2024, 12 01, 01:40:40

Szerző Téma: Galaxy Note - JB ROM  (Megtekintve 65449 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető 206cc

• Navigáció / Navigation: Navigon 4.8.0
  • PDA: Samsung N7000
  • PDA ROM: XXLSZ Rocket Rom v.1.0
Re: Galaxy Note - JB ROM
« Reply #1050 Dátum: 2013, 05 07, 13:53:54 »
Na még is ideért végre a hivatalos magyar JB!!!
N7000XXLT5....XEH...tehát a függetlenekre már rakható fel.Nem wipe-ol...de ugye csak hivatalos gyári rom esetén működik tökéletesen...egyedi romoknál akadhatnak problémák!
206cc

Nem elérhető sunboy

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy Note N7000
  • PDA ROM: SWEET V7 XXLT4 4.1.2
« Reply #1051 Dátum: 2013, 05 07, 18:51:35 »
Sziasztok!

Akit érdekel az új gyári JB 4.1.2 LT5 XEH Rom .... innen töltheti nyugodtan! :)

You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sirlacika

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: 1
  • PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: 2
« Reply #1052 Dátum: 2013, 05 07, 20:05:00 »
Sziasztok!

Akit érdekel az új gyári JB 4.1.2 LT5 XEH Rom .... innen töltheti nyugodtan! :)

Sziasztok,

Lamerként kérnék segítséget!
Lejött a fissítés... újra indult és belépet abba a bűvös szerviz módba(amit a gomb kombinációval lehet elérni.)
De ennyi... elvileg lehetne keresni rom-ot. De nem nagyon mertem keresgélni, rányomni.
Egy bibi van, 3.0.36_HydraCore_v5.34 kernel van rajta. rootolt... de főzött romot már nem raktam rá :D

Szóbal most mitévő legyek, hogy frissüljön a cucc az új softra?

köszi a segítséget!
Ja és, ha lamernak írnátok le, az pláne segítség lenne! :)

Nem elérhető 206cc

• Navigáció / Navigation: Navigon 4.8.0
  • PDA: Samsung N7000
  • PDA ROM: XXLSZ Rocket Rom v.1.0
« Reply #1053 Dátum: 2013, 05 07, 21:06:14 »
Sziasztok,

Lejött a fissítés... újra indult és belépet abba a bűvös szerviz módba(amit a gomb kombinációval lehet elérni.)
De ennyi... elvileg lehetne keresni rom-ot. De nem nagyon mertem keresgélni, rányomni.
Egy bibi van, 3.0.36_HydraCore_v5.34 kernel van rajta. rootolt... de főzött romot már nem raktam rá :D

köszi a segítséget!

Még jó hogy odaírtam csak gyári rom esetén frissítsétek!Mivel ez ugye update!!
Amennyiben még is ezt tetted akkor pc-ről odinnal tedd fel.Ez le van írva kb 1000x...
206cc

Nem elérhető sunboy

• PDA: Samsung Galaxy Note N7000
  • PDA ROM: SWEET V7 XXLT4 4.1.2
« Reply #1054 Dátum: 2013, 05 07, 21:13:49 »
Sziasztok,

köszi a segítséget!

Először is! Kérdés lett valami baja a telefonnak?
Ha nem akkor a másik kérdés milyen rom van rajta?
Ahhoz kellene feltenned egy Safe kernelt! pl philz kernel >>>
 You are not allowed to view links. Register or Login <<<

Persze fontos milyen rom van fent mert ahhoz kell kernelt feltenni..

De egyszerűbb ha az itt leírtakat végig olvasod és az utasításokat követed!! FONTOS!!!

Nem elérhető sirlacika

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: 1
  • PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: 2
« Reply #1055 Dátum: 2013, 05 07, 21:54:31 »
Először is! Kérdés lett valami baja a telefonnak?
Ha nem akkor a másik kérdés milyen rom van rajta?
Ahhoz kellene feltenned egy Safe kernelt! pl philz kernel >>>
 You are not allowed to view links. Register or Login <<<

Persze fontos milyen rom van fent mert ahhoz kell kernelt feltenni..

