2024, 11 30, 22:36:16

Szerző Téma: Galaxy Note - JB ROM  (Megtekintve 65444 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Tocso

• PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: SVA JB 2.3
Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #1100 Dátum: 2013, 06 21, 12:20:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sok romot már kipróbáltam. Mindegyiket, a készítő által javasolt módon telepítettem, (recovery, wipe, és format). Miért van az, hogy egy idő után, mindegyik meghülyül. 4-5 nap, és lelassul, (természetesen volt ujraindítás) vagy most az utolsónál, nem találta a helyét, a GPS-el.

Én rontok el valamit??  :shock:

Miauut
Ha sokat romoltál valsz sok szemét maradhatott fenn az egyes romokból, mint atikanj kollégának.
Gyanús, hogy neked sem ártana egy full gyalulás valami 5 file-os rommal mobil odinnal.
Atikanj biztos segít hogy hogy érdemes, nemrég csinálta ;-)

Nem elérhető dabo

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy Note GT-N7000
  • PDA ROM: Sweet ROM V11.1 LTA 4.1.2
« Reply #1101 Dátum: 2013, 06 21, 13:01:37 »
Szevasztok,

Egy ideje már én is a Ezaechiel XXLT6 V2.1 KM Edition Beats romot használom. Általában véve jókat tudnék róla mondani. A fogyasztása valóban az eddigi legjobb, amit tapasztaltam több romhoz képest. Ugyanakkor azt is alá kell írnom, hogy valóban néha csak teker. Ezt a Seedert belőttem, moderate-en használom, de nem tapasztaltam kiugró változást.

A Kies backup nekem csak a mininapló miatt kell. Az S Note-ot is használom, azt valóban egyszerűbb visszafejteni (és abban is van napló funkció), de ezt a mininaplót is alkalmasint szoktam használni, kifejezetten arra a célra amire való. Mindegy, megvan a mentés, majd valahogy visszakerül, nem töröm magam miatta. Egyébként minden rommal sikerült a Kies kapcsolat, csak ezzel nem. De sebaj. Előbb utóbb úgyis kpróbálok másik romot, pl a sweet 9-et.

A Titánium backupt megnézem, mert kíváncsi vagyok a remove-er funkciójára.

( A Ezaechiel XXLT6 V2.1 KM Edition Beats rom boot hangja az nem egy oroszlán? Mintha az Metro-Goldwyn-Mayer oroszlánjának a hangja lenne... vagy csak hasonló.... - mindegy, csak egy megjegyzés volt. )

Üdv,

Ezaechiel XXLT6 V2.1 KM Edition Beats romot vizsgálva továbbra is azt mondom, hogy az üzemidő  valóban remek. CPU Spy-al vizsgálva a deep sleep erősen működött amikor a készülék nem dolgozott.
Ezt a Sweet rom v7-ről nem tudtam elmondani, ott inkább a 200MHz tartományban mozgott az Note, ezért merült is rendesen. Ott nem volt valami jó az üzemidő legalábbis nálam.

Ezaechiel XXLT6 V2.1 KM Edition Beats rom viszont lassú. A Seeder -t már az agresszív formában használom, de így is néha csak áll....vár....vár.

Most teszem fel épp a Sweet 9-et. Bízom benne, hogy ennek az üzemideje és a gyorsaság is majd találkozni fog...

Nem elérhető krexim

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: Gyári (Voda)
« Reply #1102 Dátum: 2013, 06 21, 13:33:24 »
Üdv,

Ezaechiel XXLT6 V2.1 KM Edition Beats romot vizsgálva továbbra is azt mondom, hogy az üzemidő  valóban remek. CPU Spy-al vizsgálva a deep sleep erősen működött amikor a készülék nem dolgozott.
Ezt a Sweet rom v7-ről nem tudtam elmondani, ott inkább a 200MHz tartományban mozgott az Note, ezért merült is rendesen. Ott nem volt valami jó az üzemidő legalábbis nálam.

Ezaechiel XXLT6 V2.1 KM Edition Beats rom viszont lassú. A Seeder -t már az agresszív formában használom, de így is néha csak áll....vár....vár.

