2024, 11 30, 22:54:28

Szerző Téma: Galaxy Note - JB ROM  (Megtekintve 65446 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Capricorn

• Capricorn
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: SGN7000
  • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #1075 Dátum: 2013, 06 13, 22:36:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
szia   szerintem nem ....

:ok:

Nem elérhető krexim

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: Gyári (Voda)
« Reply #1076 Dátum: 2013, 06 13, 22:44:42 »
Sziasztok,

Feltettem atikanj által javasolt romot. Nos nem tudom mi lehet nálam fent (szerintem semmi különös), de eléggé betegesen mozog szegény. Ha képernyő váltásról beszélünk, akkor teljesen OK, de pl. ha valamilyen nagyobb programot indítok szerintem lassabban éled fel, valamint pl. installálás közben (akkor is, ha már jelezte, hogy fennvan a kérdéses app) képes hosszú másodpercekig semmire se reagálni. Max. home gomb, de arra is lassan.

A seeder-t már elindítottam, de nem igazán hozott változást. Mire mondjuk a facebookból megnyit egy böngésző ablakot, 20-30 másodperc simán el tud telni. A beats eddig kétszer mondta be az unalmast, pedig nem is használom.

Egyelőre csalódás.

Aztán most pl. újraindítottam, ebben az éjszakai csendben marha zavaró a zombi hörgés (vagy mifene) ami az elején (szerintem elég hangosan) szól.

Egy pozitívum mindenképp van, és az pedig az akku idő. Az tényleg pazar.

**update: a reboot után valamivel jobb. :) Adok neki még egy napot, szerencsére van backup-om. :)

Nem elérhető atikanj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG V10 H960A
« Reply #1077 Dátum: 2013, 06 14, 19:41:51 »
a romokat a készítő útmutatása szerint tegyétek fel .

Ne fordítom , aki romol úgyis pontosan tudja az alábbiakat.

Ezaechiel XXLT6 Stock & KM edition - V2.1 [ONLINE 11th June 2013]  ez a rom ezen az oldalon

Négy változatban elérhető .Pont azért,hogy mindenki megtalálja  a neki tetszőt .

Egyben megegyeznek ... Mindet az alábbiak szerint kell felrakni .....

Nálam tökéletesen működik , bármelyik játék , Sygic , Rádió e book egyszerre , oda vissza , home gomb hosszan nyomva korábban játszott játék, mindezek oda vissza felváltva .....

1. Check MD5 of your download first.
For 5N0W edition : md5 = 8bbbf5e699bfa16b36e46a8c6b167ca1
For Stock edition : md5 = f4fa9b87a977a433b5218d4de056a836
2. Copy Zip to your SD card.
3. Use safe kernel for installation (PhilZ Kernels).
4. Reboot into recovery of this safe kernel.
5. Clear cache
6. Factory reset/full wipe
7 Format /system, /preload, /data
8. In Advanced: clear dalvik cache
9. Install zip
10. Clear cache
11. In Advanced: clear dalvik cache
12. Reboot and configure

A rom felrakása után szokatlan lehet amit a készítő mond , rebbot előtt egy clear cache és egy clear dalvik .

Így raktam fel , nem találtam eddig jobbat ettől .

Nem elérhető krexim

« Reply #1078 Dátum: 2013, 06 14, 22:08:39 »
a romokat a készítő útmutatása szerint tegyétek fel .

Így raktam fel , nem találtam eddig jobbat ettől .

Helló,

hajszálpontosan követtem a leírást. :) Mégis, nálam valami nem frankó.

Ma pl. új tapasztalatok a kamera körül. (mindkettőre értem)
Mire elindul addigra a téma lelép/megunja, stb. :) Ha véletlenül ellenőrizni szeretném a képet az egy rémálom, mert ha épp nem fc-zik a gallery (bármelyik), akkor brutálisan lassan töltődik. (oké, van 8-900 kép, lehet, hogy törölni kellene) :)

Szinte bármilyen művelet zajlik a telefonon, akkor egy másik az roppant zavaróan lassú. Pl. a már említett link megnyitása böngészőben téma, valami egyéb alkalmazásból.

