dátum: 2012, 10 27, 22:56:26 »
Ha a javított "gyárit" teszem fel, abban a biztonságos kernel van, vagy azt utána kell feltenni? Mert ugye illik 2-szer full wipe-ot csinálni...az meg nem az igazi a gyári kernellel.
igen biztonságos kernel van benne

Nem elérhető Tocso

« Reply #161 Dátum: 2012, 10 27, 23:01:32 »
igen biztonságos kernel van benne
Köszi, akkor kipróbálom...

Nem elérhető atikanj

« Reply #162 Dátum: 2012, 10 27, 23:09:48 »

kint van volt a classic JB rom

javítva a music player FC

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
  • PDA: LG G2 ; Samsung Galaxy Tab® Pro 10.1
  • PDA ROM: CloudyG2 3.3
« Reply #163 Dátum: 2012, 10 27, 23:12:50 »
Helló, én is kíváncsi voltam a Samsung és a Google új művére,és azt kell mondjam megszületett az eddigi legjobb ROM, ami eddig kijött az N7000-es modellre, le a kalappal a Samsung előtt, hogy gyakorlatilag a Galaxy Note 2 szinte összes újdonságát átültették a régebbi modellekre, nagyon jól néz ki és iszonyat gyors, gördülékenyebb mint valaha. Ez a Rom, ami kiszivárgott szerintem aligha nevezhető béta verziónak, a régebbi leakek katasztrófák voltak. Ennek semmi baja, habár ajánlott feltenni FULL WIPE-al és, ha lehet ajánlani akkor a RocketROM verziót.
Nah, megyek vissza nyomkodom a kütyüm, mert 1 csomó új funkciót le kell teszteljek + Benchmarkok stb, Titanium mentések szépen visszamentek, egyedül a Wifi beállításokat nem rakta vissza, de az nem olyan nagy baj :) :ok:
Illetve volt egy eléggé kellemetlen meglepetésem, a rom lockolta sim kártyámat, és hálózatzár kódot kért, ami elég érdekes, hiszen ez 1 független telcsi, EFS régi visszamásolása nem oldotta meg a problémát, megvettem Play-ről a GalaxSim Unlock progit és tökéletesen unlockolta a telefont. (kemény 2 € volt  ;) ) A többi Unlock program sajnos nem működött, csak ICS-n.

UI: kinek kell ezek után Note2?  :taps: :p
Iphone 3G > Samsung Galaxy S > Galaxy S II > Galaxy Note > Asus Padfone 2 > LG G2 + Tab Pro 10.1

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #164 Dátum: 2012, 10 27, 23:57:14 »
Helló, én is kíváncsi voltam a Samsung és a Google új művére,és azt kell mondjam megszületett az eddigi legjobb ROM, ami eddig kijött az N7000-es modellre, le a kalappal a Samsung előtt, hogy gyakorlatilag a Galaxy Note 2 szinte összes újdonságát átültették a régebbi modellekre, nagyon jól néz ki és iszonyat gyors, gördülékenyebb mint valaha. Ez a Rom, ami kiszivárgott szerintem aligha nevezhető béta verziónak, a régebbi leakek katasztrófák voltak. Ennek semmi baja, habár ajánlott feltenni FULL WIPE-al és, ha lehet ajánlani akkor a RocketROM verziót.
Nah, megyek vissza nyomkodom a kütyüm, mert 1 csomó új funkciót le kell teszteljek + Benchmarkok stb, Titanium mentések szépen visszamentek, egyedül a Wifi beállításokat nem rakta vissza, de az nem olyan nagy baj :) :ok:
Illetve volt egy eléggé kellemetlen meglepetésem, a rom lockolta sim kártyámat, és hálózatzár kódot kért, ami elég érdekes, hiszen ez 1 független telcsi, EFS régi visszamásolása nem oldotta meg a problémát, megvettem Play-ről a GalaxSim Unlock progit és tökéletesen unlockolta a telefont. (kemény 2 € volt  ;) ) A többi Unlock program sajnos nem működött, csak ICS-n.

UI: kinek kell ezek után Note2?  :taps: :p

Mindenben egyetértek. A lock-ügy viszont meglepett :shock: Erről még nem írt itt senki...
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető krexim

« Reply #165 Dátum: 2012, 10 28, 00:50:13 »
Egyelőre visszatettem az ICS backupot.

Problémák, amiket most idő hiányában nem tudok kezelni:
- Call log restore és az SMS restore nem akart működni rendesen. (NULL-okra hivatkozott, elszállt, aztán amikor végül betölteni látszott mindent, akkor meg kicsit később egyszerűen eltűnt a híváslista, ami korábban megvolt. Talán Titaniummal kell legközelebb csinálnom az egészet.
- A Maps kétszer nem indult el, ehelyett közölte, hogy internet kell neki és kilépett. Másodjára elindult.
- Nincs meg minden program mentésem, és most nincs időm bekonfigurálni az elejétől mindent. :)

Gyorsabb, ez tény. Ha lesz egy kicsit több időm, akkor megint rámegyek a próbára. Talán addigra lesz hivatalos. :)
Jópofák a gesztusok, bár csak egyet-kettőt használnék.

