0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
HaliPróbáltad a rendszer partícion a system/media/alarms/ringtones mappába betenni a csengőhangokat? Ott vannak a gyáriak is.köszi de már mindent kipróbáltam, semmi. amúgy látja a csengőhangokat, szóval ha be akarok állítani hívóhoz akkor ott van, kijelölöm, mégsem az szól. de eddig miért működött, és most miért nem??!!
You are not allowed to view links. Register or LoginHaliPróbáltad a rendszer partícion a system/media/alarms/ringtones mappába betenni a csengőhangokat? Ott vannak a gyáriak is.köszi de már mindent kipróbáltam, semmi. amúgy látja a csengőhangokat, szóval ha be akarok állítani hívóhoz akkor ott van, kijelölöm, mégsem az szól. de eddig miért működött, és most miért nem??!!Mióta ez a hiba van Nálad,nem cseréltél kernelt? Nem változtattál valamit?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Mióta ez a hiba van Nálad,nem cseréltél kernelt? Nem változtattál valamit?googy kernel van. régebbivel működött...
azaz köszi!
sziasztokezt az inditó-t honnan lehet letölteni vagy milyen néven, mert Play-en nem találom...
gözöm nincs,nekem ott lett. csak halkan jegyzem meg, nálam nincs. csak nem akartalak kiakasztani.....
kerestem kerestem,utána néztem ez lesz az nálam ott lett??hogy lehet hogy nálad ott lett, nálam meg semmi??..... .... na mindegy feltettem köszi!.... máshangokra visszatérve nekem az se megy mint írtam hogy be teszem a hangokat a mappába, mert úgy nem látja a zedge. viszont feltölteni sem tudtam számot, mert kiírta hogy szerzői jogvédett a zene!!! de megvan a megoldás: Nero WaveEditor. megnyitom a zenét, csinálok egy mentés másként, és utána már engedi feltölteni..... ki érti ezt:! már csak arra kell rájönni hogy találom meg a feltöltött zenéimet, és akkor talán lesz hívóhoz csengőhangom!!!
Hali sastojasA problémád a kernel fogja okozni.Engem is megszívatott rendesen. Mikor googy-t raktam fel akkor az SeLinux opció ”Letiltva ” lett. Ha ezután felraktam Temasek egyik kernelét akkor bootloop lett az eredménye.Nyakamat rá hogy nálad is így van:-)korán örültem amit fentebb leírtam. csak a magyar zenét engedi feltölteni, külföldit nem.....majdnem ugyan erre gondoltam avval a különbséggel, hogy újra teszem a romot, és hagyom temasek kernelét, nem teszem fel a googy-t
Szóval.1. Vedd le a kötelet a gerendáról.2. Csinálj egy teljes mentés CWM-ben(biztos ami biztos)3. CWM-ben rakd fel csak a romot.Most újból ”Engedélyezve” lesz az SeLinux opció.4. Tegyél fel CWM-el egy kernelt Temasek kernelei közűl.Azért merem ezt ajánlani mert én is így csináltam,csak nekem a kamerával és a online video lejátszással akadt össze a googy kernel.Így minden beállításod,programod megmarad.ok, kipróbálom, de már ki vagyok....
egyedül maradtam az univerzumban a problémámmal, de nem írok róla többet, mert tele a fórum vele....teljes törlést csináltam telón is, sd kártyán is, úgy tettem fel a romot temasek kernellel, mégsem tudok hívóhoz saját csengőhangot tenni. felteszek egy totál más romot meglátom mi a helyzet akkor. zedge jó lenne, mert amit leszedtem csengőhangot azt be tudtam állítani, és úgy is szólalt meg, viszont mint már írtam saját zenét nem enged feltölteni, ha meg bemásolom a mappába nem látja..... ennyi volt, ámen!
most direkt kiprobáltam bemásoltam zedgébe,reboot és ott van, ne idegelj ki!!! még egyszer kipróbálom, addig írd le légyszi lépésről lépésre hátha valamit nem jól csinálok, de nem hiszem....
rootexel,átmásoltam zedge ,rigtones,megnéztem nincs ott,újrainditottam telot,és voalá,ott van
töltöttél le valami ingyen hangot, vagy csináltál ringtones, notificacions könyvtárat?
töltöttem,ugy lett rigtones,stb mappa,majd abba raktam.
ok, köszi!
jutottál valamire?
sajnos nem. csak a letöltött fájlokat látja...