Most teszem fel épp a Sweet 9-et. Bízom benne, hogy ennek az üzemideje és a gyorsaság is majd találkozni fog...

Hi,

Ugyanez a lassulás volt nálam is, de a Sweet v9 megoldotta, jóllehet most a Beerbong Paranoidot nyúzom, a sweet gyors is volt és ugyanolyan jól fogyasztott. Ami mellesleg erről a Paranoidról is elmondható. :)

Remélem neked is hasonló lesz a tapasztalatod. :)

Üdv.

Nem elérhető dabo

« Reply #1103 Dátum: 2013, 06 21, 15:19:49 »
Hi,

Ugyanez a lassulás volt nálam is, de a Sweet v9 megoldotta, jóllehet most a Beerbong Paranoidot nyúzom, a sweet gyors is volt és ugyanolyan jól fogyasztott. Ami mellesleg erről a Paranoidról is elmondható. :)

Remélem neked is hasonló lesz a tapasztalatod. :)

Üdv.

Hát bízom benne.
Pár nap múlva meglátom mennyi lesz a fogyasztása. Gyorsabbnak gyorsabb ez már most látszik.

Viszont ez a Charging Wallpaper folyamatosan leáll. Bosszantó h mindig üzen.
Megnéztem az applikációknál, de elvileg rendben megvan a program. A cache-t próbáltam törölni az esetében, hátha ez megoldja a problémát, de nem.
Inkább jelenjen meg töltés alatt, mint hogy ez az exception jöjjön fel mindig...

Nem tapasztaltatok hasonlót?

- - -

Update: Azt hiszem megtaláltam hol lehet lekapcsolni ezt a hátteret...! Így is jó! :)

Nem elérhető krexim

« Reply #1104 Dátum: 2013, 06 21, 15:29:27 »

Hát bízom benne.
Pár nap múlva meglátom mennyi lesz a fogyasztása. Gyorsabbnak gyorsabb ez már most látszik.

Viszont ez a Charging Wallpaper folyamatosan leáll. Bosszantó h mindig üzen.
Megnéztem az applikációknál, de elvileg rendben megvan a program. A cache-t próbáltam törölni az esetében, hátha ez megoldja a problémát, de nem.
Inkább jelenjen meg töltés alatt, mint hogy ez az exception jöjjön fel mindig...

Nem tapasztaltatok hasonlót?

- - -

Update: Azt hiszem megtaláltam hol lehet lekapcsolni ezt a hátteret...! Így is jó! :)

Ez a charging wallpaper nekem is gondot okozott, aztán a Titanium Backup megoldotta. ;)

Nem elérhető dabo

« Reply #1105 Dátum: 2013, 06 21, 16:49:41 »
Ez a charging wallpaper nekem is gondot okozott, aztán a Titanium Backup megoldotta. ;)

Én is remove-oltam a titaniummal, de ugyanúgy jelentkezett a probléma - bár igaz, nem reboot-oltam a note-ot.
Kikapcsoltam a háttérképnél, hogy ne jelenjen meg töltésekor. Most már nem dob exception-t.

Nem elérhető Miauut

• DOUBLE CLUB
  • mentősofőr
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 6
Re: Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #1106 Dátum: 2013, 06 21, 17:43:20 »
Ha sokat romoltál valsz sok szemét maradhatott fenn az egyes romokból, mint atikanj kollégának.
Gyanús, hogy neked sem ártana egy full gyalulás valami 5 file-os rommal mobil odinnal.
Atikanj biztos segít hogy hogy érdemes, nemrég csinálta ;-)

Köszi felveszem a kapcsolatot vele. Lehet, hogy ez lesz a probléma.

Tapatalk - Note

Nokia 7710 -> Htc Universal -> Htc Kaiser -> i900 Omnia -> Htc Advantage -> SExperia X10 -> Galaxy Note -> Asus Pf2 > Honor6

Nem elérhető atikanj

• PDA: LG V10 H960A
« Reply #1107 Dátum: 2013, 06 21, 23:02:28 »
Sok romot már kipróbáltam. Mindegyiket, a készítő által javasolt módon telepítettem, (recovery, wipe, és format). Miért van az, hogy egy idő után, mindegyik meghülyül. 4-5 nap, és lelassul, (természetesen volt ujraindítás) vagy most az utolsónál, nem találta a helyét, a GPS-el.