De egyszerűbb ha az itt leírtakat végig olvasod és az utasításokat követed!! FONTOS!!!

Szia,
gyári 4.0.x verzió volt. Kies-t felraktam a telefonra és gond nélkül felrakta az új softot.
Így most már örülök. a kernelt is helyre rakta. Gondolom a root az ugrott... bár sok hozzá adott értéke nem volt a számomra. Nem ügyködtem a telefonon, csak használtam.

Köszönöm szépen a gyors reakciót!

Számomra a tanulság, hogy minek  censored tatni a telo-t, ha megfelel a gyári soft is. Az akku üzemidőt lenne jó megnyújtani... De ehhez már nem értek :(

Köszi
Laci

rstwingo

• Vendég
« Reply #1056 Dátum: 2013, 05 08, 08:09:04 »
Szia,
gyári 4.0.x verzió volt. Kies-t felraktam a telefonra és gond nélkül felrakta az új softot.
Így most már örülök. a kernelt is helyre rakta. Gondolom a root az ugrott... bár sok hozzá adott értéke nem volt a számomra. Nem ügyködtem a telefonon, csak használtam.

Köszönöm szépen a gyors reakciót!

Számomra a tanulság, hogy minek  censored tatni a telo-t, ha megfelel a gyári soft is. Az akku üzemidőt lenne jó megnyújtani... De ehhez már nem értek :(

Köszi
Laci

Pont azért kell a root, hogy sok felesleges alkalmazást ki tud törölni, amit soha nem használsz, vagy tudsz helyettesíteni kevesebb erőforrás igényes alkalmazással
Egy másik jó kernel felrakása is tudja nyujtani az üzem időt és a
legfontosabb A jól átgondolt telefon használata, mit miért és mivel

Nem elérhető dabo

• PDA: Galaxy Note GT-N7000
  • PDA ROM: Sweet ROM V11.1 LTA 4.1.2
« Reply #1057 Dátum: 2013, 05 08, 09:09:13 »
Üdv,

Van valakinek tapasztalata az új hivatalos XEH JB romról? Milyen?

Egyéb iránt (miután megjött az új akksim), fel is tettem magam is a Sweet ROM V7 N7000XXLT4 romot. Nekem is bejött. Én is csak ajánlani tudom!

--
dabo

Nem elérhető dabo

« Reply #1058 Dátum: 2013, 05 08, 15:15:40 »
Üdv,

Egyéb iránt (miután megjött az új akksim), fel is tettem magam is a Sweet ROM V7 N7000XXLT4 romot. Nekem is bejött. Én is csak ajánlani tudom!

--
dabo

Ugyanakkor azért azt hozzátenném, hogy a fogyasztása kicsit erősnek tűnik nekem.
Ezt az előző eddigi romokhoz képest tapasztalom, ugyanazon eszközhasználat mellett.
Nálam a data és a wifi kapcsolat is folyamatosan megy. (Ha nincs az egyik, akkor a másik.)
Az exchange, google accountok élők folyamatosan. Telefonálás max 20 perc volt (ma eddig). 2x70 km-es utazás (a cellaváltáskora gondolok). Reggel 8-kor vettem le a töltőről, és most 15:06-kor 30%-on áll az akkumulátor...

Battery calibrationt ( You are not allowed to view links. Register or Login ) még nem futtattam ugyan romcsere után, de lehet, hogy az segítene. Vagy ez a rom tényleg ilyen sokat eszik?

Mindenesetre most bekapcsoltam a power saving módot, meg kikapcsoltam a data-t meg a wifi-t is.

CPU Spy-t megnéztem, ott a deepsleep, és a 200MHz-es tartományt szépen használta, az akkumulátor az android oprendszert jelöli meg legfőbb fogyasztónak...

