2024, 11 28, 01:47:03
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Tab 7.7 - rom, root, cwm  (Megtekintve 156579 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
Re: Galaxy Tab 7.7 - rom, root, cwm
« Reply #75 Dátum: 2012, 10 16, 17:42:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Done!ICS fennt van, CW fennt, Root fennt van minden müxik!Az idióta külső SD kártya írás korlátozás már root nélkül se volt.Amit nem értek, már a HCombosnál is így volt, hogy nem hoz létre kötetmeghajtót usb-pc kapcsolatkor, csak valami mobileszköz mappát.Nincs valami plugin a total commanderhez, hogy normálisan lehessen file műveleteket végrehajtani benne?Megkezdem élettel feltölteni a rendszert. :ok: :)

Igen ez már MTP eszközként csatlakozik, tehát egy külön eszköznek látod és azt megnyitva tudod tallózni a belső vagy külső Sd-t, az intézőben.

SGS3 FAQ-ban van egy plugin TC-hez:

"Töltsd le You are not allowed to view links. Register or Login, majd kattints rá duplán a Total Commanderben. A telefont a hálózat/MediaAudio2/GT-I9300 helyen fogod megtalálni".

Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #76 Dátum: 2012, 10 16, 17:49:18 »
Azért már sikerült is kifagyasztanom a gépet!Gondoltam kipróbálom, hogy milyen a rendszer nagyobb dpi-vel, át is állítottam 240-re.Hát ez még működött főzött rommal a P1000-en, de itt úgylátszik nem.Újraindítás után meg is állt bootolás közben és hiába tudtam csinálni egy teljes wipe-ot a recovery-ben ez se segített.Újra kellett flashelnem a romot.Azért leizzadtam rendesen. :shock:

Legalább gyakorolsz. :D
Egyébként ha ilyen vágyaid is vannak, akkor érdemes lenne kipróbálnod a You are not allowed to view links. Register or Login ROM-ot.

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #77 Dátum: 2012, 10 16, 19:02:12 »
Legalább gyakorolsz. :D
Egyébként ha ilyen vágyaid is vannak, akkor érdemes lenne kipróbálnod a You are not allowed to view links. Register or Login ROM-ot.
Igen, már említetted, annak is eljön az ideje.Jelenleg 2 problémám van.1.a Titanium backupban az áttekintésben nem mutatja a külső sd kártyát, szerintem rossz elérési úton keresi, a visszaállítás menűjében ellenben meg tudtam mutatni neki, hogy hol vannak a külsőn a backupok.2.Én a nightly romokban szerettem az egyéni témákat de úgy látom, hogy a gyári romok ezt nem preferálják.Hiányzik nekem ez az opció, a témaválasztó.

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #78 Dátum: 2012, 10 16, 19:09:03 »
Aproposz, az normális, hogy nem hoz létre kötetmeghajtót a PC-én?Bocs, most látom, hogy mycso mester már válaszolt erre.És nincs valami plugin, mint a WinMo esetén a TotalC- hez, hogy normálisan jelenjen meg ott?Akkor lehet, hogy ezért nem látszik a TC áttekinésében.Ezt a hülyeséget!Már fáradok... látom a pluginra is van valami megoldás.Kösz!De miért kell visszalépni?

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #79 Dátum: 2012, 10 16, 20:03:57 »
Aproposz, az normális, hogy nem hoz létre kötetmeghajtót a PC-én?Bocs, most látom, hogy mycso mester már válaszolt erre.És nincs valami plugin, mint a WinMo esetén a TotalC- hez, hogy normálisan jelenjen meg ott?Akkor lehet, hogy ezért nem látszik a TC áttekinésében.Ezt a hülyeséget!Már fáradok... látom a pluginra is van valami megoldás.Kösz!De miért kell visszalépni?
Nem visszalépés,,egyszerűen a windows nem ismeri az ext4 fájlrendszerét az újabb androidos cumóknak, így eszközként csatlakozik fel, nem pedig tárként.

S3-ra még volt valahol olyan, hogy a külső SD-t (mivel annak nem ext4 fájlrendszere van) azt lehet csatolni.
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Galaxy Tab 7.7 - rom, root, cwm
« Reply #80 Dátum: 2012, 10 16, 20:23:59 »
Nem visszalépés,,egyszerűen a windows nem ismeri az ext4 fájlrendszerét az újabb androidos cumóknak, így eszközként csatlakozik fel, nem pedig tárként.