Én rontok el valamit??  :shock:

Miauut

Drága romolni szerető barátaim .... nem tudom emlékeztek e még ... én igen .... egy éve sem volt amikor  a formatok ,,,, nem sorolom most  mik pontosan de nem voltak benne a recoveryben ... ... csak a wipek és kész ....

aztán egyszercsak Philz kernelében ott voltak ....  az átmenetet én sem vettem észre ...

Viszont azt igen hogy egy teljes legyalulás többször szükséges mint egy évvel ezelőtt....

legegyszerűbb    letöltöd a fenti linkről vagy a samfirmware.com oldalról  You are not allowed to view links. Register or Login    a legújabb gyári romot . igazából bármelyik megfelelő . Mivel a rolmolni szeretőknek írom ezt ezért egyértelmű , hogy ebben a pillanatban egy főzött rom van a telódon  tehát rootolva van ..... aki nem tudja mi az a root vagy nincsen tisztában az eddig leírtakkal az ne is olvassa tovább. Felesleges.

felteszed a mobilodin prot amit megvettél kicsi pénzen a playstorról ,  az S2 fórumban megtalálod  a pontos
leírását .... hogyan használd ---

tehát ennek segítségével felrakod a gyári romot ami így rootolva is lesz ... felteheted   pc odinnal is ha root nélkül szeretnél egy gyári romot de akkor ez az írás nem neked szól ....

fent van a rootolt gyári romod , ekkor a recoveryből vagy szintén a mobilodin pro alkalmazásból (emlékszel ,,, tar vagy md5 végű fájlok mobilodinnal telepíthetők , a zip kiterjesztésű fájlok pedig kizárólag recoveryből .hiába is próbálod fordítva felrakni akkor sem sikerül .. )  felraksz egy bármilyen mostani philz kernelt nem baj az sem ha nem a romodhoz való ...  az advancedben  a reboot recoveryt választva  belekerülsz a telepített Philz kernelbe ... most már innen bármelyik romot felrakhatod. hogy hogyan azt nem írom le mert tudnod kell ha eddig elolvastad ....
nagyon fontos ... nem ajánlom a többszörös nandroid vissza állítást senkinek sem ,,,, kényelmesebb igaz de amíg 1 évvel ezelőtt 10 visszaállításból  9 jó lett , később is  hetek után is addig MA  ez a  visszaállítás 10 ből jó ha 2-3  után , hetek után is minden renben van vele .
Fontos a tiszta telepítés mindegy mit ír a rommer ha 2-4 romoláson túl vagy muszáj  a formatok közt az emmc lehetőséget is válsztanod .... ismétlem muszáj .mert a korábbi romok maradványai galibákat okoznak ....

legegyszerűbb a legyalulás PC -odinnal vagy mobilodinnal akkor tuti nem marad semmi sem amivel egy alkalmazás összeakadhat vagy az aksiidőd botrányos lesz . Ezt KELL kb 5 rom feltétele után de gyakrabban sem árt .....

Nem elérhető atikanj

« Reply #1108 Dátum: 2013, 06 24, 00:32:00 »
Üdv az olvasóknak ...

Nagyot feljődött ez a rom ... kb fél éve tettem fel egy korábbi verziót ,,, ég és föld a mostani  ahhoz képest ...

Mielőtt bárki megszólna ... az androidot kedvelem volt almás nekem is 2 évig ,,, köszönöm , a szabadság  az ár és a kettő egymáshoz való aránya miatt marad örökre az Android .....

Ettól függetlenül ez a rommer  Gerrett , és a Miui csapat nagyon kitett magáért ....