Nem elérhető atikanj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG V10 H960A
« Reply #1059 Dátum: 2013, 05 08, 21:53:01 »

Ugyanakkor azért azt hozzátenném, hogy a fogyasztása kicsit erősnek tűnik nekem.
Ezt az előző eddigi romokhoz képest tapasztalom, ugyanazon eszközhasználat mellett.
Nálam a data és a wifi kapcsolat is folyamatosan megy. (Ha nincs az egyik, akkor a másik.)
Az exchange, google accountok élők folyamatosan. Telefonálás max 20 perc volt (ma eddig). 2x70 km-es utazás (a cellaváltáskora gondolok). Reggel 8-kor vettem le a töltőről, és most 15:06-kor 30%-on áll az akkumulátor...

Battery calibrationt ( You are not allowed to view links. Register or Login ) még nem futtattam ugyan romcsere után, de lehet, hogy az segítene. Vagy ez a rom tényleg ilyen sokat eszik?

Mindenesetre most bekapcsoltam a power saving módot, meg kikapcsoltam a data-t meg a wifi-t is.

CPU Spy-t megnéztem, ott a deepsleep, és a 200MHz-es tartományt szépen használta, az akkumulátor az android oprendszert jelöli meg legfőbb fogyasztónak...

szia  nekem mosta  módosított sweet v 7 van fent ,, kipróbáltam mindet kb 20 aktuális romot , de ennek a legjobb az aksiideje ÉN REGGEL ÉS  DÉLUTÁN IS  40 PERC JÁTÉK BUSZON MINIMUM   max  30  %  esik a 40 perc  alatt tehát  60  a játékra egész nap (REAL RACING 3 )   az aksim 1 hónapos ,, ... ha most jött meg az aksid kell pár töltés kisütés amire OK LESZ .
lesz egy sweet all.in one rom is , gamereknek  , átlagos felhasználóknak ,  választható lesz az aromában ....
közben készül az XXLT5 VÁLTOZAT IS .....

Nem elérhető dabo

« Reply #1060 Dátum: 2013, 05 08, 23:57:13 »
szia  nekem mosta  módosított sweet v 7 van fent ,, kipróbáltam mindet kb 20 aktuális romot , de ennek a legjobb az aksiideje ÉN REGGEL ÉS  DÉLUTÁN IS  40 PERC JÁTÉK BUSZON MINIMUM   max  30  %  esik a 40 perc  alatt tehát  60  a játékra egész nap (REAL RACING 3 )   az aksim 1 hónapos ,, ... ha most jött meg az aksid kell pár töltés kisütés amire OK LESZ .
lesz egy sweet all.in one rom is , gamereknek  , átlagos felhasználóknak ,  választható lesz az aromában ....
közben készül az XXLT5 VÁLTOZAT IS .....

Igen, erre nem is gondoltam, hogy az új akksim még nem állt be. Ez valóban igaz, kell neki egy pár töltés meg kisütés. Egy hetes ha van az akkumulátor. Mindenesetre a Battery calibrationt futtatok.

Nem elérhető atikanj

« Reply #1061 Dátum: 2013, 06 09, 20:37:39 »
Sziasztok .
Nincs most jobb ROM attól amit használok .... főzöttről beszélek ....

innen letöltve

Nem elfogultság vagy hasonló, egyszerűen az a legjobb most ... hihetetlen aksiidő ....ha nem használod csak be van kapcsolva hosszú órákig egy százalékot sem fogyaszt . CPU spy plus fent van a play storrol. egy alkalmazás ami majdnem zéró laggot eredményez .... csak ajánlani tudom a romolni kedvelőknek.
A kinézetet bármivel lehet változtatni az nem lehet gond . feltettem Philz kernelét hozzá

erről a linkről.Kell pár újratöltés  mire beáll az aksi , nem telepítés után kell nézni sosem mennyire bírja - 2-4 töltés és minden ok lesz

Nem elérhető dabo

« Reply #1062 Dátum: 2013, 06 10, 09:08:33 »
Sziasztok .
Nincs most jobb ROM attól amit használok .... főzöttről beszélek ....