S3-ra még volt valahol olyan, hogy a külső SD-t (mivel annak nem ext4 fájlrendszere van) azt lehet csatolni.

Igen, ez az ICS óta van így, de lehet alakítani rajta, csak nem gyári rommal.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #81 Dátum: 2012, 10 16, 20:24:53 »
Igen, már említetted, annak is eljön az ideje.Jelenleg 2 problémám van.1.a Titanium backupban az áttekintésben nem mutatja a külső sd kártyát, szerintem rossz elérési úton keresi, a visszaállítás menűjében ellenben meg tudtam mutatni neki, hogy hol vannak a külsőn a backupok.2.Én a nightly romokban szerettem az egyéni témákat de úgy látom, hogy a gyári romok ezt nem preferálják.Hiányzik nekem ez az opció, a témaválasztó.

A teljes eszközön kerestesd vele a korábbi mentést, meg fogja találni.

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #82 Dátum: 2012, 10 16, 20:57:41 »
Igen, ez az ICS óta van így, de lehet alakítani rajta, csak nem gyári rommal.

Már a combosba se hozott létre meghajtót.Nem az a baj, hogy a mentéseimet nem találja a TB, hanem az első áttekintési oldalon ahol csikok formájába kiírta hggy meyik meghajtón milyen a foglaltság, most nem listázza a külső SD_t, sőt az adatbázis adatokra is azt írja, hogy nincs.Kösz mycso, így már érthető.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Re: Galaxy Tab 7.7 - rom, root, cwm
« Reply #83 Dátum: 2012, 10 16, 21:13:38 »
Már a combosba se hozott létre meghajtót.Nem az a baj, hogy a mentéseimet nem találja a TB, hanem az első áttekintési oldalon ahol csikok formájába kiírta hggy meyik meghajtón milyen a foglaltság, most nem listázza a külső SD_t, sőt az adatbázis adatokra is azt írja, hogy nincs.Kösz mycso, így már érthető.

Nálam az LQ2-es rommal rendben működött a Titanium Backup is.

Tapatalk2-vel írtam a GT-P6800-ról

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #84 Dátum: 2012, 10 16, 21:28:29 »
Nálam az LQ2-es rommal rendben működött a Titanium Backup is.

Tapatalk2-vel írtam a GT-P6800-ról
Pedig a TB-ből két verziót is kipróbáltam már!Lehet, hogy igazad van, már az elején át kéne térnem valami főzelékre, túl sok a megkötés ebben a gyáriban.A boot animációt sem engedi lecserélni.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #85 Dátum: 2012, 10 16, 22:08:53 »
Pedig a TB-ből két verziót is kipróbáltam már!Lehet, hogy igazad van, már az elején át kéne térnem valami főzelékre, túl sok a megkötés ebben a gyáriban.A boot animációt sem engedi lecserélni.

Két verziót? A Playen csak egy verzió van...

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #86 Dátum: 2012, 10 17, 09:47:21 »
Sziasztok!
Most a kérdésem az lenne, hogy a Recovery-ből felrakott custom, főzelékes romok léptetik flash counter számlálót?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #87 Dátum: 2012, 10 17, 10:19:00 »
Sziasztok!
Most a kérdésem az lenne, hogy a Recovery-ből felrakott custom, főzelékes romok léptetik flash counter számlálót?

Nem :)

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #88 Dátum: 2012, 10 17, 10:48:59 »
Nem :)

Akkor most először kipróbálnék egy CM9-est, az XDA-án találtam, majd megnézném ezt a parást is amit Te javasoltál, látom közben szorgalmasan fejleszgetik azt is.  :ok: Akkor ez is mehet közvetlenűl a stock romomra recovery-ből ugye?Te is az oldalon levő instrukciók alapján raktad fel: "Ha gyári romra rakod:Ne törölj semmit,közvetlenül flasheld ezt a romot,majd rebootolj recoverybe,utána töröld az adatokat(gyári visszaállítás), a cachét és a Dalvikot, és flasheld újra ezt a romot,ezzel biztosan elkerülheted a téglásítást."?Csak a biztonság kedvéért kérdezném.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #89 Dátum: 2012, 10 17, 11:27:44 »
Akkor most először kipróbálnék egy CM9-est, az XDA-án találtam, majd megnézném ezt a parást is amit Te javasoltál, látom közben szorgalmasan fejleszgetik azt is.  :ok: Akkor ez is mehet közvetlenűl a stock romomra recovery-ből ugye?Te is az oldalon levő instrukciók alapján raktad fel: "Ha gyári romra rakod:Ne törölj semmit,közvetlenül flasheld ezt a romot,majd rebootolj recoverybe,utána töröld az adatokat(gyári visszaállítás), a cachét és a Dalvikot, és flasheld újra ezt a romot,ezzel biztosan elkerülheted a téglásítást."?Csak a biztonság kedvéért kérdezném.

