0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
rakjon fel főzött romot az legközelebb, akinek legalább 10 anyja van.a samu bootnál nem jutok tovább, amikor vissza akarom tenni a romomat.
gyárit? 3 fájlos? ha nem factoryreset,proszáld.
gyári, egy fájlos. mindent csináltam már. ilyen reset, olyan törlés. pipa vagyok.
akkor 3 fájlos repart ,pit,tuti megoldja, remélem van 3 fájlos rom rá.én nem tom.
én még nem láttam 3 fájlos romot rá
hááát ezt nem tom, pedig a factorynak meg kéne oldani,nálam még mindig megoldotta, elötte .aztán fel az 1 fájlos,majd ha nem bootol,pedig kéne, ismét,nálam ez még mindig bejött.bár én cwm mentést szoktam visszarakni mindig.
Ibi adott egy tippet és az jött be. Feltettem a cf rootot, onnan mindent reset meg mianyám és már jó.Na én a büdös életben több főzeléket nem teszek fel, az tuti.
Csapsz a kezedre Néném?? Nem szabad ilyen csúnyákat írni... Nekem gond nélkül felment... Cm 9 volt fent előtte?? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
nem volt fent, mert azt mondták, hogy nem kell.
Azért én nem fosnám le a bokám, láttam már ilyet, aztán beállítottak a cpu szabályzást (értsd, nem jár fullon a cpu folyamatosan), sajnos egyből esett a teljesítmény. Én is remélem, hogy a 4.1 végre sima lesz, de hiszem, a látom a véglegeset.
Olyan gondolom még nem fordult elő, hogy rosszul kódoltak le egy funkciót... A fentebb leírt melegedés nem arra utal, hogy normális a CPU kezelése. Mindenesetre én is várom, hogy mielőbb legyen jól használható Cyanogen rom, a gyári nem igazán tetszik. Nagyon hozzászoktam a Cyanogenhez.
Továbbra sem térek magamhoz Nagyon jóóóóó
nekem annyira hiányoztak a Samus kis apróságok hogy magam sem értettem mi van velem !!Csakis ezért váltottam ..!!
SZiasztok!Milyen az új LH1 Modem?próbálta már valaki