0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Zeneljátszó winamp. Kérnel jó az alap is, de mint látod használják googyval is.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
én is googy,nálam is 2 es rom,persze,ott van ott is
Szia! Köszi az eddigi segítséget is egy rövid leírást tudnál dobni, hogy hogy kell használni? A segitséget előre is köszönöm!
1 es vagy 2 es romként van fent?
2-es
bocs ott csak dalvik chache van,az kell,elég.
és ott csak nyomok egy olyat, hogy dalvik chache utána felteszem a romot és tovább, hogy? a romot rendesen whipe chache és a többi úgy ahogy kell?
nyomsz dalvik,aztán felrakod a romot,semmi más és kész.
Arra gondolsz, hogy ott nyomjak egy wipe 2ndROM dalvik-cache mert az törli a dalvik cach-t az nem baj az mit töröl?
igen arra,ne kinlodj már,csináld,és rakd fel,megmarad mindened,hidd már el
Ok! Bocs a sok kérdésért!!!!
semmi gond,minden marad ugyan ugy ,csak az új rom lesz fent.
Melyik a legjobb Kernel Temasek ROMja alá?(Link?)
Én Googy Max legújabbat használom CPU/GPU -100mV undervoltage-al és tökéletes...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Dual-bootos?
Melyik a legjobb Kernel
Sziasztok.Az S3 hány megabittel tud le és feltölteni wifi-n? Nekem 14 le és 10 fel. Nem kevés ez? A netem meg 125 megabites UPC. Csak a tizedét tudom kihasználni telefonnal?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Olvasgattam kicsit neten. Egyesek irják, hogy 2,4 GHz-en 72 Mb/s a max. De ahhoz ki kell kapcsolni a wifinél a Power Saveing Mode-ot. Ezt meg csak a service menüben lehet, de nekem nem megy egyik kód sem a neten találhatók közül miért?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Azért az nem csak attól függ, hogy milyen neted van.. Számít, hogy mennyien vannak kapcsolódva (kábel+WiFi), számít a csatorna, számít a router beállítása és persze a telefon képessége is.Tapatalked from SGS3
épp most olvasgatom forumán,nem fejleszti tovább a benne levö saját kernelt,akinek hivás,újrarajzolodás,stb gondja van tegyen fel costum kerneltezeket javasolja.Lord Boeffla kernel Yank555 kernel Googy kernel