Pontosan. :)

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #90 Dátum: 2012, 10 18, 08:25:50 »
Jó reggelt!
Frissítés érkezett a Párás Droidra!

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #91 Dátum: 2012, 10 18, 09:01:34 »
Jó reggelt!
Frissítés érkezett a Párás Droidra!
Kérdésem evvel kapcsolatban az, hogy telepíteni ezt is úgy kell recovery-ből mint először, csak esetleg wipék nélkül?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #92 Dátum: 2012, 10 18, 09:45:11 »
Kérdésem evvel kapcsolatban az, hogy telepíteni ezt is úgy kell recovery-ből mint először, csak esetleg wipék nélkül?

Ugyanúgy kell telepíteni, utána közvetlenül kell a gapps, majd wipe cache és wipe dalvik.

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #93 Dátum: 2012, 10 18, 09:54:56 »
Ugyanúgy kell telepíteni, utána közvetlenül kell a gapps, majd wipe cache és wipe dalvik.

Kösz, megy a próba.Kezdem megszeretni ezt a romot, irtó jól testreszabható.Eddig csak az Operában nem akar menni a beágyazott flash lejátszás.A Dolphiba ugyanakkor megy.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #94 Dátum: 2012, 10 18, 10:21:31 »
Kösz, megy a próba.Kezdem megszeretni ezt a romot, irtó jól testreszabható.Eddig csak az Operában nem akar menni a beágyazott flash lejátszás.A Dolphiba ugyanakkor megy.

Igen, CM10 alatt már nincs Adobe Flash, de a gyári böngészőben és pár másikban működik.

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #95 Dátum: 2012, 10 18, 10:39:34 »
Igen, CM10 alatt már nincs Adobe Flash, de a gyári böngészőben és pár másikban működik.

Még egy botorság!Az előzőleg felrakott ICS-imben még ment az Operába.Na fenn van az új para, de már nem jó!A Paranoid Settings-ben a Launch menűben, ha kiválasztod a a Phablet workspace-et, és emiatt kéri az újraindítást, akkor ha leokézod,  hibával leáll a PSettings.Szerencsére az Interface menűben átállítva ugyanerre már megcsinálja.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Re: Re: Galaxy Tab 7.7 - rom, root, cwm
« Reply #96 Dátum: 2012, 10 18, 11:22:58 »
Még egy botorság!Az előzőleg felrakott ICS-imben még ment az Operába.Na fenn van az új para, de már nem jó!A Paranoid Settings-ben a Launch menűben, ha kiválasztod a a Phablet workspace-et, és emiatt kéri az újraindítást, akkor ha leokézod,  hibával leáll a PSettings.Szerencsére az Interface menűben átállítva ugyanerre már megcsinálja.

A CM10 még nincs kész, vannak benne hibák, ugyanígy a Paranoidban is.

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #97 Dátum: 2012, 10 24, 07:41:24 »
Jött egy frissítés a Parára a goomanagerbe 'pa_p6810-2.50-23OCT.2012-133133-TESTING.zip' néven.Ugye jól sejtem, hogy amint az a nevében szerepel, hogy ez csak egy tesztelésre szánt verzió?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #98 Dátum: 2012, 10 24, 18:24:55 »
Jött egy frissítés a Parára a goomanagerbe 'pa_p6810-2.50-23OCT.2012-133133-TESTING.zip' néven.Ugye jól sejtem, hogy amint az a nevében szerepel, hogy ez csak egy tesztelésre szánt verzió?

Az és még nem működik, a logónál elakad. A 2.22-esnél maradj. :)

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #99 Dátum: 2012, 10 24, 20:09:57 »
Az és még nem működik, a logónál elakad. A 2.22-esnél maradj. :)
Rb, kösz!