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #166 Dátum: 2012, 10 28, 01:08:18 »
Nekem megy rendesen az SNote de vigyáz mert kettő van, nekem a nagyobbik a sötét barna ikonos megy, a lite-s világos ikonos nem megy, az írja ki hogy lejárt

A system formatot a mount menüjében találod meg a recoverynek, az teljesen kitöröl mindent

A hangzás javítót is feltettem, az is jól szuperál és már jól is néz ki, megcsináltam a Kalagas mix skinbuherálást is

Szia, a Kalagas féle skinbuherálást hogy oldottad meg? JB alá nem találtam frissitést hozzá.

Nálam SIM locsk szerencsére nem volt. Lehet pár embernél fog csak előfordulni.

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
« Reply #167 Dátum: 2012, 10 28, 01:12:36 »
Szia, a Kalagas féle skinbuherálást hogy oldottad meg? JB alá nem találtam frissitést hozzá.

Nálam SIM locsk szerencsére nem volt. Lehet pár embernél fog csak előfordulni.

A Playen a GalaxySim lock jelenleg ingyenes.

rstwingo

• Vendég
« Reply #168 Dátum: 2012, 10 28, 06:30:33 »

Addig ingyenes a Simlock míg nem akarod nyitni a telefont, amint megnyomod az Unlockot már ugrik is
a googla playre a pro verzióért ami 2 Euro(576Ft) jelen pillanatban

Kalagas nem csinált JB alá frissítést, mert már rég nem is frissítette az ICS-t se
S3-ra csinálgatja meg HTC-re (ilyen telefonjai vannak)
Én próbálom a mai nap folyamán frissíteni (megcsinálni) JB-re

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
« Reply #169 Dátum: 2012, 10 28, 09:20:53 »
Addig ingyenes a Simlock míg nem akarod nyitni a telefont, amint megnyomod az Unlockot már ugrik is
a googla playre a pro verzióért ami 2 Euro(576Ft) jelen pillanatban

Kalagas nem csinált JB alá frissítést, mert már rég nem is frissítette az ICS-t se
S3-ra csinálgatja meg HTC-re (ilyen telefonjai vannak)
Én próbálom a mai nap folyamán frissíteni (megcsinálni) JB-re

Ok és kösz.

Nem elérhető Tocso

« Reply #170 Dátum: 2012, 10 28, 10:19:38 »
Na, megoldódott. Német xarok kilőve, S Note fut rendesen. Szóval akinek hasonló problémája van az nézzen bele  a preload mappába. :)

Viszont az kellemes meglepetés volt, hogy kaptam 48 GB tárhelyet két évre a dropboxtól. :)
Nekem is ugyan úgy szaraxik az S note, mint neked... egészen pontosan hogy oldottad meg? Én mielőtt feltettem a romot formáztam a preloadot, de csak nem akarja az igazságot. Köszi előre is.

Nem elérhető atikanj

« Reply #171 Dátum: 2012, 10 28, 10:21:59 »
Rocket rom V 1 JB  nekem ha azt rakom fel mindig FC a music pleyer ... Classic rom még több hiba főleg a playstorról ....
Most kicsréltem a music player apk-t a rocket romban , egy olyan romból ahol az FC javítva van .

Rstwingo

... szerinted ez megoldja ?   Mindjárt kipróbálom de ha továbbra is lesz FC akkor mást nem tudok kitalálni , hogy  rocket maradjon fent....

Nem elérhető krexim

« Reply #172 Dátum: 2012, 10 28, 10:25:05 »
Nekem is ugyan úgy szaraxik az S note, mint neked... egészen pontosan hogy oldottad meg? Én mielőtt feltettem a romot formáztam a preloadot, de csak nem akarja az igazságot. Köszi előre is.

Én úgy, hogy amikor épp fel volt rakva a Root Explorer akkor avval kitöröltem a preload tartalmát (persze az úgy megy csak, ha előbb átkattintod R/W-be). Ettől oldódott meg.

Mellesleg a ROM felrakása előtt a wipe/factory reset-et hajtottam végre és formáztam a system-et.
Ennyi.

Ma lehet, hogy nekifutok még egyszer, mert tetszik a JB, csak időm nem volt azokra amit leírtam.
Talán egy rendes Titanum backup majd segít. :)

Nem elérhető atikanj

« Reply #173 Dátum: 2012, 10 28, 10:54:44 »
Na végre...

Romolás előtt töröltem a Rocket V 1 böl a music player apk-t . bemásoltam a classic romét , így raktam fel a Rocketet ... nincs FC  zenelejátszáskor ... :taps:

Nem elérhető krexim

« Reply #174 Dátum: 2012, 10 28, 11:07:27 »
Na végre...

Romolás előtt töröltem a Rocket V 1 böl a music player apk-t . bemásoltam a classic romét , így raktam fel a Rocketet ... nincs FC  zenelejátszáskor ... :taps:

Ezek a másolgatások/törölgetések szabadon végrehajthatók? (nyilván nem a system appokra kiterjedően értve)