innen letöltve

Nem elfogultság vagy hasonló, egyszerűen az a legjobb most ... hihetetlen aksiidő ....ha nem használod csak be van kapcsolva hosszú órákig egy százalékot sem fogyaszt . CPU spy plus fent van a play storrol. egy alkalmazás ami majdnem zéró laggot eredményez .... csak ajánlani tudom a romolni kedvelőknek.
A kinézetet bármivel lehet változtatni az nem lehet gond . feltettem Philz kernelét hozzá

erről a linkről.Kell pár újratöltés  mire beáll az aksi , nem telepítés után kell nézni sosem mennyire bírja - 2-4 töltés és minden ok lesz

Már szedem is, kösz a tippet ismét!  :ok:

Nem elérhető atikanj

« Reply #1063 Dátum: 2013, 06 10, 09:46:12 »

Már szedem is, kösz a tippet ismét!  :ok:
;)  :)

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #1064 Dátum: 2013, 06 10, 20:56:15 »
Fennt van az új Sweet ROM.  :D

Én már szedem is.

Nem elérhető atikanj

« Reply #1065 Dátum: 2013, 06 11, 17:20:29 »
Sziasztok .....

Ki ne hagyjátok

Ezaechiel XXLT6 V2.1 KM Edition with Beats EQ + Dolby

Pár tökéletesítés újítás

- Fix Market and SD Card installation issues
- Fix other issues linked to the previous one (titanium backup restore, ...)
- Bootanimation changed to make it less childish
- Added Sony Walkman
- Added BasicLiveWallpaper and SecLiveWallpaper
- SPlannerWidget from LT6 instead of SPlannerWidget from note 8.0 to fit the screen correctly
- Fix usb switcher issue
- updater-script by not-i (thanks to him )

Nem elérhető dabo

« Reply #1066 Dátum: 2013, 06 12, 10:12:38 »
Sziasztok .....

Ki ne hagyjátok

Ezaechiel XXLT6 V2.1 KM Edition with Beats EQ + Dolby

Pár tökéletesítés újítás

- Fix Market and SD Card installation issues
- Fix other issues linked to the previous one (titanium backup restore, ...)
- Bootanimation changed to make it less childish
- Added Sony Walkman
- Added BasicLiveWallpaper and SecLiveWallpaper
- SPlannerWidget from LT6 instead of SPlannerWidget from note 8.0 to fit the screen correctly
- Fix usb switcher issue
- updater-script by not-i (thanks to him )

Feltettem én is a v2-est, aztán tegnap este láttam, hogy jelezted a v2.1-es verziót, így most telepítettem azt is. Most hajtom, kíváncsi vagyok az eredményre.  Egyébként eddig :ok:

Viszont nem kapcsolódik a KIES-hez usb-n. Ez lehet, hogy azért van, mert nincs a romban a samsung account?
Vagy valami más lehet az oka?

Nem elérhető atikanj

« Reply #1067 Dátum: 2013, 06 12, 20:43:11 »
Feltettem én is a v2-est, aztán tegnap este láttam, hogy jelezted a v2.1-es verziót, így most telepítettem azt is. Most hajtom, kíváncsi vagyok az eredményre.  Egyébként eddig :ok:

Viszont nem kapcsolódik a KIES-hez usb-n. Ez lehet, hogy azért van, mert nincs a romban a samsung account?
Vagy valami más lehet az oka?

szia

Ha nagyon jó hangzás szeretnél akkor a beats audio nem elég . semmilyen romhoz sem .... a voodoo louder , vagy van még egy  most nem jut eszembe , fizetősek igaz de 10 db -t legalábbis ezt írják róla adnak a hangerőhöz.... egy biztos ,,,, sokkal jobban szebben szól....
A Kiest nem szoktam használni , de a főzött romoknál emlékeim szerint mikor próbáltam hogy működik is azt fogja kiírni hogy ez egy módosított telefon vagy szoftver . nincs rá frissítés ..... csak ha gyári rom van rajta akkor van értelme a kiesnek azoknak akik csak gyári romot használnak .

