Sok romot már kipróbáltam. Mindegyiket, a készítő által javasolt módon telepítettem, (recovery, wipe, és format). Miért van az, hogy egy idő után, mindegyik meghülyül. 4-5 nap, és lelassul, (természetesen volt ujraindítás) vagy most az utolsónál, nem találta a helyét, a GPS-el.
Én rontok el valamit??
Miauut
Drága romolni szerető barátaim .... nem tudom emlékeztek e még ... én igen .... egy éve sem volt amikor a formatok ,,,, nem sorolom most mik pontosan de nem voltak benne a recoveryben ... ... csak a wipek és kész ....
aztán egyszercsak Philz kernelében ott voltak .... az átmenetet én sem vettem észre ...
Viszont azt igen hogy egy teljes legyalulás többször szükséges mint egy évvel ezelőtt....
You are not allowed to view links.
Register or
Loginlegegyszerűbb letöltöd a fenti linkről vagy a samfirmware.com oldalról You are not allowed to view links.
Register or
Login a legújabb gyári romot . igazából bármelyik megfelelő . Mivel a rolmolni szeretőknek írom ezt ezért egyértelmű , hogy ebben a pillanatban egy főzött rom van a telódon tehát rootolva van ..... aki nem tudja mi az a root vagy nincsen tisztában az eddig leírtakkal az ne is olvassa tovább. Felesleges.
felteszed a mobilodin prot amit megvettél kicsi pénzen a playstorról , az S2 fórumban megtalálod a pontos
leírását .... hogyan használd ---
tehát ennek segítségével felrakod a gyári romot ami így rootolva is lesz ... felteheted pc odinnal is ha root nélkül szeretnél egy gyári romot de akkor ez az írás nem neked szól ....
fent van a rootolt gyári romod , ekkor a recoveryből vagy szintén a mobilodin pro alkalmazásból (emlékszel ,,, tar vagy md5 végű fájlok mobilodinnal telepíthetők , a zip kiterjesztésű fájlok pedig kizárólag recoveryből .hiába is próbálod fordítva felrakni akkor sem sikerül .. ) felraksz egy bármilyen mostani philz kernelt nem baj az sem ha nem a romodhoz való ... az advancedben a reboot recoveryt választva belekerülsz a telepített Philz kernelbe ... most már innen bármelyik romot felrakhatod. hogy hogyan azt nem írom le mert tudnod kell ha eddig elolvastad ....
nagyon fontos ... nem ajánlom a többszörös nandroid vissza állítást senkinek sem ,,,, kényelmesebb igaz de amíg 1 évvel ezelőtt 10 visszaállításból 9 jó lett , később is hetek után is addig MA ez a visszaállítás 10 ből jó ha 2-3 után , hetek után is minden renben van vele .
Fontos a tiszta telepítés mindegy mit ír a rommer ha 2-4 romoláson túl vagy muszáj a formatok közt az emmc lehetőséget is válsztanod .... ismétlem muszáj .mert a korábbi romok maradványai galibákat okoznak ....
legegyszerűbb a legyalulás PC -odinnal vagy mobilodinnal akkor tuti nem marad semmi sem amivel egy alkalmazás összeakadhat vagy az aksiidőd botrányos lesz . Ezt KELL kb 5 rom feltétele után de gyakrabban sem árt .....