Aztán. Hiába állítom át a töltési folyamatot animáló buborékos háttérről bármi másra, feloldáskor visszateszi azt. Eddig 3* tette meg. :( Sajnálom, nekem nem jön be az animált töltés háttér. Egyikse. :)
A töltésről jut eszembe, az ami a jobb felső sarokban töltés visszajelzés címén zajlik, egy vicc.  :) A szám közel olvashatatlan. Tudom vegyek fel olvasószemüveget.

Jóformán alig van pár alkalmazás fent. Nem is kezdtem el belakni tekintve, hogy már az elején gyanakodtam, hogy nem teljesen OK minden.

Akksi. Nos azt vettem észre, hogy valóban szinte nem is eszik amikor épp nincs használatban, de, ha meg igen akkor meg behozza. :) Ez abszolut szubjektív megfigyelés, nem fogom véresre tesztelni. Csak érzésre mondom. 

Örülök, ha neked megy rendesen. Egyáltalán nem fikázni akarom a romot, főleg, hogy neked minden rendben van, de én azt hiszem inkább kipróbálom az új sweet-et, hátha. Nekem az előző-előző (v6) pl. bejött.

Nem elérhető atikanj

« Reply #1079 Dátum: 2013, 06 14, 22:25:03 »
Helló,

hajszálpontosan követtem a leírást. :) Mégis, nálam valami nem frankó.

Ma pl. új tapasztalatok a kamera körül. (mindkettőre értem)
Mire elindul addigra a téma lelép/megunja, stb. :) Ha véletlenül ellenőrizni szeretném a képet az egy rémálom, mert ha épp nem fc-zik a gallery (bármelyik), akkor brutálisan lassan töltődik. (oké, van 8-900 kép, lehet, hogy törölni kellene) :)

Szinte bármilyen művelet zajlik a telefonon, akkor egy másik az roppant zavaróan lassú. Pl. a már említett link megnyitása böngészőben téma, valami egyéb alkalmazásból.

Aztán. Hiába állítom át a töltési folyamatot animáló buborékos háttérről bármi másra, feloldáskor visszateszi azt. Eddig 3* tette meg. :( Sajnálom, nekem nem jön be az animált töltés háttér. Egyikse. :)
A töltésről jut eszembe, az ami a jobb felső sarokban töltés visszajelzés címén zajlik, egy vicc.  :) A szám közel olvashatatlan. Tudom vegyek fel olvasószemüveget.

Jóformán alig van pár alkalmazás fent. Nem is kezdtem el belakni tekintve, hogy már az elején gyanakodtam, hogy nem teljesen OK minden.

Akksi. Nos azt vettem észre, hogy valóban szinte nem is eszik amikor épp nincs használatban, de, ha meg igen akkor meg behozza. :) Ez abszolut szubjektív megfigyelés, nem fogom véresre tesztelni. Csak érzésre mondom. 

Örülök, ha neked megy rendesen. Egyáltalán nem fikázni akarom a romot, főleg, hogy neked minden rendben van, de én azt hiszem inkább kipróbálom az új sweet-et, hátha. Nekem az előző-előző (v6) pl. bejött.
:D  ugyan .... az aksi amikor eszik pont annyit eszik mint bármelyik másik ,,,,,amikor nem akkor meg semmit szinte ,jól írtad....

csak azért írtam így le , hogy aki kipróbálja így csinálja.

Nekem amúgy a kedvencem beerbongnak az új paranoid romja

nagyon tetszik a HALo alkalmazás ami tulajdonképpen feleslegessé teszi a statusbart,,,,, nagyon okos dolog ... érdemes kipróbálni .....

az aksiidő az borzasztó ....szó szerint 2 percenként lement 1 % -ot , ugy hogy nem iks nyúltam hozzá , se kijelző se semmi.

Nem próbáltam minden kernelt hozzá és nem a fent linkeltet raktam fel hanem az eggyel előttit.
sweet romot használtam ezelőtt én is ....
A CM romok aktív fejlesztése , sok újdonság , igazi főzőkonyha ...... ez jön be legjobban .... ha találok valamit az aksiidőre akkor felrakom újra

Nem elérhető krexim

« Reply #1080 Dátum: 2013, 06 14, 23:16:49 »
:D  ugyan ....