Nem elérhető atikanj

« Reply #1109 Dátum: 2013, 06 24, 00:46:03 »
Miui v5

Nem elérhető dabo

« Reply #1110 Dátum: 2013, 06 24, 11:41:54 »
Drága romolni szerető barátaim .... nem tudom emlékeztek e még ... én igen .... egy éve sem volt amikor  a formatok ,,,, nem sorolom most  mik pontosan de nem voltak benne a recoveryben ... ... csak a wipek és kész ....

aztán egyszercsak Philz kernelében ott voltak ....  az átmenetet én sem vettem észre ...

Viszont azt igen hogy egy teljes legyalulás többször szükséges mint egy évvel ezelőtt....

legegyszerűbb    letöltöd a fenti linkről vagy a samfirmware.com oldalról  You are not allowed to view links. Register or Login    a legújabb gyári romot . igazából bármelyik megfelelő . Mivel a rolmolni szeretőknek írom ezt ezért egyértelmű , hogy ebben a pillanatban egy főzött rom van a telódon  tehát rootolva van ..... aki nem tudja mi az a root vagy nincsen tisztában az eddig leírtakkal az ne is olvassa tovább. Felesleges.

felteszed a mobilodin prot amit megvettél kicsi pénzen a playstorról ,  az S2 fórumban megtalálod  a pontos
leírását .... hogyan használd ---

tehát ennek segítségével felrakod a gyári romot ami így rootolva is lesz ... felteheted   pc odinnal is ha root nélkül szeretnél egy gyári romot de akkor ez az írás nem neked szól ....

fent van a rootolt gyári romod , ekkor a recoveryből vagy szintén a mobilodin pro alkalmazásból (emlékszel ,,, tar vagy md5 végű fájlok mobilodinnal telepíthetők , a zip kiterjesztésű fájlok pedig kizárólag recoveryből .hiába is próbálod fordítva felrakni akkor sem sikerül .. )  felraksz egy bármilyen mostani philz kernelt nem baj az sem ha nem a romodhoz való ...  az advancedben  a reboot recoveryt választva  belekerülsz a telepített Philz kernelbe ... most már innen bármelyik romot felrakhatod. hogy hogyan azt nem írom le mert tudnod kell ha eddig elolvastad ....
nagyon fontos ... nem ajánlom a többszörös nandroid vissza állítást senkinek sem ,,,, kényelmesebb igaz de amíg 1 évvel ezelőtt 10 visszaállításból  9 jó lett , később is  hetek után is addig MA  ez a  visszaállítás 10 ből jó ha 2-3  után , hetek után is minden renben van vele .
Fontos a tiszta telepítés mindegy mit ír a rommer ha 2-4 romoláson túl vagy muszáj  a formatok közt az emmc lehetőséget is válsztanod .... ismétlem muszáj .mert a korábbi romok maradványai galibákat okoznak ....

legegyszerűbb a legyalulás PC -odinnal vagy mobilodinnal akkor tuti nem marad semmi sem amivel egy alkalmazás összeakadhat vagy az aksiidőd botrányos lesz . Ezt KELL kb 5 rom feltétele után de gyakrabban sem árt .....

Üdv,

Leírom én miképpen szoktam a romot telepíteni, hátha kiegészíthetem ezzel atikanj hasznos információit. ( Vagy pont belekibicelek... )
Szóval én le szoktam gyalulni mindent. Úgy értem, usb-n keresztül mindent lemásolok, amire szükségem van és lesz a következő rom esetén is. Igazából majdnem mindent felhőben tárolok, de az eszközön is vannak olyan adatok, amiket egyszerűen lementek a gépemre. Majd ( most lehet hogy csúnyán néztek majd ) nemes egyszerűséggel simán törlöm az egész tárat. A külső sd-n pedig csak a kernel és a rom marad.
Recovery-be belépek, install az új kernel, reboot recovery, majd factory reset, wipe cache, wipe dalvik, format system + data + preload. Majd ezt követően a factory reset mellett van egy clean (new rom install) valami ilyesmi menüpont. Ez gyakorlatilag majdhogynem végigcsinálja mindezt amit leírtam (az emmc formattal kiegészítve azt hiszem). Install new rom. Install után factory reset, wipe cache, wipe dalvik.
Aztán boot, és behangol.
Ezt követően ami adatot vissza kell másolnom, azt visszateszem a gépemre. Felhő, szinkronizálás, majd telepítése azoknak az alkalmazásoknak, amire szükségem van. A gplay-en a saját alkalmazások között úgy is ott van az amiket használok. Van amit csak akkor teszek fel, amikor éppen kell.

