Miert kell mobiltelefon annak akinek nem fontos az akku ido?
Szerintem egyik legfontosabb dolog az akkuido egy mobiltelefon eseteben. Ha allandoan tolton log, akkor elveszti a mobil jelleget.
Az enyemen a legujabb gyari 4.0.4 rom van, es 15 ora alatt kikapcsolasig merul, amibol a hasznalat mindossze 3 ora (1 ora net, 1 ora netradio, 1 ora egyszeru jatek), a tobbi keszenlet.
Szerintem ez eleg siralmas. A vekony meret es minimalis suly a hasznalhatosag rovasara ment, amivel tisztaban van a samsung is, hiszen kiadott 2 fajta "extended battery"-t is, hogy meg tobb bort lenyuzzon ugyanarrol a termekerol.
Aki nem ismerne, itt van az egyik:
You are not allowed to view links.
Register or
Logines a masik:
Register or
Logineleg dragak es az a dragabbik kulsos szar meg ronda is, nem hiszem hogy beneveznek valamelyikre.
Vannak meg a neve nincs kinai vackok amikre rairnak 2300-2500mah-t de ketlem hogy azok valoban annyit tudnak, mivel a meretuk megegyezik a normal akksieval. Ehhez kepest a samsung 2000mah-s akksijahoz mar adnak uj hatlapot is mert vastagabb es a normal hatlap alatt nem fer el.
kinai cucc:
Register or
LoginSzoval arra jutottam, hogy a samsung megoldasai dragak, azon kivul szurja a szemem, hogy a
draga telefonjukba szandekosan szemet akksit raknak hogy vedd meg plusz penzert a normalis akksit amivel talan mar hasznalni is tudod a meregdraga telefonodat.
A kinai vackokban meg nem bizom, szerintem semmivel sem tudnak tobbet mint a gyari akksi.
Van valakinek hasznalhato otlete az akku ido megnyujtasara?