Nem próbáltam minden kernelt hozzá és nem a fent linkeltet raktam fel hanem az eggyel előttit.
sweet romot használtam ezelőtt én is ....
A CM romok aktív fejlesztése , sok újdonság , igazi főzőkonyha ...... ez jön be legjobban .... ha találok valamit az aksiidőre akkor felrakom újra

Najó, az akksi dolgot csak viccnek szántam, bár annyiban komoly, hogy a délelőtti 9x% délután hatra így is lement 60 körülre, pedig alig masszíroztam a telefont.  :) Mondjuk már rendeltem új akksit (most kb. egy éves ami benne van).

Paranoid ROM már nekem is volt fenn. Voltaképp az volt eddig talán a legszimpatikusabb. Meliyk kernellel próbáltad? Thor?

Az elég rémísztő (nem is emlékszem ilyen ócska értékekre) amit mondasz az akku merülésről. :) Fura, hogy ott nincs rendes(bb)en megoldva.

Lehet, hogy felteszem valamikor én is. Most úgyis romolgatós hangualtban vagyok. :)

Nem elérhető krexim

« Reply #1081 Dátum: 2013, 06 14, 23:33:57 »
Na felment a Sweet v9. Zongorázni tudnám a különbséget.  Az ezaekiel-hez képest repül. :) Most vagy valamit nagyon elszúrtam annjak a telepítésénél, bár figyeltem, vagy nem tudom mi van. :D Mindegy, most már ezt hajtom egy kicsit. :)

atikanj, te mit használsz arra, hogy a default appokat ne kelljen minden egyes boot után újra megerősíteni? Plusz még azt is leokézni mindig, hogy "igen tudom az applikációk alatt hol leeht ezt állítani." :)
Már "kissé" zavar :) Szerencsére nagyon ritkán  rebootolok. :)

Jajj, ebben is van töltés animáció... Könyörgöm, hogyan lehet azt kilőni. Uninstall? Máshogy nem? :)

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #1082 Dátum: 2013, 06 14, 23:50:15 »
Na felment a Sweet v9. Zongorázni tudnám a különbséget.  Az ezaekiel-hez képest repül. :) Most vagy valamit nagyon elszúrtam annjak a telepítésénél, bár figyeltem, vagy nem tudom mi van. :D Mindegy, most már ezt hajtom egy kicsit. :)

atikanj, te mit használsz arra, hogy a default appokat ne kelljen minden egyes boot után újra megerősíteni? Plusz még azt is leokézni mindig, hogy "igen tudom az applikációk alatt hol leeht ezt állítani." :)
Már "kissé" zavar :) Szerencsére nagyon ritkán  rebootolok. :)

Jajj, ebben is van töltés animáció... Könyörgöm, hogyan lehet azt kilőni. Uninstall? Máshogy nem? :)

Üdv. Titanium backuppal vagy valami hasonló progival töröld a charging wallpaper nevezetű apk-t. Nekem ez volt az első miután felraktam a sweetet.

Nem elérhető krexim

« Reply #1083 Dátum: 2013, 06 14, 23:56:03 »
Üdv. Titanium backuppal vagy valami hasonló progival töröld a charging wallpaper nevezetű apk-t. Nekem ez volt az első miután felraktam a sweetet.

:ima: Köszi, köszi, köszi! :)  :ok:

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #1084 Dátum: 2013, 06 14, 23:59:33 »
:ima: Köszi, köszi, köszi! :)  :ok:

:D
Szerintem nagyon sok embernek lesz még vele baja.

Nem elérhető atikanj

« Reply #1085 Dátum: 2013, 06 15, 06:57:59 »
Najó, az akksi dolgot csak viccnek szántam, bár annyiban komoly, hogy a délelőtti 9x% délután hatra így is lement 60 körülre, pedig alig masszíroztam a telefont.  :) Mondjuk már rendeltem új akksit (most kb. egy éves ami benne van).

Paranoid ROM már nekem is volt fenn. Voltaképp az volt eddig talán a legszimpatikusabb. Meliyk kernellel próbáltad? Thor?

Az elég rémísztő (nem is emlékszem ilyen ócska értékekre) amit mondasz az akku merülésről. :) Fura, hogy ott nincs rendes(bb)en megoldva.

Lehet, hogy felteszem valamikor én is. Most úgyis romolgatós hangualtban vagyok. :)

Tuti az aksi a gond .... én is cseréltem már . Nekem is egx éves volt majdnem .