Nem elérhető krexim

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: Gyári (Voda)
« Reply #1068 Dátum: 2013, 06 12, 21:39:25 »
Helló,

Az eredeti gyári email kliens benne van-e az általad most használt romban? Nem gmail, hanem a sima email. A vállalati levelek nekem oda jönnek és az én céljaimra tökéletes. Nem szeretnék mást, bár megvettem egy másikat is, de a gyári jobban bejött. :)
Köszi.
K.

Nem elérhető atikanj

« Reply #1069 Dátum: 2013, 06 12, 21:47:43 »
Helló,

Az eredeti gyári email kliens benne van-e az általad most használt romban? Nem gmail, hanem a sima email. A vállalati levelek nekem oda jönnek és az én céljaimra tökéletes. Nem szeretnék mást, bár megvettem egy másikat is, de a gyári jobban bejött. :)
Köszi.
K.

szia

igen benne van ...

Nem elérhető krexim

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: Gyári (Voda)
« Reply #1070 Dátum: 2013, 06 12, 21:58:09 »
szia

igen benne van ...

Köszi, akkor asszem még ma este feltolom a 2.1-et, csak még töltenem kell az akksit, mert 30%-al nem merek nekiállni. :)

Nem elérhető atikanj

« Reply #1071 Dátum: 2013, 06 12, 22:09:40 »
Köszi, akkor asszem még ma este feltolom a 2.1-et, csak még töltenem kell az akksit, mert 30%-al nem merek nekiállni. :)
igaz 100 % ami tuti ..... de 50 felett mehet..... ha jó a fájl amit leszedsz ( winrraral nyitva , ha megnyílik ,jó) akkor nagy baj nem lehet. én a 2.1-ben benne hagytam most a kernelt . aksi nagyon jó ... pár feltöltés kell telepítés után , utána oké .

Nem elérhető dabo

« Reply #1072 Dátum: 2013, 06 13, 00:00:04 »
szia

Ha nagyon jó hangzás szeretnél akkor a beats audio nem elég . semmilyen romhoz sem .... a voodoo louder , vagy van még egy  most nem jut eszembe , fizetősek igaz de 10 db -t legalábbis ezt írják róla adnak a hangerőhöz.... egy biztos ,,,, sokkal jobban szebben szól....
A Kiest nem szoktam használni , de a főzött romoknál emlékeim szerint mikor próbáltam hogy működik is azt fogja kiírni hogy ez egy módosított telefon vagy szoftver . nincs rá frissítés ..... csak ha gyári rom van rajta akkor van értelme a kiesnek azoknak akik csak gyári romot használnak .

Kösz, utánanézek ennek a voodoo louder-nek.
Kies csak egy backup miatt kellene nekem (romolás előtt), másra nem is igen használom. Most a mininaplót szerettem volna visszaállítani, de nem igen veszi fel a kapcsolatot. Felismeri az eszközt, teker még egy jódarabig, aztán megszakad...

Nem elérhető Tocso

• PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: SVA JB 2.3
« Reply #1073 Dátum: 2013, 06 13, 14:16:15 »

Kies csak egy backup miatt kellene nekem (romolás előtt), másra nem is igen használom. Most a mininaplót szerettem volna visszaállítani, de nem igen veszi fel a kapcsolatot. Felismeri az eszközt, teker még egy jódarabig, aztán megszakad...
Kies backupnak?? Arra nandroid vagy Titanium... már ha főzött/rootolt romod van.

Nem elérhető atikanj

« Reply #1074 Dátum: 2013, 06 13, 17:36:59 »

Szia
A voodoo louder csak fülessel működik .... de ez pont így van jól ....  meglepődsz majd mennyivel hangosabban szebben szól . a limitnél állítsd + 10.5 db-re ... a slidernél tudod hangosítani plusszban vagy bal oldalt a mechanikus gommbal.
szerintem ne a mininaplót használd egy korábbi jegyzeted megkereséséhez.
Nekem az S jegyzet ami azonnal mindent visszaállít , korábbi romoknál beírt jegyzetet is kivéve ha formatálva volt a belső sd ....

azt is lehet csask akkor előtte ezeket az adatokat menteni kell. utána újból visszamásolni.....

;)