Üdv a romolni kedvelőknek .....
Sok romot feltettem a napokban megint ....
ami nagyon meglepett , amikor feltettem a beerbong paranoid alkotását , nagyon merült .... és melegedett a
kicsike.
Jobban átnéztem az alkalmazásokat , és közvetlen telepítés után fent volt a voodoo louder , a solid explorer , a real racing 3 ------
A belső sd-ről kimásoltam a fotókat , még pár dolgot .... és formáztam mindent ,,, a külső sd-t kivettem így telepítettem újra a fenti romot .. ugyanaz a helyzet ..
lényeg a lényeg ..... mikor arra pamaszkodunk , ez vagy az nem működik , itt ott laggol , miközben akárhogyan nézem az XDA-t még csak hasonlókat sem írnak ,,, alapból ezzel kezdem , hogy utánaolvasok mielőtt felrakom , ha sokan panaszkodnak akkor fel sem rakom .
tehát ha áradoznak egy romról , hogy ilyen vagy olyan csodálatos stb stb akkor valószínű a mi készülékünkben van a hiba .
Nekem ami megoldást hozott , pedig szoktam használni de mostanában tényleg sok mindent próbáltam , emiatt többször kell , muszáj volt feltennem egy gyári 5 fájlos romot , mobilodin pro-val.
Erre bármelyik , mostani Philz kernelt , nem baj ha nem a romhoz tartozik, mert nem a gyárit akartam használni . advanced menüben rebbot recovery lehetőséget választva , máris benne a philz kernelbe felment a beerbong rom , és minden oké volt ..... csak javasolni tudom hogy muszáj legyalulni még attól is gyakrabban mindent , mint amikor azt gondoljuk , hogy most tuti jó .... természetesen ez csak azoknak szól akik sokat romolnak .
Korábbi hozzászólásnál , a romban amit használtam tényleg oroszlánbőgés volt .... de Ti nem tettétek fel a korábbi verziót....
abban volt egy boot animáció
az alma tudjuk melyik
megijjedt ettől a hangtól a zöld robottól , az pedig , hogy is mondjam de könnyített magán az almán ..... persze mikor népszerű lett a rom akkor kivette belőle ezt az animációt a rommer mert erős volt ,,, tehát innen az oroszlánbőgés ....
Más
azt vettem észre neobuddy89 is eljátszotta korábban a stunner romnál ,hogy kész más felé kacsingat aztán ki tudja miért de visszajött, lehet kapott valakitől , utaltak neki bármi , ... most az Energy Bean 3.0 - romnál juli 14 csinálta ugyanezt ,,, nagyon jól sikerült az xxlt5 ös ...... akkor elköszönt ... most megint itt van ... tuti csak azért csinálják ami nem baj .... dehogy baj ,,, hogy a sok száz vagy ezer letöltés amiért dolgoztak sokat
kicsit hozzon nekik valami pénzt ... mindenesetre jó olvasgatni a fórumot ott is ,,, ajánlom figyelmetekbe .....