Közben szétnéztem a tegraowners oldalán.

ez a link a legújabb kernelnek igaz test verzió még de ilyenkor már mindig jó . Februárban adott ki kernel utoljára thor előtte elég sűrűn . note 2 -őt vett ő is   ;)

bármelyik másik CM10.1 kernel is jó lehet természetesen ....

lényeg most szedtem le beerbong új Halos romját. felrakom ezzel a kernellel ,,, 2- 3 kisütés feltöltés után remélem beáll a fogyasztás is .

Rom

06 11 a legfrissebb ma reggel ....

itt a gapps  ezalőtti 90 egynéhány mb volt ez több mint a duplája és full . A többi nevében  nem szerepelt a full .

kíváncsi leszek ... nekem a Háló alkalmazás nagyon bejön , nézz utána mit írnak róla , kíváncsi vagyok mit mondasz , hogy tetszik ... persze csak ha felrakod

Nem elérhető atikanj

« Reply #1086 Dátum: 2013, 06 15, 07:44:04 »
Mindenképpen másik kernel kell... melegedik is ... sosem szokott..

Nem elérhető krexim

« Reply #1087 Dátum: 2013, 06 15, 09:28:33 »
Mindenképpen másik kernel kell... melegedik is ... sosem szokott..

Helló,

jahogy már fel is tetted avval a friss  kernellel amit mondtál és melegszik?  :shock:

Ezt a halo dolgot egyébként szimpinek találom (videók alapján),  annak ellenére, hogy én nem vagyok túl aktív fb, g+, stb. használó.

Mellesleg a sweet v9 így első látásra pont olyan jól fogyaszt mint az ezaekiel tette, csak az én telefonomon kb. összehasonlíthatalanul fürgébben működik a sweet. Majdnem egy órája vettem le a töltőről és most ment le 99%-ra. :)
És így hogy Titaniummal kipateroltam az idegesítő és felesleges appokat még jobbnak tűnik. :)

Engedelmeddel megvárom míg kitaposod a paranoid vonalat, aztán valszleg rápróbálok. :)

Üdv.

Nem elérhető atikanj

« Reply #1088 Dátum: 2013, 06 15, 10:00:27 »
Helló,

jahogy már fel is tetted avval a friss  kernellel amit mondtál és melegszik?  :shock:

Ezt a halo dolgot egyébként szimpinek találom (videók alapján),  annak ellenére, hogy én nem vagyok túl aktív fb, g+, stb. használó.

Mellesleg a sweet v9 így első látásra pont olyan jól fogyaszt mint az ezaekiel tette, csak az én telefonomon kb. összehasonlíthatalanul fürgébben működik a sweet. Majdnem egy órája vettem le a töltőről és most ment le 99%-ra. :)
És így hogy Titaniummal kipateroltam az idegesítő és felesleges appokat még jobbnak tűnik. :)

Engedelmeddel megvárom míg kitaposod a paranoid vonalat, aztán valszleg rápróbálok. :)

Üdv.

szia ... mindegy melyik kernelt teszem fel ..... 75 százalék most .... alig később ...... nincs 5 perc nem használom .... leesik 1 vagy 2 százalékot ..... utána olvasok később .....

Nem elérhető krexim

« Reply #1089 Dátum: 2013, 06 15, 12:00:43 »
Sweet v9 3 óra 5 perc alatt 94%-ra ment le. Kb. 10-15 perc tényleges használattal.
1 éves akksival.  :)

Nem elérhető krexim

« Reply #1090 Dátum: 2013, 06 16, 23:41:05 »
Sziasztok,
Feltettem próbából a Beerbong Paranoid rendszert.
Egyelőre azt tudom mondani, hogy 15 perce szedtem le a töltőről, azóta állítgatom és még mindig 100% az akksi. Namármost vagy rossz a kijelzés, vagy nálam működik valami máshogy mint atikanj kollégánál. :)

Pillanatnyilag próbálom kimazsolázni, hogy mi és hogyan kell nekem. A pie pl. nem kell, engem zavar. :)
A Halo egyelőre marad, habár fura kissé, hogy az utolsó státusz jelentés ott marad, akkor is, ha már elhárult a hiba vagy már rég elfogadtam, hogy felment valami app. Ez jelenleg csak a Halo off/Halo on szekvenciával tűnik el.

Stabilitás szempontjából eddig nem rossz, bár a Beállítás panel kétszer elszállt, jóllehet, szinte azonnal elindítható volt.

