Ha 4.1.2-ről váltottál, akkor az addigi belső SD-d tartalma van most a storageemulated mappában. 4.2 óta máshogy van a belso SD elrendezése, az elérése az a 4 útvonal, amit fent írtál (minden adat egyszer van, csak különböző helyekről is elérhető). A CM a beállításokban csak a 0-ás mappát nézi, hogy mi van benne, de érzékeli ha van valami azon kívül (pl. a régi belső SD tartalma, data, stb..) Ami kell a régi helyről azt átmásolhatod a 0-ás mappába, többit törölheted, ezzel elvileg megjavul.
Tapatalked from SGS3
Köszi, igen, végül azt csináltam. Átmozgattam, mentettem, majd töröltem. Most van 6,5Gb szabadom az 1,2 után, szuper
Más:
v55 kamerája megint tragédia. Első kép elkészülése után, menti a fény értéket, és rá akarja erőszakolni a következő képre is. Folyamatosan ki kell lépni belőle, hogy resetelje a mentett értéket. visszaraktam v53-at...
Ugye írták v55 logban, hogy a kamera tudja menteni a fény és fehéregyensúly értéket, na de gondoltam valami kapcsolóra tették. ez így most nagyon gáz lett.
Egyébként emlékeim szerint régebben volt saját fénykép alkalmazás is CM-ben, de most nem találom. Ki mit használ a gyári helyett? Ez amúgy is egy elég nyomorék, semmi beállítása nincs, de még csak makrózni sem tud :/