Én így szoktam reszelni az Note-on.

Nem elérhető krexim

« Reply #1111 Dátum: 2013, 06 24, 18:07:12 »
Sziasztok,

Amíg az Ezaekiel meg a Sweet v9 voltak fent tudtam használni a gyári (elvileg 4.2 Camera app.-ként megjelölt) kamera alkalmazást, ma meg valakinek mutatni akartam a Paranoid-ban (ami történetesen tényleg 4.2 :) ) és meglepett, hogy nem érhető el. Csak a sima panoráma.
Valaki tud egy helyet ahonnan leszedhető? Elkezdtem nézegetni a Beebongos fórumot, de most marhára nincs időm kivesézni, viszont itt hátha valaki (atikanj pl.  ;) ) tudja, hogy honnan szedhető le az a verzió. A vicc az, hogy amúgy nem is tetszik különösebben amit csinál, de kétségkívül jópofa. :)

Mondjuk juteszembe... ki is lehetne piszkálni a Sweetből, talán. :)

Köszi.

Nem elérhető atikanj

« Reply #1112 Dátum: 2013, 06 24, 22:38:48 »
Sziasztok,

Amíg az Ezaekiel meg a Sweet v9 voltak fent tudtam használni a gyári (elvileg 4.2 Camera app.-ként megjelölt) kamera alkalmazást, ma meg valakinek mutatni akartam a Paranoid-ban (ami történetesen tényleg 4.2 :) ) és meglepett, hogy nem érhető el. Csak a sima panoráma.
Valaki tud egy helyet ahonnan leszedhető? Elkezdtem nézegetni a Beebongos fórumot, de most marhára nincs időm kivesézni, viszont itt hátha valaki (atikanj pl.  ;) ) tudja, hogy honnan szedhető le az a verzió. A vicc az, hogy amúgy nem is tetszik különösebben amit csinál, de kétségkívül jópofa. :)

Mondjuk juteszembe... ki is lehetne piszkálni a Sweetből, talán. :)

remélem ez jó lesz Neked

Köszi.

Nem elérhető krexim

« Reply #1113 Dátum: 2013, 06 24, 23:40:20 »

Igen, köszi!

A kapkodás.... Mármint az enyém. Most, hogy elolvastam amit írtam délután, rájöttem, hogy csak a lényeget nem írtam le. :) Azaz, hogy a photosphere-t akartam elérni. Ebben amit küldtél benne van, tehát kitaláltad mire gondolok. :)

Köszi mégegyszer. :)

Nem elérhető dabo

« Reply #1114 Dátum: 2013, 07 02, 11:47:22 »
Szevasztok,

Tapasztalt valaki olyat, hogy Sweet ROM V9 LT6 Jelly Bean 4.1.2 rom esetén, a gyári kamera használata mellett, ha vaku funkció is be van kapcsolva, akkor az eszköz egyszerűen kiüti magát? Akksi ki, pár perc múlva vissza, majd ezek után sikeres csak a visszakapcsolás.
Nekem ezt már sikerült 2-3szor produkálnom.
A másik kamera alkalmazással ez nem jött elő.

üdv,
dabo

Nem elérhető dabo

« Reply #1115 Dátum: 2013, 07 15, 13:27:20 »
Szevasztok,

Tapasztalt valaki olyat, hogy Sweet ROM V9 LT6 Jelly Bean 4.1.2 rom esetén, a gyári kamera használata mellett, ha vaku funkció is be van kapcsolva, akkor az eszköz egyszerűen kiüti magát? Akksi ki, pár perc múlva vissza, majd ezek után sikeres csak a visszakapcsolás.
Nekem ezt már sikerült 2-3szor produkálnom.
A másik kamera alkalmazással ez nem jött elő.