Egy nagy negatívum még - és emiatt lehet, hogy elő kell bányásszam a régen használt, vásárolt email klienst -, hogy a beípített email (nem gmail) app mindőssze max. 3 napot hajlandó szinkronizálni, ami édeskevés (nekem). Van még egy Automatikus, de az se javít semmit.

update:
23 perc után ment le 99%-ra az akku. Szerintem ez belefér. :)

Holnap még biztos fent lesz, kiderül, hogy élesben mit tud. :)ű

Jó éjt! :)

Nem elérhető atikanj

« Reply #1091 Dátum: 2013, 06 16, 23:47:25 »
Sziasztok,
Feltettem próbából a Beerbong Paranoid rendszert.
Egyelőre azt tudom mondani, hogy 15 perce szedtem le a töltőről, azóta állítgatom és még mindig 100% az akksi. Namármost vagy rossz a kijelzés, vagy nálam működik valami máshogy mint atikanj kollégánál. :)

Pillanatnyilag próbálom kimazsolázni, hogy mi és hogyan kell nekem. A pie pl. nem kell, engem zavar. :)
A Halo egyelőre marad, habár fura kissé, hogy az utolsó státusz jelentés ott marad, akkor is, ha már elhárult a hiba vagy már rég elfogadtam, hogy felment valami app. Ez jelenleg csak a Halo off/Halo on szekvenciával tűnik el.

Stabilitás szempontjából eddig nem rossz, bár a Beállítás panel kétszer elszállt, jóllehet, szinte azonnal elindítható volt.

Egy nagy negatívum még - és emiatt lehet, hogy elő kell bányásszam a régen használt, vásárolt email klienst -, hogy a beípített email (nem gmail) app mindőssze max. 3 napot hajlandó szinkronizálni, ami édeskevés (nekem). Van még egy Automatikus, de az se javít semmit.

update:
23 perc után ment le 99%-ra az akku. Szerintem ez belefér. :)

Holnap még biztos fent lesz, kiderül, hogy élesben mit tud. :)ű

Jó éjt! :)

szia

fogalmam sincsen nekem miért merül ilyen hamar... de   csak a paranoidandroid ennyire ...... gondolom a saját kernellel ment neked , nekem azzal is nagyon merült .....

meglátom visszateszem e még ... várom a tapasztalataidat   ;)

Nem elérhető krexim

« Reply #1092 Dátum: 2013, 06 17, 00:07:54 »
szia

fogalmam sincsen nekem miért merül ilyen hamar... de   csak a paranoidandroid ennyire ...... gondolom a saját kernellel ment neked , nekem azzal is nagyon merült .....

meglátom visszateszem e még ... várom a tapasztalataidat   ;)

Ehh, most rákezdte a merülést. Igaz nyúzom, installálgatok pl. (az úgy vettem észre durván meríti).
Most 92% kevesebb mint 50 perc után. :) Hagyom kicsit pihenni, megnézem mit szól ahhoz. :)

A TWRP februári változatot használtam a felrakáshoz, amúgy meg hagytam ami benne van. Lehetne játszani vele, de ahogy olvasgattam sehol se írnak olyat, hogy extrém kímélő lenne az akkuval. Inkább az ellenkezője a jellemző. Na minden egy-két napot kibírok asszem, aztán, ha nagyon gáz, rakom is vissza backupból a sweet-et. Az nálam eddig a toronymagasan legjobb rom. A Halo-ról meg legfeljebb lemondok. Eddig is megvoltam nélküle. :)

Most viszont jó éjt kívánok. :)

Nem elérhető dabo

• PDA: Galaxy Note GT-N7000
  • PDA ROM: Sweet ROM V11.1 LTA 4.1.2
« Reply #1093 Dátum: 2013, 06 17, 10:27:11 »
Szevasztok,

Egy ideje már én is a Ezaechiel XXLT6 V2.1 KM Edition Beats romot használom. Általában véve jókat tudnék róla mondani. A fogyasztása valóban az eddigi legjobb, amit tapasztaltam több romhoz képest. Ugyanakkor azt is alá kell írnom, hogy valóban néha csak teker. Ezt a Seedert belőttem, moderate-en használom, de nem tapasztaltam kiugró változást.

A Kies backup nekem csak a mininapló miatt kell. Az S Note-ot is használom, azt valóban egyszerűbb visszafejteni (és abban is van napló funkció), de ezt a mininaplót is alkalmasint szoktam használni, kifejezetten arra a célra amire való. Mindegy, megvan a mentés, majd valahogy visszakerül, nem töröm magam miatta. Egyébként minden rommal sikerült a Kies kapcsolat, csak ezzel nem. De sebaj. Előbb utóbb úgyis kpróbálok másik romot, pl a sweet 9-et.

A Titánium backupt megnézem, mert kíváncsi vagyok a remove-er funkciójára.

( A Ezaechiel XXLT6 V2.1 KM Edition Beats rom boot hangja az nem egy oroszlán? Mintha az Metro-Goldwyn-Mayer oroszlánjának a hangja lenne... vagy csak hasonló.... - mindegy, csak egy megjegyzés volt. )

Nem elérhető krexim

« Reply #1094 Dátum: 2013, 06 17, 13:26:54 »
Szevasztok,

Egy ideje már én is a Ezaechiel XXLT6 V2.1 KM Edition Beats romot használom. Általában véve jókat tudnék róla mondani. A fogyasztása valóban az eddigi legjobb, amit tapasztaltam több romhoz képest. Ugyanakkor azt is alá kell írnom, hogy valóban néha csak teker. Ezt a Seedert belőttem, moderate-en használom, de nem tapasztaltam kiugró változást.

A Kies backup nekem csak a mininapló miatt kell. Az S Note-ot is használom, azt valóban egyszerűbb visszafejteni (és abban is van napló funkció), de ezt a mininaplót is alkalmasint szoktam használni, kifejezetten arra a célra amire való. Mindegy, megvan a mentés, majd valahogy visszakerül, nem töröm magam miatta. Egyébként minden rommal sikerült a Kies kapcsolat, csak ezzel nem. De sebaj. Előbb utóbb úgyis kpróbálok másik romot, pl a sweet 9-et.

A Titánium backupt megnézem, mert kíváncsi vagyok a remove-er funkciójára.

( A Ezaechiel XXLT6 V2.1 KM Edition Beats rom boot hangja az nem egy oroszlán? Mintha az Metro-Goldwyn-Mayer oroszlánjának a hangja lenne... vagy csak hasonló.... - mindegy, csak egy megjegyzés volt. )

Helló. Igen, lehet, hogy oroszlán. :) Szerintem hangos, és értelmetlen... :) Amúgy a Sweet v9 legalább ugyanolyan jó, mint az Ezaekiel, mármint fogyasztásban, mert sebességben, legalábbis nálam, simán kenterbe veri azt. :)

És ott nincs is seeder meg ilyenek. :)

Mondjuk most a Paranoid 3.6-ot gyúrom, na ott tényleg nem a fogyasztás az amiről meg lehet emlékezni. Egyelőre azt próbálom kitalálni, hogy kell-e nekem a Halo egyáltalán. Praktikus, az nem vitás. Maga a ROM is egész gyors és stabilabbnak érzem mint akár a Sweet-et. Habár igazi gondom azzal se volt.

A Titanium az kötelező darab. :)

Nem elérhető atikanj

« Reply #1095 Dátum: 2013, 06 17, 14:13:42 »
Sziasztok ;) kedvencem volt az Energy Bean 3.0 rom
Vagy 2 hete juli 14 bejelentette nem fejleszti tovabb. Most olvastam az utolso vagy elotti oldalon a hozzaszolasokban visszatert mindjart kesz az xxlt6 os neki is.......  nekem a 3.0 volt fent ahogy kijott de nem mondtam hogy probaljatok ki mert ugyvolt abbamarad.Ma vagy holnap jon ki az uj.... elnezest az ekezetekert.

Nem elérhető atikanj

« Reply #1096 Dátum: 2013, 06 17, 21:39:53 »
Üdv a romolni kedvelőknek .....

Sok romot feltettem a napokban megint ....
ami nagyon meglepett , amikor feltettem a beerbong paranoid alkotását , nagyon merült .... és melegedett a
kicsike.