üdv,
dabo

Üdv,

A fent jelzett problémát immár a másik kamera alkalmazással is sikerült reprodukálnom.
Kényelmetlen, mert az akksi kitesz-betesz manőver után lehet csak életet lehelni a note-ba.
Úgy tűnik akkor jön elő (legújabb megfigyelésem szerint), amikor a több ablakos sáv is nyitva van.
(Lehet, hogy a rom telepítése után, a hozzá tartozó kernelt újra fel kellene tenni külön?)
Nem tudom más is tapasztalta-e a Sweet ROM V9 LT6 Jelly Bean 4.1.2 rom esetén.

Most viszont észrevettem, hogy van egy Sweet ROM V10 LT9 Jelly Bean 4.1.2 rom is, ami ma jelent meg.

Tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Nem elérhető atikanj

« Reply #1116 Dátum: 2013, 07 15, 22:11:54 »

Sziasztok .

Nem tudom , nem tudom lecserélni a romot amit használok , most LT6 alapokon .... nagyon öszerakták ....

Nem elérhető atikanj

« Reply #1117 Dátum: 2013, 07 20, 23:08:16 »
sziasztok ... A legújabb Miui rom amit használok .. nagyon oda....

Miui 3.7.19 multilang   itt   You are not allowed to view links. Register or Login

a rom ....

van egy alkalmazás az update me   abből lehet telepíteni letöltés után a gaaps-ot  a gmail-t  a play store-t ---

külön van egy alkalmazás a nyelvi fájl felrakása után ,  engedélyek a neve ,, nem a beállításokban van hanem kint van a képernyőn külön alkalmazásként ...  itt kell e rootot engedélyezni .. kicsit másképpen van minden mint ahogy eddig megszokhattuk , és fehér alapon alapból .....   nem fogyasztja az aksit semmivel sem jobban , sőőt ennek a romnak LT6 -os alapon nagyon jó az aksiideje is ..

Nem elérhető gyurzso

• Navigáció / Navigation: igo primo2
  • PDA: sansung galaxy s3
  • PDA ROM: imperium v 13.3 rom és siyah kernel 1.9.1
« Reply #1118 Dátum: 2013, 07 21, 11:50:32 »
sziasztok ... A legújabb Miui rom amit használok .. nagyon oda....

Miui 3.7.19 multilang   itt   You are not allowed to view links. Register or Login

a rom ....

van egy alkalmazás az update me   abből lehet telepíteni letöltés után a gaaps-ot  a gmail-t  a play store-t ---

külön van egy alkalmazás a nyelvi fájl felrakása után ,  engedélyek a neve ,, nem a beállításokban van hanem kint van a képernyőn külön alkalmazásként ...  itt kell e rootot engedélyezni .. kicsit másképpen van minden mint ahogy eddig megszokhattuk , és fehér alapon alapból .....   nem fogyasztja az aksit semmivel sem jobban , sőőt ennek a romnak LT6 -os alapon nagyon jó az aksiideje is ..
Szia mester.biztos emlèkszel ràm a pàrom note-jàt segitettèl rootolni.na az lenne a kèrèsen hozzàd hogy ugye most egy alap egy fàjlos deodexelt ès rootolt romot raktunk akkor rà amit ajànlottàl.xxlsc root deodexed.erre kellene nekem egy főzött  rom ami met a legstabilabb hogy ne keljen hozzànyulni egy darabig màr csak azèrt sem mert ő nem èrt hozzà ès nagyon sokat nem vagyok otthon.gondolom odinnL fel kell először rakni egy philz kenelt? Kèrlek segits ha tudsz.köszönöm előre is.a vàoaszt püben küldheted nyugottan.tisztelettel.