Jobban átnéztem az alkalmazásokat , és közvetlen telepítés után fent volt a voodoo louder , a solid explorer , a real racing 3 ------

A belső sd-ről kimásoltam a fotókat , még pár dolgot .... és formáztam mindent ,,, a külső sd-t kivettem így telepítettem újra a fenti romot .. ugyanaz a helyzet ..
lényeg a lényeg ..... mikor arra pamaszkodunk , ez vagy az nem működik , itt ott laggol , miközben akárhogyan nézem az XDA-t még csak hasonlókat sem írnak ,,, alapból ezzel kezdem , hogy utánaolvasok mielőtt felrakom , ha sokan panaszkodnak akkor fel sem rakom .
tehát ha áradoznak egy romról , hogy ilyen vagy olyan csodálatos stb stb akkor valószínű a mi készülékünkben van a hiba .
Nekem ami megoldást hozott , pedig szoktam használni de mostanában tényleg sok mindent próbáltam , emiatt többször kell , muszáj volt feltennem egy gyári 5 fájlos romot , mobilodin pro-val.

Erre bármelyik , mostani Philz kernelt ,  nem baj ha nem a romhoz tartozik, mert nem a gyárit akartam használni . advanced menüben rebbot recovery lehetőséget választva , máris benne a philz kernelbe felment a beerbong rom , és minden oké volt .....  csak javasolni tudom hogy muszáj legyalulni még attól is gyakrabban mindent , mint amikor azt gondoljuk , hogy most tuti jó .... természetesen ez csak azoknak szól akik sokat romolnak .
Korábbi hozzászólásnál , a romban amit használtam tényleg oroszlánbőgés volt .... de Ti nem tettétek fel a korábbi verziót....
 abban volt egy boot animáció
 az alma tudjuk melyik ;)  megijjedt ettől a hangtól a zöld robottól , az pedig , hogy is mondjam de könnyített magán az almán .....  persze mikor népszerű lett a rom akkor kivette belőle ezt az animációt a rommer mert erős volt ,,, tehát innen az oroszlánbőgés ....

Más     
 azt vettem észre neobuddy89 is eljátszotta korábban a stunner romnál ,hogy kész más felé kacsingat aztán ki tudja miért de visszajött, lehet kapott valakitől , utaltak neki bármi , ... most az  Energy Bean 3.0   - romnál juli 14 csinálta ugyanezt ,,, nagyon jól sikerült az xxlt5 ös ...... akkor elköszönt ... most megint itt van ... tuti csak azért csinálják ami nem baj .... dehogy baj ,,, hogy a sok száz vagy ezer letöltés amiért dolgoztak sokat

kicsit hozzon nekik valami pénzt ... mindenesetre jó olvasgatni a fórumot ott is ,,, ajánlom figyelmetekbe ..... 

Nem elérhető krexim

« Reply #1097 Dátum: 2013, 06 18, 12:07:48 »
Sziasztok,

atikanj-nek ajánlom figyelmébe az adatot ;)

Beerbong Paranoid: kétszer 3 perc telefonnal és folyamatos wifi kapcsolattal, bekapcsolt, de nem aktív GPS-el 4 óra 2 perc után 92%. :)

Szerintem elfogadható. :)

Üdv.

Nem elérhető atikanj

« Reply #1098 Dátum: 2013, 06 18, 19:40:28 »
Sziasztok,

atikanj-nek ajánlom figyelmébe az adatot ;)

Beerbong Paranoid: kétszer 3 perc telefonnal és folyamatos wifi kapcsolattal, bekapcsolt, de nem aktív GPS-el 4 óra 2 perc után 92%. :)

Szerintem elfogadható. :)

Üdv.

Szia  ... igen az  :ok:  .....  de fentebb írtam nálam miért nem volt jó ... nagyon összeakadt valami valamivel ....   most már ok ...... többször kell legyalulnom mindent ... mint eddig ....

Nem elérhető Miauut

• DOUBLE CLUB
  • mentősofőr
  • PDA: Honor 6
« Reply #1099 Dátum: 2013, 06 21, 08:41:36 »
Sok romot már kipróbáltam. Mindegyiket, a készítő által javasolt módon telepítettem, (recovery, wipe, és format). Miért van az, hogy egy idő után, mindegyik meghülyül. 4-5 nap, és lelassul, (természetesen volt ujraindítás) vagy most az utolsónál, nem találta a helyét, a GPS-el.

Én rontok el valamit??  :shock:

Miauut
Nokia 7710 -> Htc Universal -> Htc Kaiser -> i900 Omnia -> Htc Advantage -> SExperia X10 -> Galaxy Note -> Asus Pf2 > Honor6