Nem elérhető atikanj

« Reply #1119 Dátum: 2013, 07 21, 15:58:15 »
Szia mester.biztos emlèkszel ràm a pàrom note-jàt segitettèl rootolni.na az lenne a kèrèsen hozzàd hogy ugye most egy alap egy fàjlos deodexelt ès rootolt romot raktunk akkor rà amit ajànlottàl.xxlsc root deodexed.erre kellene nekem egy főzött  rom ami met a legstabilabb hogy ne keljen hozzànyulni egy darabig màr csak azèrt sem mert ő nem èrt hozzà ès nagyon sokat nem vagyok otthon.gondolom odinnL fel kell először rakni egy philz kenelt? Kèrlek segits ha tudsz.köszönöm előre is.a vàoaszt püben küldheted nyugottan.tisztelettel.

Szia

Dehogy mester  :)     sokan többet tudnak tőlem az androidról   :) lesz időm holnaptól .... megírom ..   

Nem elérhető gyurzso

• Navigáció / Navigation: igo primo2
  • PDA: sansung galaxy s3
  • PDA ROM: imperium v 13.3 rom és siyah kernel 1.9.1
« Reply #1120 Dátum: 2013, 07 21, 21:10:18 »

Szia

Dehogy mester  :)     sokan többet tudnak tőlem az androidról   :) lesz időm holnaptól .... megírom ..   
köszönöm előre is neked.

Nem elérhető Marc864

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note
  • PDA: Samsung Galaxy Note GT-N7000
  • PDA ROM: Ultimate 5.1 xxlsc 4.1.2
« Reply #1121 Dátum: 2013, 08 07, 01:59:21 »
szervusztok rég jártam erre. lenne egy "kis" problámám a mi "kis" telefonnkal..

a helyzet a következő. sok főzött rom után felraktam egy eredeti romot ez alapján: You are not allowed to view links. Register or Login

minden okés volt. Philz kernellel használtam..repülőgép üzemmódban (2simes telefont használtam beszélgetésre amolyan multimédiás eszközként volt a note használva mindegy is lényegtelen.) aminap ugyebár felraktam az eredeti rendszer minden oké. beraktam sim kártámat és a galaxy note bootlogonál megállt a tudomány...mindent csináltam (sim ki, semmi, wipe mindent (factory, preload, system) semmi, mem kari ki, semmi stb..) újra raktam a rendszert indult pöpecül sim kártyával.. de root jogom nem volt (érthető ugye) amit a linken mutattak rootolást felraktam...ugyanez történt.. sim bent, bootlogonál megáll..flasheltem philz kernelt..elindul túljut a bootlogon, samsung villog...paff újra bootlogo..semmi... valaki udna segíteni? délelőtt részletesen átnyálazom a gyikot hátha segít valami. tapasztaltatok hasonlót? beismerem ha elrontottam valamit sőt meg is köszönöm ha felhívjátok a figyelmemet mit hagytam ki :D
Samsung Galaxy Note - A Hagridphone :D

Nem elérhető Gy_István

• hideggyógyász & bérnig*er
  • PDA: N7000 / Note 3 SM-N9005 / S7 Edge SM G935F + GEAR 1
  • PDA ROM: CM11 / 4.3 XXUDMJ6 /G935FXXU1BPJ6
« Reply #1122 Dátum: 2013, 09 13, 08:47:10 »
SweetRom v10.5

Nem elérhető atikanj

« Reply #1123 Dátum: 2013, 09 14, 19:12:16 »
SweetRom v10.5

majdnem tökéletes 
Muszáj ezt felrakni hozzá
mert nem működik egyébként a tervező. Ezen kívül a többi  mind különböző kinek kinek a tetszése szerinti módosítás ami letölthető még hozzá.
Legjobb rom most ,   a fejlesztő a rommer mai napig aktív , rendszeresen válaszol a feltett kérdésekre . Amit használok a Miui rom és ez a legkiforrottabb ebben a pillanatban ... természetesen szerintem :)  :) 

Nem elérhető atikanj

« Reply #1124 Dátum: 2013, 09 15, 22:22:25 »
Sziasztok. Hagyom magam meggyőzni ,ha valaki jobb romot talál ma a vasunkra szóljon .

Ajánlom figyelmetekbe Wolfpapa hozzászólásait a másik fórumon innen

Annyira jó lett az a topik , minden ott van egyben a MIUI romról .